lååång dag




Hoj!
Idag fick vi veta att vi har "företag för en dag" på onsdag och efter några timmars snack bestämde jag, julia, julia och elin oss för att vi ska baka och sälja till folk. Så nu ikväll har vi gått runt här i skellefteå och knackat dörr och tagit emot beställningar och vet ni vaaaad?? Vi ska göra 150 cupcakes och 105 chokladbollar imorrn + nå andra kakor!! O herre min skapare säger jag bara! Så imorgon kommer jag vara upptagen med det hela dagen så vi hörs på onsdag! Puss

söndag

lördag



Har nyss tagit mig en välbehövlig dusch! Håret var flöööttigt! Jag är för tillfället kvar i skellefteå. Mamma och pappa är på väg hit nu och och så åker jag hem med dom senare ikväll. När jag anländer till arvidsjaur blir det jobb på lappis!! =)

paarteeey!


Igår var det fest i Julia H's lägga, blev ganska fullt i lägenheten då det vällde in folk hela tiden typ! Gårkvällen blev lyckad trots allt och jag hade riktigt kul!











vad är det för fel på meeeej??

Imorse försovde jag mig - big times! Men jag fattar inte hur jag lyckades egentligen?? Jag somnade rätt så tidigt, mina tre väckarklockor ringde, jag hade sovmorgon och julia ringde 12 gånger!! Hallå liksom?! Jag kan ju inte riktigt ha alla hästar hemma... haha.

love and other drugs


HEEEEJ!

Idag har jag inte varit hemma en stund! Kom innanför dörren för ett tag sedan! Efter skolan for jag, julia och julia till subway och käkade, det smakade delicious! Vi blev kvar där i några timmar innan vi gick till bion där vi såg love and other drugs med elun (hehe)! Helt okej bra film :).



Btw - såg just att jag hade tre "olästa" kommentarer som jag inte sett tidigare. Mhm, måste varit nå fel med blogg.se!

kalassköna braller!



från h&m (dom jag bloggat om tidigare)!

hahaha



"jag skulle göra smycken" HAHA, sa bara nåt för inte fan vet jag vad jag skulle göra!! Verkar som att jag är en liten 6-åring som gör pärlsmycken! Frågan var; vad skulle du göra om du skulle starta eget företag i sommar. Och bilden haha! Oj oj oj, slickat hår och en bild rakt framifrån, inte det finaste!

gymkort

Imorrn efter skolan ska jag, julia och maja fara till friskvårds och köpa gymkort! Vi ska köpa ett guldkort och då ingår gruppträningar och gym! Dax att börja röra på flärret! Minns ni när jag skrev det här? Jag kan ialla fall säga att det bara höll i sig i två veckor typ. Lyckat hehe. Nej men nu ska jag försöka på nytt! Och det gäller bara att vara peppad och  tycka det är kul så ska det nog gå bra :)


kolla norran imorrn ;)

  

friday



Vi hade bara en lektion idag så vi slutade kring halv tio. Vääääärt.

Idag far jag hem till arvidsjaur!! Då får jag träffa mina två tjockisar!! Plus zäta och zigge också!! Hehe skojja. Nej men jag var ju inte i ajaur förra helgen så det blir ett kärt återseende!

Puss

natti natti



Ikväll har jag varit hos julia h och spelat barngeni med julia h, julia l och eliiin!! En del frågor tyckte vi va sjukt svåra och spelet är till för barn mellan 8-12... Hallå? Och vi som är 16 haha.

Ser ni ringen på bilden ovan? Köpte den idag på gina tricot, eftersom min andra ring är helt pajj (båda ringarna har lossnat).

förjävla fint


åå.. jag vill också ha en såndär earcuff!
den högra finns på glitter, jag får nog allt ta och kika in där!

weheartit och victoria

tisdag



Idag har farsan varit i skeå och kollat på en lägenhet! Brorsan ska ju flytta till skellefteå och då behöver ju han en lägenhet. Antingen så tar jag den nya lägenheten och så tar brorsan min nuvarande eller tvärtom. Fast jag SKA ha den nya läggan. Orkar inte med att gå upp för den jobbigt långa backen längre... För den nya lägenheten ligger mer centralt och närmare skolan så jag tycker faktiskt att jag ska få den!! Haha, anton har ju faktiskt bil ;)

När jag slutade skolan kom pappa och hämtade mig och nyss var vi och åt på frasses. Satt fijnt!

.


