God natt

Go' kväll allesammans!
Idag var vi på ett författarbesök med skolan och författaren var hur kul som helst! Torgny Karnstedt, som han hette, berättade en massa historier och det var jätteroligt och intressant :D

Ikväll har jag sett "Idol" och säsongspremiären av "Grey's Anatomy" tillsammans med Amanda och Emelie. Vi käkade godis till det och roligt hade vi =)!

090930




Stickad tröjja, Gina Tricot
Sammetsleggings, Cubus
Silvriga halsband, Gina Tricot och Mammas
Fjäderhalsband, JC
Nitarmband, hemmagjort
Skor, Dinsko

Ber om ursäkt för den lilla fjortisminen jag råkade göra på andra bilden ;P

Hemma från skolan!

Hej! Har just landat här hemma och nu ska jag äta sen dra iväg till basketträningen =)

Visst ser det lite konstigt ut? :P

Titta så konstigt det såg ut när Zäta satt i trappen igår! Det är hans lilla ben som sticker ut genom två trappsteg! :P


Det har tagit mig en evighet att ta mig in på internet!!
Varje gång jag klickar in på en sida kommer det fram en ruta; "Internet Explorer har stött på ett problem och måste avslutas". Kom på att jag har lite engelska som ska vara klart på fredag och jag är nästan klar med G, men har jag börjat på VG/MVG? Eeeh... Nä. Crap!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa sofis mode! Och Cissi, du har väl inte glömt att vi ska vara på Sandbacka 08.30 imorgon? ;)
God natt!

Gymnasie-drömmar :P

Hej hej! Idag på skolan så snackades det om framtida gymnasium-planer! :D 
Jag, Elina, Amanda, Emelie och Bea snackade om att vi skulle gå i Skellefteå på balderskolan och att det kommer bli hur kul som helst! Hanna vill gå i Piteå och Minna har inte bestämt sig än vars hon vill gå än :P. Vi har inte valt gymnasium än, men vi hoppas ju att det blir som vi vill att det blir :P

Ikväll har jag...

Ikväll har jag varit på långpromenad med Zäta, sett "Idol" och "Svenska Hollywoodfruar" och ätit varma mackor! =) Det var ju basketträning idag, men det var många som inte skulle dit så jag skippade träningen.

Med det här sagt, säger jag god natt! ♥

1 499;-


En-snygg-lång-mocka-väst-från-H&M-som-tråkigt-nog-är-lite-för-dyr =(

Let's have some fun, this beat is sick.



Hej hej! Vi har världens längsta lunch idag och vi har ingen bild efter lunchen så sammanlagt har vi en stor håla på tre timmar! Sjukt, haha. Jag stack självklart hem för kul att vara i den iskalla skolan i tre timmar? Nä. Jag var redan nerfrusen när jag kom till skolan imorse för jag hade cyklat i motvind hela vägen och eftersom det är jättekallt i skolan har jag frusit hela dagen.

Vad har jag gett mig in på?! Haha

Herregud vad jag suger på gympan! Kan inte ens göra en kullerbytta! Och så sträckte jag mig i baklåret när jag hjulade... Agnes, Agnes... Jag kommer förstöra hela uppvisningen! :S

Joo, förresten! Har en fråga... Har en del bloggar sett konstiga ut för er idag? Det har det gjort för mig några gånger.

Ointressant inlägg :P

Snart ska jag cykla iväg till gymnastiken! Jag känner mig jättetrött och seg för jag har inte gjort något vettigt idag! Fast söndagar brukar ju oftast vara en dag då man inte gör någonting speciellt :P. Jag har sett TV, suttit vid datorn och ätit världens godaste vindruvor idag, hehe.

Kram kram

Gårkvällens outfit;


Det blåste helt otroligt mycket igår!

Jacka i skinnimitation, H&M
Tee, Gina Tricot
Kjol, Gina Tricot
Leggings, Cubus
Mössa, Indiska
Väska, Gina Tricot
Ringar, liten och stor norrbottensring
Converse

Igår

Hej! Som sagt var jag ju med Amanda igår, vi hade jätteroligt! :D Jag cyklade iväg till henne, och så gick vi vidare till Teckan's kiosk och Shell. Köpte godis och hyrde film! Sen drog vi hem till mig och såg båda filmerna. Den ena var helt sjuk - En norsk zombie-film, hahah!


