090831

Hejsan! Skoldagen har varit bra och rolig, men jag har haft en sån fruktansvärd mensvärk idag! Ibland nyper det bara åt och det gör så ont.

Vi lämnade in omvalsblanketterna idag så no more franska nu :D. Emelie, Minna och Kalle funderar på att sluta dom också och det gillar vi!


Lingonveckan...

Hej då, franskan!

Jag och Amanda har pratat om att sluta franska jättelänge, men nu har vi bestämt oss! Vi pallar verkligen inga mer franska-lektioner, så vi har fyllt i omvalsblanketterna och ska lämna in dom imorgon! Vi kommer gå svensk/engelska istället. Kommer blir så grymt skönt att slippa tänka på franskan, right Amanda? ;)

Too cool for school

Efter två år i skolan med en lite för trasig pärm, så kände jag att det skulle vara dags för en ny. Jag och mamma har nyss varit på konsum och där köpte vi en ny pärm och ett nytt register till moi!


Den gamla pärmen:



The new:

090830

Hej hej! Jag, Hanna, Elina och Amanda åkte tillsammans med Hannas mamma till talludden igår! Vi kom dit rätt så sent, men det var lugnt. Vi dansade i disco-logen ändå framtills en person blev slagen därinne. Han föll just bakom mig och blod rann från ögonbrynet och medvetslös var han också.

Ordningsvakter kom och ambulans tillkallades. Efter att ambulansen hade kommit osv stängde dom discot. Så tråkigt och onödigt att någon skulle bli slagen... Annars hade vi en kul kväll! =)

Like Sienna Miller



Jag vill och kommer någongång i framtiden att tatuera in en liten svala på handleden, precis som Sienna Miller. Så snyggt men samtidigt fint!!!

Bild från CHIC nr 17

Talludden ikväll

God morgon!

Idag är det talludden och jag vet inte om jag ska dit. Jag känner mig inget vidare taggad, men det lutar åt att fara ändå. För vad ska jag annars göra?

Yeeeaah

Hej hej alla nattugglor! Just nu sitter jag och mumsar på en risifrutti och har nyss laddat in lite ny musik ipoden! Elina och Amanda drog hem för ett litet tag sedan. Hanna och Marcus har också varit med ikväll! Vi satt mest och snacka och spela musik & skojja och hade oss :P

Så gött med fredag!

Idag slutade vi dagen med gympa! Vi körde orientering och jag var helt slut i benen efter allt springande (okej, vandrande), haha. När jag kom hem tog jag mig en dusch och sedan kollade jag på lite tv.

Äntligen är det fredag! Mina föräldrar har åkt till piteå för att hälsa på min faster och hennes man. Dom ska sova över där så jag är själv tills imorgon! Jag och Elina ska och äta på frasses, så min middag blir en stripsmeny. Det är jä*ligt gött det med ;)

Tjing! ♥

Yellow

Nu börjar allvaret. Heldagar och lektioner...

Idag var det den första riktiga skoldagen! Alltså heldag och lektioner. Dom här tre första dagarna har ju varit slappdagar, men idag drog allvaret igång :P



Elina skickade nyss en bild till mig från PDOL! Här står jag, Elina och Amanda med Lorentz & M. Sakarias :D

Ska kika på fotbollsmatch ikväll!

Minna och hennes fotbollsteam har match ikväll och jag och Emelie har tänkt fara dit och hejja! Matchen börjar 19.30 så vi ska väl träffas just före =) Ciao!

Yeey!


Mina norrbottensringar har varit borta i över en månad, men jag märkte det inte förän förra veckan och jag har letat som bara den och idag lyckades jag hitta dom! Yeey!

26 augusti

Hej! På skolan idag såg vi våra filmer vi gjorde i åttan. Vi hade ju ett litet filmprojekt förra året och eftersom vi inte hade någonting att göra idag såg vi dom! 

Igårkväll fick jag veta att det var en björnunge och en björnhona som vandrade runt i skogen nedanför granngatan! Läskigt, men lite tråkigt att man inte fick en liten glimt av dom.

