23.52

  

Kvällen har bestått av idolmys med mamma, en liten ragg med Amanda och Viktor och bland annat en delicatoboll :)) Just nu ser jag och mamma filmen en blomma i Afrikas öknen, jättebra film!!

fredag




♥♥♥

Skoldagen har gått snabbt och snart går min buss hem till Arvidsjaur! Idag på skolan fick vi en liten smink-kurs som lär va bra i framtiden! Nu ska jag packa klart sen vandra till busstationen.

sådärja!


Tog på mig löpardojjorna och gick en lång powerwalk! Nu ska jag iväg och grilla med några brudar. Mysigt såhär i höstmörkret!

vero moda



TJA!! Försovde mig och glömde gympakläder idag........ Hur bra va det? Inte bra alls. For hem efter skolan och tog en ljuvlig powernap. Sen gjorde jag middag, gick en sväng på stan och köpte tröjan på bilden ↑, sen solade jag solarium :)). Ikväll har jag sett idol med Juliorna!

i'll be your soldier


gammal

Hej hej å hej! Efter skolan följde Larsson mig på coop för lite veckohandling, sen gick jag en runda på stan, köpte lite mer mat.. Klockan 20 landade jag i Jennifers soffa för lite idol och mys med brudarna! Ska göra en tidig kväll ikväll så tack o god natt.

centrumbadet


Bild från i somras då jag jobbade på badet!

Hej! Klockan tio idag var jag på plats på badet för hlr-kurs! Gick väl sådär, men hey det är bara att öva! Sen jobbade jag där mellan 12-17. Ikväll har jag varit hos Bea en sväng för att träffa lite folk, men drog hem vid 22 för att hundarna var hemma själv. Är trött så jag ska snart sova! Puss.

00.31


Har varit och träffat Amanda en sväng ikväll ♥ Satt ute i en timme och snackade om lite allt möjligt, mest om hennes Turkiet-resa med Hanna.. Grymt avundsjuk! 

                          
                                                                              Haha så söta

KUNG


Idag har jag, som Elin brukar säga, mästerkockat!! ↓ Åh så gott det var! Helt underbart. Just nu funderar jag helt ärligt på att ta en långpromenad i regnet.. Får se hur det blir med den grejen..


Kycklingfilé i philadelfiaost, bulgur, sallad och tzatziki.

taco hej



Livet tar jag tag i nån annan dag för ikväll vankas det tacokväll på efyran (haha..). Stannade kvar ett tag efter skolan för att göra en fördjupningsuppgift. Gick bra ett tag men min hjärna hängde inte riktigt med på slutet så vid halv tre cyklade jag hem i regnet. Nej förlåt, SPÖregnet.............

seriöst, när ska jag ta tag i mitt liv?


TURKIET MAJ 2010

grymma


CHEAP MONDAY

billy who?


nattivalen

Hallå hallå! Började dagen med att äta en pizza-slice från igår. Sen iväg till skolan! Hade förväntat mig en normal helvetes-måndag men icke sa nicke, var tänkt att vi skulle åka in till stan för att göra marknadsundersökningar men det blev aldrig av så vi fick sluta tidigt :))

gårkvällen
















Kort och gott - hade skitkul igår!

redo

hur fin som helst

fredagen



Gårkvällen var mysig! Var hemma hos Elin och såg idol och en film, tryckte tacos, chips och choklad gjorde vi också.. Frågan är varför jag alltid ska äta så mycket? Mår alltid illa efter..

stan i helgen



Äntligen fredag och helg! Kommer vara kvar i stan hela helgen för ikväll är det taco- och myskväll hos Elin och imorrn är det ferre hos Tim! TAGGA.

KÖP





Säljer min fina jacka i skinnimitation från H&M nu! Fick den julen 2009 och även om den använts flitigt är den i jättebra skick!

Storlek 36
Pris 200 kr

INTRESSERAD? Kommentera =)

SÅLD :D

onsdag



Hade skolfoto idag och jag måste säga att jag blev rätt nöjd faktiskt. På klassfotot i alla fall, enskilda fotot måste ha varit något av det fulaste jag sett.. Vi fick sluta übertidigt idag för vi var lediga från sista lektionen så nu har jag tid för en powernap!!

smyckesträd


Från Åhlens, 129 kr.

17.57

                         
Då var måndagen avklarad! Gick på stan med Elin efter skolan och sen blev det storhandling på kvantum! Har hela frysen full med god mat! :)) Bara för mig att välja och vraka.

söndag



Helgen då.. I fredags myste jag med Elin och Julia L hemma hos Elin, såg idol och åt. Åkte till Arvidsjaur på lördagsmorgonen och lämnade inte huset fören jag åkte tillbaka till stan nu i eftermiddag. Händelserik helg!

+

vagabond


Premiär-använde mina nya skor idag! Gjorde det dumma valet att vara barfota i dom.. Hej skavsår! Haha klant.......

Blir en myskväll i stan ikväll och imorrn drar jag till Arvidsjaur!

så jävla avundsjuk



Skulle gissa på att dom här brudarna kommit fram till Alanya nu! Och jag kunde inte vara mer avundsjuk!! 35 grader, sol, bad och party gäller för dom nu en vecka framåt! Gaah, vill också!! Ha det så jävla bra nu, njut och kom hem oskadda ♥ ♥

onsdag


Dagen i bilder! (Med nya kameran)

Hej! Sitter just nu och lyssnar på Wiz Khalifa och äter varma mackor. Blev en kort dag idag också! Slutade vid halv två och då for jag och Elin in till stan och mötte Jennifer. Handlade på ica sen for vi hem till Jennifer och lagade 3-rätters! Efter maten låg vi däckade i soffan och kollade teve, på kvällen blev det fotboll med Julia H och Linnea!

every teardrop is a waterfall


uppe på janssvensamössa hehe

HALLÅ HALLÅ! Har just avnjutit en powernap på några timmar. Vi fick sluta halv ett idag och jag kom inte på något vettigare att göra än att ta en pn hehe. Nu ska jag iväg och handla!

klassfest






SKITKUL!!

Hade inga egna bilder så snodde från Elin och Maria!

new


VAGABOND, 899 kr.

stan



God morgon! Igår var jag, Julia L, Linnea, Julia H, Jennifer och Elin hemma hos den sistnämnda och såg film och åååt. Myskväll helt enkelt!

Snart ska jag på stan med Julia L! Ska kolla efter ett par höst/vinterboots.

sometimes i get a good feeling

irri



Åkte moppe med Julia L till solbacken idag på jakt efter en digitalkamera. Hittade ingen där så vi åkte till Elgiganten där jag hittade en billig och bra jävel! ↑ Jag sa klart och tydligt att jag ville ha en SVART och killen verkade uppfatta det men ändå så fick jag en rosa......... Måste ju varit blind för det står ju tillochmed på förpackningen "pink"........ Får se hur jag göra nu, om jag behåller den eller far och byter på måndag (om det går vill säga..)

t.g.i.f

                                    
                                                                 Jag idag i min fina nya tröja!

Sådärja! Äntligen fredag och på kvällens schema står det klassfest! Blir mest troligt bara en förfest så får vi se vart vi tar vägen sen. Just nu regnar det så vi får hoppas att vädret blir bättre!

T.G.I.F = Thank God It's Friday

kommentera mer


Jag säger inte att ni är många som läser min blogg men några är ni ju i alla fall! Gulliga ni, kan ni snälla kommenter mer!! "Fin", "ful", "snygg tröja" bara NÅT!! Blir mycket roligare då..

RSS 2.0