Filmerna vi såg

Min och Amandas lördagkväll;

H&M

Hittade inga nya basketskor...

...eller joo, i och försig, men det var fel storlek. Fan också. Får väl vänta och se om det blir att åka till någon stad och köpa ett par där.

Annars sitter jag här och lyssnar på Beyonce - Ego och kikar in en massa bloggar. Puss ;)

Dags för nya basketskor!

Hej hej! Igår efter bion var jag med Amanda, Elina och Emelie! Vi stack först till statoil och sen hem till Emelie. Vi såg på "Jag vet vad gjorde förra sommaren" som gick på TV och skojjade och hade oss :P.

Idag ska jag och mamma på Intersport och titta på ett par basketskor åt moi! Jag har ju faktiskt haft mina nuvarande i tre år!! Alldeles för länge...


Det här är mina nuvarande.

Bio ikväll!

Ikväll ska jag och se bio med min älskade bror som är hemma över helgen! Det blir "flickan som lekte med elden"! Jag har ju redan sett den, men inte han :P.


Broooe!

090925

OMG. Det är fredag idag! Jag kan inte förstå hur snabbt denna vecka har gått! Vi hade ingen idrott idag för gympaläraren var sjuk så vi fick sluta 13.20 idag! Hur gött som helst =)

Jag har ett irriterande hårstrå som ligger och kliar i ögonvrån och jag får inte bort det + att jag har en blåsa på tungan. Gooode irriterande.

Är jättetrött just nu så jag ska vila framför TV'n nu ett tag. Pöss!

Inspiration.


Hur snyggt är inte det här på en skala?! Jag älskar frisyren (tänk om man hade så långt hår...) och örhänget! Outfiten är ju skitsnygg också för den delen!

Bild,
Caroline.

Go' kvällens!

Vi var så få personer på basketträningen idag så det vart lite av en skojjträning. Mycket spel och skott-tävlingar =)

SO-provet som gjordes idag var inte ett roligt prov... Det gick väl helt okej, men jag kommer inte få högre än G på det. Det är jag nästan 100 på :P

Innan det är sovdags ska jag se på lite TV! Pusshej.

autumn

090924

Hej! =) Lång skoldag idag... Vi började 08.15 och slutade 15.50! Jag råkade försova mig lite imorse så jag kom in till syslöjden flåsandes klockan 08.20, haha! Har basketträning klockan 18.00 och nu ska jag äta =)

Är förövrigt just nu så fattig att jag blev överlycklig när jag hittade en tia idag! Hahah...

Bye!

Sett idol tillsammans med Amanda ikväll! =)

Strax innan åtta cyklade jag i full fart mot Amanda för vi skulle se Idol tillsammans! Vi råkade missa lite i början för vi cyklade iväg och handlade godis innan, höhö. Annars så skojjade vi och skratta som vanligt =)



NU ska jag sätta igång och plugga inför SO-provet som jag har imorgon! Har inte pluggat särskilt mycket inför det, men hoppas det kommer gå bra =) Wish me luck ;)

Puss och god natt!

Fick chic idag!





Redan? Känns som att jag nyss fick den förra...

090923

Hej! Kom nyss hem från skolan och har träning klockan fem. Jag ska hinna byta om, äta och vara i tid! Hehe. På hemkunskapen gjorde vi en jättemumsig ananaspaj och den var jättegod :D. Fick mig även ett gott (och roligt skratt enligt vissa ^^) på HK'n då Linus sjöng, hahah.

Nä nu ska jag äta spagetti och köttfärssås! Fast jag tror inte jag orkar så mycket.
Kram ♥

Skitsnygga smycken från Lindex!

Pluggat so

Har pluggat lite SO ikväll. Har prov på torsdag och lite skrivarbete som ska vara klart då! Det är så tråkigt att plugga så jag har inte gjort mycket SO ikväll... Ska nog försöka plugga lite mer ikväll och se idol!

Tjing ;)

Hej hej!

