cool



Slapp dag idag! Hade mentorstid på morgonen och efter det gick vi runt i centralhallen och kollade då folk visade upp sina projektarbeten! Efter det bar det av till expolaris för uf-mässa! Kikade runt lite där också :). Snart kommer julia hit och då ska vi vidare till elin för att se på hockey! HEJJA SAIK!!

onsdag



Hej! Började dagen med ett matteprov, gick inge bra... Värdelös i matte... Jaja vi fick sluta tidigare i alla fall vilket va skönt! Gick en runda på stan, sen hem och käka middag. Ska iväg och handla på ett tag. KRAM.

tisdag



Köpte ju två saker till igår på stan och det var linnet och halsbandet ni ser på bilden! Gillar både linnet och halsbandet massor!

Vi hade ingen engelska på morgonen så vi börjar 12 idag. Men asså jag håller på att bli galen här! Jag kan inte hitta min mattebok! Jävligt passande då vi har matteprov imorrn.... Får hoppas den är på skolan men jag är typ hundra på att jag tog hem den före helgen.

Nä nu måste jag dra!

ny



scorett, 399 kr!

shop shop



Hallå! Efter skolan blev det en liten runda på stan med julia, sen blev det käk på dallas med maja, jenny, maria och cornelia! Tre saker fick följa med hem! Shoppade bland annat en jättesnygg väska från scorett som jag kan visa sen :)

10.29


elin kling, weheartit, unknown.

rik


Loggar in på nordea då och då i hopp om att någon vänlig själ överfört några 1000-lappar.

Nä då. Blir alltid lika besviken.

Disponibelt belopp: 0,09 SEK.

kung!



Tycker gårkvällen blev riktigt lyckad och många verkade ha trevligt vilket var kul! Just nu är jag jätte jättetrött, kommer slockna vilket sekund som helst typ! Resten av dagen ska jag inte göra ett piss. Funderar på att gå till ica och köpa nå gott till ikväll! Blir nog så! Hoj ♥

mina levi's




Igår när syrran kom hade hon med sig dom här levisen till mig som jag budade hem från tradera förra veckan. Dom ser lite för "perfekta" ut så jag ska göra lite slitningar tror jag :) och så önskar jag att dom hade suttit lite bättre annars är jag nöjd!

just can't get enough


Syrran har varit i arvidsjaur en vecka nu och praktiserat. Och när hon ändå är här uppe i norrland så passade hon på att häsla på här i skellefteå också och eftersom brorsan bor i skeå nu så for vi alla och käka på subway igår, sen for vi och såg J18 spela! Sen drog jag och syrran till min lägenhet och chillade. Hon sovde även över här och så imorse for hon tillbaka arvidsjaur igen!

I helgen stannar jag i skellefteå för ikväll ska jag ha en liten inflyttningsfest :) Hoppas det blir skojj!!

monki





Kom på att jag inte visat mina nya linnen! Kommer från monki och kostar 150 kr styck. Köpte både ett vitt och ett grått!

biff


TJENARE!
Efter skolan for jag på gymmet! Kämpade och svettades! Blev jätteröd i fejset, hoppas det framgår i alla fall lite på bilden här nere ↓. Tog en liten omväg hem bara pga det haha. Måste bara säga att jag duktigt nog varit på gymmet tre dagar i veckan! *stolt*

torsdag


Imorse

Snart ska jag på stan och göra nå ärenden (vuxet? ohja!), när jag kommer hem ska jag käka middag sen fara på gymmet. Måste även dammsuga lägenheten! Tar det ikväll. Puss!

barefoot on a summer night

kakbuffé!


Yes! Nu händer det vi längtat efter hela dagen - KAKBUFFÈ!! Klockan 18 är det kakbuffé på efyran för alla inackorderade och självklart ska jag, elin och julia h dit! PUSS!

tisdag

Tjenare!! Idag har jag varit och tränat! Svettigt men härligt värre! Nu ska jag gå till solariet och sola, sen färga håret. Hoppas det blir bra :)


För er som inte fattar håller jag i mitt gymkort ↑ hehe

bikini



bild1, h&m. bild2, michaela forni.