Dagens outfit




Tee - H&M
Amandas jeansväst från Monki
Tubkjol - Gina Tricot
Tights - H&M
Halsband - Gina Tricot och Mammas gamla (vet inte vars dom kommer ifrån)
Armband (det vanliga) - Shell, VR och Mexico
Converse

H&M


När månadspengen glider in på kontot kommer jag nog beställa dessa leggings! Men jag är inte riktigt säker, för jag vet inte hur mycket jag kommer använda dom egentligen... Grymt snygga är dom ialla fall! Ååh, jag vill nog ha dom, haha.

Gielas med klassen idag!

Hej hej!
Idag var det andra skoldagen och vi var bland annat på Gielas! Där fick vi ett häfte med en massa gåtor som vi skulle svara på och sedan pratade mentorerna lite. Vi hann även njuta lite av solen! =)




BLÅKLOCKOR




Fotade av mig! Riktigt nöjd med dom =)

Sommarlovet är slut...

Deppigt? Jodå.

Väckarklockan ringde 06.40 imorse, men jag snoozade framtill 07.00, längre än så fick jag inte sova för jag skulle till skolan. Vi fick våra skåpnycklar, vårt schema, lite material och sånt! Och så pratade mentorerna på om en massa regler och lite om vad som kommer hända i nian! Lunchen var 11.30 och efter det fick vi sluta =)

Imorgon börjar skolan :(


Haha, den här fina skapelsen gjorde jag förra året när vi skulle ha ett engelska-prov!

Jag, Hanna och Amanda tänkte hitta på något ikväll! Typ se film och äta godis som aldrig förr! Sounds good ;)
Vi hörs imorgon när jag har kommit hem från första skoldagen i nian!
Ciao =)

Last night!

Igår började vi med att vara hemma hos Emelie, riktigt roligt hade vi där :D. Sen drog vi ut på samhället och träffade en massa folk! Vid tolv gick Hanna hem till sig för hon höll på att somna och lite senare kom jag och Amanda. Vi chillade där ett tag tills vi for ut och ragga med Viktor och Micke! Alltså basen i bilen! Jag har aldrig varit med om nå liknande, håret typ vibrerade! Hahah.


På väg ut! (urusel bild, jag vet :P)


Amanda, Sten och Hanna! Hahah.

Party!

Marknaden håller ju på att sluta för tillfället så vi hann inte köpa oss nå munkar och när vi skulle köpa varsitt grillspett istället var det också slut :(.


Jag ska ta mig en dusch nu och sedan fixa till mig inför kvällen och sen dra till Emelie! =)
Kram ♥

Frukost.


Pizza, ett glas cola och en rassel.

Jag och Amanda ska ut på marknaden idag med. Kolla lite mer och köpa munkar!!
När jag kommer hem ska jag ut med vovven en sväng, sen bloggar jag nog lite till!
Ciao.

waves


Fotad av mig i Gullön. Jag har lagt på kontrast och ljusat upp den lite =)

Det var riktigt varmt idag! 20 grader och sol!  Jag har typ inga pengar så jag handlade inget på marknaden, men en liten dricka på sibylla var jag tvungen att köpa för att släcka törsten! Haha.

Marknad

Marknaden har kommit till Arvidsjaur, så jag, Amanda och Elina ska dra dit om ett tag! Det kanske också blir någon fler som joinar oss =).

Vi hörs sen!

Dagens



Stickad tröjja: Gina Tricot
Flätat skärp: H&M
Leggings: Cubus
Väska: Gekås
Smycken: VR, Shell, Mexico
Skor: Converse

Och uppsatt hår som vanligt ;)

Tack och god natt!

Eftersom jag somnade 5 inatt/imorse och sovde bara i 6 timmar, så borde jag gå och sova nu. Är dödstrött och halsen kliar så jag skulle nog må bra av lite sömn =).

Vi hade basketmöte idag eftersom säsongen drar igång snart. Vi börjar träna vecka 36 och jag kommer inte vara i toppform då kan jag säga, hahah!

God natt ♥
Hörs imorgon!

HAHAHAHA!


