nytt


Kofta, svart och vitt linne från Monki. Vinröd tröja, H&M. Armband, Bikbok.

Var ju och shoppade med Amanda i Luleå i lördags! Kom hem med det här ↑ plus en jacka, trosor och lite smågrejer.

halloween 2011


Hej hej. Började med att jag och tjejerna förfestade hemma hos Hanna, lite senare kom Viktor och Ante! Kring tio for vi till Viktor och dit kom massa folk! Vi var där i nån timma sen avslutades kvällen på Max. Helt okej kväll, men det kunde ha varit bättre!

LITE BILDER HEMMA HOS HANNA↓ (rätt tråkiga bilder men men..)










i luleå


HEJ! Just nu befinner jag mig i Luleå och shoppar med Amanda. Klockan tre tar vi bussen till Piteå där det blir halloweenfest! Förra året var jag utklädd till maffiaboss↓, men iår är jag mig själv! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig så förhoppningsvis hittar jag något här i Luleå!

jag är mig själv igen


Jobbade på badet mellan 15 - 19.30 idag! När jag slutat for jag hem och åt, sen åkte jag iväg och solade solarium. Har haft nästintill panik den senaste tiden för jag känt mig så blek hehe. Men nu så! Nu har jag fått färg och är lycklig igen!

I skrivande stund plattar jag håret och kollar en film på 6an. Kan inte va uppe för länge inatt, ska upp tidigt imorrn!


Lilla Zigge tidigare ikväll!

22.14



Go kväll mina vänner! Läget? Här är det bra i alla fall! Har ju fått lov nu hihi. Åker till arvids imorrn på morgonen för jag ska jobba på badet klockan 15! Lär ju vara i arvids hela lovet så jag måste packa mycket nu.. och jag har knappt börjat.. Vi hörs!

onsdag


Göteborg i juni!

Hade som sagt två prov idag - engelska och samhälls. Känns som att det gick helt okej faktiskt! Var riktigt duktig igår och pluggade på flitigt. Gjorde som min kära Hjelte brukar göra och stängde in mig på toan haha.. Isolerad och datorn bortom räckhåll, gick utmärkt att plugga då! Som det känns nu så har jag inge plugg alls att oroa mig för!! Så ikväll kan jag slappna av och ta det lugnt utan att ha panik :))

+++


Tog en liten runda på stan efter skolan och handlade bland annat det här ↓. Har höga förväntningar på dom, hoppas dom är bra!

en sån där dag..



Allt i skolan just nu är så förbannat tråkigt och jobbigt, är jättetrött, har ont i huvudet och är på dåligt humör.. Nu lägger jag mig och sover och glömmer bort livet för en stund. Senare ikväll ska jag plugga, har två prov imorrn...

saknar basketen


Kollar tillbaka på gamla basketbilder och bilder från alla bussresorna till bortamatcherna.. Åh så kul det var!

måndag


Trots att det är måndag så har den varit rolig. Har typ skrattat hela dagen sen var även Johannes och hälsade på oss! Nu ska jag göra iordning lite middag, frågan är vad...



I brist på bilder får ni en bild på min frukost idag haha.. Från doris ofc!

and all the roads we have to walk are winding


HEEJ! Har inte gjort mycket vettigt idag! Suttit framför datorn mestadels av dagen men har även tagit en lång dusch. Skrubbade kroppen, rakade benen, hade hårinpackning och ansiktsmask! Sen smörjde jag in kroppen i min nya jättegoda bodylotion så nu är jag superfräsch, supermjuk och luktar supergott!

vi överlevde


Sedär jorden gick inte under! Får se om det händer något 2012 då! Igår var jag och såg hockey med tjejerna, var hemma rätt tidigt och då la jag mig i sängen och såg family guy! Hur kan man inte älska family guy?? Typ det bästa någonsin!!

Imorse när jag vaknade hade någon varit och dumpat fimpar och snus utanför min lägenhetsdörr IGEN. Asså varföööör? Jag har ju inte gjort ett skit mot någon.


PEACE.

powernap nu!

                            

Hade ju matteprov i måndags och idag fick vi tillbaka det.. Gick så dåligt att jag fick mig ett gott skratt! Jaja nu glömmer vi det och hoppas det går bättre på det nya kapitlet. Ska se klart Family Guy sen sova lite, har så ont i huvudet..

Imorrn går ju jorden under (troligtvis inte dock..) för er som glömt bort det, så gör nu det bästa av tiden som är kvar! Peace out.

"om vädret var en person så skulle jag slå den upprepade gånger i ansiktet"


Citerar min gode vän Minna i rubriken, stämmer riktigt bra fakiskt! Blev kvar i skolan till strax innan fem idag. Vi fick ett oförberett prov i administration och jag hann inte klart med det under lektionen så jag stannade och gjorde klart det, duktigt vaaa? Nu ska jag göra varma mackor till middag, så himla gott!! Får se vad som händer sen ikväll.

lite mobilbilder från sommaren





















 Dagar som dessa då det är mörkt, kallt och regnigt tänker jag tillbaka på sommaren, värme, sol och bättre tider!

earthquake

monday 17



HEJ! Började veckan och måndagmorgonen med ett matteprov som gick jättejättejättejättejättejättebraaaa! Nä skojjar bara.. Gick sämst. Hade inget kvar att göra på skolan vid halv tre så då valde jag att sluta då istället för fyra! Nu ska jag göra mat (eller ja.. värma en matlåda..), sen ikväll träffa kompisarna som vanligt!

i'd be happy with a goodnight kiss


Det gick bra att jobba igår! Önskar att jag hade varit ledig men jag hade ju sagt att jag skulle jobba så då gjorde jag det. Kändes lite bättre när jag fick hjälp av Amanda vid elva! Idag har jag slöat och sen vid fem tog jag bussen till stan. Pluggade lite matte på bussen och har även gjort det ikväll samtidigt som jag sett teve och suttit vid datorn, lyckat. Har matteprov imorrn och jag känner att det kommer gå rent ut sagt åt helvete :(

lördag


Gammal bild i brist på annat..