Här ser ni två stycken mycket lika bikinisar från h&m! Jag funderar på att beställa den övre men jag vill hellre ha den undre (som inte tycks finnas i shopen)... Finare med turkosa "stenar" ju!

kolla vilken mat jag gjorde idag!


Biffar som jag gjort själv, bulgur, sallad, tsatziki, bröd och vatten! GOTT!

Ingen pyttipanna här inte! Är sjukt less på att äta enkel mat som tar tio minuter att göra, så idag gjorde jag nåt mer "avancerat" ;) Snart ska jag iväg till jennifer och hänga med några! Fred ut.

söndag



Har nyss sett klart solsidan och nu tittar jag på how i met your mother. Klockan 21 börjar wild child på trean! Den ska jag se. Har förövrigt haft en mysig och trevlig helg med elina och amanda!

Puss

jeansväst


Har varit på jakt efter en jeansväst i typ ett år nu men inte hittat någon. När jag såg den här på monkis hemsida bestämde jag mig för att den skulle jag ha! ;) Den var slut i västerås men i stockholm fanns ett fåtal kvar. Monki, 250 kr!

Egentligen börjar vi 8.35 på fredagar men gympan blev inställd så vi börjar 10.10 med svenska sen slutar vi. Värd dag...........

dagens



t-shirt, weekday. jeansväst, monki. jeansleggings, cubus. skor, vagabond.

nya


h&m

do it like a dude



Hej! Då var värsta dagen av veckan över! Den tar verkligen aldrig slut känns det som!! Nu ska jag äta korv och makaroner. Senare kommer Julia! Hon bjussar på kladdkaka, inte tackar man nej till det hehe.

levi's


Inne på beyond retro i stockholm hittade jag ett par levi's 501'or, passade helt perfekt men dom var lite för dyra så jag hängde tillbaka dom. Senare under dagen gick jag tillbaka för att köpa dom och då var dom borta :'( Satan vad jag ångrat mig sen dess alltså men idag budade jag hem ett par från tradera!! Känns king!

virkat



Köpte den här toppen på h&m i stockholm! Helt klart en
av dom bästa köpen ♥

home




Tjenare! Här ser ni lite bilder från en awesome vecka! Jag har ätit ben&jerrys-glass i bägare, shoppat, ätit god mat, sett bio, besökt huvudstaden och haft det mycket trevligt! Nu är jag hemma i arvidsjaur och är liiiite fattigare än vad jag var innan resan kan man säga! Tack för resan kära mor och far och tack för en trevlig vecka stina och johan! :)

västerås


HEJ HEJ! Klockan 17.10 går min buss till jörn tågstation, sen därifrån rullar tåget mot västerås! Eller typ. Klockan 05.28 (exakt) kommer jag fram till uppsala sen blir det buss resten av vägen! Har sittplats så jag får räkna med rubbad sömnrytm men om det är lite folk kanske jag intar liggläge över två säten! Ska bli skojj att träffa syrran och hennes kille! Jag och syrran ska ta en dag på stan i västerås imorgon. Kommer bli mysigt =)

this place about to blow



En lördag som denna har jag varit på samhället med mamma, mitt hår står åt alla håll, jag har frysit och glömt bort att jag skulle sitta i sek på en basketmatch så dom fick vänta med att starta matchen tills jag kom dit hehe.

puss


Jag hade lovat mig själv att inte köpa någonting före jag far till västerås och sthlm men dom här skorna har jag velat ha så länge och jag vet att jag hade ångrat mig 1000 gånger om jag inte hade köpt/fått tag i dom så igår slog jag till! Köpte dom på scorett :)


Vagabond, 599 kr! Älskar dom!!

mot skolan!



Haha helt värdelösa bilder men tänkte bara visa att jag har skinnjacka idag!! Vi får väl se om jag  fryser eller inte! Puss!

nya lägenheten!


Såhär ser det ut när man kommer in:



Toan (som är direkt till höger när man kommer in):





Köket:



Vardagsrummet + "sovrummet":





Som ni ser är den ju inte riktigt klar! Ugnen ska fixas, gardiner ska hängas, ett matbord kanske ska investeras och så fixa nå mattor osv.

Nå vad tycker ni? :D
RSS 2.0