halloween



Hej! Jag har nyss sminkat mig och är jättepissnödig. Vafan pissa nyss! Haha. Ialla fall, ikväll har vi tyvärr ingenstans att vara så det blir att vara ute och göra samhället. Blir en sväng förbi gästis också! =). Kameran hänger med så förhoppningsvis har jag några bilder att visa imorgon =)

NU: The sims 2!

091031



Jag klädde faktiskt på mig riktiga kläder före klockan 16.00 idag! Det har inte hänt ofta under detta lov må jag säga! Haha. Jag brukar vanligtvis gå runt med pyjamas/mjukiskläder och se ut som nyvaken till fem typ! :P

Nu hade jag tänkt göra bort lite svenska.
See ya later! ;)

Jag lever min dröm, har tagit mig hit utan nån rast eller sömn.


Hej!
Känner mig rätt så utvilad efter detta lov. I needed this vacation!

Igår samlades jag, Elina, Amanda och Kalle hemma hos Hanna! Vi var där ett tag innan vi gick till Statoil och mötte upp Sten, Krille, Alex och Ante. Hängde där ett tag, haha. Sen drog vi alla hem till Hanna, chillade och tittade på den väldigt bra'iga filmen "Will Hunting"!

Lite update.

Hej! Var nyss ute med Zäta en sväng. Har även duschat och plattat håret.

Om ett tag måste jag lämna lillkillen själv (mamma och pappa är borta) :(. Jag ska till Hanna och där blir det jag, hon, Elina och lite annat folk skulle jag tro!


Visst är han fin min lilla gris? Hihi ^^

30 oktober

God morgon! För min del ialla fall, åt nyss frukost :P

Jag hade jättesvårt att somna igår! Låg i flera timmar och vred och vände mig. Tillslut lyckades jag somna och då var klockan kring 3, I think. Jag funderar starkt på att följa med päronen till Ske-å lite senare idag och köpa en tröjja. Fast sen är det hockeymatch och den är jag inte så sugen på att se. Äh, jag stannar hemma och beställer nog hem tröjjan istället ;P

Fick nyss hem skolkatalogen och där kan man se elevrådskortet. USCH FY OCH BLÄ för det!

God natt!


Ett random pic.

Hejsan! Här sitter jag mitt i natten och bloggar...

I eftermiddag och tidigare ikväll har jag hängt med basketlaget! Först var det jag, Minna och Tränarn som bastade! Dom andra orkade eller ville inte. Sedan tittade vi på gamla basketfilmer samtidigt som vi åt pizza! Gillas starkt.

Nu blir det sängen för min del, huvet dunkar...
Tjao!

Black and red


Dinsko, H&M, Monki, Gina, Stockholmstreetstyle.feber.se, Cocoo.se

29 oktober

Hejsan!
Som alla andra dagar i veckan vaknade jag kring 12. Kom o tänka på allt skolarbete jag har tagit hem över lovet som jag borde göra... Svenska, SO, Engelska och Kemi. Jobbigt värre!

Just nu kollar jag runt på olika bloggar och lyssnar på musik och har ingen aning om vad som händer och fötter idag. Nu blir det duschen ialla fall!

Vi hörs senare =)

28 okt.

Hej! Det var tänkt att jag och Amanda skulle fika på Greya, men det var stängt. Det fick bli Kafé Holken istället, haha! Gott var det och roligt hade vi =). Sen gick vi in på varuhuset och köpte godis och kollade på skor. Amanda hittade sina drömskor (se bild nedan)! Haha.


I-R-O-N-I!

Nu dunstar jag!
Kram =).

Dagens;




Agnesmjaaaaooou! HAHA

Lång cardigan, Gina Tricot
Leoleggings, H&M
Örhängen, Ur&Penn
Converse

Dom här och dom senaste outfit-bilderna är tagna i vårt uterum som ännu inte är klart :p Vi har inte lagt det riktiga golvet, väggarna är inte målade och vi har inte inrett det än =). Bara så ni vet!

Nu ska jag iväg och fika med Amanda!
Tjing.

Nytt!


Två korta koftor från Gina Tricot. 50 kr/st nu på rean!


Oversize cardigan från Gina Tricot! 199 spänn. Love it!


Leopardleggings från H&M! 99 kr. Love them!

Hemma!

