Jag vill inte dit!

Imorrn åker jag ner till småland. Det är så att min mormor dog för två veckor sen, så det är begravning vi ska på. Vi åker imorrn och kommer hem på onsdag nästa vecka. Ååh, jag vill inte åka dit! Det kommer va så deppigt och tråkigt hela tiden! Jag hatar att gråta och vara ledsen bland folk! Då ligger jag hellre i sängen och gråter för mig själv. Jajja.. jag kommer inte blogga något under tiden jag är där. Ha det.

*

Idag så har jag inte gjort mycket. Skola och så.. :)
Slänger in en bra låt här:


Lady Gaga - Love Game
Det var cecilia som fick mig börja lyssna på den ;P

Söndag

Idag så har jag varit i kyrkan! Ni vet det här att man måste ha varit i kyrkan 10 gånger innan man konfirmerar sig. Superkul!! Not. Men ialla fall, två gånger är avklarade, åtta gånger kvar! Det var högmässa idag, så det höll typ på i två timmar! När jag kom hem så gick jag och mamma ut med Zäta-plutten :P


Eftersom det är is nu på sjön så gick vi där :)

God morgon!

Igår så såg vi idol och spela Party! Haha, mysigt och sköjjit ;) Jag och minna vi utklassade amanda och hanna, och elina och emelie :P Och kevin är fan bäst! Han har aldrig hängt löst!



Vi myste med spel och ljus :)

Nu ska jag ta mig en dusch!

Idol

Go kväll, go kväll!
Ikväll blir det att se idol! Måste heja på kevin! :D Vet ni vad? Jag bor på samma gata som kevin! Han bor två hus ifrån mig! Så nog har man träffat på han några gånger :D Supercoolt va? :P
Vi ska vara hos elina, me and tha brauds ;)



Vi hörs när vi hörs!

He need his power nap!

Zäta ligger så gulligt i mitt knä och sover. Så jag har lite problem med att skriva för han ligger med sitt lilla huvud på min hand, och när jag drar bort hand för att snabbt skriva lite så gör han en sån här suck; vad jobbigt, jag vill sova :(. Så då lägger jag snällt tillbaka handen, så han får sin lilla "power nap" ;P Jag ser helt retard ut när jag skriver! Hahah.

Sjöpungar

Visste ni att det fanns nåt som hette sjöpungar? Hahah ;) Läste det i nån gammal tidning på bilden idag :P


Sexiga saker det där!

Nyduschad

Sådär ja! Nu har jag duschat å så.. :) Har läxförhör av adjektiv imorrn på franskan. Vette fan om jag pallar plugga på det ;) Vi har väl haft läxförhör på det 100 gånger om jag inte ha fel ;P Ska se Make me a supermodel och Grey's anatomy ikväll!

På idrotten

Idag så hade vi idrott. Och då ropade gympaläraren upp namnen:

läraren: Sten?
sten: Nä.
läraren: Jaha, vars är han då? (och vänder sig till sten)
sten: Men haha, jag är ju här!
(Läraren fattade ju typ inte att Sten bara skämtade :P)

Och jag och hanna vi brister ut i skratt, vi kunde seriöst inte sluta skratta! :D

Nu ska jag på träning! Kram.
Förresten! Provet gick okej!

Biologi prov

Bajs. Imorrn är det prov på ekologi. Så kvällen kommer ägnas åt att plugga. Tråkigt :( Men det är ju tisdag idag så jag ska ju se Ugly Betty och Desperate Housewives också! Man kan ju inte bara plugga :P


Bara att börja då!

Klockrent!

Haha, gullig kille! :P

http://www.youtube.com/watch?v=jCeh2oRlEwY&feature=related


Visst? ;)

Circus

Har suttit och laggat den här i en halv timme nu :P

Britney spears - Circus

(Som ni vet så kan inte jag lägga in en sån här "youtube-video" här, så ni får lyssna på den genom länken ;P)

En vanlig måndag

Skolan är igång igen efter helgen, så det vara bara att pallra sig upp imorse! När skolan var slut cyklade jag hem, titta på tv, käka middag, och nu sitter jag här! Superkul, wiihooo! Nä, för det är bara en vanlig tråkig måndag.. :P haha.

Fy fan vad vi är bra!

Det är helt fantastiskt! :D Vi vann matchen idag! 51-48! Först ledde vi, sen tog dom ikapp och ledde, men sen då jävlar tog vi ikapp igen och vann! :D Gud vad skönt det kändes att vinna! FY FAN VAD VI ÄR BRA! :)

Söndag

Jag gick och la mig efter att jag hade skrivit om att jag hade migrän. Och vet ni vad? Jag lyckades faktiskt slumra till en timme! :D Först låg jag ner och huvet värkte och det kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst och kunde inte alls somna, men till slut så.. Sen när jag vaknade så hade jag fortfarande ont i huvet och kände mig lite nere, men det där irriterande med ögonen och spykänslan var borta! :)


Idag kl. 15.00 är det match mot överkalix!

Migrän typ..

