Bilderna som jag lovade =)







Kram på er ♥

7-1

Elina kom och hämtade mig på hennes moppe, och vi åkte till ishallen där pojkar 94 hade match på fotbollsplanen brevid. Lite senare kom minna. Dom vann med 7-1! Jävligt duktigt ;D När matchen var slut, drog vi till OK och köpte glass!




31 maj

Hej hej! Jag steg upp imorse vid 12.00, då gick jag ut och solade och solade då i cirka en timme. Det började blåsa lite för mycket, jag vart less och nu börjar det bli molnigt också... Men det är fortfarande varmt ute, typ 25 grader! :D

Igår började vi se robinson 2009 hos emelie, senare drog vi ut med mopparna (surprised?). I slutet mot kvällen var vi ett stort moppegäng. Vi såg också lite av "jag vet vad du gjorde förra sommaren" och "jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren". Riktigt bra och verkliga filmer, heheh. Not ;D





Jag slänger in fina landskap/naturbilder jag tog igår senare, för nu ska jag, elina och minna fara och se grabbarna spela fotbollsmatch! Bye =)

Ny header!

Hej hej! Jag har legat ute och solat i en timme, en och en halv. Lite bränna har jag nog fått ;)
Som ni ser har jag gjort en ny header! Kände för att göra en ny lite somrig en. Ska nog byta bakgrund också, men har inte tid för det nu. Men vad tycker ni? =)

Nu ska jag äta grillat! Mumsigt ^^. Sen ska jag vara med gänget, vi ska ska vara hemma hos emelie ikväll!
Kram ♥

30 maj

Hej hej! Har varit på samhället idag med mamma och pappa och så var vi förbi ishallsmässan en sväng :)

Tänkte bara snabbt berätta om gårkvällen!:
Emelie kom och hämtade mig på moppen, vi körde först till konsum och handlade lite godis, sen stack vi till hennes pappa där dom små valparna är! Dom är vuxit och blivit stora och söta grabbar och tjejer ;D. Sen for vi till elina! Senare for moppegänget till shell och hyrde film, vi började bara se lite av filmen för vi drog ut med mopparna en sväng, vi for bland annat upp till vittjokk! :D När vi kom tillbaka skjutsade vi hem marcus och kalle och vi brudar for tillbaka till elina och såg nästan klart filmen =)





Nu ska jag lägga in en gorby's i micron och sen lägga mig ute i solen och få nån bränna!
Niiiice ;)

Bloggen 1 år i söndags!

Hej hej! Jag har helt glömt bort det, men min blogg fyllde 1 år i söndags. Jag har alltså haft min blogg ett bra tag nu :P

Jag har nyss ätit pizza och tidigare idag när jag jag skulle se på tv, vart jag så trött så jag la mig ner och somnade! Så gött det var, låg medvetslös i 2 timmar! Hahah. Jag har ingen aning om när jag ska träffa gänget ikväll, emelie skulle hämta mig med moppen sen åker väl moppegänget och köper nå godis sen ska vi vara hos elina! =)




Kram! ♥

29 maj

Hej hej!
Vi håller på med ett filmprojektarbete på skolan. Så idag skulle jag, linnea, axel och niklas spela in våran film, men det gick inget vidare. Sten är också med i våran grupp men han är nere i småland och spelar basket, så han kunde inte vara med idag och det vore bra om han var med och filmade med oss. Så vi bestämde oss för att spela in vår film på tisdag eftermiddag/kväll istället då alla kan vara med =)

Eftersom dagen skulle tillängnas åt filminspelning och det blev ingen filminspelning fick jag sluta vid 09.30! Mycket härligt. Gick då iväg till peterssons sko för att se om jag hittade några vita tygskor eftersom mina gick sönder igår :( Jag hittade ett par skor, så jag köpte dom =)




Vädret suger idag, men jag ser fram emot en schteeekig helg! ;D

Trasiga jeans och skor.

Tjena!
Vi hade ingen elevensval idag, så vi fick sluta tidigare. Då for jag till mariannes optik och beställde mina nya glasögon. Kommer om ca en vecka och då får ni se dom =)

För nån dag sen, lagade jag mina svarta jeans som gick sönder mellan benen på ena sidan för några veckor sedan. Och idag kände jag för att ha på mig dom, men då när jag drog på mig dom sprack det upp på andra sidan! Hahah, får väl laga det också, sen får vi se vars det spricker upp då ;P
Sen var jag seg som vanligt till skolan. Jag cyklade samtidigt som jag fixade till mina örhängen (cyklade utan händer, ooooo ;D), och då for jag mot trottoarkanten och då höll jag på att ramla med cykeln men jag stampade ner foten så jag inte ramlade och då gick mina tygskor sönder....
Lite komiskt ;)



Grey's Anatomy now!

Hejsan! Jag har nyss tagit en dusch, så nu är jag fräsch och håret är krulligt =)

Har prövat lite sommarkläder ikväll ;) Det ska ju bli fint väder i helgen så då ska jag väl kunna använda nå sommarkläder! Och givetvis hoppas jag på att kunna fortsätta använda mina sommarkläder efter helgen också, inte ska det bli mulet, regnigt och tråkigt här inte ;D Om cirka 2 veckor får vi sommarlov, så himla gött det ska bli! ♥

Nu blir det "Grey's anatomy"!
Kram kram.