Nyss hemkommen från skolan och jag hann just hem innan det började spöregna! Jag ska ta ut Zäta på en liten runda sen, undra hur kul han kommer tycka det är... Och inte jag heller för den delen! :P

Nu ska jag se första och andra avsnittet av "Svenska Hollywoodfruar" på tv3.se! =)
Vet ni hur gammal Anna Anka är?! 38!! Hon ser typ ut att vara 55 pga hennes utseénde...

God natt ♥

Ikväll har jag varit på den basketträningen då det bara är spel och där råkade jag snubbla och slå huvet i golvet, haha. Fick mig en lite bula :P.

Tidigare var jag ju hos Hanna och färgade håret på henne, Kalle och Amanda var också med oss! Hoppas det blev bra! =)

090921

Hej hej!
Efter skolan följde jag Hanna till frissan för hon skulle köpa silvershampo och sedan drog vi till ica där hon köpte blonderingsmedel och chips! Jag ska färga utväxten på henne sen! Amanda skulle nog också vara med och chilla med oss då =)

Nu är det mat!
Puss

En massa babbel =)

Ikväll har jag färgat Amandas utväxt och sedan drog jag till gymnastiken. Som jag har berättat fyller gympan här i Arvidsjaur 20 år och då ska både gamla och nya gymnaster vara med i en uppvisning och jag som gammal gymnast ska då vara med =) Kommer bli spännande!

Amanda skrev för en liten stund sedan att håret blev bra, så nu är jag lugn :P (blir alltid nervös efter jag har smetat in färgen i håret, men jag oroar mig alltid i onödan för det brukar bli bra ;)). Har även hört att basketpojkarna som är nere i Nässjö och spelat cup har vunnit cupen!! Ett stort grattis till dom för dom är så duktiga :D. Men dom kommer skryta om det hela veckan, eller vissa personer ialla fall ;)

Måndag och skola imorgon. Kul...
God natt ♥ 

Jag tror att Zäta har blivit en katt...


LEO.

"Flickan som lekte med elden" - Jättebra film!

Jag, Emelie, Minna, Bea och Elina var ju och såg "Flickan som lekte med elden" på bio igår! Jag rekomenderar den verkligen! Spännande genom hela filmen och superbra var den =). Efter bion for vi hem till Bea en kort stund och sedan hem efter 12!

Bio ikväll



Snart drar jag till Elina där jag ska platta hennes hår och se idol! Sen ska vi möta upp Bea, Emelie och Minna och vi fem drar vidare till bion. Vi ska se "Flickan som lekte med elden"! Hoppas den är lika spännande och bra som 1'an =)

Ha en bra fredagkväll ♥

Dagens!




Långt linne, Gina Tricot
Kofta, Gina Tricot
Sammetsleggings, Cubus
Halsband, Gina Tricot och mammas gamla
Ringar, liten och stor norrbottensring
Nitörhängen, JC
Skor, Dinsko

Freeedag!

Det känns inte alls som fredag idag! På en av lektionerna när jag satt och drömde mig bort, började jag fundera på vilken dag det faktiskt var! Haha.

Nu ska jag och mamma dra iväg till dollar och handla godsaker.
Bye! ♥

Stukade fingret på basketträningen..

Hejsan! =)
Idag på träningen lyckades jag stuka fingret! Haha, det gör så ont och fingret sväller ju upp... Efter basketen bastade jag, Minna, Malin och Hanna! Det var tänkt att hela laget skulle göra det men en del orkade inte eller ville inte. Men vi hade trevligt ändå =)

Imorgon är det fredag och man kan inte vara annat än glad!
Puss och kram.

They're here! :D






11 cm klack,
499 kronor, dinsko!

090917

Hej hej!
Jag har seriöst inte kunnat gå normalt idag, har träningsvärk i magen, ryggen och båda låren! Och så är det träning sen ikväll, hur ska det gå? Haha.

Har inget mer att säga, bye bye! ♥

black and blue


Så snygga och enkla klänningar! ♥
Om jag skulle välja nån av dom skulle jag nog välja den blåa. Inte för att den svarta är ful, absolut inte, men jag gillar den blåa lite mer, en liten färgklick ;)

H&M, 199;-

Helt slut efter skoljoggen!

