Jag bryter ihop!

JAG VILL FÖRST BRYTA AV DEN, SEN SPARKA PÅ DEN, SEN KASTA UT DEN GENOM FÖNSTRET, SEN HOPPA PÅ DEN, SEN SKA JAG SLÄPA DEN TILL SOPTIPPEN OCH DUMPA DEN DÄR! Så less är jag! Ni förstår det är datorn jag pratar om.. (fast jag kan ju försöka vara lite glad över att jag ens har en dator)
Nu orkar jag inte mer, så nu pallrar jag ner till TV:n. Ska se ugly betty och desperate housewives, säsongspremiär! :)

Konfirmation

Jag går ju som sagt i åttan och då kommer ju den här förfrågningen om man ska gå konfirmation (eller hur man skriver :P). Ska jag gå? Ja, det ska jag. Vi fick testa på det idag och det verkade ändå rätt så okej. Vecka elva tror jag det var, då får man fara på ett konfirmations läger. Och det verkar ju skoj! :)


Ganska likt mig va? :)

Va fan..

..jag blir aldrig klar med det här! Jajja, jag berättar vad det är.. Jag har ändrat kategorierna, haha ^^ Men jag lovar, imorrn ska jag göra klart det!  :) Vi hörs imorrn, god natt ♥

Lilla tjuven Agnes?

Tidigare så cyklade jag iväg till konsum för att köpa hårfärg. Jag stod vid hårfärgerna så länge att det nästan blev pinsamt ;P haha. Sen vandrade jag runt lite, bara för att tänka på något annat än hårfärg. Folk började nog undra.. :D Men tillslut så bestämde jag mig! Det blev den här;



Eftersom jag har väldigt ljust hår nu, som jag har blivit väldigt less på, så vill jag nu ha lite mörkare hår med ljusa slingor :)

Pyssel och prassel

Nu har jag nästan pysslat klart. Men jag orkar inte mer, jag har typ skavsår på pekfingret efter att ha scrollat i en timme, buhu ;( haha. Men det kanske är någon som märkt vad jag har ändrat? ;) Jag fortsätter imorrn som sagt. God natt.

Klart!

Pjhu. Nu var det gjort! Har kämpat i många timmar nu! (Dock med lite pauser då och då ^^) Jag har dammsugat, dammat, rensat, byt säng-kläder.. Mitt rum är nu rent och fint och luktar fräscht med lite ajax ;) Nu ska det inte finnas ett enda litet damm-korn! Hahah :)

Ska sitta en stund vid datorn och pyssla med bloggen, sen käka lite kvällsfika, sen är det tack och godnatt för mig! ;)

God dag, god dag.

Det är ju lixom mitt på dagen så jag passade på att säga goddag, även fast jag vaknade för typ en timma sen. Så det är fortfarande morgon för mig ;)
Till gårdagen; Det blev en filmkväll igår också. Med skräckis (som vanligt), godis, dricka och popcorn :) Vi började se filmen hos hanna, men efter att ha sett filmen ett tag så bestämde vi oss att fara till amanda och se klart där :) Skräckisen hette "Shrooms" (svampar). Den var jätte konstig så jag orkar inte berätta vad den handlar om ;)


Idag är det tänkt att jag ska ha en städ-dag. Damma, dammsuga, rensa kläder, rensa saker.. Superkul? Nja, men det behövs ;) Haha, ha det!

Vad säger ni?


Backslick,


..tuppkam eller


..rufsigt? ;)

Serri

Jag såg nyss på MTV, det var ett program om 6-åringar på skönhets-tävlingar. Ja.. se själva..:





Dom ser ut som små dockor.

Själv ser jag ut så här nu:


Hahah, ska ta en dusch och piffa upp mig lite.. :P Hörs!

Yo gangstas!

Vad ska ni hitta på ikväll? :) Jag, elina, amanda, hanna och minna tror jag, vi ska se film vi! Skräckis, med en massa godis, dricka och chips :) Ha det gött!