RED and WHITE

27 maj

Hej hej!
Mulet och regnigt idag... :(
Men jag har hört att det ska bli jättebra väder till helgen! Yeey :D

Vi hade håla idag på musiken och efter några om och men bestämde jag mig för att fara hem och äta eftersom lunchen var efter musiken. Jag åkte med minna på moppen, sen när vi kom till mig åt vi nudlar och var hos mig ett tag, sen åkte vi tillbaka till skolan =). Jag fick veta idag att jag klarade mattediagnosen!

Det blir ingen löpning idag med basketen, beror nog på vädret.

Kram!


Låååångt inlägg

I lördags när vi åkte buss till piteå, stannade vi i skellefteå för att byta buss där. Vi fick då vänta i ske-å i en halvtimme, så vi gick på H&M en sväng. Där hittade jag en jättefin röd/vit randig tröjja med bröstficka och ett par ljusa jeansleggings! Men jag med min beslutångest kunde inte bestämma om jag skulle köpa det eller inte och så var jag så stressad för bussen skulle gå snart, så tillslut bestämde jag mig för att inte köpa det. Men enda sen dess har jag ältat jättemycket på det. Ångrar mig verkligen!

Men idag for minna till skellefteå, för hon skulle knäcka ryggen hos en kiropraktiker och sen skulle hon gå på stan så jag skickade med henne pengar för om det visade sig att tröjjan och jeansleggingsen fanns kvar i min storlek skulle hon köpa det till mig =). Jeansleggingsen fanns oturligt nog inte kvar i min storlek, men tröjjan däremot fanns kvar i min storlek, så minna har nu köpt den till mig :D

Hon i kassan trodde att dom skulle få in nytt imorrn eller på torsdag, och min brorsa som bor i skellefteå skulle in till stan nån dag så då får han nog köpa jeansleggingsen till mig om dom finns =)

Hahah, hanna köpte ju för ett tag sen ett par skor till mig, och nu köpte minna en tröjja till mig.
Mina kompisar är mina shoppingslavar! Heheh

26 maj

Tjoo!

När jag ska till och från skolan, cyklar jag förbi en sjö. Och nu när sommar börjar närma sig kommer det fram en massa sjöflugor. Haha, jag kunde knappt titta på cykelvägen framför mig för det flög sjöflugor mot mig hela tiden! Inte kul när man får dom i munnen i bland också... Usch!
Vi fick veta franska-provet idag. IG. Inte kul...

Nu är det maaat! =)


Bild från piteå.

God natt bloggen!

Hejsan!
Bara slappat ikväll. Sett tv och degat. Inget skolarbete, skönt må jag säga :)
Oj, kom på nu att det var basket-träning ikväll klockan 21.00 :S. Bloody hell!! Hahah

Åhh vad trött jag är alltså! Sträcker på mig och gäspar hela tiden nästan.
Ska ner och äta nå kvällsfika nu, se lite mer på tv och sen göra mig klar för sängen, I think :)

Hoppas ni haft en bra dag ♥

H&M 298;-

25 maj

Hej! Gud vad det sågas träd här ute... Vår "bakgranne" har nyss sågat ner ett träd som var på hans gård, och vi ska tydligen också såga ner ett träd. Det var värt att veta eller? ;)

Hade mattediagnos på sista lektionen idag. Känns som det gick bra tack vare lindgren ;) Jag har inte hängt med ett dugg på lektionerna när vi har jobbat med det här kapitlet som vi nyss har haft diagnos på. Så imorse på första mattelektionen hjälpte minna mig jättemycket så jag kunde det mesta! Tack =)

Jag gjorde även klar engelskauppgiften igår så den lämnade jag in idag. Nu känns det som jag har gjort klart det mesta i skolan. Härligt!

24 maj

Hemma! 

Hur mår ni? Jag mår bra, är bara lite trött =). Det har varit en jättekul helg, jag och basketlaget har ju varit i piteå på basketavslutning. Vi åkte buss till piteå igår och när vi kom fram gick vi först till stadshotellet, checka in och lämna väskorna. Sen for vi ut på stan, köpte ingenting :P. Vid tre gick vi nog tillbaka till hotellet, och slappa på hotellrummen. Klockan 18.00 gick vi och åt på en pizzeria, sen var det lasergame som gällde! Mitt lag vann två gånger av tre :D. På kvällen var vi först ute ett tag, sen var vi inne på hotellet o så.

Jag sovde med amanda och hanna och vi somnade 03.00 och steg upp 09.10. Pigga och glada! Not. Åt en god hotellfrukost, packade ihop sakerna. Klockan 11.45 gick bussen hem! Tack för en trevlig helg :D

Jag slänger även iväg ett stort grattis till basketpojkarna 94 som har varit med i en cup i stockholm och dom vann! Dom tog guld och man kan nog säga att dom är det bästa basketlaget i deras åldersgupp i Sverige!