Hej! Nu är jag hemma efter en heldag i Skellefteå! Jag och syrran drog dit kring tolv idag och det första vi gjorde när vi kom fram var att äta på subway ♥ Himla gott det var alltså =). Sen gick vi på stan och shoppade. Vi började bege oss hemåt kring halv sju, sju tror jag det var.

Ikväll blir jag bara hemma. Är slut i benen och knoppen, hehe.
Visar det jag shoppade sen!
Nu: Desperata hemmafruar ;)

Myskväll


Jag och hanna i fredags! Gulliga tjejer, haha.

Hej, tänkte snart gå iväg till Amanda och sen ska vi vidare till Shell och hyra film! Elina ska också vara med men hon orkar inte följa till Shell pga skavsår :P.

Imorgon ska jag och syrran till Ske-å och shoppa. Yeey! :D
Vi hörs.

KLOCKRENT!


"Jag tycker om när man har mycket läppstift". Hahah!

tjugosjätte okt.



Tjena mittbena! Igår såg jag film med Amanda och Elina. En skräckis som vanligt, tog hur länge som helst att välja en film och tillslut fick det bli "My Bloody Valentine". Vi skrattade åt den! Så dålig alltså, haha!

Vid 15.00 ska jag och samma brudar fara ut och se vad samhällets affärer har att erbjuda!
Tjing ;)

3 pics från igår!





Idag behöver jag inte känna någon ångest över att det är måndag imorgon, för vi har ju nämligen höstlov till veckan! :D

Jag har nyss sett "Mammas pojkar" som gick på tv4. Nu blir det mat och sedan får vi se om det blir att hitta på något med brudarna ikväll!

Kram ♥

"Svar på fråga"



Så jäkla skön kille!


Det är bara första klippet på denna video som är rolig!


Det är så kul i slutet när han får panik, haha!


Tänk på att det var mitt i natten när vi såg dessa :D
Och jag ber om ursäkt till er som tar åt sig för att det är araber med i videoklippen ♥ Jag menar inget illa mot araber.

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan inatt?

Hej! Igår var det först jag, Elina och Hanna. Vi såg blogawards på tv'n, synd att det bara var i en halvtimme... Sen kom Amanda, Emelie och Ida eftersom och kvällen avslutades med en film som bara jag och Hanna såg klart =).


Elina! Nej, hon sover inte ;)


Jag och Hanna!


Och jag som skrattar åt något ;D

Yeeeah!


Snart kommer våra middagsgäster. Sen drar jag till Hanna där vi och några fler ska se blogawards som visas klockan 19.30 på tv400! Missa inte =).

Ha en bra kväll ♥

Inspiration,


Fashiontoast.com, H&M, Gina Tricot, Monki, Topshop, Nelly.com

En kväll hos Hanna!

Hej, kom hem från Hanna för ett tag sedan! Kvällen började med att jag, Hanna, Elina och Emelie såg Idol! Sen for Emelie och Elina hem och jag och Hanna drog ut och raggade med Rasmus ett tag. Sedan skjutsade han oss tillbaka till Hanna där Minna hade stått och väntat ett tag, förlåt! Kvällen avslutades med en massa roliga videoklipp på Youtube :D


Frääään brud


Fina tjejer!




Egopics på me and Hanna ;)

Ja? Nej?


Låter som en trevlig man... Tacka ja?

Hahah :D

HÖSTLOV!



Yeey, fredag och en veckas höstlov nu + att vi har prao veckan efter lovet! :D
Efter skolan följde jag med far och mor på samhället i jakt efter en ny vinterjacka, fann dock ingen... Blir Ske-å på lovet, får kika efter en då.

Fredagskvällen ser ut att ska spenderas med vännerna framför idol med godis! =)
Kram

Skolkorten

Hej! Tidigare ikväll var jag ute och gick en promenad med Amanda och Zäta! Vi snackade en massa skit och köpte godis på konsum :D. Har inte mycket mer att berätta förutom att jag fick hem skolkorten idag! Men skolkatalogen har inte kommit än... Både enskilda och klasskortet blev helt okej ialla fall, hehe.


I found it! :D


Jag hittade den i mitt rum... Hehe... Nu har den ialla fall laddats med ny musik! :D

LOVELY.


NELLY.COM

Noooooo!