Snyggt Aggan ;D

Ont i halsen men jag får skylla mig själv! :P

Hej! Jag har kommit hem från Gullön nu och har jätteont i halsen! Men det kan nog bero på att vi badade mitt i natten och skrek halsarna av oss för att det var så kallt, hahah! Annars så har vi också spelat "tecken" och "party" och grillat korv =).




Måste ju ha bildbevis på att jag, Emelie och Amanda badade! Jag ser för konstig ut på bilderna för att visas, haha.


"Party"-spelet!

Gullön med tjejerna ikväll

Tjena! Kring 5-tiden i eftermiddag ska jag, Hanna, Amanda och Elina köra moppe till Gullön! Jag åker bakom Hanna och Amanda bakom Elina. Emelie åker bil dit så vi möter upp henne där! Tyvärr så hade Minna match så hon kan inte följa med! :(

Vi ska sova (fast jag tror inte det blir så mycket sömn :P) i Amandas morbrors stuga. Vi ska spela spel, grilla korv, äta godis, bada i sjön(!!) och ha skojj! =)

Fem bilder från Gullön!:






Vi hörs imorgon! ♥

Gina Tricot

Ja, Minna, jag lever! Haha



Hej hej! Jag har tagit mig en dusch, och plattat mitt hår idag. Jag har även varit ut med Zäta en sväng, sett tv och ätit ;). Mina vänner skulle ut och äta på afrodite ikväll, men jag ska träffa dom sen =).

jag kommer dö om 88 år!

Hej! Jag har sett film med Marcus, Elina, Amanda och Hanna ikväll. Elina bjöd på lite kladdkaka också, mums! 

Och enligt några quizar jag har gjort på Facebook så lägger folk märke till mina ben först, jag kommer ha ett förhållande om en vecka, killar tycker jag är flörtig och jag kommer dö när jag är 103 år. Greeeat! =)

Ha de king. Tjing!

Snart ska jag cykla iväg och möta upp brudarna + Marcus och så får vi se vad kvällen har att erbjuda =)

15 augusti

Hej hej! Jag steg upp för cirkus en timme sedan och Gud vad jag älskar att sova! Det är så skönt att vakna upp på morgonen och vara är ledig så man kan ligga och halvsova tills man känner att man borde stiga upp ♥

Igår var jag, Hanna, Amanda och Minna hemma hos Hanna och chillade och såg på lite film =). Viktor kom förbi ibland och så kom Vera och Mickis och två andra förbi några gånger :P


Jag på bilden, tagen för någon vecka sedan!

"Åsså knyter jag fast snoppen i en bil åsså säger jag att han ska köra i 100km/h, BAAAAM!, så åker snoppen av!"

HAHAHA, ni måste kolla in det här!

Amanda är rik och jag är fattig...

Hej hej! Jag har varit med Amanda på samhället idag. Hon har fått sin sommarjobbslön (avundsjuk? yes!), så hon shoppade sig en liten norrbottensring och så fikade vi inne på Greya! Hon bjöd fattiglappen (jag) på fika och vi satt därinne ett tag och fikade och babblade på =). Tack för fikat ♥

När vi cyklade hem började det spöregna och vi blev helt dyngsura. Men nu har jag bytt om till lite varmare och torrare kläder. Much better ;)

typisk tonårs-film

Jag tog med Zäta när jag gick till Shell för att lämna tillbaka filmerna jag, Emelie och Minna såg igår =). Jag är alldeles slut i benen nu, för det är en ganska bra bit bort till Shell härifrån.


"Bekännelser om killar, kyssar och katter" var en sån där typisk tonårs-film. Den töntiga tjejen får den där underbara och snygga killen efter att han har dumpat sin snygga men bitchiga flickvän.

nyheter (och favoriter) hos H&M

dagens


Klänning: BIKBOK
"Cykelbyxor": Avklippta tights
Tygskor: Duffy

Idag har jag gjort det här;


+ att jag har sett tv och ätit! Haha.

Men kvällen blir lite mer händelserik! Jag har snackat med Emelie och vi ska hitta på någonting ikväll =). Vi får se vad det blir! Typ se film, hahah.

Ha det ♥

hemmakväll

Jag har inte planerat något ikväll, så jag blir hemma! Blir skönt med en liten hemmakväll. Jag ska hälla upp lite cola och kolla igenom skafferiet för att se om jag hittar något smarrigt! Sen kolla om det finns något på tv.