Hejsan!
Idag har vi sprungit skoljoggen! Det gick inte lika bra som i åttan och sjuan, men jag kom in på just under 30 minuter och vi sprang 4,9 km =)

Vi har basketträning idag men helt seriöst, jag orkar inte! Som rubriken säger är jag helt slut. Vi har basketträning imorgon också, och då ska jag banne mig dit ;)

Trött och seg

Ikväll ska jag inte göra någonting alls! Bara slappa. Se idol, äta och sitta vid datorn! Helt okej ändå =)

Sorry för kort och tråkigt inlägg, hahah.
Vi hörs imorgon! ♥

Om 2-4 dagar kommer dom!




När jag var hemma på lunchen tidigare beställde jag hem dom här snyggingarna från dinsko.se!
Jag prövade dom när jag var i Piteå och då satt storlek 37 bäst, men på hemsidan var 38 den minsta storleken så det fick bli ett par 38'or då. Jag får köpa två sulor att fylla ut dom med =).

499;-, Dinsko ♥

Ingen musik idag.

Hejsan! Vad gör ni just nu? =)
Vi ska egentligen ha musik just nu, men eftersom skolfotograferingen är där så kan vi ju inte vara där :P.
Kring tolv har vi lunch, men jag äter hemma istället. Ska koka mig nå nudlar och käka det ;)


Vi hörs sen! ♥

Bloggtips

Jag kommer inte på något att skriva så jag tänkte visa några bloggar jag följer på bloglovin'.

floras.blogg.se, en gullig tjej som tar jättefina bilder!
elinwahlberg.blogg.se, en modeblogg, tjejen har stil!
brilliantabecca.blogg.se, en grymt bra och söt fotograf!
colorelle.se, hon kan mode!
sannaknows.blogg.se, inspiration!
haaiidi.blogg.se, en intressant blogg med mycket bilder!
febb.blogg.se, "dagens outfit" varje dag och massor av uppdateringar, ett stort +!
nevnarien.se, önskar att jag var en lika duktig fotograf som henne...!
loweo.blogg.se, en "livfull" modeblogg!

Om det finns någon annan blogg som ni tycker jag borde läsa/följa, tipsa då! =)

090914

Hej =)
Skolfotograferingen som var idag gick bra! Jag körde på platt hår, mörka jeansleggings, vitt linne, svart kofta och lite smycken. Casual and simple, hehe ;)


Bild från i lördags!

Nu ska jag äta sen fara och bada med Amanda och Marcus! :P

Tränat gymnastik ikväll och imorgon är det skolfoto!

Jag har tränat gymnastik ikväll! Gympan fyller 20 iår och då ska det vara en liten uppvisning med både gamla och nya gymnaster. Eftersom jag har gått gympa förut ska jag vara med. Vi körde igång med volter o sånt direkt, och jag har väl inte tränat gympa på flera år så det var lite stelt. Okej, ganska mycket då. Haha.

Imorgon är det skolfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?! Men det blir inget överdrivet eller alldeles för uppklätt. Kör nog på casual, det blir bra! =)

God natt ♥

Gårkvällens outfit!


Jacka i skinnimitation, H&M
Fjäderörhängen, JC
Halsband, Gina Tricot och mammas gamla
Långt linne med bröstficka, Gina Tricot
Sammetsleggings, Cubus
Tygskor, Duffy
Väska (som man inte ser), Gina Tricot

Igårkväll

Hejsan! =)
Igårkväll åt jag först mammas goda plankstek! Lite senare på kvällen cyklade jag iväg och träffa Amanda och Elina och vi tre gick vidare till Janina! Sen gick vi fyra och hyrde film, och såg den hemma hos Janina och när filmen var slut satt vi bara och pratade om en massa =)


Delicious ;)


Filmen vi såg!




Jag och Amanda på vägen hem :P


En cool/konstig bild jag tog, hehe.

Ett klipp från idol


Hahah! Jag har tittat på det om och om igen, det är så kul!
Lite taskigt, men fortfarande roligt :D

Thank God it's Friday! Men vart tog veckan vägen?

Hej hej! Veckan har gått i superfart men inget fel med det. Alltid skönt med lite ledigt =)

Snart kommer Elina, Amanda och Hanna hit! Emelie är i stugan just nu så hon kommer sen =). Vi ska se en skräckis, yeey!