Tjejkväll

Usch vad det blåser ute! Blåser nästan bort.. förresten Hej! :)
Jag, elina, emelie och hanna for till Piteå igår på tjejkväll. Det var super skoj! Bussen åkte härifrån 17.30 och jag slutade 15.50, och för att kunna få en sån bra plats som möjligt så var jag tvungen att vara där lite tidigare så jag hann inte blogga.. :) När vi kom fram var vi först tvungen att pissa så vi gick in på en kiosk och då var det typ en surgubbe där. Då ställde han sig sist och vänta, och jag och elina hann pissa och under tiden hanna var inne på toaletten han bara; asså hur länge ska hon vara där inne? (Hon hade typ just gått in..) Emelie var kvar, och han bara; Det är ju bara kunderna som får använda den toaletten. Får jag gå före? (Han jobbade inte där) Jag fattade inte varför, för han hade inte köpt nått.. Och vi skulle köpa nått! Jajja, han fick gå före.. Sen var det ju Emelie, stackarn fick gå efter han.. :/ Vi hann shoppa i cirka sådär 2-3 timmar, men det räckte precis :) Jag shoppade två tröjor, ett par jeans, en ring, ett par örhängen, en sjal och en väska! Dom andra shoppade lite tröjor, jeans, sjalar.. :)


Hanna och Emelie! ;)


Elina! ;)


Sjalen: Gina tricot
Tröjorna: Cubus
Jeansen: Cubus
Väskan: H&M


Örhängerna: Glitter


Ringen: Glitter

Det kanske blir en till tjejkväll ikväll. Godis, chips och skräckis..? ;)

Matte, skoljogg, tjejkväll..

Jag har pluggat alldeles för mycket matte nu! Behövde en liten paus bara. Det värsta är att jag har massa kvar att göra! Lyckos alla er som slutat skolan.
Idag var det skoljoggen. Det gick jätte bra för min del! Tvåa av alla tjejer på hela skolan! Jag sprang 4,5 - 5 km på 24.45 :)
Imorrn är det tjejkväll i Piteå. Det är typ rea för alla tjejer på stan :) Jag vill dit men jag vet inte om nån orkar följa eller kan. Det är gratis att åka buss just den kvällen för alla tjejer. Jag vill ha nå nya kläder! Snälla följ! Nån? :P
Tillbax till plugget nu då.. kram.

The Hills

Jag såg nyss The Hills. Ååh, jag vill också bo i LA! Jag vill ha massor med pengar, gå på strandfester, shoppa hur mycket jag vill.. Jag vill vara som dom i The Hills!

Måndagar suger!

Måndagar är värst! Man är alltid så trött. Har två matte lektioner och gympa direkt på morgonen.. Segt! Men sen så blir det tisdag och sen plötsligt fredag igen och så börjar helgen :). Jag ska typ ta och bara sova en helg, vafan! ;P
Efter skolan så for jag, elina och amanda på mimmis och jag letade efter ett par jeans. Jag hittade inga. Men jag vill ha en tröja från H&M, så jag ska se om jag hittar några jeans där också ;) Ska kika in på H&M.se och titta runt. Sen efter det så ska jag se andra avenyn på datorn, sen svenska och matte.. Sa ju att måndagar suger! :P

BHK

Det är/var så fint väder idag så jag, mamma och syrran bestämde oss för att åka bort till BHK (Bruks Hunds Klubben) och busa, leka och träna med Zäta. Så jag duschade efter det :P



Inte jätte bra bilder men.. :)

Förresten! Det blev ingen glasögon-dag idag. Jag ska vara med elina, lisa och kanske amanda :)
Hej då!

Glasögon-dag

Jajemen! Idag är det tänkt att jag ska se genom mina glasögon, och inte genom mina linser som jag gör alla andra vecko-dagar. Så, det blir alltså en vilodag idag :). (Om det nu inte händer att jag ska ut eller nåt) :P

Igår var det super kul! Vi började (som vanligt) hemma hos hanna :) Sen stack vi ut, träffa folk, snacka, vandra runt. Men efter ett tag så vart det iskallt så vi stack tillbaka hem till hanna :) Igår var vi; jag, amanda, hanna, elina, emelie och lisa! :)

Jag lockade..