Piteå lördag till söndag

Men tjenare!
Blir att vara med brudarna ikväll igen =) Det blir väl först ut och köra moppe, sen ska vi vara hos mig. Skojj!

Imorgon drar ju jag och basketbrudarna till piteå som jag har nämnt! Vi ska bo på hotell, spela lasergame, gå på stan och fara ut och äta :) Kommer bli jättetrevligt. Jag ska packa lite nu ikväll för vi åker klockan 08.05 på morgonen imorrn.

Simma lugnt ;) Hörs på söndag ♥

NEW SHOES!


22 maj

Hej hej.
Igårkväll åkte vi med mopparna till shell och snabbt hyrde film och köpte godis. Sen drog vi en ragg runt samhället. Vi for till alla hörn och kanter av arvidsjaur. Nästan ialla fall ;) Vi såg bara ena filmen och den hette "amusement" och det var en skräckis.

Idag har jag varit med mamma på dollar, mariannes optik, intersport och konsum! På dollar skulle vi se om det fanns nå moppehjälmar kvar. Det fanns två men dom var för stora. Det känns onödigt att köpa en dyr moppehjälm för typ 1000/1500 kronor då jag bara ska snåla med kompisarna ibland ;P. Så därför kollade jag om det fanns kvar några på dollar för 500 kronor. Vi lånade hem 2 glasögon-bågar från mariannes optik, på intersport fick jag ett par svarta mysbyxor av mamma och på konsum fick jag ett par benvita leggings =). Och lite godis och dricka!



Lady Gaga - Eh eh (nothing else I can say)
Sitter och diggar den just nu!

Moppetjejerna ska ut på vift ;)

Tjenare! 8 cd kom hem imorse vid sex. Dom har ju varit med i teknikåttan i trollhättan! Dom vann tyvärr inte, men dom kom 5'a av alla 8'or i hela sverige :D Ett stort grattis till dom!

Så nu är ju alla brudar i gänget hemma. Vi ska vara hos amanda ikväll, se nån film eller nåt =) Men vi ska först ut och köra moppe! ;D Elina kommer och hämtar mig, så jag åker bakom henne. Hanna åker bakom minna och amanda bakom emelie. Och jag ska ha elinas brorsas snygghjälm, heheh.

Ha en go' och bra kväll ♥

21 maj

Hej!

Igårkväll såg jag filmen "taken". Ena filmen jag lånade hem igår! Skitbra film! Jag satt som förstenad hela tiden. Spännande genom hela filmen. Om du inte sett den... Se den :D Filmen handlar om en föredetta CIA-agent som låter sin dotter och hennes kompis åka iväg till europa och resa. Där blir hans dotter Kim och hennes kompis kidnappade och nu har han bara 96 timmar på sig att rädda dom från att säljas som prostituerade. Hemsk, men riktigt spännande och bra film =)

Idag är jag lite smått hundvakt åt zäta! Mamma och pappa är i skellefteå hos brorsan och syrran är i piteå, så jag är alltså själv idag fram till 17.00, 18.00. Jag ska klä på mig nu (sitter i pyjamas) och gå ut en runda med zäta! Ser ut att börja regna. Måste snabba mig....! :P


Ciao

Jag vill ha det här! :D

Tired...

Vi fick sluta tidigare idag från gympan för det regnade så mycket. Gött ;) Jag stack till konsum, hyrde 2 filmer, köpte godis och coca-cola. Det var så regnigt och tråkigt ute och då kände jag för att sitta inne och mysa framför en film. Sen klockan 17.00 var det löpning med basketen! Vi sprang låååångt. Riktigt långt :P. Jag tog sällskap med malin hela vägen. Mina ben var halvt döda när jag kom tillbaka, annars gick det finemang! ;)

Det känns som det är fredag idag. Beror säkert på att vi är lediga nu. Jag känner mig typ som en zombie ikväll. Trött p.g.a skolan och träningen. Jag har försovit mig 2 av 3 dagar i veckan! Inte bra... Jag ska se "grey's anatomy" och andra filmen ikväll. Ska även dricka coca-cola och äta godis. Det gillas :D

Ciao!

Hemma! Håla på biologin!

Hej hej!

Jag är hemma nu för våran bilogilärare är borta. Jag ska tillbaka klockan 13.30 och då är det gympa sen slutar vi. Och sen är vi..... LEDIGA! Torsdag, fredag, lördag och söndag! Hoppas på skitbra väder nu :D

Mulet, regnigt och booooring-väder idag med. Klockan 17.00 idag ska basketlaget mötas på nyborgsskolan och springa en runda. I helgen (lördag till söndag) ska jag och basketbrudarna ha en avslutning i piteå! Vi ska bo på hotell och spela lasergame :D Så kul det ska bli!

