sista maj



Fick för mig att vi började 9.55 idag?! Vi har ju börjat 10.25 varje tisdag hela året men just idag fick jag för mig att vi började 9.55 haha. Kom i tid till skolan i alla fall! På engelskan fick vi veta vad vi fick på engelska nationella.. Det gick ju bra men är ändå missnöjd... :( Så har varit på dåligt humör idag, men när jag är det brukar det gå över väldigt snabbt vilket är tur. När jag kom hem tog jag en powernap så nu känns allt lite bättre.

god natt!


HALÖ! Har varit hemma hos Elin ikväll med Julia L, Jennifer, Julia H, Jaken och Jesper! Vi spelade kubb, hängde lite, spelade alias och såg Big Brother. Bra kväll!








Frågan är vad vi göra på nästsista bilden..

21.15

Har haft en riktigt bra helg i Arvidsjaur! Åkte tillbaka till stan med brorsan idag vid ett och idag har jag varit och solat och varit ute och sprungit bland annat.



Har nyss sett klart HIMYM och hade nu tänkt sätta igång filmen Buried tillsammans med en påse godis! Fast ser ju nu att det är Big Brother, ska nog ta och se det före. Vi hörs!

en favorit


Den här svarta enkla koftan köpte jag på Bikbok för några veckor sedan. Himla bra köp det var, måste jag säga! Använder den flitigt och jag älskar den!

blev grillning igår






Haha grabbarna mosade en ketchupflaska med en sten.. Värt!




Hittade ett rep så vi började hoppa hoppreeep!

Grymt bra kväll igår!

16.23



Aloha! Var med mamma, pappa och brorsan på ishallsmässan här i Arvidsjaur idag, sen drog vi på dollar och shoppade loss. Blir alltid mer än tänkt när man är där..

Igår var jag och Hanna och fiskade! Linus och Abbe var där som sällskap. Vi gav upp efter någon timma, då gick jag och Hanna hem till henne och såg teve och åt kakoor!

Det ser ut att bli grillat till middag och om vädret tillåter blir det att fara och grilla med några senare!

just hanging with my bud


Har haft håla (ingen lektion) flera gånger i veckan så det är rätt chill nu i skolan..
Brukar se ut lite såhär nu förtiden ↓

roligt


Briana Banana om someone like you:
Hello agnesmarklund, I've noticed a scar on your fourhead recently. Won't you please tell us the story behind it? Hope you'll reply. BTW: Your site rocks!!! Xs and Os

Min första tanke var "ofta jag har läsare i England??". Kollade i alla fall upp ip-numret och såg att den kom från Eskilstuna! Jag försökte klura ut varför någon från Eskilstuna hade kommenterat på engelska?! Var i alla fall nära på att svara på kommentaren imorse men som tur gjorde jag inte det för det var Elin den jäveln som hade skrivit den! Gud vad vi garvade åt det på lunchen och jag kan inte sluta le när jag tänker på det haha! Och tänk om jag hade svarat på den! Hahaha Elin, du gjorde min dag!

someone like you


Har jag en ny fotoplats eller HAR JAG EN NY FOTOPLATS?? Haha suck..

Försov mig imorse.. Varför kan jag inte bara lägga mig i tiiid? Blir arg, men får skylla mig själv. Tror inte det spelar någon större roll heller, är ju typ klar med allt i skolan.

OM EN VECKA FAR JAG OCH TJEJERNA TILL GBG!! LÄNGTAR!

grattis bloggen


För 3 år sedan just denna dag, just denna tidpunkt skaffade jag min blogg! Grymt bra beslut av mig. Kul att titta tillbaka ibland och se vad jag gjort under dom tre senaste åren! Grattis bloggen, 3 år!



Första bilden som las ut på min blogg haha. Fan vad liten jag var!

vill ha


VAGABOND

powernap


Vi började 8.30 istället för 10.25 idag pga nationella i matte.. Inte ok. Somnade 2.30 både igår och inatt. Mycket i skolan, jao. Är redigt trött nu så jag hade tänkt gå och powernapa. Ah..

måndag


HEJ! Gud vad det regnar ute. Imorse var det rätt varmt så jag skippade jackan, fast det borde jag inte ha gjort för under dagen började det regna.. Men som tur kunde jag åka med Maja hem efter skolan! Ska bege mig ut i regnet nu för jag måste handla. Vi hörs!


bastuträääsk


Bastuträsk leverade må jag säga! Grym helg med en massa härliga människor! Det får inte dröja allt för länge tills jag får komma tillbaka hoppas jag!

BILDBOMB:

Påväg dit. Högst upp, längst fram i dubbeldeckaren!