..Amandas hår! :)


Aaaa! Mina öron var alldeles röda när jag kom hem :P

Nu ska jag duscha, hörs sen! :)

Mot amanda

Nu, mina vänner är jag klar! :) Jag vet inte vad som väntar ikväll heller, men jag ska strax iväg till amanda och sen möter vi väl upp dom andra brudarna ;)

Ha en bra kväll! :)

Lördag

God
hela dator jäveln laggar ihop så fort man har uppe flera sidor
morgon!
Bra start på dagen? Vädret är ialla fall bra! En riktigt vacker höstdag. Himlen blå, ganska varmt, fina höstfärger.. It's going to be a good day today! :)

Igår så for jag först iväg till amanda. Vi vart typ där i två timmar innan vi for till hanna som var sinne! Hahah :D Vi var där i ett tag. Chillade :)... Sen stack vi ut. Mötte upp emelie, elina och lisa :) (Jag visste inte att lisa skulle vara med oss när jag skrev inlägget igår. Men ja.. hon var ialla fall med! :D) Sen kom också minna. Och då var hela gänget samlat, hehe :) Sen vandra vi runt och hade allmänt trevligt bara :)
Sen när jag kom hem. Klockan var kring 01.00 då, så ville såklart Zäta komma fram och hälsa på mig. Jag gick in i badrummet för att tvätta bort sminket, borsta tänderna o.s.v.. Och han följde med in och då la han sig så gullit bakom badkaret.. :')


Hahah

Ska duscha snart, sen ska jag och amanda ut på samhället, hej hej ♥

Vad hittar vi på ikväll?

Man vet lixom aldrig med oss! Det kan antingen bli myskväll med film och godis eller så blir party party! Hahah, men vad vi än gör så är det alltid roligt!
Ikväll är emelie här! Hon kommer vara här hela helgen! :D Så.. ikväll blir vi troligen; jag, emelie, amanda, minna, hanna och elina! Superrolig kväll med superroliga brudar helt enkelt! :D

Snart ska jag äta tacos, mums filibabba! :)

Hösten är här, serni!

Den mysiga och kalla hösten är kommen;


Löven får färg..


och min lilla näsa får färg.. :P


"Jag tar och gömmer den bakom min stora mysiga halsduk" ^^

Zäta har börjat lyfta benet!

Zäta har börjat lyfta benet när han pissar! Min lilla pojke har blivit stor! *snyft*


Dagen då vi hämtade hem lilla Zäta :)

20 minuters sovmorgon imorrn! God natt! ♥

Tråkigt inlägg om skola och träning..

Skola och träning.. det är vad mina flesta inlägg handlar om nu. Skitkul, va? :/ Jajja, här kommer ett till ialla fall..
Jag steg upp tio över sju ännu en gång. Men idag blev det däremot lite stressigare än dom tidigare dagarna, så jag får gå tillbaka till att stiga upp tio i sju igen! :)

Basketträning idag igen. Två dagar i rad! Jag vräkte i mig en napp-påse idag, så nu är jag inte längre i toppform.. :( haha :P Men snart så är jag det igen!

Hejdå! ♥

Skola, träning, godis..

Har vaknat tio över sju dom senaste dagarna. Det räcker faktiskt med att stiga upp då! Jag brukar i vanliga fall stiga upp vid kvart i sju för att riktigt hinna med allt; sminka mig, äta frukost o.s.v... Men nu vet jag att det är lugnt att vakna efter sju! :) Skolan då.. Jag hade inget fysik-prov idag! Wiihoo! :) Läraren hon var inte där så det blev inget. Det blir en annan dag!

Jag hade basket-träning idag! Jag har stoppat i mig massor med godis dom senaste dagarna.. Så nu när jag tränat är jag i toppform igen! (Nästan..) hahah! Men man kan aldrig få nog av godis! :)

Nu är det plugg som gäller! Ska skriva ut franska läxan.. Nu vet jag hur man gör! Haha, blev lite fel förra gången.. :P

Sen ska jag sussa gott i min säng! :)

Legally blonde

Jag som skulle se top model kl. 21.00, och så var det kl. 20.00. Jajja, jag ser Legally blonde istället! :)

Jävla tandvärk!

Aaa! Det gör jätte ont! Har haft ont i några tänder på den vänstra sidan i ett tag nu. Och det är förjävligt! Undra om det är för att dom har tagit bort tandställningen jag hade.. Jag hade en tandställning bakom mina tänder där uppe, men den tog dom bort när jag var i Piteå för nån vecka sen. Jag tog en alvedon för en timme sen, men det hjälper inte! Aj aj..

Nu ska jag duscha, sen göra lite matte, sen se Top Model som började om nyligt. Tänk att det är den tionde säsongen! ;O

Ha det! :)

Plugg plugg..