19 maj

Hellooooooo! Vad gör ni? =)

Tråkigt väder idag... Molnigt och småkyligt. Usch! Sommar och sol. Jaa! :D
Jag gjorde klart många engelska-saker idag på skolan. Men jag måste fortfarande skriva en berättelse på engelska för VG/MVG, men jag har ingen fantasi så jag vet inte vad jag ska skriva om. Sen har jag även so'n kvar. Hahah, skriver mycket om engelskan och so'n nu förtiden ;P.

Efter skolan for jag och minna på konsum. Köpte godis som jag ska ha till pluggningen, "ugly betty" och "DHW" ikväll!





Tusen kramar! ♥

18 maj

Hejsan!

Idag fick vi tillbaka engelskaprovet som vi gjorde i fredags och jag fick ett VG! Nöjd? Jajjemen ;)
Imorgon har vi franskaprov och det får gå som det går. Pallar inte plugga inför det (blir väl en snabbkoll genom sammanfattningen) och jag förstår ändå inget :P
Ikväll ska jag göra klart so'n, sen ska jag nog jobba lite på engelskan också =)

Jag, minna och hanna bestämde oss på skolan för att fara på teckan's kiosk ikväll och köpa mjukglass. Sagt och gjort! Vi gick till nyborgstjärn, satte oss på en bänk och åt =) Vi fotade också en hel del! Skitroligt hade vi ialla fall :D

Minna fick agera fotograf för det mesta ;)




Jag hade på mig:
Jeansjacka: Gina Tricot
Väska: H&M
T-shirt: Gina Tricot
Mörkblåa jeans: Cubus
Gladiatorsandaler: H&M





Tjenare!

Lycko-ostarna i 8cd är just nu på väg ner till trollhättan för att vara med i teknikåttan! Dom får vara ledig hela veckan, bo på hotell, shoppa... Lycko-ostar! Lycka till ialla fall =)

Den här helgen har gått så fort men som tur går vi bara skola tre dagar denna vecka! Sen är det fyra dagars ledighet =). Imorrn har jag sovmorgon. Jag ska till optikern och checka synen. Jag ska vara där klockan 09.00, och skolan börjar 08.20 och då sa min mentor att jag inte behövde vara med på gympan som är vår första lektion imorgon. Härligt! :D




Bild tagen av mig idag!

Nu ska jag göra lite SO. Sen ska jag sova! *Gäsp*...
God natt ♥

Summerdance!

Vi hade jättekul igår på dansgolvet!
Jag och brudarna började med att vara hemma hos hanna. Fixade till oss lite, sen drog vi till medan där vi dansade fram till 01.30 :D




Nu ska jag nog ut i solen! Det har blivit lite molnigt, men det är härligt väder ändå =)
Kram

17 maj

Hej hej!

Utställningen idag i sjulnäs (piteå) gick sådär. Han var jätteduktig =) Det var han, men domaren tyckte inte riktigt det och gav han ett blått band. Då gick han alltså inte vidare till nästa omgång. Om man fick ett rött band gick man vidare och det betyder "MVG", kan man säga. Efter det är det blått band, och det betyder då "VG". Sen vet jag inte vilken färg som kommer efter och så.

Det var ungefär 900 hundar på utställningen idag och 14 ringar (vi var i ring 2)! Vi kom dit vid 08.00, 08.30 och då var det först några raser före oss. Sen var det våran tur i ringen! Zäta var i unghundsklassen. Det gick rätt så fort, och eftersom vi inte gick vidare var vi inte där nå länge. Vi kikade runt lite på andra raser och åt lite sen for vi hem =)



Zäta!



Zäta i ringen :)


Domaren


Nöden har ingen lag, heheh.


Haha, najz...
Undra varför dom klipper till såna där bollar därbak vid rumpan?


Samhället, disco, utställning!

Hej! Kom nyss in från att ha legat ute och stekt i solen! Imorse var det molnigt och tråkigt men nu är det varmt och soligt!

Idag:
Jag har varit med mamma på samhället idag. Vi har varit på dollar, konsum och hälsat på en bekant! Jag har även stekt i solen och fotat lite =)

Ikväll:
Iqwäll gere diskotek som gäll! Heheh... Nämen det är summerdance ikväll på medan! Ska blir jättekul att dansa och skratta med vännerna på dansgolvet :D

Imorrn:
Det är utställning i piteå då. Jag, mamma, zäta och en kompis till mamma; anna ska fara dit tidigt på morgonen. Lillskiten ska vara med och hoppas det kommer gå okej ialla fall ;)



På dollar köpte jag två bodybutter. Mango och melon!




16 maj

Hej =)

Igår hade vi skitskojj! Vi började med att se "talang 2009", sedan gick vi ut och spelade kubb! Mysigt =). När vi spelade kubb så kom moppepojkarna rasmus och linus förbi. Vi åkte baki dom och några testade även köra, hehe. Sen gick vi alla in i mitt hus och basade musik =). Hahah, under kvällen så skulle jag sätta mig ner på marken och då sprack mina svarta jeans vid rumpan/mellan benen! Dom kanske satt lite tajta :P




15 maj

Hej! Jag har nyss ätit en stor stripsmeny. Det satt bra i magen ;D.

Idag har det varit så jäkla bra väder alltså! Solen har stekt hela dagen och det har varit kring 18 grader :D. SOMMAR!