Bye bye, take care! ♥

Fredagens Outfit




Jeansskjorta, Second Hand
Tee, H&M
Fjäderhalsband, JC
Tubkjol, Gina Tricot
Leggings, Cubus
Nitörhänge, JC

Shopping


Sammetsleggings från Cubus, 179;-.
Svårt att få till en bra bild på dom, men en bättre kommer nån dag framöver =)


Svarta, silvriga och guldiga nitörhängen från JC, 39.50;-.


Fjäderhalsband från JC, 49.50;-


Fjäderörhängen från JC, 49.50;-

Jag letade efter den HÄR ringen på Glitter men tyvärr var den slut... :(

Varit i Piteå idag!

Hej =)
Jag har varit hos tandregleringen i Piteå idag. Dom spände åt jättemycket, så jag är jätte öm i tänderna och tandköttet nu. När jag var inne hos tandläkarn så ringde Amanda på min telefon 5 gånger och ljudet var på, haha!


På vägen dit läste jag nyaste numret av CHIC!



På väg till Tandläkarn.




Tre bilder på mongot själv ;D


I väntan på bussen.


På väg hem.

Jag shoppade lite också, men det får ni antingen se ikväll eller imorgon!
Nu ska jag på träning!

090909 - God natt!

Hemma och trött

Hej. Orienteringen gick bra men gud vad jobbigt det var! Jag var ju tillsammans med Amanda och jag råkade läsa kartan fel så när vi skulle leta ettan for vi åt helt fel håll, haha! Men tillslut kom vi rätt och tog ikapp bra på slutet ;). Vi kom in på 54 minuter och det var bra gjort, vi är nöjda =)

Amanda ringde för ett tag sen och berättade att Elinas lag fortfarande letade 2'an!! Dom började före oss och när vi var hemma letade dom fortfarande efter 2'an!! Förlåt men gud vad jag skrattade :D (det var 8 kontroller för er som undrar).

Träning ikväll och jag vet inte hur jag ska orka med det?! Men Malin (tränaren) har lovat oss fika efter träningen och det är ju aldrig fel! Höhö.

Orientering idag.

Hej! Jag är hemma på lunch just nu. Vi ska orientera snart och det har regnat i princip hela dagen, men nu har det klarnat upp! Tur. Det är liksom en orienteringstävling för hela skolan och jag och Amanda är ett team! Vi kommer äga! :D




Bye bye! Vi hörs senare =)

Sweet home Alabama

Just nu går filmen "Sweet Home Alabama" på femman! Jag springer mellan TV'n och datorn just nu. Önskar att jag hade en bärbar dator och ett trådlöst internet för då skulle jag slippa springa mellan hela tiden, hehe.

Efter filmen ska jag sova! God natt ♥

090908

Heeeej!
När jag kom hem från skolan lyckades jag somna i soffan framför TV'n och det var så grymt skönt! Jag var alldeles slut i kroppen och knoppen.



Lill-killen är så söt när han sover ^^.

ROSE



Hej hej! Jag hade tänkt försöka fara på basket träningen ikväll, då det bara är spel hela träningen. Men 10 minuter efter att träningen hade börjat kom jag på det... Och då orkade varken mamma eller pappa skjutsa dit mig, så det sket sig. Nästa måndag ska jag försöka komma ihåg bättre, hehe =)

God natt!

Så snygg topp!



Min brorsa har nyligen beställt därifrån och även fast det är en engelsk sida så var det tydligen ingen tullavgift (men frakten var rätt så dyr). Han ska beställa igen men det blir om ett bra tag, då ska jag ialla fall beställa med han och det blir den här toppen ovan jag beställer då!

Jag vill verkligen ha den här toppen och det skulle ju vara kul att ha något som ingen annan har, för hur många i min närhet beställer från ASOS egentligen, hehe =).

Den kostar ca. 350 svenska kronor.

Hej hej, är hemma just nu för vi har en liten håla!

Vi har nyss varit på en "dansshow" och efter det var det frivilligt om man ville lära sig dansstegen eller åka hem. Jag cyklade hem, ingen tvekan om det, hahah. Hade aldrig klarat av det och så tycker jag det är pinsamt. Dansarna var duktiga på att dansa ialla fall! =)

Jag ska cykla tillbaka till skolan nu för jag har en lektion kvar.
Vi hörs sen =)

Film och mys-kväll

Jag har varit hemma hos Hanna ikväll och sett film med Hanna, Bea, Amanda och Elina! Vi myste framför filmen "Rovdyr" (norsk film, därför det "konstiga" namnet) med en massa godis =) 

Imorgon är det skola och ny vecka. Ser inte framemot att stiga upp 07.00, men men...
God natt bloggen ♥

Rolig kväll igår!