Ja, nu var fysiken klar. Nu kan jag allt! Hahah, nä men det mesta kan jag nog, ialla fall det som jag behöver veta tills imorrn ;) Jag har bara kvar lite matte som jag behöver göra.. :) Det var ingen träning idag. Jag trodde visst det, men vi skulle tydligen sluta med träningen och allt efter den sista matchen :P


Fysik och matte..

Tidigare idag mötte jag upp amanda, hanna, elina och emelie på Mimmis som gick runt där och kikade. Amanda hittade sig själv en liten tröja :) Sen gick vi vidare till Lindqvist, och där hittade amanda ett linne :) Sen stack jag, amanda och hanna till Dollar. Där hittade jag mig nånting! Hårspray och godis! Haha :)

Ingen fysik, ingen engelska

Vi fick först veta att det var ingen engelska. Jippi! Glad att man fick sluta lite tidigare. Och sen ingen fysik heller! Jaa! Hahah :) Men däremot så har jag fysik-prov imorrn.. Blir att plugga ikväll.. Justde! Har ju fotbollsträning ikväll också. Jajja, får väl försöka hinna med både och :)

Snart ska jag tillbaka till skolan för jag ska möta upp amanda och hanna. Vi tre ska sen vidare till samhället.
Hej så länge! :)

Måndag

Skolkortet
Klockan 14.00 steg vi in i musiksalen för att ta klasskortet. Först ett kort med hela klassen, sen enskilt.
Sen efter det skulle jag ta kort med elevrådet, det var det inte seriöst, haha! :D Ni får såklart se bilderna när dom kommer :)

Plattade mitt hår till skolkortet.


Före..


..efter


Valpkurs
Idag var jag, mamma och syrran på valpkurs med Zäta. Det var tredje gången vi var där med han :) Går väl sådär, haha :)
Men han är en livlig valp med mycket att upptäcka!

Dags för lite kvällsmat, sen Sex and the city! :)

Vi förlora..

..inte! Haha :) vi blev inte sist i serien! Vi blev näst sist! :D resultaten blev 2-0. Jag kan också säga att jag har valt kläder tills imorrn, haha :) ! God natt.

Skolfoto

Det här är nog något alla har problem med. Vad man ska ha för kläder på skolkortet?! Det problemet har jag nu! Vi tar kort imorrn, och jag vet absolut inte vad jag ska har för kläder? Jag får väl ta och vara naken?! :P Nädå, jag kommer väl på något i sista sekund..

Det luktar kebeb! Mums :)



Duffy - Warwick Avenue

Gårdagen

Först mötte jag upp dom sen stack vi en sväng på samhället, sen drog vi alla hem till hanna :) Där så spelade vi först lite musik, sen stängde vi av musiken och såg Extra extra med Blondinbella Sen sattes musiken igång igen :) Tack för en superrolig kväll! <3


Brudarna!


Idag då? Jag har varit jätte duktigt och dammsugat idag! :)
Ikväll är det den sista fotbollsmatchen! Vi måste vinna! För om vi vinner så kommer vi faktiskt inte sist, utan näst sist. Fantastiskt, hahahah :D

Vi hörs ikväll om resultatet, kram.



Pink - So what

Party!

Hejhej! Jag, minna, amanda, hanna och elina är hemma hos hanna och har party party! Haha, supertrevlig kväll med bästbrudarna! <3 :)

Ha en bra kväll :)

Skogspromenad

Hej! Kom just tillbaks från en skogspromenad med Zäta :)


Hahah! Ser ut som han har skägg :D


Full fart!


Jag ser helt messed up ut! :S


Gullevän! :)

Fredag

Återläsningen gick bra. Alldeles knäpp tyst, roligaste läraren.. Superkul och superskönt helt enkelt! :)
Äntligen fredag! Ikväll ska jag, Amanda, Elina, Minna och kanske Hanna se hockey, sen drar vi nog hem till någon och ser film eller vad vi nu hittar på :)

Ha en bra fredag! ♥

Torsdag

Jag har direkt inget att dela med mig idag till bloggen :) Men men.. Har haft träning idag och förståss skola :P Imorrn är det återläsning som gäller för mig.. Ni minns från den där gången jag försovde mig till kvart över nio och så fick jag panik o.s.v..? Haha :D Ja, så den blir av imorrn :)

Tack och god natt för mig ^^

Zäta 7 månader

Lilla Zäta 7 månader idag!