Ikväll ska vi vara hemma hos mig. Minna, amanda och hanna är redan här, och emelie och elina kommer väl sen =)

Ha en bra kväll ♥

Det är ju sjuuuukt!


Jag såg dom här sjukt snygga skorna igår på scorett.
Men dom var sjukt höga,
och rätt så sjukt dyra ;D

Jag hade nog aldrig klarat att gå i dom här! Jag hade vinglat runt som en tok och fått ont i fötterna, hahah.
Men det hade varit sjukt kul att ha dom :D

14 maj

Hej! Jag börjar med att ursäkta för den dåliga bloggningen =)

Jag bestämde mig för att inte skriva om den valfria g-boken utan jag beskrev den muntligt idag. Och det gick okej, förutom att man blir skitnervös när ens lärare glor på en med hans iskalla ansiktsutryck när man ska berätta, heheh.

På basketträningen idag var det träningsmatch mot damerna! Vi förlorade med 41-81. När jag kom hem tonade jag håret, och sen blåste jag håret (går mycket bättre att platta då). Så just nu sitter jag med värsta affrot! :P

Jag skrev ju igår att jag skulle börja skriva på engelska uppsatsen, men klockan vart sent och jag hade ingen fantasi! Men det har jag inte nu heller... Tips? Nån? Men jag ska göra så gott jag kan =). Imorrn här vi även engelskaprov. Plugga, plugga, plugga...

Kram ♥

13 maj

Idag har jag ju som sagt befunnit mig i piteå! Hos tandläkarn spände dom åt rälsen och slipade bort plasten jag har haft inne i käften :P Jag kom dit med bussen vid 10.00 och klockan 10.20 skulle jag vara hos tandläkarn och där gick det rätt så snabbt. Sen hade jag ju många timmar kvar att shoppa innan bussen gick hem 14.25 ;D Och idag missade jag inte bussen, heheh (råkade göra det förra gången). På schtaaan hittade jag ett par gladiatorsandaler, en kjol, en liten svart väska och en t-shirt!


H&M


Vero moda, only.


Indiska


Ja, ni ser; Gina tricot ;)


Jag ska färga öhmans hår ikväll. Men det blir bara snabbt dit, slänga i färgen sen dra hem ;). Jag ska skriva om g-boken och skriva engelskauppsatsen ikväll. Punkt slut.
Så det här blir alltså det första och det sista inlägget för dagen!
Ciao =)

Jag som hade tänkt göra engelskan...

Jag satte mig här vid datorn för att göra engelskan! Men inte det... Jag börjar läsa bloggar och skriver ett inlägg istället... Jajja, jag är inte förvånad över att det blev så här ialla fall :P Just nu är det mycket i skolan eftersom skolan snart är slut, så jag borde ta itu med allt skolarbete som måste göras och göra det!

Imorrn drar jag till piteå! Jag ska till tandläkarn och kolla tandställningen. Och shoppa! ;D
Kram

Randigt.

I söndags (tror jag det var), såg jag på gina tricots hemsida att dom hade fått in tröjjan som jag har pratat om i min storlek! Inga funderingar då utan jag beställde den direkt och jag fick hem den idag :D
Just nu finns den i alla storlekar på gina tricots hemsida!





Idag fick jag även min blå/vit randiga bikini som jag beställde från H&M för miljoner år sedan =)

12 maj

Hej =)

Vi hade franska idag på skolan och våran franskalärare har fan nåt emot mig! Han säger alltid till mig när man pratar med någon. T ex idag; jag, emelie och amanda satt och prata och då säger han bara till mig "agnes, nu pratar du"! Ååh, jag vill typ spränga den där spännisen! Hahah, skojjar bara. Men jag får sinne!

Efter skolan följde jag först elina på lindqvist, sen for hon till frissan för hon skulle slinga håret. Blev säkert jättebra ;)! Sen stack jag till mariannes optik för att beställa tid för synkontroll. Jag skulle behöva ett par glasögon, så jag kunde slippa ha linserna ibland. Sen for jag på konsum och köpte cola och center ^^ När jag kom hem gick jag en långpromenad med zäta!

Nu är det mat! Bye ♥

BILDER

Jag gick ut med zäta tidigare! Vi gick ner till skogen. Han gick mest runt och nosa och pissa överallt medans jag gick runt och fotade :P

Här kommer några bilder:



Blommig kjol


Monki! ♥

11 maj

Hej hej! Idag blir elina 15 år! Grattis :D <3

Idag var det en kul dag på skolan! En gång var marcus på badet och så hittade han ett par simglassögon som det stod agnes på och då tog han dom till skolan för han trodde att det var mina. Men det var det inte, så dom har bara legat i mitt skåp och degat ett tag :P. Kalle tog ialla fall på sig dom idag, och på något konstigt sätt såg det ut som hans ögon skulle ploppa ut! Hahah, höll fan på att dö av skratt :D. Och så hade vi skojj på lunchen (fast det har vi ju alltid ;D).