Märkte just att min iPod är borta!!
Den får inte vara borta! Funderar på att cykla och kolla om jag tappade den efter vägen när jag gick hem från skolan eller tänk om jag råka få med mig den på träningen och så blev den stulen där?! Hoppas ialla fall på att jag bara har råkat slarva bort den här hemma!

På träningen var vi bara jag, Hanna, Erika och Malin! Blir varken träning imorgon eller match till helgen för det är så många sjuka och borta. TRÅKIGT! Var jätte taggad inför matcherna i helgen.

Grey's ikväll! ♥

Chips, dipp och dricka på en tisdag? Javisst!



Klockan 20.00 parkerade jag arslet i soffan framför "Ugly Betty" och "DHW". Det fick bli chips, dipp och dricka till det! Det gillar vi! =)

Nu tänkte jag parkera arslet i sängen. God natt ♥

Photoscape


Gjorde nyss det här collaget ovan i "photoscape", dock blev det inte så bra kvalité då jag var tvungen att stora upp den så att den skulle fylla ut hela inlägget :P Tråkigt att det blev så dålig kvalla...

Hej! Idag var det inte heller många på skolan. Svininfluensan, you know... Vi hade håla på musiken och då drog jag och Hanna hem till henne och satt vid datorn och fikade. Vi hade bad på sista lektionen och det var skojj!

Nu är det mat.

Nej, inte svininfluensan!

Jag var på basketträningen idag och vi var bara fyra personer! Jag, Minna, Sten och Tresor! Vi körde två mot två och jag var med Tresor. Herregud, var helt död i slutet av träningen. Kändes som jag skulle spy! Har faktiskt lite ont i magen nu... Hoppas jag inte blir sjuk! Vi har ju bad imorgon! Hehe, nämen hoppas jag inte har fått svininfluensan.

Fick förresten tillbaka matteprovet som vi gjorde i torsdags och fredags. Provet var indelat i två delar och på första delen hade jag två fel, men på andra hade jag alla rätt! Känns bra :D

God natt! ♥

Jag är med och tävlar hos apieceofsisters.se!



Hej! Jag är med och tävlar hos apieceofsisters.se om ett valfritt smycke från sweetadeline.se!
Det är det här halsbandet ovan jag vill vinna! Lite annorlunda men jag gillare! Hehe =)

- ♥

of all the lonely people i wanna be loved by you...



Det var inte med glädje jag steg upp imorse... Sängen var så himla skön! Var ialla fall tvungen att stiga upp för det är måndag och då är det skola. Idag var det riktig lite folk på skolan. Dels för halva nian och lite till har prao och dels för att svininfluensan har kommit hit! Närmare 60 pers varav 7 från våran klass var hemma från skolan idag.

Bullar



Imorse vaknade jag av lukten av nybakta bullar och en hals som gjorde satans ont. Både bra och dåligt! Jag kunde knappt svälja, så ont gjorde det. Men nu känner jag inte av någonting som tur är =).

Tidigare idag var jag på Gielas och såg när pojkarna vann över Skellefteå! Duktigt! Vi tränade även på att skriva protokoll och det gick sådär, hehe.

Har just varit och gått en sväng med Zäta i regnet och nu ska jag tillbaka ut i regnet igen. Jag ska nämligen cykla iväg och sola! :D

Puss och kram!

Igår (misslyckad kladdkaka och trevligt folk!)

Igår försökte vi baka en bättre kladdkaka än förra helgen, men det misslyckades vi med. Hahah, den vart helt fel, fattar inte vilket recept Emelie hade fått tag i, haha. Nä, nu ska vi inte skylla på det ;).

Lite senare vid 12, halv 1 kom en massa folk! Trevligt! Det var en rolig kväll, även fast jag inte var på så bra humör =).






Kladdkake-bakning! Den blev inte alls god... Den smakade surt och såg ut som ja... Ni vet. Men vi fick oss ett gott skratt när vi såg hur uppsväld den blev!









Folk! (Alla som var där kom inte riktigt med på bild, men här är väl dom flesta) =)

Bildbomb med bilder från dagen!

Hej, som jag berättade i det tidigare inlägget har jag varit och spelat match i Kalix idag! Det gick ju sisådär kan man säga, haha... Vi förlorade STORT! Men jag kan säga att vi nästan hade räknat med det. Vi visste att dom var jätteduktiga, så vi vart inte förvånade =).

