Nyårsafton

Klockan sex ikväll ska vi vara hemma hos hanna för att fira nyår. Det kommer bli jag, hanna, amanda, elina och minna! Det kommer bli sååå kul!! Men än har jag inte kommit på något nyårslöfte. Får se ens om det blir nåt, för jag kanske inte kommer hålla det :P Ikväll så ska vi först laga tacos. Haha, får se hur det kommer gå ;D Och sedan (självklart) äta tacosen. Sen blir det att basa musik, dansa, dricka pommac! Sen drar vi till nybban just före tolv för att se alla fyrverkerier. Det kommer bli en jätte bra kväll ikväll känner jag på mig! :D Nu ska jag börja fixa mig lite smått. Eller snart ^^. Gott nytt år på er! ♥

Tisdag

Hej hej! Jag har varit på samhället ungefär hela dagen idag. Jag, amanda och hanna for ut på samhället vid halv ett, tittade runt lite o så.. Sen vid ett gick vi till medan för att se kevin, robin och alice! Det började inte förrän två men minna sa att det var jätte mycket folk, så vi pallrade oss dit. Vi fick gå in i den lilla bio-salongen med typ tusen personer och dö av värme tills det började ;P Men dom var duktiga och robin var skitsnygg! :D Efter det så följde elina med på samhället och vi köpte det vi skulle köpa.


Alla tre!


Först ut och sjunga var robin!


Sedan alice!


Och sist men inte minst kevin!

Det här köpte jag:


Svarta pumps från Pettersons sko (Duffy)


Och den här bodylotionen från Apoteket.

Klockan halv åtta ska jag, amanda, hanna, elina och minna fara och handla tacos tills imorrn och lite annat. Vi ska vara hemma hos hanna och fira nyår där. Det kommer bli skit kul!! :D

Luleå idag

Hejsan hejsan! Idag har jag varit i Luleå med amanda och hanna! För min del så hittade jag inte alls mycket! Men några saker vart det ialla fall :) Typiskt att när det är jätte mycket rea, så lyckas jag inte hitta något som är på rea :P Idol-Danny var även där, så man fick se och höra lite från honom också och det var kul! :D Kevin, Alice och Robin B sjungde också där men det var när vi skulle åka hem, så vi såg inget från dom. Men det gör inget! Dom kommer ju hit imorrn!! :D Haha.
Här kommer vad jag har köpt idag:


Åhlens.


Cubus (Depend), Ur&Penn, H&M.


Gina Tricot.


H&M.

Och så en bild på Danny:


Snygging!

Hur ska vi göra?

Jag, amanda och hanna sitter nu och pratar på msn om vars vi ska fara imorrn. Vi ska fara på mellandagsrean, och vi kan inte komma fram till vars vi ska! Luleå eller Skellefteå? Ja, vi får se...

Det blir luleå!

Lördagskvällen

Hej gott folk! Jag, mor, bror och far, for och såg den nya filmen - Allt flyter. Det var bara vi och två personer till! Pinsamt... Haha. Men den var bra ialla fall. Inte lika rolig som jag trodde, men den var bra :) Efter det stack jag till hanna och där var hon och amanda. Dom hade hyrt filmen 2.37, har sett den förut men den var värd att ses igen ;) Jag kom sen hem ganska tidigt. Kring elva, tolv. God natt! ♥

God morgon!(?)

Hej. Jag vaknade bara för en stund sen! Och jag har börjat ha ont i huvet varje morgon. Inte bra...inte bra.
Jag, amanda, hanna och minna såg ju titanic igår! Åå gud vad vi bölade i slutet! Inte ett öga torrt! Den är både sorglig och bra. Ikväll blir det väl något liknande - vi ser film ;) Nu ska jag ta min morgondusch! Tio över två...

Titanic

Nu vet jag vad jag ska göra ikväll! Jag ska se titanic med amanda, hanna och minna. Den är ju så bra och fin! :') Men först ska jag och mamma till kyrkan på musikgudstjänst. Lika bra att få det överstökat med dom där tio gångerna ;) Men sen efter det ska jag till hanna. Men nu måste jag dra!

Fredag

Hej, här sitter jag fortfarande i pajamas och gör nada. Jag vaknade vid tolv imorse och jag har hunnit med att se tv, käka paradis-praliner, ätit frukost, och nu sitter jag här. Kanske jag ska ta och klä på mig och fixa till mig lite?