Efter skolan for jag iväg till hellgrens/synsam. Min norrbottensring som jag fick i konfirmationspresent var lite för stor så jag for dit för att byta till en mindre storlek. Sen stack jag till emelie! Hon berättade på skolan att deras små valpar hade blivit lite större, öppnat ögonen helt och börjat busa med varandra, så gulligt ^^. Så jag for dit och gosade med valparna, sen såg jag och emelie "sex and the city" och fikade!



Ursäkta dåliga bilder, men jag hade bara mobilkameran.
Men lika söta är dom för det! =)

Gossip Girl

Just nu är det "gossip girl" på tv. Som jag självklart ser ;). Men nu är det paus.

Jag, elina och hanna var och såg damlaget spela. Marcus och anders kom lite senare och joinade oss! Jag tror det blev 0-2? Äh, jag vet inte men förlust blev det :/. Det var ju tänkt att 94-pojkarna också skulle spela, men den matchen blev inställd. Jag åt 2 chokladbollar där borta och det var så gott, så när jag kom hem tänkte jag baka chokladbollar men vi hade inte nog med havregryn, så det blev inget med det. Men jag ska se vad vi har att erbjuda här hemma, jag tror vi har nå cookies och nötchokladrutor :P

Imorrn är det måndag och vi börjar med bad! Det blir sköjj :D
Kram

Trasiga piloter


Hehe, ena glaset på mina solbrillor har lossnat! :D


Klockan 16.00 har damerna match och klockan 18.00 har pojkarna match! Jag och elina och kanske nån fler ska fara dit och se dom matcherna om det nu inte börjar spöregna =)

Konfirmationspresenterna!


Jag fick ett halsband av min moster och morbror och deras familjer! =)


Fotlänken åt vänster fick jag av faster och hennes man! Den andra fotlänken fick jag av thomas och lena, de två bekanta som var och fikade hos oss =)



Jag fick en stor norrbottensring och 500 kronor av min familj =)


Jag fick en psalmbok och de 300 kronorna på bilden här ovanför av min morfar :)

10 maj

Idag var det mer som en vanlig gudstjänst. Den började klockan 11.00, och jag trodde att vi bara skulle vara lite före men vi skulle vara där 10.30, men det visste inte jag, så jag kom till församlinghemmet vid 10.50 och då stod alla klara med kåporna på för att gå iväg till kyrkan strax! :P. Men jag bytte om snabbt, så det var lugnt ;). Sen var det fika med föräldrarna och så fick vi ta emot bibeln.


På väg in till kyrkan!


Haha, mördarblicken  jag ger min far där :D


Här tar jag emot bibeln =)

Nu ska jag sova, är trött.

Ikväll har jag, elina, minna och kalle varit hemma hos elina! Vi hade två skräckfilmer som vi hade tänkt se, men vi pallade inte se dom så vi såg början av "se upp för dårarna" och slutet av "american pie 2" istället =). Kul hade vi ialla fall, hehe :P

Imorrn ska jag till kyrkan 11.00, sen blir det fika med hela konfagänget och föräldrarna! Hörs efter det.
Tack och godnatt ♥

9 maj

Go kväll, go kväll... =)

Jag for till församlingshemmet så jag var där 12.15 ungefär, och då satte vi på oss våra kåpor och sedan fotograferades vi i grupp och sedan fotograferades jag enskilt också! Efter det fick vi frukt och godis, sen bar det av till kyrkan. När det var slut ställde vi upp oss fint, så föräldrarna kunde fota oss :P. Sedan åt jag, familjen och några vi känner smörgåstårta och fikade hemma hos oss =) Jag fick några presenter från släkt och vänner och det innehöll smycken och pengar =)






Bilder på vad jag fick visar jag upp någon annan gång!
Ikväll ska jag vara med elina och minna och kanske boysen ;D
Hejs ♥

Dålig bloggning i helgen

God morgon! Igår stack jag först iväg till elina och vi körde lite moppe. Hon körde och jag satt där bak =). Vi körde runt hennes gata och första varvet runt gatan höll jag på att skratta ihjäl mig, det var ju skitskojj att åka! :D. Vid 22.00 stack vi till marcus, och vi var där och grilla och spela lite fotboll. Vi var jag, elina, marcus, amanda, hanna, anders och kalle först och sen kom viktor, emil och nån mer (jag vet inte vad han heter). Vi var inte där så länge eftersom alla skulle upp tidigt idag.

I helgen konfirmeras jag! Idag ska vi först vara i kyrkan, och sen ska jag vara hemma och äta smörgåstårta och fika med familjen och några bekanta, sen ikväll ska jag väl vara med gänget ;D Imorrn ska vi också vara i kyrkan och sen ska hela konfagänget och våra föräldrar fika på församlingshemmet =) Så min bloggning kommer inte vara bra i helgen, men jag ska försöka blogga så bra som möjligt ;)

Nu måste jag fara! Bye ♥

8 maj

Jag har nyss proppat i mig en pizza. Vesuvio, som alltid ;) Ikväll ska vi grilla hemma hos marcus jag och några! Men marcus, kalle och anders skulle först se hockey som slutar vid halv elva, så då skulle jag nog vara med elina, men sen ska vi grilla =) Det kommer bli en kul kväll!

