Hemma!

Hej,
jag komme hem för några timmar sen men jag har inte bloggat för jag har packat upp och sett finalen i fotbolls EM (Grattis Spanien!)  och läst alla blogginlägg från alla andra bloggare som jag missat under tiden, men nu sitter jag här.
Jag kan inte skriva så mkt för det låter typ jätte mkt när jag trycket ner tangenterna och hela familjen sover :S
Men imorrn lägger jag in bilder och skriver om allt som hänt ;)

Vi hörs! ;)

Hos Elina

Jag sitter hemma hos elina nu, vi far inte idag till piteå, vi far imorrn, så kul ! :) Elina håller på att sminka sig, sen dra vi till samhället. Jag ska köpa hårfärg och elina ska ta kort till sitt id-kort.
Idag så har jag mina glasögon på mig, för man ska ju typ ha en "vilodag" från linserna en gång i veckan men jag har inte haft det på jättelänge :S så då passade jag på idag. Men jag tar nog av dom när vi kmr till samhället, jag gillar inte att visa mig med mina glasögon.

Jag längtar tills imorrn! :D Ska bli såååå kul!!!!


Elina :)

Bye

PITEÅ!

Imorrn sticker jag till piteå i ca en vecka. Ska bo hos elina på piteå havsbad, hon och hennes familj har husvagn där så det ska väl bli trevligt :) Vi ska bo där till på fredag, för sen då är det piteå summer games! Vi får väl se hur det går på PSG, eftersom det inte har gått nåt vidare i serien, men i å för sig så har vi ju mött dom som är äldre i serien och nu ska vi möta dom som är jämngamla, så nog har vi en chans alltid ;) Det ska bli skit skoj iaf. Men jag kmr inte kunna blogga nåt eftersom det inte kmr finnas nån dator i närheten, men jag ska ha kameran i högsta högg, så lägger jag in bilder på bloggen när jag kmr hem, och så kmr jag berätta om allt som hänt :)

Ha det skitbra nu, så hörs vi ;)

Hon kmr inte ikväll :(

Jag sa ju att elina skulle komma ikväll men det gör hon inte :( elr hon kmr typ inatt nån gång . Så jag ska inte vara med hon ikv, det får bli imorrn :)

Igår var det ju midsommar afton, trevligt och gott ^^ Det var verkligen jätte god mat, magen spräck typ, nä det gjorde den inte men, mätt blev jag iaf :) Jag hann att duscha och fixa mig innan gästerna komme, var tvungen att lägga till en liten spurt när jag bara hade typ 50 min på mig, men som tur hann jag ! :)
Jag var med amanda på kvällen en stund, vi gjorde inget spec. Vi sminkade till oss lite extra för det var midsommar och som sagt så hade vi ju lite att göra :P

Midsommar.

Jag har inte tid att skriva så mkt för vi får gäster kl. 17.30, och jag har varken duschat elr fixat mig :S
Idag så besteg vi Jan Svensa mössa, det är ett litet berg som ligger en bit utanför Renvallen. Det är nåt som vi gör varje sommar, det har blivit en liten tradition eftersom vi har har typ gjort det i 10 år.
Snart så kmr gästerna, vi ska käka grillat och en massa annat gott ^^
Jag kanske ska vara med amanda ikv, men vi har inte bestämt det än, vi skulle höras lite senare.
Elina kmr imorrn! Hon har varit runt lite i Sverige nu en vecka. Så det blir nog att vara med hon imorrn och höra om allt hon har varit med om under vecka ;P

Nä, nu måste jag ner och duscha, glad midsommar! :)

Torsdagkväll

Brorsan och hans tjej komme just hit, dom ska fira midsommar med oss, gud så kul det kmr bli!

Idag på träningen så kunde jag inte vara med, för jag har typ sträckt mig baki låret. Jag hade känt av det lite igår men när träningen började idag så kändes det verkligen, så jag kunde inte vara med på träningen. Snart är det piteå summer games. Längtar, längtar!!! :D

Bye!

Torsdag

Nyss ätit lite fiskpinnar och mos, det var min middag det. Jag åt lite tidigt för jag har träning ikv kl. 17.00, och man vill ju inte ha mjälthugg (om man nu skriver det så :S).

Jag sovde ju hos amanda inatt, vi såg ju fotboll och film, det blev så att vi for iväg och hyrde film, men regnet hade inte gett sig när vi hade tänkt att gå iväg, så då skjutsade amandas mamma oss.
Gud så spännande det var när matchen skulle börja, man satt med en sverigeflagga i högra handen och dricka i vänstra handen. Man försökte hålla hoppet uppe när Ryssland gjorde första målet, men sen då kom andra, och då sjönk hoppet verkligen. Jag tyckte inte att Sverige hade kontakt med varandra på plan, men vad vet jag? Jag är inte nån direkt expert på fotboll :P Jajja, det var synd iaf att Sverige åkte ut.
Efter vi hade sett fotboll så satte vi oss vi datorn en stund. Sen fixade vi lite kvällsfika och gick ner till hennes rum och såg film. Vi hyrde två filmer, men vi såg bara en, vi orkade inte se den andra.