Igår så såg jag, elina, hanna och amanda film. Jul-skräckisar. Haha, dom är så dåliga så dom blir bra! En var från 80-talet och en var på spanska. Tummen upp för det! Haha.

Jag har ingen anning om ad som händer ikväll. Får se! :)

Juldagen

Hej på er! Igår var det julafton och det var en bra dag :)

Vi for till kyrkan kl. 12.00 och vi var tillbaka hemma efter ett någon gång. Sen åt vi lite julfika, sen såg vi såklart kalle anka vid tre. Efter det var det julklapps öppning! Jag fick bland annat en plattång, dvd-spelare, pengar, en smink väska typ... Sen for vi till några bekanta och firade resten av julaftonen där! Hos dom åt vi julbord, spela spel, mandeln i ris a la maltan (och jag fick mandeln!)... Så det var en trevlig julafton! :)
Men nu så känns det lite deppit typ. Att det man nu längat efter ett bra tag är över :/ Så 364 dagar kvar till nästa julafton då! haha. Ikväll ska vi se julskräckisarna. Så jag ska om ett tag till elina sen ska vi till hanna och se filmerna där med resten av gänget! Tjao.

20081224

24 december, 24 december. Julafton, julafton. Det är julafton idag! Jag har varit barnslig hela veckan och känt på paketen, skakat lite på dom för att få reda på vad som finns där innuti. Och idag får jag äntligen öppna dom! Hahah :)
Kom på ett litet minne nu bara: När var liten trodde jag dom sjungde; åh häll granat! Istället för; å helga natt! Tur jag inte sjöng det i kyrkan! Hahah. Men hörni! God jul på er! ♥ 

23 dec


Hej mitt vinterland!

Om en dag är det julafton! Även fast marken är täckt av snö, julgranen är klädd, julmusik spelas, julpynt överallt... Känns det ändå inte riktigt som att det är julafton IMORRN! Men det är det ialla fall, och det är jag glad över! :D

Tycker ni att det känns som julafton är imorrn?

Kevin, Robin och Alice!

Idag när jag och elina var på samhället så; gick vi på pettersons sko där jag har hittat ett par pumps som jag vill ha, elina lånade hem en söt klänning, vi hämtade biljetter till när Idol-kevin, robin och alice ska sjunga här! :)

Måndag

Hej! =)
Imorse när jag vaknade så gick jag i princip ut med zäta direkt. Och vi kom tillbaka för en kvart sedan. Jag och elina ska dra ut på samhället vid ett, och jag har varken ätit frukost, bytt kläder (jag slängde bara på mig ett par mysbyxor imorse), sminkat mig... Så det är kanske dags att göra det? Joo :P Vi hörs!

Vi vann!

Fy fan vad vi har blivit bra! Vi tar ju och vinner varje match vi spelar typ! :) Vi hade basketmatch mot dundret idag, och dom ligger just under oss i serien och vi lyckades vinna mot dom! Fy fan vad vi är bra!

Igår så var jag med elina, emelie och minna. Vi såg "säg att du älskar mig" och "shark swarm". Den där andra filmen, den sög typ :P Den var i två delar, och första delen handlade hela tiden om att någon var ute i vattnet och så kom en massa hajar och åt upp personen/personerna. Men i andra delen blev den lite bättre.

Idag är jag jätte trött efter matchen, så jag blir hemma och ser "heartbreak hotel" sen. Tjao! ♥

Hej!

Jag är hemma hos elina. Jag, hon, minna och emelie, vi ska nog se film ikväll! Men emelie har inte kommit än, men när hon kommer går vi nog iväg till shell och hyr oss nån film ;)

Igår så var jag med elina och minna. Emelie, hanna och amanda var inte med oss igår, så det vart inga jul-skräckisar. Jajja.. vi får väl se dom nån annan dag :) Men vi hörs väl!

Jullov

Nu är halva högstadiet avklarat och halva åttan! Nu är det äntligen jullov! Vi började kl. 09.00 imorse, och slutade efter lunch. Jag fick ju mitt första betyg idag och jag är nöjd! Ikväll ska vi, "det coola gänget" (hahah), nog ladda upp med jul-skräckisar nu inför jul. Typ 80-tals filmer på spanska, hahah! Men det blir nog bra :)

Tomten har det inte bra...