Bye bye ♥

Det jag shoppade i Skellefteå;



BIKBOK!

clintan x2

Hej! Igår såg jag film med Elina, Amanda, Hanna och Viktor =). Vi såg två Clint Eastwood filmer. "Million Dollar Baby" och "Gran Torino". Båda filmerna var bra, men liiite sega ;).

Klockan 13.00 dunstar jag, mamma och pappa till Skellefteå! Dom ska kolla på nå material till vår veranda som vi håller på att bygga. Jag orkar inte följa på byggmax eller liknande affärer, så jag ska kolla efter lite kläder på stan istället. Mycket roligare! =)

Vi hörs när jag kommer hem ♥
Ha en bra dag!

sjukt rolig kväll igår

Hejsan. Vi alla tre åt tacos igår på afrodite och det smakade jättebra! Sen mötte vi upp Hanna, och drog hem till henne. Och lite senare kom Viktor! Hela kvällen såg vi filmer och vi skämtade om precis samma sak hela kvällen! När det nästan var midnatt och vi var som sjukast i huvudet, bestämde jag, Amanda och Elina för att sticka till statoil och köpa redbull. Vi mötte Amandas pappa där och han bjöd oss på varsin redbull =). Vi hade så grymt roligt igår!

jordgubbar

Hej! Jag har nyss varit ute och plockat lite jordgubbar från vårt egna lilla jordgubbsland, dom smakar jättegott!

På en timme ungefär ska jag, Amanda och Elina äta på afrodite! Det kommer nog också smaka jättegott ;)

talludden igår

Hejsan hejsan! Det var talludden igår och först hade jag inte tänkt att fara dit, men Elina fick en ledig plats i sin bil, så efter lite om och men bestämde jag mig för att följa! Det var jätteroligt =). Jag var där med Elina, Anna och Jossan och så träffade man på en massa Arvidsjaur-bor! Talludden är ett litet område där det finns en disco-kåta, ett öl-tält och en logdans-kåta! Vi var självklart mest inne i disco och dansade men den 40-åriga DJ'n spelade inte så bra låtar, hahah.

igår

Hej hej! Igår åkte jag, Amanda, Hanna och Elina ånglok! Man åker först till slagnäs där tåget vänder, sen åker man till Gullön och där får man grilla sig en korv och en del badar! Och sen drar tåget hem. Det var jättetrevligt och det togs en massa bilder! När vi kom hem for jag och Elina hem till henne och efter ett tag kom Hanna och Amanda! Vi basade musik och vid 01.00 for vi hem till Hanna och käkade kladdkaka och varmkorv! :D


gårkvällen outfit;


Grå kofta: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Giant vagina-jeansshorts: Syrrans gamla jeans som jag har klippt till shorts
Väska: Gina Tricot
Skor: Converse
Smycken: H&M, vecko-revyn, shell och Mexico

ånglok med brudarna ikväll!

Hej hej! Jag och Amanda for aldrig till Gielas och solade utan vi blev kvar hemma hos Hanna istället! Jag, Amanda, Hanna, Viktor och Baba satt ute på Hannas veranda och chillade ;). Sen drog jag och Amanda hem till Elina en stund!

Ikväll ska jag, Hanna, Elina och Amanda fara och åka ånglok! Jag vet inte om Emelie och Minna skulle följa, vi får se! =). Kameran är med, så det kommer lite bilder imorgon.

Ha en bra kväll ♥

vädret leverar!!

Det är cirka 24 grader idag och jag ska möta upp Amanda lite senare för vi två ska till Camp Gielas och sola! Fast det är lite mörka moln utanför fönstret, så jag vet inte hur länge vi blir där.

Vi hörs i eftermiddag, kram!

shoppat


Grymt skön kofta från Gina Tricot!


Klänning från BIKBOK.


Transparent tee från H&M!