Just nu läser jag bloggar, samtidigt som jag skriver detta inlägget då :P. Ikväll ska jag och Amanda försöka oss på att baka en ny kladdkaka tillsammans med Emelie, Minna, Hanna och kanske nån mer också! Får se hur det går, hehe.

Bilder från dagen:

Amanda i bussen påväg till Kalix!



Hahaha. Vi kom fram tidigare än väntat och för att komma igång lite gick vi en promenad.


Taggade tjejer!



Såhär såg det ut när Amanda dunkade. Hahaha :D






Lite matchbilder!


Såhär tyckte vi om Amandas plåster, haha.


Och såhär tyckte vi om matchresultatet som var 85 - 16 :D

Ha en bra kväll allesammans! ♥

Match i Kalix imorgon!

Hej! Just nu är jag hemma hos Hanna med hon, Amanda, Emelie och Kalle! Vi har just sett Idol och nu chillar vi bara, vi ska väl se vem som åker ut ur Idol sen =). Imorgon har vi basketmatch borta i Kalix. Det ligger ju en bra bit bort så därför åker vi rätt så tidigt och kommer hem nån gång på kvällen, vi får höras då helt enkelt =)

Nu ska jag vara social med dom andra! Ha det bra så länge! ♥

Hockeyfrilla





Skjorta, H&M Divided
Linne, Gina Tricot
Sammetsleggings, Cubus
Halsband, Gina, Mammas, Gammalt och Konfirmationspresent
Örhängen, Ur&Penn
Ringar, Norrbottensringar
Skor, Dinsko

Fredag!

Hej =)
Äntligen fredag, härligt! Vi hade avslappning på gympan idag, himla skönt det var alltså! Nu ska jag ut med Zäta en liten sväng, sedan slängar jag upp en "Dagens Outfit", så håll ögonen öppna! Hehe ;)


På bilden ser ni Rasmus snygga epa! Efter skolan skjutsade han hem jag och Hanna i den, haha :D

15 okt.


Foto av mig.

Hej! Vi började träningen klockan 19.00 idag. Vanligtvis brukar vi träna mellan 18.00 och 19.30, men nu har ett småtting-lag börjat träna och tagit våran tid, men det är lugnt =). Imorgon är det fredag och det gillar vi! Mycket!

Ha det så länge! ♥ 

Mirror



Tjenixen!

Imorse hjälpte jag en liten flicka som kämpade sig fram med sin spark på den sandade vägen.
Det är ju halkigt ute nu och då är det perfekt att sparka, men dom brukar sanda vägarna för att man inte ska halka när man går och då går det ju inge vidare att sparka.
Ialla fall, jag frågade den lilla tjejen om hon ville att jag skulle bära hennes spark istället för att hon skulle släpa på den. Hon ville att jag skulle bära den och så tog vi sällskap fram till hennes skola =). Hon var så pratglad och söt, hihi!

Dagens;



Skjorta, second hand
Linne, Gina Tricot
Halsband, Gina Tricot, gammalt och mammas
Tubkjol, Gina Tricot
Norrbottensringar

Sky's the limit



Hej hej!
Vi tränade med grabbarna idag och det gick bra! På skolan fick jag veta betyget på engelska-uppsatsen jag gjorde för ett tag sedan, ett VG fick jag på den. Samma betyg var det även på svenska provet. Helt okäjj! Haha.

Snart börjar Grey's och det ska jag självklart se =)
Puss.

Dålig bloggning idag...

Har haft lite bloggtorka idag ser jag. Förlåt! Imorgon kommer jag inte ha tid att blogga efter skolan, vi får helt enkelt höras senare på kvällen då! =)

Puss och kram

Försovde mig imorse



Hej, kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Vi hade bad nyss och det var jättekul! Imorse försovde jag mig lite grann, jag vaknade 07.40 och började skolan 08.10. Slängde mig upp ur sängen, borsta tänderna, drog på mig nå kläder och cyklade iväg till skolan. Och tänk på att det är snö och is ute så det gick lite segt och jag slirade hela vägen fram till skolan, haha. Jag kom ungefär 10 minuter försent, snart har jag väl en till återläsning på G. Skärpning Agnes ;)

Gina Tricot ♥

twelfth oct.