Jag har typ svårt att läsa vad det står på datorn och så har jag svårt att se bilder. Jag tror det kan vara migränen som kommer och hälsar på i min hjärna.. :( Jag känner mig typ spyfärdig också..


När jag gick hem i går så såg jag ett stjärnfall, så fint! Och månen lyste starkt.

Fotbollsavslutning

I onsdags så hade fotbollslaget avslutning.
Här är några bilder!


Först käkade vi pizza :)


Här sjunger emma, jossan, vera och imaan singstar ;)


sen lekte vi en lek där man skulle vända på en matta utan att gå utanför den :D
(ena laget)




Här är mitt lag när vi kämpar på ;D


Här sjunger tränarna singstar :P

Snart ska jag äta tacos och efter det kladdkaka. Jag får kämpa med att äta det, det verker än i tänderna :( För jag får inte missa det bara för jag har ont i tänderna :P Sen ikväll ska jag nog se Idol med amanda, hanna och elina :)

Lite "off" sådär..

Jag har ju varit lite "off" sådär från bloggen, men jag har inte pallat blogga nå. Men nu är jag här!
Igår var jag i piteå, satte in nån typ av räls så det värker som f*n nu.. Går knappt att äta. Shoppade lite också ;) Och nu ska jag se "Criminal Minds"!


Jeansen: Cubus
BH:n: Cubus


T-shirt som var ihopsydd med en hög-midje kjol: Gina Tricot
(Jag var tvungen ljusa upp bilden ganska mycket bara så att man skulle kunna se spets-mönstret och att t-shirten var lila :P)

And tomorrow it's friday..!

Koola Katten


Yeah, I know I'm cool ;)

Vad jobbigt!

Vi fick veta att vi hade håla på gympan nu på morgonen när vi kom dit. Kunde vi inte ha fått reda på det i fredags eller nåt? Så man kunde ha fått sovit lite längre? Men nu är jag hemma, och nu ska jag duscha. Bye!

Söndag

Hej, det gick finnemang i kyrkan. Förutom att jag slog huvet i bänken xD I slutet så var det att man fick en brödbit och smaka vin. Sen när vi satte oss ner igen på bänken så skulle jag spela full och då slog jag i huvet i kanten av bänken typ, hahah!

När jag kom hem så gick jag ut en sväng med Zäta vid sjön. Det såg lite läskigt ut på sjön för det var så dimmigt att man inte såg över på andra sidan och så var det mörkt på sjön :S

God morgon!

Jag är uppe såhär tidigt idag för jag ska till kyrkan! Jag vet inte men jag kanske har sagt det tidigare, man måste ju vara där tio gånger när man konfirmerar sig. Så jag, minna och emelie ska dit idag, snart :) Nä nu ska jag borsta mina tänder och sminka mig lite, vi hörs!

Hemmakväll

Hej,
idag har jag spelat basketmatch. Förlust, haha, men vi kämpade :) Ikväll ska jag bara vara hemma med mor och Zäta. Vi hyrde filmen "brudens bäste man" så den ska vi se och så ska vi göra varma mackor, mumsigt!
Ha det!

Glöm inte bort farsdag imorrn! ;)

I'm back!

Haha, datorn har ju varit på lagning eller vad jag nu ska kalla det och datorn går så mycket snabbare nu! :D
Det är fredag, äntligen! Ikväll ska jag se idol och mumsa i mig godis med brudarna! :)

Det kommer gå snabbare nu!

Pappa ska fixa så att datorn kommer gå snabbare! Finally! Nu kommer jag slippa få psykbryt varje gång jag sitter vid datorn :)!

Vi har hälso-vecka i veckan. Vi ska "ta hand om sig själv och sin kropp, att vara sig själv och tillåta andra vara det". Vi ska gå en halv timme varje dag från mån-tors, efter det så är det vanliga lektioner. Men imorrn så ska vi hålla på hela dagen lång. Det kommer några elever från omvårdnads-programmet på gymnasiet, vi ska gå runt till olika klassrum där dom kommer vara och så ska dom lära oss saker om hälsa och sånt ;P

Just nu sitter jag och funderar om jag ska cykla iväg till konsum och köpa mig nå gott (very hälsosamt ;D) och sofis mode eller nån annan tidning.. :P

Gina, vagina

Jag köpte ju ett par trosor från gina tidigare i veckan. Gina rimmar ju på vagina och vagina och trosor hör ju lixom ihop! Haha, fattar ni? :D Eeehh...? Okej, nä det var inte så roligt...

Och nu var det slut..

Imorrn är det skola! Bajs... pallar inte skolan nu.

Igår så såg jag och elaiina film. "The hottie and the nottie" och "the mist". En liten myskväll med film, godis, milkshake/smothie helt enkelt ;).
Idag så har det inte hänt mycket och det kommer inte hända mycket. Jag skulle ut på samhället för att lämna tilllbaka filmerna och köpa deo och amanda skulle till sin moffe, så vi tog sällskap en bit :). Sen har jag bara sett tv och kommer typ göra det resten av söndagen. Bye!
RSS 2.0