Väska från Gina Tricot

hemma

Tjena mittbena! Jag är hemma från Skellefteå nu och jag har haft en mycket trevlig dag med min syster =) Först var vi på stan och shoppade (bilder kommer sen), sen mötte vi upp brorsan och vi tre käkade på subway! Längesen jag åt där och det smakade delicious ;). Klockan 18.30 såg jag och min syster "Sommaren med Göran" på bio! En svensk komedi och hela "Hey Baberiba"-gänget var med i filmen, haha!


skellefteå med syster imorgon!

Hej hej! Jag ska till Skellefteå imorgon med min syrra! Vi ska hälsa på brorsan, shoppa och kanske gå på bio =). Jag blir borta hela dagen, så vi hörs när jag kommer hem då! Kram kram :)


En bild jag tog på Zäta idag!

varför började jag färga mitt hår??


Jag på bilden för några år sedan! Ignorera ansiktet och fokusera på hårfärgen istället, haha ;)

Det är alltså min riktiga hårfärg på bilden och jag ångrar mig så att jag började färga mitt hår! Först tonade jag det, sen sönderblekte jag det, och nu tonar jag det igen! Även om jag inte hade börjat tona/färga/bleka mitt hår så hade det ju ändå inte varit lika ljust som på bilden, men det hade ju ändå varit blont och det är så jag vill ha det =)

spooky

Hej hej! Det var en dimmig kväll igår och Emelie skjutsade hem mig på hennes moppe inatt. När vi närmade oss mitt hem såg vi på den stora vägen bara en liten bit bort att det var någon som stod där borta! Emelie körde ialla fall in på min gata, men då kom vi på att vi skulle köra tillbaka för att se om det hade hänt något med personen eller nåt, så det gjorde vi och när vi kom dit var det ingen där och så ropade vi "hallå, hallå", men ingen svarade. Det var gode läskigt eftersom det var mörkt och dimmigt! :S

4 augusti

Hejsan! Har inte mycket att berätta, tänkte bara meddela att jag drar till Elina snart =). Emelie ska komma och hämta mig med hennes moppe och vi blir samma gäng som igår!

snart mot elina!

Emelie kom hem från skåne idag, så jag ska vara med hon ikväll! Elina och Minna skulle också vara med =). Vi får se vad vi hittar på, jag tror vi ialla fall skulle träffa Hanna, Amanda och Viktor en tväres lite senare!

Jag ska ta en snabbdusch nu och sedan cykla till Elina.
Kram ♥

030809

Hej hej! Jag snackade med Amanda tidigare och vi bestämde oss för att fara till Gielas och sola. Sagt och gjort! Vi var där och solade i cirka 2 timmar, men inget dopp i sjön blev :P. Och jag var nyss på varuhuset och handlade godis med Amanda och Viktor!



långpromenad

Jag och Zäta ska snart gå iväg till mammas jobb där vi ska möta upp mamma. Sen ska vi tre gå till djurbiten för att kolla på en sele till lillskrutten! Nu måste jag gå iväg, bye bye! =)

sex and the city

Hejsan hejsan! Ikväll har jag sett SATC-filmen. Första gången jag såg den tyckte jag den var långtråkig, men nu när jag har sett den ett par gånger så tycker jag att den har blivit mycket bättre! :)

bra jobbat agnes!

Så som jag har vräkt i mig godis varenda dag detta sommarlov, gjorde jag mig själv en tjänst genom att springa några kilometer ikväll! Riktigt skönt var det ändå =).

converse all star




I samband med syrrans garderobsrensning hittade jag dessa skor! Ett par svarta Converse i storlek 37 som blev mina! :D

just thinking

Jag funderar på att byta min design eller göra om den. Har blivit lite less och jag vill ha en förändring! Haha. Men jag ska ta och fundera lite mer på det över lite käk! Vem vet, kanske det kommer upp en ny design senare ikväll ;)

Hej så länge! Kram ♥

urtvättade slitna jeanshorts

Hej. Just nu spöregnar det! Regnet smattrar jättehårt mot fönstrerna. Och om ni undrar varför jag hör av mig nu är det för det åskade lite tidigare, så vi stängde av alla tv-apparater och datorn :).


Jag gjorde om dom svarta jeansshortsen (kolla lite längre ner) lite till. Klippte dom lite kortare och "slitnade" till dom ;). Visst blev dom lite snyggare nu?


RSS 2.0