Hej! Efter volleybollturneringen och lunchen så hade vi "jul-aktiviteter". Julbak, julpyssel, skrivarstuga... Jag hade julpyssel! Med hanna, emelie, elina, amanda och elin! :) Jag gjorde en stjärna. Dom andra julkort. Tänkte visa amanda och hannas mycket glada julkort :D


Hahah, hannas kort! Tomten som hängd :P


Och tomten bakom galler, hahah. Amandas kort :)

Idag är det mindre än en vacka kvar till jul! Tänk er, mindre än en vecka! Det känns inte alls som det!
Imorrn slutar vi efter lunch. Imorrn kommer vi först se film, sen ska vi få våra betyg. Vårt allra första betyg :) Spännande! Men vi hörs imorrn då! God night

Hos minna

Hej! Idag på skolan så hade vi volleybollturnering. Vi blev klara så fort så jag och minna vi stack hem till hon, och käka kiwi! :P Men nu ska vi till skolan och äta, hörs sen! :)

Juldansen

Här kommer några bilder från juldansen!:


Klasstävling för 7:orna


Klasstävling för 8:orna


Klasstävling för 9:orna


Jag :P


Killarna i elevrådet backstage :P (suddig bild, jag vet)


Jag och minna!


Minna, jag, hanna och emelie! :D


Disco!

Sådär ja! Några bilder ialla fall :) Nu ska jag se "Pregnant man". Intressant :P Sen måste jag sova. God natt!

TRÖTT

Hej! Igår var det juldans för högstadiet, och det var jättekul! Dansade, skrattade, pratade.. Det var helt enkelt jättetrevligt! Men däremot var det inte lika kul att stiga upp imorse, när man kom hem just före två inatt och har skola dagen efter.. Men vi i elevrådet fick en liten sovmorgon. Till tio! Jag har känt mig trött hela dagen lång å så har jag träning ikväll. Woho jippi! Not. Men ialla fall, jag kan visa bilder från igår senare :)

Bada bada badaaaa

Imorrn är det juldans för högstadiet. Men idag så vart det typ ett missförstånd eller nja, men det är svårt att förklara. Men det vart ialla fall avbokat och allt, och hela skolan fick reda på det så det vart typ koas. Men det är fixat, så det blir JULDANS imorrn! :D

Jag och amanda ska fara på badet och bada nu! Gud vad längesedan det var! Haha :)

Helgen

Hej! :)
Jag tänkte bara berätta om vad jag har haft för mig i helgen!

Fredag: Jag, hanna, amanda, emelie och elina var hemma hos hanna och såg idol. Och kevin vann!! Vi stod alla och höll varandras händer när ögonblicket var framme, dom skulle spela upp vinnarens låt. Och vi alla skrek när vi hörde att det var kevins röst! Men hoppas det nu inte blir så att den som kom tvåa (alice) blir kändare. Hoppas inte! För kevin är klart mycket bättre :)

Lördag: Jag var ju i skellefteå på dan, och jag hittade inte ett j*vla skit. Eller ja.. ett tre-pack nylon-strumpbyxor, haha. Jag hade inte tänkt att vara med någon på kvällen för jag var jätte trött när vi kom hem. Men det vart så att jag var med hanna, amanda, kalle och marcus. Vi skulle se nån apollo 13-film, men vi satt mest vid datorn och skämta och prata :) Men det var trevligt, haha :)

Idag är det tio dagar kvar till julafton! LÄNGTAR! :D

Lucia

Idag så var det luciatåg i kyrkan. Eller ja, det var niorna och nåra från åttan och en från sjuan tror jag :P Men ialla fall, FAN VAD BRA EMELIE ÄR!! Asså hon sjunger så j*vla fint! Man får rysningar :) Hela lucian var jätte bra!


Lite väl lång kanske? :P



Lite suddiga bilder, jag vet. Men jag tog med min mobilkamera :)


Efter skolan så for jag och amanda på dollar och handla lite godsaker till ikväll och troligtvis så blir det väl över något tills imorrn också :P Kevin kommer vinna Idol ikväll! Det är ju självklart! :D


Hahah amanda posar med tomten!

Imorrn ska jag fara till skellefteå, shoppa lite och träffa brorsan :)

Ansiktsmask

Här sitter jag med en ansiktsmask i fejjan! Hela ansiktet är stelt och strämar åt. Obehagligt. Men den luktar ialla fall gott! Choklad :)

Burrr

Usch vad kallt det är ute! :S Fast det har varit kallare! Över 20 grader tillochmed.. Håret blir vitt och ögonfransarna blir vita så fort man går ut! Och massor av snö har vi också, fast det får det gärna vara. Men bara om det kunde vara lite varmare :) Det är så mysigt med julen tycker jag. Det blir fort mörkt ute, det tänds många ljus, man slänger på sig varma, mysiga kläder.. :) hahah. Nä, nu är det snart träning!