Juliorna valde att åka moppe dit! Vi körde om dom hehe.


Vi spelade bingo i fredags! Tror vi drog ner medelåldern lite bland deltagarna haha.. Vann 100 spänn!


Efter bingon åkte vi och grillade med några!


Jag och Juliaaa!


Julia och Elias!


Folk!


Lunne och Jennifer!


Haha Jennifer..


Lina och Linnea!


Coola tjejer!


"Ta en bild då det ser ut som vi ska hoppa i vattnet". Lyckades vi??


När vi körde hem såg vi ett stort svart rökmoln i himlen. När vi kom till bastuträsk såg vi det här!


Som tur var ingen hemma och huset har stått tomt ett bra tag så det var ju tur.


På lördagen lagade vi tacos till middag!


På lördagskvällen blev det också grillning!


Julia!


Daniel och Lunne!


Fotboll!



Jaken och Lunne!


Kubbspel!


Dagens go-middag! (Kebaben är inte röd utan blev nå konstigt ljus bara!)


Avslutar med denna bild!

god natt


Har fått klagomål över att jag använder utropstecken för mycket.. Kan hålla med om att jag KANSKE använder det liite för ofta men kom igen.. Det låter ju så glatt! HIHI. Nä men jag får la ta och skärpa mig då.. lite grann.

Åker till Bastuträsk imorgon! Elin bor ju där så jag och juliorna ska dit och göra bastu osäkert.. Hehe. Hörs på söndag igen!





weheartit

torsdag



TJENARE! Måste säga att det varit riktigt konstigt väder dom senaste dagarna.. Regn och molnigt under dagen men på kvällen spricker det upp och det blir sol och blå himmel haha.

Stannade kvar efter skolan och gjorde klart nå grejer! Grymt skönt att ha fått lite bortgjort! Det firar vi med att hänga hos elin några stycken och spela spel! Alias närmare bestämt och jag kommer äga!!

20.37


Förra veckan

panik i onödan


Fattar inte varför jag ska jaga upp mig så mycket inför ett prov! Hade värsta paniken inför nationella i matte! Konstigt nog gick det ändå helt okej idag! Tror jag.. Är i alla fall stolt över att jag kämpade med sista uppgiften, brukar vanligtvis bara ge upp men icke idag! Dock har jag nog fel men ändåååå!

Ikväll ska jag förbi brorsan och lämna nå grejer och stryka mina nya gardiner! Har inte sett han på ett tag så det blir trevligt!

fin


MONKI

17.25


Julia L, Julia H och Elin kom till mig igårkväll för vi hade bestämt att vi skulle plugga matte. Vi visste innerst inne att det inte skulle bli nå plugg men vi TÄNKTE ju i alla fall och det räcker ju.. Haha. I alla fall.. kvällen slutade med att vi bara snackade om allt möjligt och det kändes grymt skönt! Kärlek till er ♥

Imorrn har vi nationella i matte och jag kommer faila bigtime! + att vi har prov i näthandel också.. Plus alla andra tusen saker man ska göra innan sommarlovet.. Yey.. Woho..


söndag



Hittade dom här sandalerna inne på dinsko igår, prövade dom och nu vill jag ha dom!! MEN vill ju helst inte köpa nått innan gbg eftersom jag säkert kommer hitta något jag hellre vill ha där! Men vill ju så gärna ha dom... Får fundera på det!

Amanda drog för ett tag sedan! Igår gick vi först på stan ett bra tag, sedan käk på subway och på kvällen såg vi eurovision och myste! Tack för att du kom och hälsade på! ♥

god morgon


Vaknade strax före 8 idag och var hur pigg som helst! Startade dagen med en joggingrunda och ska nu strax gå iväg och möta Amanda på busstationen! Sen tillbaka hit och då ska vi käka frulle, sen ut på stan!

död



Har varit på bio med Julia L ikväll! Hon bjöd mig!! Tack vännen ♥ Får ta och bjuda igen när jag har pengar! :) Vi såg fast & furious 5 och den var helt sjukt bra!! SE DEN!

Sovde mellan 12.30 och 18.30 idag och det satt finfint! Men är dödstrött nu så ska ta och hoppa i säng! Imorgon kommer Amanda hit och hälsar på och stannar till på söndag! PUSS.

fredag den trettonde



trött

Var vaken HELA natten inatt! Vi hann se fem filmer, men vi hade tre sömntutor bland oss som inte riktigt såg alla haha! Klarade den mycket korta skoldagen galant men nu slocknar jag snart på plats! Är sjukt trött.. Ska ta en powernap på nån timme nu!