Jag, Julia L, Elin och Julia H hade planerat att ha en tacokväll igår men både Julia H och Elin kände sig sjuka så det blev inget, men istället hade jag och Julia L en egen liten tacokväll! Mycket gott och mysigt!! Sen spelade vi lite xbox, såg film och mötte varandra i tetris HAHA.


weheartit

slösat pengar


Idag for jag och Julia och fikade på Wayne's. Det började med att jag köpte en (äcklig) varm choklad för cirka 40 spänn. Jag blev less på den och köpte en macka för 25 spänn. Sen kände jag att jag inte ville dricka min äckliga varma choklad till mackan så det fick bli en coca-cola för 25 spänn också. Fan asså, jag kunde ha lagt pengarna på något bättre.

En subwaymacka typ.

busted

torsdag

mot julia!


Jag som trodde jag skulle slippa vara med Julia ikväll men icke det... Ska snart cykla iväg dit och sen även sova över där, vi har planerat att göra en brakfrukost på morgonen! Omelett och hela köret typ. Vi har lite sovmorgon imorgon vilket är skönt. Puss!

halloj!



Idag försov jag mig... Oops! Men jag fattar egentligen inte hur jag kunde försova mig, för jag somnade halv elva igår och jag har tre väckarklockor. TRE!! Ändå så lyckades ingen av dom väcka mig.. Åkte sen buss till skolan och hängde med resten av den långa dagen. Vilken lycka det var när vi slutade!

Nu ska jag göra varma mackor till middag!!

hahahahaha



kolla översättningen!! -> http://existenz.se/out.php?id=30447

tisdag

Vi var lediga igår så vi hade vår första skoldag idag. Gick bra och vårt schema är hyfsat bra denna termin, allt bra förutom onsdagar som suuugeeeer. Kul att träffa alla i alla fall! Efter skolan for jag och fikade med några tjejer på Wayne's :)

nytt


hittade inte byxorna eller linnet med det här fick följa med hem!

ur&penn och gina tricot.

STAAAAAN


Tjenare! Så fort fab 5 (haha) har slutat ska jag och julia iväg till stan och kolla runt! Jag hade tänkt kika efter sakerna ovan, båda från h&m.

Vi hörs sen! Pusshej

Den där Agnes Marklund...

Kan inte påstå att den där Agnes någonsin varit normal men nu toppar hon alla listor. Hon bestämmer sig alltså för att byta sängkläder just före 6 på morgonen när vi inte sovit någonting och ska upp klockan 10. Att senare allt går åt helvete för henne är väl rätt självklart. Jag som vill sova.

/ en trött Julia

skellefteå


Åker tillbaka till älskade skellefteå idag!

årsresumé 2010


Firade in det nya året, klippte mig, köpte klädställning och stukade foten!


Zäta fyllde två, jobbade med minna, köpte ett stativ och var på SDOL med några brudar!


Var och såg några plannja-matcher med det vanliga gänget, var cool och åkte snowboard!


La upp en massa gamla bilder, köpte skolavslutningsklänningen, tog ut tandställningen och fyllde 16 år!


Var i turkiet med mamma och syrran, hade det super och blev BRUN, köpte ett favvolinne!


Fiskade med Elina utan resultat, slutade nian och köpte mina älskade converse!


Klippte till ett par cykelbyxor, var i piteå med elina och amanda en helg och sovde på liggunderlag..., var i Wien med basketgänget!


Var på PDOL och lulekalaset, hade grillparty med brudarna och började gymnasiet i en helt ny stad!


Hade klassfest med nya klassen, var på kick-off med klassen och shoppade mycket!


Köpte mina låga converse, bowlade med några brudar från klassen och firade halloween som maffiaboss!


Hade bloggpaus, köpte en favvoring som är trasig nu... och köpte två godluktande parfymer!


Hela vår syskonskara var samlad, köpte en ny favvotröja, luciavakade med julia och så blev lilla zigge våran!

onsdag



Idag har jag varit på greya och käkat med Elina, Ida och Henke! Världens godaste varma kycklingmacka finns där (bilden)! Mums säger jag bara =) Ikväll är det jobb på laponia som gäller! Kommer va galet mycket folk där tror jag!

Vi hörs ♥

första januari tvåtusenelva




Hejsan gott folk!
2010 gick på tok för fort! Jag får typ ångest och blir stressad då jag tänker på att det är ett nytt år, hehe. Men jag firade in det nya året på ett roligt sätt ialla fall! Nyårsfesten var hemma hos Emelie och det var grymt skojj!

Kom hem vid halv sju imorse och sov till typ två. Idag har jag varit och käkat med Elina på frasses, det satt fint! Ikväll ska jag vara hemma och vila upp mig, se OC och så där!
RSS 2.0