Hej! Vi hade håla på bilden idag igen! Vet inte hur många gånger vi har haft det nu? Tillsammans med den långa lunchen hade vi en håla på 2 h 50 min. Gött! Jag följde med Sten och Emil hem till Sten och såg film, efter ett tag kom även Hanna =). Vi såg "Kalle och Chokladfabriken" och varför har jag aldrig sett den förut?! Skitbra var den ju! Men vi hann inte riktigt se hela.

Ännu en vinst!

Vi vann matchen hemma mot Vråken! Så härligt, vi är så bra! Vi har ju fått tillökning i basketlaget av Maria, skitsnabb är hon! 59-48 blev resultatet.


Sunday




Halsduk, Gina Tricot
Stickad tröjja, Gina Tricot
Sammetsleggings, Cubus
Örhängen, Ur&Penn
Skor, Dinsko



Söndag idag och ännu en basketmatch står på schemat! 16.30 på Gielas, kom och kolla! =)

Bakat kladdkaka med Amanda ikväll!


Smeten


Här posar jag SKITSNYGGT framför kameran samtidigt som jag vispar!


The result!

Kladdkakan blev inte så kladdig och kletig som vi hade tänkt utan den blev mer muffins-liknande, men god var den ändå! Hahaha. Samtidigt som vi käkade (den inte så kladdiga) kladdkakan, såg vi på en film som hette "The Uninvited", och Amanda somnade mitt i filmen :P. Filmen var bra, men väldigt krånglig.

Nä hörrni, tack och godnatt för idag! ♥

Mycket bra start på serien!

Hej! En glad Agnes som skriver här! Vi vann matchen, men det var knappt, 46-47 blev det =). Jag blev även utsedd till matchens försvarare i vårat lag, kul :D

Nu blir det pizza och sedan ska jag träffa Amanda! Vi ska se film och baka kladdkaka, hehe.

ruberik


Två bilder från kvällen! Lägg märke till Minnas sne-finger! Hahah.

Som ni ser på ena bilden kom även Kalle och joinade oss ikväll. Alla stack hemåt för ett litet tag sen, så jag ska snart gå och sova! Har basketmatch imorgon och förkylningen sitter fortfarande i. Men äh, det skiter vi i! Det är en bortamatch och därför blir jag borta hela dagen men bloggar sedan när jag kommit hem!

Puss och kram, ha det bra =)

Förresten!
Checka in vår nya klassblogg! Den skapades idag (9/10) och vi har inte hunnit fixa till den än, därför ser den ut som den gör. Men den kommer bli snyggare ;)

Ser idol med brudarna

Hej, just nu är jag, Elina, Minna och Emelie här hemma och ser idol! Tidigare var vi och käka på frasses, det smakade gött =)


Och bara för att det inte ska bli ett till bildlöst inlägg lägger jag in ett random höstpic ;)

Bestulen

Ååh så irriterande! Nån har tagit min BH och tubkjol.
Efter gympalektionen idag när vi kom ner till omklädningsrummet var alla mina saker som hade legat I min väska låg nu PÅ min väska. Jag kollade igenom allt för att försäkra mig om att ingenting var borta men jag kunde inte hitta min BH och kjol! Känns bara onödigt och jobbigt att det blev stulet! Hoppas att det kommer fram. Tack Minna för att du stannade kvar och hjälpte mig att leta ialla fall :)

PERFEKTA


TOPSHOP ♥

förkyld



Igår kom en liten förkylning och hälsade på mig. Har känt mig lite hängig idag och halsen gör ont. Inte bra timeing - basketmatch på lördag! Något mer irriterande är att blogg.se är såhär irriterande segt som det brukar vara ibland. Jobbigt värre...!

Fredag (:D) och svenska prov imorgon!
Kram

8 oktober

Tjena!
Jobbigt det är att sitta vid datorn just den här tiden. Solen lyser rakt igenom fönstret och träffar dataskärmen och bländar mig så jag ser typ inte ett skit förutom det som mitt huvud skymmer, haha ;). Vi hade ingen bild på elevensval idag så jag plus dom andra fick sluta tidigare än väntat! Gött! =)

7 oktober


Hahah, fick nyaste numret av CHIC idag och på hemkunskapen skar jag mig på tummen.

NU: Grey's Anatomy!

SNÖÖÖ?!


Såhär såg det ut imorse...