Onsdag

Hejsan hoppsan!

På tisdag är det juldisco för skolan. Så jag, hanna och hanna for till dollarstore och handlade lite saker idag under skoltid ;P. Priser, julpynt.. Det kommer bli jättebra!
Ikväll är det träning, sen grey's :)

Måndag

Hej, jag har inget vettigt att skriva. Tänkte bara berätta att jag lever :P Idag så gjorde jag matteprov, känns som att det gick bra! Så jag är glad :) Haha..

Idol-Kevin

Idag så for jag, emelie, hanna och elina till flygplatsen och välkomnade kevin hem! +några hundra personer till :P


Kevin kommer ut ur planet :)


*Stolt* haha.


Kevin!


Här sjunger han :)

Först gick vi alla ut och skrek; Kevin! Kevin! när han kom ut ur planet. Sen gick vi in till ankomst hallen (där det var trångt), där sjöng han och skrev autografer :) Tv4 var där och filmade, hoppas man inte kom me, haha. Kevin ska vinna idol! Han är så jävla bra!!!

Ikväll ska jag och amanda se film hos moi. Barnhemmet tror jag :) När vi har hyrt filmen, ska vi gå förbi kevins hus. Amanda tar med sig kikarn ;) Hahah. Bye!

God afton

Amanda, hanna, emelie och elina for hem för en stunds sedan, och bara nån minut efter det kom mina föräldrar tillbax. KEVIN I FINAL!!! Idag kommer han hit, så om man vill så kan man åka upp till flygplatsen och träffa han där! Han kommer skriva autografer och sjunga :) Jag, amanda, hanna och elina skulle nog dit :) Nä, god natt på er! ♥

Hemma hos mig ikväll

Hej!
Redan fredag?! What? Haha, det är nog för att jag började om skolan igår, så min skolvecka gick super fort!
Vet ni vad? Jag hann klart med svenskan och so:n! Jag gjorde klart svenskan igår, och so:n gjorde jag klar i sista sekund idag :P Måste bli bättre på att jobba. Ikväll ska vi vara hemma hos moi! Vi ska se idol, heja på kevin, pumpa musik.. Emelie har bränt värsta party-plattan, haha :D Ha en bra fredagkväll ♥

Stressigt

Jag är inte klar med svenskan och so:n än! Och det ska vara klart imorrn! Haha, ojdå :P Vi ska skriva en nyhetsartikel på svenskan. Och på so:n skriver vi om sverige på 1700 till 1905-talet. Nä, dags att börja jobba då! Haha.

Jag kämpar på..

Jag håller på att göra klart so:n nu, och det går väl sådär :P haha. Men jag måste kämpa på! För sen måste jag göra matte också.. Men sen vid nio ska jag se grey's :)! Kul inlägg? Nja.. Haha. Ciao!

Den stickade koftan

Hej.
Nu när jag har varit borta från skolan i en vecka, så har jag massor av saker som ska vara klart till i veckan. Så jag måste plugga, plugga och plugga ikväll! Fast jag får faktiskt skylla mig själv för jag hade med mig hemläxorna tills småland. Jag har bara inte pallat jobba nåt :P Det ska vara klart på fredag, så jag har lite tid kvar, haha :)
Nämen här kommer den stickade koftan:


Den är från ONLY

Jag har basketträning ikväll, sköjj! :)

I'm home!

Nu är jag hemkommen! Nu är alla andra i skolan medans jag får vara hemma vid datorn, se tv, slappa, haha :P Men jag ska väl ta och packa upp alla kläder och sånt också. Förresten så köpte jag en stickad kofta där! Den var blå. Kan visa sen :) Men nu ska jag ut på en prommis med mama och Z (hans agent-namn, haha). Hejdå!

Hej!

Jag cyklade ner till biblioteket här och jag sa ju att jag inte skulle blogga något under tiden jag är här, men titta som det vart! :P
Jag mår bra. Begravningen var i fredags, och tårarna bara rann ner. Men det har inte alls varit så deppigt och ledsamt hela tiden som jag trodde! Det är klart att det kunde ju ha varit bättre, men vi mår bra och är glada ändå. Men jag kommer sakna min en och en halv meter-långa lilla mormor med potatis näsa ;(.
Jag kommer hem på onsdag och då är det skola igen. Hejdå!

RSS 2.0