Ha det super ♥

Dagens klädsel

Hej hej! Äntligen helg nu =). Veckan har gått skitfort, vilket är jättebra. Efter skolan stack jag, minna och hanna på samhället kikade in i lite affärer. Ingen shopping förutom godis ^^

Det här har jag på mig idag!:


Jeansjacka: Gina Tricot
Blommig sjal: Indiska
Väska: H&M
T-shirt: Gina Tricot
Chinos: H&M
Skor: Wedins
Klocka: Shell
Örhängen: (gamla, vet inte vars dom kommer ifrån)

Fick chic idag!

Hej hej!
Just nu regnar det! Jag som hade hoppats på bättre tider...

Träningen gick bra, jag startade sist och kom först i mål! ;) Sen stannade jag och elina kvar och duschade där, sen såg vi matchen. Kring sju och lite senare kom hanna, amanda och emelie =). Jag och elina satt varsin halva i matchen i seketariatet och tog tid. Grabbarna vann med 67-65 om jag inte minns fel, så det var alltså en jämn match.

Nu ska jag käka kvällsfika och sedan platta krullet ;D. God natt ♥
Imorrn är det äntligen fredag, sen helg!


7 maj

Hejsan! Idag är det amandas födelsedag, 15 år blir hon! Grattis :D <3

Vi fick sluta tidigare idag p.g.a att våran bildlärare var borta! Vi hade ju även en längre lunch idag, så det har varit en goooode chill dag idag ;D. Igår var det var det snöblandat regn hela dagen, och den här morgonen började också med pissväder, men framåt dagen har det blivit mycket bättre väder och senast jag kollade termometern var  det 11 grader =)

Klockan 18.00 är det träning och ikväll ska vi springa. Och jag med bästkondisen kommer det här ju gå galant! Skojja, hehe. Nämen efter det har pojkarna match mot höken så jag ska stanna kvar på gielas och duscha där och sedan se matchen! :)


Mitt öga! (man ser min "lins-kant" åt vänster :P)

Hemma

Hej! Vi fick gå och äta lunch tidigare idag för att "mat-tanterna" skulle på ett möte sen. Så vi fick alltså lite mer än en och en halv timmes lunch idag, yey! :D Så jag passade på att fara hem efter jag hade ätit, och nu sitter jag här =)

Igår ville jag spränga huvet av mig!
Jag kikade in på gina tricots hemsida igår för att se om dom hade fått i tröjjan som jag har pratat om i min storlek. Och det hade den :D. Så när jag la tröjjan i "shoppingbagen", såg jag att det fanns 2 stycken kvar i XS. Och sen skulle jag ju beställa t-shirten som jag har pratat om också, men den var slut :(. Så jag såg "grey's anatomy" och tittade runt på hemsidan för att se om det var något annat jag skulle beställa då. För jag tänkte att tröjjan inte skulle hinna ta slut. Och när "grey's" var slut bestämde jag mig för att bara beställa tröjjan men då när jag skulle beställa den, var den slut! Fatta otur man kan ha! :(
(hoppas ni fattade vad berättade! :P)

Nu måste jag fara, kram =)

6 maj

Tjena tjena. Både idag och igår kom jag försent till skolan på morgonen och så har jag lyckats få mig nå andra anmärkningar så... Hej återläsning! =) Idag på gympan fick vi testa på baseball! Det var roligt och jag klarade faktiskt en homerun, hahah :D.

Basketträning idag! Jag har inte tränat på tre veckor, så det kommer nog gå lite segt :P. Men jag måste gå nu. Jag ska hinna äta och ut med zäta innan träningen.



Hejs! ♥

I skolan

Hej hej! Just nu har jag biologi. Jag, jossan, bea och felica håller på att skriva om ekologiska varor. Nästa lektion ska vi på konsum och ica och titta hur många ekologiska och kravmärkta varor det finns och sedan jamföra dom med vanliga. Sen ska vi göra en stor planch av det hela! =) Bye!

5 maj



Hej. Idag slutade vi 14.40, då följde jag först med hanna till underverket där hon köpte en mascara. Sen stack jag vidare till församlingshemmet, där vi tränade inför konfirmationen som på lördag! Sedan fixade jag och mikaela ihop ett collage av bilder från jäkkvik som ska visas upp på söndag! :D.

Min bloggning är väl inte på topp kan man säga? ;) Jag har väl lite av en bloggtorka just nu... Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om! Det känns som att jag har ingenting att skriva om, så det blir att jag skriver om vad som hänt under dagen, sen inget mer :P

Just nu regnar det! Bättre än snö ialla fall ;)
Kram

God natt!

Snart börjar "sex and the city" och det ska jag se! Sen blir det sängen. Jag somnade så sent inatt, så jag är rätt så trött :P. Imorrn är det konfa efter skolan, så jag kommer hem vid halv sex då. Så det blir väl att jag hör av mig ganska sent på eftermiddagen/kvällen som idag!

