Victoria's secret fashion show 2010



Ikväll är det VSFS och seriöst. Det är så jävla bra!! Helt amazing. Efter det går filmen "allt en tjej vill ha"! Hanna ska komma hit och se det me mej! :)

kan min mobil komma nån gång då!!!!!!!

tisdag

Hej där!
Idag har jag varit och klippt mig! Blev ganska kort eftersom jag hade så slitet hår men ack så skönt det känns! Lent, mjukt och alldeles alldeles...underbart!

Nu hade jag tänkt börja se lite OC! Helt klart en av världens bästa serier!

Monki




Två nya tröjor från Monki! 100 respektive 150 kronor på rean!

lulä

Hej! Jag har varit i luleå idag och shoppat. Galet mycket folk var det, trångt i affärerna och reaplagg överallt huller om buller = helt vanlig mellandagsrea! Fyndade i alla fall två tröjjor på monki, sen köpte jag även lite underkläder, mascara och en ring.

Fjällräven kånken

Tjenare! Som ni vet fick jag en svart fjällräven kånken i julklapp men jag vill helst ha en i färg men frågan är vilken? Nån av dessa:


Ox Red eller Navy?

Vad tycker ni? Kommentera nu!

annandag jul

Hej! Igår jobbade jag arslet av mig på laponia och på dagen hade jag inte tid eller ork att blogga. I'm so very sorry :)

Min julafton var jättemysig och jag är supernöjd med mina julklappar :) Vi åt julmat och en massa annat gött, såg kalle anka och svensson svensson, öppnade julklappar och kvällen avslutades med midnattsmässa i kyrkan! Julklappar jag fick var: filmer i dvd-format på mig från när jag var liten, en svart fjällräven kånken, första oc-säsongen, pengar, påslakan och örngott, vantar, klipptid och shampokaka från lush! :)

God jul!

känns inte helt hundra men det får duga!

23 dec




Hej! Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med familjen! Vi ska spela monopol, eller börja ialla fall! Ett sånt spel kan ju hålla på flera dagar :p. Och imorrn är det julafton! Julafton. Känns inte alls som det! Tycker hela höstterminen har gått så fort och nu är det plötsligt jul! Konstigt.. Men kul! :)

+++++

jullov

Hello!
Är i arvidsjaur nu! Kom hit vid tre idag. Ikväll ska jag träffa vännerna och mysa!

packa



Go kväll kära vänner! Allt bra?

Ska vara i arvidsjaur hela lovet så jag måste packa ner hela mitt liv i en väska ikväll! Dags att börja nudå. Hoj ♥

måndag



Hej! Sitter just nu i min lägenhet med Julia. Vi gör inte mycket! Chillar och ser teve. Livet hörrni!
Hade småföretagandeprov idag. Gick okej. Och imorgon har vi matteprov. Varför har alla andra det så chill medan vi måste kämpa in i det sista?? Jajja vi har sovmorgon imorgon, får glädja mig med det. Och på onsdag får vi lov!!
Puss på er

jc



Köpte den här ringen från JC för ett tag sedan men det fanns bara guldiga kvar och jag brukar inte använda guldringar så jag köpte en liten, liten burk med målarfärg från en färgaffär och målade den silvrig som ni kan se på första bilden (fast den blev mer grå..). Much better!

Kostar 49 kronor!

Hej

Jag är i arvidsjaur nu och jag har inte med mig min dator så jag sitter vid vår stationära som är den segaste datorn ever!! Hinner springa till nordpolen och tillbaka innan en sida har laddats klart...

Bloggen har varit lite död i några dagar men jag har inte haft tid att blogga! I onsdags efter skolan for hp1 och hp2 (turism) till åbyn för att sova över där! På kvällen körde vi fem-kamp och igår körde vi paintball! Sjukt kul! Igårkväll såg jag och julia bio. Vi såg filmen Devil som var riktigt läskig och som tur var det bara vi i biosalongen så vi kunde skrika hur mycket vi ville hehe.


bild från åbyn

nya boots


här är ett par nya boots från Skopunkten som jag inte visat er! Finare i verkligeheten.

HEEEEJ! Är inte så pigg som jag låter, utan jag är jättetrött! Vakade ju natten till måndag tillsammans med Julia sen var jag vaken hela dagen förutom en liten powernap på en halvtimme (inte så värt) + att jag inte sov så mycket inatt så ja, jag är trött!

Igår hämtade vi lilleman! Oj så söt han är!! Men han är i arvidsjaur och det är inte säkert jag ska hem till helgen så jag kanske inte träffar han på jääättelänge :(

05.20 - fortfarande vakna!

Nu ska vi cykla iväg och överraska elin, julia och dom! HEHE

luciavaka



Nu har jag och Julia varit och handlat inför natten! Plus att vi har laddat upp med massa julfilmer så nu är vi redo för vår luciavaka!

Lussebullar!!


Visst heter det lusseBULLAR och inte lussekatter??

lördag



Hej! Gårkvällen var grymt rolig! Under kvällen for vi runt lite här och var innan vi drog till medan där juldansen var och shakade loss som aldrig förr typ. Önskar bara att det var fler som var ute på dansgolvet och dansade!! Alla satt ju typ och pilla navelludd...

Känner mig inte särskilt fresh just nu och så har jag i några dagar gått runt med en gigantisk finne på näsan som typ makes the stars look like they're not shining. Pricken över i'et så att säga.

Puss.

På bussen (tidsinställt inlägg)



Hejsan! Just nu sitter jag troligtvis på bussen hem till arvidsjaur. När jag kommer hem blir det käk och sen duscha. Sen ska jag vidare till amanda där vi ska fixa oss inför sandbackas juldans! Tror det kommer bli riktigt skojj =)

Hoppas detta nu kommer fram!! Hehe puss på er!

new


H&M, 199 kr.

Köpte den här kavajen förra veckan (tror jag det var). Älskar den! Fattar inte varför jag inte köpt den tidigare, skitsnygg ju!

onsdag


Ikväll ska jag och några tjejer från klassen vara hemma hos mig och dricka glögg, äta pepparkakor och mysa! =)

zigge


snart är den här lilla plutten våran! ♥

Amandas önskan, min lag. typ.

Jag orkar inte göra en sån där 30 dagars-lista som alla andra gör men här får ni veta tio saker om mig:

  • Jag är världens tidsoptimist.
  • Jag och min familj går alltid till kyrkan på julafton.
  • Har fobi för tuggade tuggummin. Ni vet en del lägger ju tuggummit på sidan av tallriken när dom äter. Och jag tycker det är huuur vidrigt som helst, tappar typ aptiten.
  • Jag behöver 3 väckarklockor för att ta mig upp på morgon. Skulle behöva en fjärde (en sån som kalle anka har i husvagnen).
  • Jag trivs jättebra i Skellefteå!
  • Jag vill ha en pojkvän.
  • Har aldrig blött näsblod.
  • Jag ångrar som faaan hur jag såg ut på årets skolfoto. Ser ut som en 12-årig flicka med bara några krulliga fjun på skallen.
  • Jag speglar mig minst hundra gånger om dagen typ. I bilfönster, vanliga fönster och självklart vanliga speglar. Hehe, lite narcissistisk.
  • Jag är inte nöjd med mina tänder, trots 1,5 år med räls.
RSS 2.0