Min gulleplutt! :) <3

Jag har nyss gjort klart matteläxan och nu väntar franskan..
Jag skulle skriva ut franska läxan från internet, men så kom det massa andra läxor också. Ojdå.. :P
God natt! ♥

Tisdag

Igår när jag vaknade trodde jag att det var helg, men sen insåg jag att det var ännu en måndag.. Jag hann inte blogga något igår för jag kom hem från skolan 16.10 och skulle åka iväg på borta match 17.00. Så i mellan det så skulle jag packa, äta o.s.v. Vi förlorade, 7-0 blev resultatet.

Har haft jätteont i nacken/axeln i några dagar nu. Varje gång jag ska sträcka mig efter något eller lyfta något, så drar det åt. Aj aj.. :/

Ikväll är det träning, jag fortsätter kämpa på :)


Imorrn börjar även basketen om, kul! :D

Bilder från igår


Vi gjorde milkshake med mjölk, vaniljglass, blåbärsglass...


..jordgubbar och blåbär.


Resultaten.


Hahah! Emelie skulle ta mer jordgubbar och så blev det en hel klump! xD


Världens godaste chips!


Filmen.


Jag.

Tack för den kvällen! <3 :)

Tjejkväll

Hej! Jag, emelie och elina är hemma hos emelie. Vi har köpt chips, dricka och godis. Och så har vi hyrt filmen the eye. Vi kommer dö! Vi är helt själva i huset :s haha ;)

Fredag

Hejhej!
Idag efter skolan så for jag, minna och hanna hem till hanna. Chillade, käka bulla och drack mormorsaft :P Efter att ha varit där i någon timma stack jag hem. Snart ska jag och syrran fara och köpa hem nå frasse mat. Götteligöttgött! Haha. Ikväll ska jag, elina, minna, emelie, amanda och kanske cissi se filmen "rec" om den nu finns :) annars blir det väl ett annat filmval ;) Nu drar vi! Hej då!

Mina shopping-kläder



Stickad cardigan: Gina Tricot
Jeansen: JC

Tuff tuff!

Hej! Så här har min dag varit: jag och mamma for iväg till piteå vid halv nio tiden imorse. Vad skulle jag göra där då? Jag skulle till tandläkarn. Dom skulle titta på mina tänder för att se vad jag skulle ha för tandställning och det blev räls. Tuff tuff! Så det kommer jag få nån gång inom en snar framtid. Det var även tänkt att jag skulle ta hål i naveln när jag ändå var i piteå, men det blev inget med det för hon som tar hål i naveln var inte där. Det blev så klart lite shopping också :) ett par byxor, en stickad cardigan och en mascara. Visar det imorrn! Sen kring tre tiden begav vi oss hem igen. Sen när jag kom hem så var jag med elina ett tag, vi spelade det här nya guitar hero, med trummor och allt. Skitcoolt, haha :D nä, nu måste jag sova, go natt! :)

Jag blir bara så arg!

Jag såg en video på Aftonbladet.se om att en människa hade hällt bensin över en hund och sedan tänt på den! Jag hatar sånt! Jag älskar verkligen djur och när jag ser eller hör att något sådant hänt blir jag verkligen arg och ledsen :( !

Tisdag

Hejhej!
Såg nu när jag loggade in att blogg.se har gjort om sidan. Snyggt ;)



Annars då? Tja.. Kom hem från skolan för ett tag sen. Det var en "kort" skoldag idag :). Sen ikväll är det träning, känner mig inte så haj för det, men jag drar dit ändå ;)

För några dagar sedan så bestämde jag mig för att vara med i Blondinbellas tävling om att vinna spa-grejerna eller läpp-kitet från Make Up Store. Så jag gick in på hennes sida innan för att titta om det hade kommit fram några vinnare och vet ni vad jag såg? Att det var en Agnes som hade vunnit läpp-kitet! :D Kan det vara jag? Hoppas Hoppas! :D 



Kram :)

Håla

Hej hej! :) skulle egentligen ha haft no nu men läraren var borta så vi har håla :) vi brukar i vanliga fall få fara hem eller ialla fall fara bort från skolgården, men idag så fick vi inte det, könstigt könstigt :p nä, nu ska jag va social med dom andra och spela goza, haha :)
RSS 2.0