Humor från tv4 och           Fikat                                   Amanda
Blackout.


Hej då!

Sova borta

Det blir bara ett litet inlägg, för jag och amanda ska iväg och hyra film om regnet ger sig! Det spöregnar och så åskar det typ, fast idag så har det faktiskt  varit lite sol  :)
Jag ska sova hos amanda inatt, vi ska se f&f (film och fotboll) och käka onyttigt ^^


Gänget ;) Amanda tog bilden så hon är inte med .



Amanda :)

Resultatet.

Vi förlorade än en gång :/ typ 11-0, som ni kanske förstår så ligger vi sist i serien :/
Jag orkar inte skriva mer, vi hörs! :)

Tisdag.

Snart midsommar! Jag hoppas verkligen att det ska vara sol då! Jag vet att jag tjatar hela tiden om att det ska vara bättre väder, men det blir så när man börjar bli less på detta skit väder! Men idag så är det faktiskt lite sol! :D Det är på bättrings vägen ;P
Idag så är det fotbollsmatch borta i luleå, vi har inte vunnit en enda match :( men man vet aldrig kanske det blir första vinsten ikv, fast jag tror inte det :/ :P
Jag kommer berätta hur det gick på matchen ikv, inatt om jag orkar annars blir det imorrn !

Nu ska jag ner å käka lite BEN&JERRY'S bohemian raspberry, mums ^^
hej, hej.

En trevlig dag!

Alla jobbade idag så det var jag som tog hand om Zäta hela förmiddagen, det gjorde mig absolut inget, han sovde typ mest hela tiden, min lilla plutt <3 ^^

När man hittar en ögonfrans ska man ju önska sig nåt, det gjorde jag i söndags, jag önskade att det skulle vara 25 grader varmt och sol igår. Men som jag trodde så blev det inte så, it's still kind of raining :/ men jag tänker fortsätta hoppas! :)

Jag och amanda for och såg lite fotboll på IP, det var div. 6 herrarna som spelade. Vi såg första halvlek och lite av andra, sen for vi på ica, amanda köpte fika till bortamatchen imorrn och jag köpte BEN&JERRY'S Bohemian Raspberry, gud så gott ! :D


Amandas hair.      BEN&JERRY'S   
                           Bohemian 
                           Raspberry

Solen, vars är du?

sommar, sommar, sommar, när kmr den att komma? Har haft sommar lov nu i en och en halv vecka, utan en skymning av sol nästan :/ jag börjar bli less!
Jag hittade två ögonfransar idag och då önskade jag mig att det skulle vara sol och 25 grader varmt imorrn :P undrar om önskningen slår in? :O Förmodlingen inte, jag har hoppats att det ska vara sol nästa dag, men inte det. sen nästa dag, men inte det då heller i nåra dar, så varför ska det vara sol imorrn? :/ jag tänker fortsätta hoppas iaf, så kanske det händer nån dag att det ät sol ;)

Jag var med amanda ikv vi snackade en massa skit och käka godis, haha det låter typ som att vi äter godis hela tiden xD haha.
Vi tittade i en gammal kalender hon hade sen 2003, haha, det var skitskoj att läsa, hon hade stavat piteå summer games; piteå samer gjäms, oj vad vi skrattade xD

Vi hörs! Hej då :).

Mäktigt?

Jag, och fyra andra från vårt lag spelade ju match idag med damerna, vi förlorade :/ men det gick bra för min del! :)
Vi spelade i den stora Boden arenan, 5000 platser ;) imponerad ? haha, skojja. Nämen jag tyckte iaf att det kändes mäktigt ;)
Det där historiska som skulle vara, det vara att vi var det första damlaget som spelade där, och dom vi mötte då!
Kuligt :D

När jag kom hem såg jag sverige - spanien, synd att sverige förlora, det var ju sååååååå nära att det skulle bli lika :/
Det blev en lugn lördag kväll iaf, massor med godis å sånt :)
Bland annat marabou non stop, lite malaco fruity juicy och naturgodis :) gott ^^

Söv gött!

Match

Fotbollsmatch hade vi idag, och inget vidare gick det, vi förlorade med 0-5. Det var bra väder idag när vi spelade, och jag som trodde det skulle gå bättre då, pff. Det gjorde det inte.
Imorrn ska jag spela med damerna i boden, det skulle vara nån invigning där, så det skulle visst vara nåt historiskt också, ajja, jag vet int :P

Som sagt så for jag och amanda ut på samhället, vi fikade på greya och så for vi på underverket, vi blev kvar där ett tag eftersom amanda var tvungen att fundera. Det blev iaf JLos live bodylotion, bra val amanda! ;)



Nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorrn till matchen, go' natt! :)

Bättre väder, tack!

