tänkte blogga lite

HEJ HEJ! Idag hade vi vårt första prov! Och det var i småföretagande! Det gick bra förutom en liten miss. Jag läste inte hela frågan vilket resulterade lite fel svar. Hehe. Det märkte jag när jag hade lämnat in provet och snackat med Julia så jag vände om och gick tillbaka till klassrummet och ba ehh...duu...hehe....jag har...ehh...svarat lite feeel. Jajja hoppas jag klarar det ändå!

Idag var det föräldramöte så mamma och pappa kom hit strax före fem och då for vi och käka på tre kronor. Mums! Sen för dom på föräldramötet och under tiden dom var där var min lilla tjockis här hos mig!

Imorgon har vi matteprov och jag kan INGET. NOTHING. NOLL. Braaaa. Och så skjuter jag på att plugga matte hela tiden. Äh jag gör det sen. Känner ni igen er? :) Imorgon är det tjejkväll i Piteå så jag ska dit! Träffa kompisarna och kanske shoppa nått! :)

Nu ska jag duscha sen ska jag se Kungarna av Tylösand! Puss


Jag och min tjockis!

new



Nya skor från Scorett (duffy), 399 kr!


Baslinnen från H&M Divided, 49 kr/st


Väska från Accent, 299 kr.

Hej! Idag kom en efterlängtad lön!! :D Jag gick på stan då vi hade hål och sen efter skolan hehe. Jag fick bland annat med mig sakerna ovan (skorna har jag kollat på ett tag och väskan behövdes då min gamla varit sönder ett tag + basplagg som alltid är bra att ha!)

lördag

Hello =)
Idag har jag varit med mamma på samhället en sväng. Köpte sockar och godis! Sen har jag även sett lite teve och suttit med laptopen här i vardagsrummet! Pappa har skaffat en router så jag kan surfa lite var jag vill här i huset nu! Gött =) 

Ska strax ut och övningsköra med mamma! Har hittills bara övningskört med pappa så vi får väl se hur det här ska gå!

Ikväll ska jag vara med mina tjejer! Puss

HEJ!



Vad händer och fötter hörni? Själv har jag nyss sett idol (vem har inte liksom haha)! Och just nu ser jag csi miami. Borde egentligen dammsuga för läggan är inte så fräsch just nu. Ligger typ matrester på golvet i köket och smuts och annat skit i resten av läggan haha. Äh jag tar det i pausen! Vi hörs ♥

Kick-off med klassen!

HEJ! Idag har vi haft kick-off med klassen i Åbyn. Det var himla skojj! Vi var indelade i fyra lag och lagen skulle tävla mot varandra i en femkamp! =)







Vinnarna!


Hela gänget! (Nästan, alla orkade inte fara dit)

Och justde! Fyra stycken som jag sa skulle hoppa av HP har inte gjort och ska inte det! :D

När jag kom hem gick jag och la mig och sovde i 2 och halv timme! Gud så skönt det var! Och när jag vaknade kändes det som en helt ny dag haha.

kul blogg jag har!

Hejsan hejsan! Jag sitter just nu och ser HIMYM på 6'an! Fryser gör jag också men är för lat för att gå och vrida upp elementet! HEHE. Ikväll lär bli en händelselös kväll... Det är ialla fall premiär av Svenska New Yorkfruar så jag ska väl se det! Nu finns det ju Skånefruar, Svenska Hollywoodfruar, Danska Hollywoodfruar, Norska Hollywoodfruar, Ja vi elsker Hollywood. What's next liksom? Har blivit lite av en hysteri det där.


Haha sitter och värmer mig i min blåa filt istället! :)

trollungen hade utsläppt idag.



Hej hej! Har sett film med Amanda G och Julia L ikväll. Vi såg martyrs och den är så äcklig. BLÄ. Sen har jag snackat med Amanda på telefon ikväll och det var mycket att ta igen då vi knappt snackat något i veckan :p Och imorgon ska jag vara med henne! <3

Nä nu måste jag faktiskt packa! Drar hem till ajaur imorgon! Vi hörs :)

alltså vad händeeer??!!

nu ska FYRA FEM stycken till från klassen byta linje! tråkigt :(

onsdag

Hej hej! Usch vad det regnar ute idag! Men som tur valde jag att ta med mig paraplyet i sista sekund så jag slapp bli genomblöt när jag for hem efter skolan.

Snart kommer Sofia och då ska vi till Maja och plugga och baka kladdkaka! Jäklar vad länge sedan jag käka det! Hur gott som helst är det ju =) Nä nu ska jag dra mig från datorn! KRAM. BTW - imorgon börjar vi 12.05!

tisdag

HEJ! Har just städat lite här i läggan, diskat och tagit ut soporna! Så nu är det fräscht :) Ska strax laga lite mat och sen kommer några tjejer från klassen hit. Vi ska och se när Elin spelar innebandymatch sen!

Igår var jag med Elin, Amanda, Linnea, Jesper, Oscar och Marklund(vet ej vad han heter i förnamn haha). Vi var först vid älven och hängde sedan for vi på hemmakväll och köpte godis och hyrde film :) Vi såg filmen Sherlock Holmes. Bra film!

Innan jag avslutar detta inlägg måste jag berätta att Angelica L har lämnat oss. HP1 består nu bara av 30 personer. Fortfarande många, men ändå en för lite. (Hon har inte dött utan bytt linje. Just so you know.)