Hej hej! Det har snöat jättemycket inatt! När jag vaknade imorse tittade jag ut genom fönstret och såg att det låg 10-15 cm snö ute! Då föll snön fortfarande och det har det fortsatt att göra hela dagen. Fast nu på eftermiddagen och kvällen har det inte snöat.

Jag hade inte tid att blogga efter skolan för jag skulle iväg på basketträning! Vi spelade hela träningen och det var skojj! =)

God natt!

Hej hej! Före säsongspremiären av DHW ikväll stack jag till konsum och köpte lite godis! Sen hade jag även en coca-cola vanilla som snälla Kalle importerat från Arjeplog! Tack :D. Nu ska jag ta och plugga fysik. Har prov i astronomi, solen och planeterna imorgon! Wish me luck ♥

Noir de Monki.

Frost



Två bilder jag fotade tidigt imorse :P

Hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Vi slutade med gympa så jag tänkte strax gå iväg och duscha, men först ut med Zäta en sväng =). På skolan lämnade jag in prao-blanketten. Hoppas nu på att jag får praoa på Lindqvist som jag tog som 1'a-hands-val! :D

This time baby i'll be bulletproof

Nyss släcktes hela huset ner pga att pappa håller på och mojjängar. Bra jobb! Blev skiträdd. Nu ska jag på basketträning. Hörs imorgon! ♥

Här har ni en bra låt att lyssna på så länge!

La Roux - Bulletproof

Ny parfym!



Fotade av mig

091005



Hej hej! Idag hade vi en megastor håla i schemat. Ca 3 timmar var den! Först åt jag lunch på skolan sen for jag till syrran och hälsade på och var där hela hålan. Sen tillbax till skolan för sista lektionen.

Just nu sitter jag och småfryser och väntar på att det ska bli maaaat! =)

Knokk.se



Jag är inte ensam om att ha bloggat om dom här, men visst är dom snygga och coola?! Om jag skulle välja en färg skulle jag välja den gröna eller kanske den blåa =)

How do you sleep while the rest of us cry?


Pink - Dear mr. President
Så fin...

Söndag idag och helgen är slut. Jag skrev bara några ynka rader på engelska uppsatsen igår så jag tänkte skriva klart den idag! Måste skriva klart den idag. Senare ikväll är det gympaträning inför uppvisningen men jag har stött på lite hinder så jag vet inte om jag kan vara med på den. Det vore ju lite tråkigt... :/

Myskväll.


Varit med Elina och Ida ikväll! Det blev en myskväll med film och godis =)

- snygga!

Morsning korsning!



God morgon! ♥
Jag steg upp för cirkus en timme sedan och jag har nyss varit ute med Zäta en sväng. Nu sitter jag och äter frukost (ett cola-glas och kexs :P) och kikar in i diverse bloggar. Snart tänkte jag börja skriva på engelska uppsatsen!

Tjing! ;)

2 oktober


Här är två bilder på mig och min nya halsduk som jag shoppade från Gina Tricot igår! Det är ju en sån här "halsduks-snodd" :P


Hej!

Anledningen till att jag slutade kring halv fyra idag var att jag hade återläsning. Har kommt lite sent till en del lektioner ett par gånger och det ledde alltså till återläsning ;P.

Till middag blir det tacos och senare ikväll bär det av till Arjeplog för det är medan där (disco, typ)! Jag åker dit med några brudar och för tillfället är jag inte så taggad, men det kommer väl =).

Puss och kram!

På skolan

Hejsan hejsan!
Tänkte bara snabbt skriva ett inlägg om varför jag inte bloggade igår =)
Jag var nämligen i Piteå på tjejkväll! Bussarna gick dit 17.30 och jag slutade skolan kring fyra så jag hann bara hem och äta, byta om och sedan åka till busstationen med Elina för att vi skulle få en bra plats (eller en plats överhuvudtaget!) Vi hade jätteroligt och trevligt =)
För er som undrar är tjejkvällen i Piteå en kväll då affärerna har öppet till 22 och det är massa rabatter och erbjudanden för tjejer!

Nu är jag på skolan och skriver min VG/MVG-uppstats i engelska och det går ju sådär... Haha! Men jag fick veta nu imorse att man kunde skriva uppsatsen hemma och sedan mejla den till läraren, dvs Lars, i helgen! 

Nu ska jag fortsätta jobba och när jag kommer hem sen vid 4 då visar jag er vad jag shoppade igår!
Kram kram.
RSS 2.0