Kom med bussen till Arvidsjaur kring 12.20, då mötte jag upp Amanda och så tryckte vi mat från frasses! Ikväll ska jag jobba på lappis. Puss.

-

Stannade i stan idag och kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig.. Blev en liten impulsfest! Först var vi på en lokalfest sen drog vi till getberget på en inflyttningsfest. Hade ganska kul men just nu känns allt skit..


Är allt annat än glad just nu. God natt.

torsdag


Blev käk på dallas idag med brudarna, sen for vi vidare till Skellefteå Kraft Arena för elitseriematch! Och SAIK vann!! Låg först under med 2 mål, sedan tog dom ikapp och vann :)) HA-HA Luleå..

fml


Favvobrallorna gick just sönder..

less på allt plugg..

och då var man igång!

Idag är det första gången jag tvättar på egen hand! Brukar annars alltid ta hem smutstvätten till Arvidsjaur på helgerna så får mamma tvätta (skäms lite..) men nu kände jag att det var dags att ta tag i det själv. Just nu tvättar jag sängkläder, och på ungefär en kvart då tvätten är klar får vi ju se om dom är rena och hela!



skönt med sovmorgon för en gångs skull



Idag börjar vi 12 för alla lärare är borta på nån utbildning skulle jag tro. Ska snart cykla iväg till skolan, ha två lektioner, sen hem igen. Ikväll väntar en hemmakväll, ska bland annat tvätta!! TAGGAAAA.

kirrat.

Efter skolan kirrade jag ståplats till hockey på torsdag, SAIK - Luleå! Hoppas på en grym match och att Luleå förlorar hihi. På en timme kommer julia1 hit och då drar vi till julia2 ↓ Det blir mys och skräckisfilm!


Trästocks i sommar ♥

söndag


Vaknade imorse av att det plingade på dörren. Gick och öppnade och där var mamma och hundarna. Det var ingen överraskning för jag visste att dom skulle komma på besök, pappa också! Idag har vi hunnit se brorsans hockeymatch och käk på tre kronor, inget ovanligt då mamma och pappa är på besök hehe. Dom lämnade mig för ett tag sedan och nu hade jag tänkt ge mig på lite plugg, önska mig lycka till!!

20.16



Promenaden jag sa att jag skulle ta blev inte längre än till Ica i centrum (= 500 meter) haha.. Har inte gjort något annat än slöat framför datorn hela dagen. Julia är här ikväll igen och vi har laddat upp för ännu en myskväll! Men vem vet, kvällen kanske tar en annan vändning!

i came to win



Efter att jag och Julia sett idol igår drog vi på en fest på morö backe, vi kom dit, hängde lite och shakea lite. Efter en timme där drog vi hemåt men en stund senare for jag ut igen och träffade en vän, vi kollade läget på stan och snackade lite.

Undrar vad man ska göra av denna lördag då? Kanske ut på en promenad till att börja med. Låter bra! Måste bara slita mig från datorn..

victoria's secret pure seduction


Beställdes från JFR för cirkus två veckor sedan (dom hade en kampanj på body mists från VS)

HELT GALET VAD DEN LUKTAR GOTT! Vill bara äta upp mig själv :)) det är den perfekta vardagsparfymen
så nu kommer jag gå runt och lukta helt ljuvligt i framtiden!

fredag



Har just vaknat upp ur en ljuvlig powernap. Mums på den! Ovan ser ni några bilder från dagen. Vi skulle göra en "reklamfilm" för vårt UF-företag som vi spelade upp för klassen. Jävligt skojj! Och blodigt haha... Bilder från Elin! Ska snart hoppa in i duschen sen vid halv åtta kommer Julia och då ska vi ladda upp inför vår tjockiskväll, allt för längesen sist!

we found love in a hopeless place


Utsikten från min säng för någon vecka sen.

Vaknade upp på fel sida imorse och var på jättedåligt humör, men det blev lite bättre senare på dagen fast det är mycket som känns skit fortfarande..

nya örhängen från h&m

härligt härligt men farligt farligt



Avslutade skolan med ett beep-test på idrotten, är inte i toppform kan jag säga....... Har gått en liten runda på stan och det är som rubriken lyder - härligt men farligt. Måste verkligen spara pengar men det går inte :( Kom hem med en t-shirt och ett par örhängen. Kostade inte mycket men ändå, inte bra för min ekonomi.. Ska slöa framför datorn ett tag till sen he mig ut på en prommis sen plugga! HAJ.

alfapet



Har hängt med Elin, Jennifer och Julia L ikväll! Först lirade vi wordfued sen spelade vi the real deal - ALFAPET! Gick mycket bättre för mig då än i wordfued! Jag vann hihi :))

ARG


Vare kul att komma hem till lägenheten efter en helg i Arvidsjaur? Nä. Varför då? Joo nån jävel hade dumpat fimpar, snus och grus utanför min lägenhetsdörr!! Inte okej.

                           
                                                                                   FUCK YOU.

laponia







Jobbade i klädlogen på Laponia igår! Först med Minna och sen med Amanda! Det var lugnt hela kvällen så vi hann ta några bilder ↑ kunde tillochmed sitta på bordet och hänga haha..
Nu ska jag packa, käka sen åka tillbaka till stan! Hoppas det blir partaj och häng hos någon ikväll :))
RSS 2.0