har varit och fiskat med elina ikväll :)




mina fötter tog ett dopp i sjön...




jag fick ingen fisk..


.. men var glad ändå!

söndag

Tjena! Igår såg jag tre skräckfilmer med ett par stycke människor. Först med Elina, Ida, Hanna, Sten, Simon och Jeppe. Sen stack killarna men senare kom Sten tillbaka med Krille.

Tänkte också dela med mig om att natten till fredag fick jag ett charmigt jack i pannan. Det var så att en vas for i golvet och gick sönder och på något vis fick jag en vas-bit i pannan som skapade ett fett sår. BILD.

midsommar





Som vanligt på midsommar brukar våran familj och familjen Leastander gå upp för jan-svensa mössa (ett litet berg). Väldigt jobbigt men hey, det är tradition :) Nu är det middag, sen ska jag träffa folket :)

Glad midsommar ♥

typ "hej mitt namn är agnes och jag är sex år"



Tjena tjena! Igår (tisdag) käkade jag lunch på greya med Minna och Amanda, åt en väldigt god varm macka med kyckling i :) Idag var jag dum nog att sola solarium på morgonen (hade gett upp hoppet om bra väder, that's why), senare kom solen och då la jag mig ute och sola en hel dag med sol-olja i ansiktet vilket resulterade ett rött fejs. Haha klantigt Agnes. Klantigt. Btw känner jag att midsommar kommer bli väldigt trevlig :)

God natt ♥

som lovat :)











bilder från middagen hos rasmus och en bild på klassen utanför kyrkan :)

Jag kan nästan garantera att alla redan sett bilderna på Facebook men eftersom jag inte har uppdaterat bloggen på några dagar tyckte jag att jag kunde lägga upp dom här ändå :) Bilder snodda från Rasmus och Ronjas facebook's.

kraftigt förkyld


Hejsan. Idag var det första basketträningen på väldigt länge. Jag for dit trots att jag är så förkyld eftersom jag inte rört mig på år och dar känns det som. Men det blev ingen träning för gissa hur många vi var? Jag och minna + malin. Och wien-resan som är om tre veckor haha... Känner att det kommer gå bra det här ;)

amen kom igen nu!!!

Vädergudarna! Skärp er. Sommarlovet har börjat och om det ska vara regn och mulet i nån vecka till vet jag inte vad jag gör! Alla mina vänner jobbar nu och två veckor framåt och jag gör inget annat än sover, sitter vid datorn och ser teve om dagarna. Jag vill ha sol och värme så jag åtminstone kan vistas ute! Nu ska jag bege mig till teven och se Tyra Banks show. Puss.

älgpung


Det var för någon vecka sedan då jag var inne och surfade på facebook som det här "dök upp". Okej... nu är det ju inte helt rättstavat men ändå, lite kul ;D

god natt


jag och tre finfina tjejer på skolavslutningen!

Som ni ser har jag bytt header! Tyckte att det behövdes för den andra kändes så "vintrig" och "kall" haha. Nu ska jag försöka sova! Puss

sommarlov

Nu är det sommarlov! Fatta! Tiden har gått sjukt snabbt och nu har vi gått ut nian och har sommarlov i flera veckor framåt! Underbart :) Nu ska jag iväg till Hanna och se film med hon och Elina. Mysigt!

Två bilder från gårkvällen som jag har snott från Maddes facebook:

Jag och fina Madde!


Tre snygga brudar och jag!

När jag och min klass åt middag hemma hos Rasmus igår tog han jättemånga bilder och han har lovat att skicka dom till mig så jag lägger upp dom här på bloggen när jag har fått dom :)

sommaroutfit



Jag är med och tävlar hos Linda där man kan vinna en mobil och det här är outfiten jag tävlar med! Inte särskilt kreativ men fin ialla fall och såhär ser jag gärna ut flera gånger i sommar :)
LÄNK till tävlingen!

tomorrow



Nu ikväll har jag och några från klassen varit på ringel och spöat våra föräldrar i brännboll och efter det fikade vi! Trevlig värre :) Idag mötte även vi nior lärarna i fotboll och vi vann! Sen var det avslutningslunch, det var gott och trevligt det också :)

Imorgon är det fan skolavslutning! Hallå? Vart tog tiden vägen? Det har gått sjukt snabbt dessa tre år i högstadiet och dessa tio år med min fina klass har varit helt underbara! Kommer sakna min klass så jäkla mycket!!

onsdag




HEJ! Idag har jag och klassen ätit glass med maränger(?), banan och kola-sås! Gott. Ikväll är det bal här så jag och tjejjerna ska dit och se alla finklädda personer sen är det träning med skolavslutnings-kören :) Puss

nya converse


Jag bestämde mig för ett tag sedan att sälja min vita converse i smalare modell för jag kände helt enkelt att den klassiska modellen är snyggare. Och nu har jag äntligen ett par! :)

skellefteå

Hejsan! Dagen började med att vi såg film på medan med hela skolan. Sen diskuterade vi filmen i olika grupper. Inte så värst skojj men efter det var det lunch och sen fick vi sluta. Klockan tre åkte jag, mamma, pappa, syrran och johan till skellefteå för att se när brorsan och emma skulle gå till balen. Himla fina dom var! :)


Fina bror och hans baldejt (som inte riktigt var beredd när bilden togs)! :)

igår

Hejsan! Igår grillade jag och Amanda och det smakade supergott! Vi fick även se Elinas hund som hon och hennes familj har köpt. Supersöt var lilla Emil som den heter! Lite senare joinade Elina oss och då såg vi film :) Men alltså jag kan inte förstå att det är juni! Det är ju iskallt ute.





RSS 2.0