Idag for jag, elina och amanda ut på samhället, vi fikade på greja knut och kikade in i nåra affärer. Haha, vi var typ inne på underverket i en timme, amanda kunde inte bestämma sig vilken parfym hon skulle köpa, hon skulle bestämma sig tills imorrn, så det blir en sväng till samhället imorrn också :). Och hoppas det blir sol imorrn! Det har typ varit dåligt väder i en vecka nu :( och idag så har det varit lite blandat väder, det var typ sol ena sekunden och nästa regn sen hagel typ :S könstigt könstigt.
Men jag hoppas på sol imorrn som sagt :D

Vi hade fotbollsträning ikv, vi tränade på grus p.g.a att gräsplanen är avstängd eftersom att det har regnat.
Vi såg en räv när vi tränade. Den verkade inte vara rädd för den sprang typ på planen :O

Hej då!

Bonsoir!

Jag funderar hela tiden om jag ska gå franska i åttan, det är jätte jobbigt, sånt ska man ju inte tänka på under sommarlovet. Jag vill jätte gärna lära mig mer men dom flesta säger att det är svårast i åttan, och då om jag har franska och en massa ändra ämnen. Kommer jag hinna allt? :S
Jag ska nog testa i åttan å så får jag se :)

Vi hade krattning idag för fotbollen, jag kände mig inte så go för det men man var tvungen att komma dit så.. :/
Efter det så var jag med amanda och elina, kul som vanligt ;)
Vi stack på teckans och köpte godis, ja, som sagt; tre små gottegrisar ;)
haha.

Det blir oftast att jag skriver på kvällen, för då lägger jag ihop allt som hänt under dagen i ett inlägg, men ibland så skriver jag under dagen också ;)

God natt!

Basketavslutning m.m

Det har regnat idag också och typ 5-6 grader :( så tråkigt. Jag vill sola, bada och kunna vara ute utan att bli blöt :/

Jag var med amanda och elina ett tag idag, vi for på dollar och köpte godis ^^ mums mums.
Vi är tre små gottegrisar vi ;)

Vi hade basketavslutning idag på Camp Gielas, vi spelade match mot dom äldre och så fikade vi. Jag knockade in i Malins axel så jag har fått en liten fläskläpp, haha :P

Sverige spelade ju ikväll, och dom vann, jaa! Jag tkr inte det är så kul och sitta och titta på tv när det är fotboll då ser jag det hellre live. Därför gick jag bara och tittade lite då och då på tv:n när dom spelade, jag såg när Zlatan gjorde mål men inte när Hansson gjorde mål, det var synd  :/ jajja, grattis Sverige!

Bye!

Regn :/

Idag har det regnat hela dagen, skit trist :( det är ju sommar, då ska det ju vara sol och bad, fast man får ju räkna med att det blir regn då och då, som t ex idag :/
Idag spelade vi match, fotbollsmatch, det gick inget vidare, 0-7 :/. Det var ju inte så bra väder, så det kunde kanske ha gått bättre om det hade varit sol, eller iaf bättre väder ;)
"Bättre lycka nästa gång" :)

Idag så for jag och min syrra ut på samhället en sväng, vi for in på en massa affärer, bland annat  Ängla fröjd. Där köpte jag den här väskan, den kostade 175 kr ;)


Framsidan..                    ..baksidan


sov gott :)

Det blev hemma hos mig :)

Det blev så att vi såg filmen hemma hos mig, alltså kärleken checkar in, den var bra :P. Hahah, självklart så drog vi ju en massa skämt och skrattade så man fick magmuskler :D
Här kommer några bilder på min gulleplutt;


  

Visst är han söt? ^^
 

Kärleken checkar in ;)

Idag så steg jag typ upp vid 12, trött som vanligt ändå :/ Måste börja pigga upp mig lite på morronen nu när det är sommarlov, fast det är ju alltid skönt att sova ut :) haha.

Ikv ska nog jag, amanda och elina se kärleken checkar in på trean kl. 21.00, fast vi har inte bestämt vars vi ska se den än ^^ jajja, vi får väl se vars det blir ;)

byebye !

Skolavslutning :D

Idag har det varit skolavslutning, och det har varit jätte varmt. Det har varit mellan 26-29 grader, gud så varmt :O Jag hade iaf på mig en svart klänning, vit kofta, vita leggings, och ett par silvriga ballerina. Fast den vita koftan fick inte vara på mig så mkt, på grund av hettan ;)

Jag och mamma for på teckans kiosk efter jag hade slutat skolan och köpte mjukglass. Amanda och Elina kom dit sen och dom köpte också mjukglass, sen for mamma tillbaka till jobbet och då satt vi kvar och såg på när studenterna for runt och skrek :P

Nu ska jag fara och käka pizza med nåra kompisar, hej då. 

Studentbal

Jag ska strax ivag till elina, minna ska också komma dit, vi ska iväg och se studentbal och se på alla finkläda studenter. Vi ska möta bea och amanda där också :)
Haha det blev inte så mkt skrivande, för nu ska jag fara,
hejhej.

RSS 2.0