HA EN BRA FREDAG!

god morgon


God morgon! Vi har ingen mentorstid nu på morgonen så jag börjar 10.00 idag! Ikväll blir det att vaka med nå brudar! Vi ska ha skräckfilmsmarathon och trycka chips och godis! Red bull också för att orka natten haha. Kanske blir en jobbig fredag men äsch, går nog bra!

onsdag


Har nyss proppat i mig lite middag! Ska ut på en joggingrunda sen när jag smält maten. Ikväll ska jag plugga matte, städa lägenheten och se grey's! PUSS.


Min middag! Sallad, tzatziki, potatissallad och hamburgare!

orange


Köpte det här nagellacket på H&M förra veckan! Kostade bara 10 spänn!! Grymt pris och det håller bra!

grillat är gott

HEJ HEJ! Ingen sovmorgon idag för klockan 8.40 var det nationella i engelska som gällde! Efter det rullade skolan på som vanligt men var tvungen att stanna kvar efter vi slutat för att göra ett svenska-prov jag missat! När jag kom hem begav jag mig nästan direkt till Elin där vi var några som grillade och sen spelade kubb! Älskar såna kvällar!





måndag


random bild på mina älskade skor!

HEJ! Kan börja med att berätta att jag fan hatar wayne's! Haha åh.. en gång då jag varit där beställde jag en varm choklad och den var vidrig och idag när jag och tjejerna var och fikade köpte jag en smoothie och ja.. den var inge vidare god! Blir inte alltid bra när man ska pröva nå nytt.. Ska hålla mig till kladdkaka och cola tror jag!

Har faktiskt varit riktigt duktig ikväll! Var och joggade en runda tidigare och det var himla härligt! Älskar det! När jag kom hem satte jag mig och pluggade till svenska-provet imorrn. BRA JOBBAT!

jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

DETTA SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR MEN BLOGG.SE LAGGADE!



Hade skittrevligt igår (lördags)!! Jag, Amanda, Elina, Viktor och Albert var hemma hos Viktor och drack lite, käkade ost och kexs, spelade sällskapsspel, buzz och yatzy!

Mamma har varit i Portugal en vecka nu och ikväll (söndag) kommer hon hem! Jag och pappa käkade pizza i fredags och igår och idag blev det frasses haha! Inte helt fel enligt mig!

lördag

Idag fyller min fina kompis Amanda år! Vi ska vara hemma hos hennes pojkvän några stycken och fira henne! Kommer bli mucho trevligt tror jag!



                                                                          Vi i somras!

weekday

A year ago









För ett år sedan vid den här tiden var jag i Turkiet med mamma och syrran! Det var en mycket trevlig, mysig, varm, grym, underbar, skön, härlig vecka! Vill tillbaka!!

torsdag

TJA! Gick skola som vanligt idag. När jag kom hem tog jag en RIKTIGT skön powernap. Efter det var det käk på efyran för oss inackorderade som gällde! Var där med julia h, jesper, jennifer, linnea och elin! Efter det for vi hem till elin, eller ja vi for först och lekte i en lekpark haha! Där joinade julia l oss! Hemma hos elin bjöds det på tårta och fika för idag har hon fyllt år! GRATTIS! ♥






Elins bilder!

Hej


Tänkte bara kika in och säga hej! Har varit upptagen hela dagen men nu så! Haha. Sitter och ser grey's nu som tydligen blivit en musikal. Går ju det också! Ska göra nå småföretagande efter det! PUSS

tisdag



Kom hem från skolan för ett tag sen och placerade mig i vanlig ordning framför datorn... Måste städa lägenheten meen lär ju bli fast här vid datorn ett tag.. Men seriöst. Min lägga är fan ÄCKLIG!! Haha! Nä men ska bara kolla nå bloggar sen städa och duscha!

FÖRRESTEN! Råkade få lite foundation på ett linne :(:(:(. Har försökt gnugga bort det med tonvis av vatten och tvål men det går inte bort?!?! Går det bort i tvätten då?? (Tar livet av mig annars, hehe.)

två från valborg



Två bilder från valborgs! Började med att jag, elina, emelie, amanda och bea grillade hemma hos elina! Sen kom kalle, linus och abbe dit! Senare drog vi alla till alex där kvällen fortsatte!

Har btw skaffat Spotify Premium! KING!

ny hårfärg



Var hos frissan imorse och först avfärgade håret, sen tonade det och tillsist slingade det! Svårt att få till bild på det men såhär ser det ut i alla fall! Inte riktigt som jag tänkt mig men gillar det ändå! Tar ju ett tag att vänja sig också =)
RSS 2.0