Kram ♥

4 maj

Hej hej! Jag fick sluta lite tidigare idag från matten, för jag hade utvecklingsamtal. Det gick finemang =). Sen cyklade jag iväg till församlingshemmet, där vi fick äta hamburgare, chokladbollar och se en film. Jäkla härlig "återläsning" det där ;D När jag kom hem tänkte jag beställa från gina tricot. Men då fanns inte en tröjja jag tänkte beställa i min storlek! Jag och mamma tänkte beställa i lördags, men då visste inte hon hur man gjorde och pappa som vet var inte hemma. Men då sa jag att vi beställer på söndag då, men vi glömde bort. Så då tänkte jag att vi beställer idag, men oturligt nog var det försent... Balle! Men syrran åker till skellefteå på torsdag och då ska jag be henne köpa den, men om den inte finns får jag hoppas att den finns i piteå den 13 maj ;)


3 maj

Idag har jag gjort klart 2 engelska häften och det känns bra! :D Har även lite annat som är ogjort, men det är inte en sån brådska med det. Amanda ringde tidigare och frågade om jag ville följa med hon och elina och köpa mjukglass och det ville jag så det gjorde vi :P. Vi for på teckans och satte oss där utanför och käkade mjukglass och pratade!




Imorrn är det första gången jag kliver in i skolan efter tre veckor. Det var ju ungefär en veckas lov, och sen har jag varit på prao i två veckor. Det känns ändå kul att komma tillbaka :D. Kul att se alla igen o så! Efter skolan imorrn har jag först utvecklingssamtal sen ska jag till församlingshemmet för en "återläsning". Om man har varit borta mer än 2 gånger från konfan, måste man fara dit för att ta igen ;). Vi ska fika, se en film och sedan diskutera om den!


God natt på er ♥

Tredje gången i rad!

Jajjemen det vart en tredje gång vi grillade. Igår var vi hemma hos emelie och det var jag, emelie, elina, minna, hanna n, anders, marcus och dennis! =) Vi hade det jättetrevligt och mysigt! Vi spelade spel, tog kort, snackade och hade det jätteskojj :D. När det bara var jag, minna och elina kvar och emelie (förståss :P), gick vi in och gosade med hundvalparna, det var en liten krabat som heter svea som somnade i min famn så sött :').




Folket vi var igår + dennis!


Jag :P




Hahah!


Coolingen lindgren ;)

Hos emelie ikväll

Hej hej! Idag har jag gjort lite skolarbete. Inte mycket, men lite ialla fall =). Jag ska strax dra iväg till emelie där vi ska grilla ikväll igen. Vet inte vilka vi blir men ett gäng personer blir vi väl allt ;). Blev ett kort inlägg det här, men jag har inte riktigt tid att blogga och jag har inte så mycket att skriva.

Ha en bra kväll! :D ♥

2 maj

Hej hej! Idag blir det lite plugg. Innan lovet tog jag med mig hem en massa skolpapper och sånt som ska vara klart snart. Och jag har inte ens rört papprerna eller nåt, och jag har haft det hemma i tre veckor! Inte bra :P

Men det känns ialla fall bra att det bara är lördag idag :D. Nu ska jag duscha! Hörs senare =)


Solen var jättestor igårkväll så jag passade på att ta det här fina kortet =)

Grillning vart det ikväll också

Hej! Ikväll har jag, emelie, elina, amanda, minna, hanna, marcus, anders, dennis, oskar, albert och patrik varit hemma hos emelie och grillat! Vi satt ute vid deras eldstad och vi basade musik från huset så det hördes ut och snackade, skrattade och dansade! Det spelades både gamla och nya låtar ;D. I slutet av kvällen var det bara brudarna kvar och vi satt och pratade om allt möjligt och myste =)

Bilder från kvällen:

Solen reflekterades mot balkongerna


Elden


Folket!


Jag


Söta sigge


Klockan är 03.26 , så nu ska jag sova! God night.

Fransväska


Den här snygga fransväskan kommer från Kappahl och den vill jag ha! =) ♥

Igår

Igår började vi med att vara hos marcus! Vi grillade, satt och prata, skratta, myste =) Helt plötsligt fick jag kramp i vaden! Jag har aldrig fått det förut och den kändes som hela muskelvaden drog ihop sig och jag bara skrattade :D. Efter nån timme vart det småkyligt, så vi gick till hannas pappa och var där resten av kvällen. Spelade spel och pratade om hur kul det var när man var mindre och spelade gogos, kulor, pog och pokemon, haha :P Igår var vi: Jag, elina, emelie, amanda, hanna, dennis och marcus!







Och det här hade jag på mig!:
Jeansjacka: Gina Tricot
Vitt linne: H&M
Väska: H&M
Klocka: Köpt på shell
Svarta jeans: Cubus
Pumps: Duffy

Hoppas ni hade en bra kväll =)

1 maj

Emelies hund trixa fick valpar för ungefär 2 veckor sen och jag var och hälsade på de söta nykomlingar tidigare idag! :D Så gulliga och småa dom var. Så puttinuttiga ^^




RSS 2.0