Idag tog vi förresten klasskort. Sånt är ju alltid en favorit! Not. Peace out ♥

piteåtown



Hejsan alla där ute! Just nu sitter jag och ser teve samtidigt som jag knaprar ihop detta inlägg. Jag drog till piteå igår för att träffa och festa med vännerna! Kul kväll var det :) Just nu är jag jättetrött och slö och vill bara sova typ haha. Men inte än! Ska färga håret och se massa teveprogram på MTV!

Peace out.

"Grown ups"


tröja - bikbok, väska - ullared, skor - dinsko, örhängen - h&m.

Nu drar jag på bio med Maja! :)
Ha en trevlig fredag!

new


Den här tröjan blev jag kär i för några veckor sedan men jag hade inte pengar att köpa den då men för två veckor sedan såg jag att den fanns kvar så jag blev överlycklig och köpte den då haha! Love it!

Från BIKBOK, 399 kr.

onsdag

HEJ HEJ! Just nu sitter jag och väntar på ett sms från Elin som säger att jag kan börja bege mig till henne! Jag ska se film med Elin, Julia och Jonte ikväll :) Nu fick jag smset så jag ska väl ta och cykla iväg då :) BYE!

sovmorgon :)

Hejsan! Vi börjar inte skolan fören 11.55 så idag fick vi sovmorgon! Skönt värre! Vi slutar kring fyra så det blir bara några timmar skola idag :) Nä nu måste jag fixa mig sen cykla iväg! Hejs ♥

+++++


Ett par svarta låga converse är på väg hem till mig!! *Jätteglad* (Kommer dock inte fören om två och en halv vecka)

Bild: Här!

+

Jag var nyss och handlade på konsum och hon i kassan glömde slå in min Grandiosa pizza. HIHI. Gratis pizza (Y).

staaaaan

Hej! Jag är typ nyss hemkommen från stan :) Jag var och fikade på Wayne's med Maja och Angelica efter skolan sedan gick vi lite på stan :) Just nu sitter jag och käkar pizza och sen måste jag iväg och handla lite grejjer! Tråkigt nog har jag dragit på mig en förkylning. ÅH. Jobbigt. Jajja, bara den inte blir allt för långvarig!

Vi hörs! Puss

22.51



Ny mysig och skön tröja från Gina Tricot och gamla leggings från Nelly.com!

Hej! Just nu sitter jag och ser filmen A Lot Like Love på kanal 9! Jättebra :) Idag har jag hängt med Cornelia! Vi for och handlade mat på ICA efter skolan sedan drog vi hem till mig och käkade! Annars så har vi sett lite teve, ätit chips, varit på karamelltåget en sväng osv. :) Jag var även och fixade APU-plats på Lindex idag! Kommer bli skojj :D

Snart slutar filmen och då ska jag duscha sen sova! puss :)

new


Bikbok, 299 kr.


H&M, 129 kr.


Ur&Penn, 20 kr.

påväg hem

Tjena tjena! Just nu sitter jag på bussen påväg hem till Skelleftëå :)
Igårkväll gjorde jag ingenting. Jag var jättetrött och slö så jag stannade hemma med mamma och pappa och såg teve hela kvällen. Skönt de me :) Idag har jag också bara tagit det lugnt! När jag kommer hem hade jag tänkt visa er some new stuffs! OK? :)


btw, kul att åka buss ↑

Nya skor!




Boots från DINSKO, 499!

Jag hade ju suktat efter dom från monki, men då hade jag varit tvungen att fara till luleå för att köpa dom och ji orkt it de så det fick bli dom här istället! Dom är ju snygga dom me :)

bilder från klassfesten!










Haha ja som ni ser är det ju inte många bilder från själva festen, men nån enstaka ialla fall :)

Jag hade så himla kul igår! Och det är så grymt roligt att vi har kommit varandra så nära på två veckor!!

klassfest!

Hejsan! Just nu är jag hemma hos mig med Alva och Lisa! Snart kommer även Julia hit :) Sen ska vi på dallas och träffa klassen och käka där, mycket trevligt! Sen ska vi till Elin och parta, det blir också skojj!

Vi hörs imorgon!


Torsdag - inspark

HEJ! Idag hade vi inspark på skolan. HP2'orna kom rusandes in i vårt klassrum mitt i mattelektionen och vi blev målade i ansiktet (dock av kajalpenna och läppstift så man fick bort det sen). Sen delades vi in i olika grupper och vi skulle tävla mot varandra genom att göra olika "uppdrag" och samla poäng - t ex sjunga en låt inför en klass, spela apor och dansa genom hela korridoren på skolan, pussa en SPID'are på kinden, bryta arm med en fordonare, följa efter en 2'a eller 3'a och härma allt den gör osv... Vi fick inte veta vem som vann idag så det får vi veta imorgon :) Rätt skojj var det ändå haha. Efter skolan for jag och käkade på Subway med Maria och Cornelia! Sedan gick vi lite på stan :)

Nu ska jag och handla sen iväg och sola :) Imorgon är det klassfest! Tagga :D

titta vad jag köpte idag!


Naomi Campbell - At Night!

Heeej!

Jag vet att jag inte har varit den bästa bloggaren på senaste tiden men jag har som sagt inte haft någon dator men det har jag nu! En acer :)

Haha jag har typ gått på stan varenda dag sen jag flyttade hit så jag har shoppat en del som jag gärna vill visa :) MEN. Självklart glömde jag sladdjäveln hemma i a-jaur så jag kan tyvärr inte visa er just nu :( Men till helgen! Troligt- och förhoppningsvis hehe :)

Ja annars då.. Det är bara bra med mig och hoppas ni också mår fint! Jag trivs jättebra med den nya klassen och på fredag ska vi faktiskt ha klassfest ;D Kommer bli jätteskojj!!

RSS 2.0