Hejsan hejsan! Vi började med att vara hos Emelie igår och där var vi jättemånga! Sen var vi tvungen att sticka därifrån, så vi drog ut och träffade lite folk.
Efter ett tag drog jag och Amanda förbi Alex där vi fick oss några skratt :D. Sen drog vi vidare till Jonas där Kalle, Hanna, Minna och några fler var! Efter typ en halvtimme for jag och Amanda och träffa Sten, Erik, Alex, Ante och Krille! Sen kom även Hanna, Minna, Maja, Viktor och Ted! Vid 02.30 drog jag mig hemåt. Tack för igår ♥


Jag, Amanda och Kalle!


Viktor, jag och Amanda!

dinsko


Ge mig?! Nån? ♥

Surströmming här hemma ikväll. Usch...

Hej!
Ikväll ska vi få gäster och det kommer ätas surströmming här hemma men jag avstår! Usch vad det kommer lukta... Har aldrig smakat det och eftersom det stinker så fruktansvärt vill jag inte heller, haha.

Igår var jag, Hanna N, Marcus, Hanna L, Emelie och Kalle hemma hos Hanna L och såg "Brokeback Mountain". Kort efter att filmen slutat drog jag och dom andra hem till sig. Vi fick inte vara kvar för Hanna, haha.

fjärde september.

Just nu är mina vänner och ser bio! Det är "Sommaren med Göran" dom är och ser och eftersom jag redan har sett den orkade jag inte följa med men jag ska möta upp dom senare! Vi ser om vi drar till Hanna eller Emelie då =) Jag var ialla fall och köpte chips och lite annat gott tidigare som jag ska mumsa på ikväll!

Kram och hoppas ni får en trevlig fredagkväll ♥

FREDAG



Hej! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt på lite bloggar.

Usch vad det har regnat idag! När jag kom hem tog jag mig en snabbdusch och sedan ut på samhället med mamma och köpte en massa gott! :D

Träningsvärk

Hejsan! Usch vilken träningsvärk jag har haft idag! Båda låren har värkt fruktansvärt och jag har varit stel som en pinne. Haha, och det blir nog något liknande imorgon med - strechade(?) inte efter träningen och otränad är jag också.

Det var ialla fall jätteskönt att sola solarium efter träningen, men jag kokade verkligen under dom 20 minuterna jag solade!

Vi hörs imorgon och då är det fredag! Yes!
Kram kram ♥

tredje september.



Ikväll är det basket-träning i två timmar!! Oh, herregud, kommer dö. Jag ska åka moppe med Hanna dit, och sedan hem med Elina för vi två ska förbi solariumet och sola efter träningen! Känner mig så blek, så jag hoppas på lite färg nu =)

Förlåt för dålig uppdatering idag ♥

Hej hej! Idag gick vi skola till kvart i fyra, sen när jag kom hem gick jag ut med vovven och bytte om till basket-träningen! Det var första träningen för den här säsongen, och kämpigt var det. Vi har även en halvtimme extra på träningarna nu. Pjuh, hur ska det gå? Haha.


Köpte Sofis mode idag!

Rolig träning ikväll!

Ikväll ska jag och Amanda på liv & lust-gympa! Eller det kallas även tant/kärring-gympa, haha. Men eftersom min mamma är en av ledarna där så tänkte vi fara dit och testa träna en gång =). Jag tror magmusklerna kommer bli mest tränade för vi kommer garva ihjäl oss :D

1 september

Hej hej! Idag fick vi gå på en sorts konsert med skolan! Det var ett rockband som både sjöng covers och egna låtar =). Dom sjöng bland annat "Use Somebody" med Kings of leon och den är ju sååå bra! Dom sjöng den jättebra också! ♥ 

Sen har dagen bara rullat på lite segt och vi slutade med orientering på gympan och mina ben var som gummi efter det, haha.


RSS 2.0