Mobil inlägg

Haha, just nu ligger jag i sängen och försöker sova, men ni kanske förstår hur det går? Jag har alltid svårt att somna på söndagar! Men sen när skolan kommer igång så flyter det bara på.. Synd att inte sex and the city är på tv, annars kunde jag se det istället för att ta eran tid genom att läsa det (o)intressanta inlägget ;) oj, nu kom en gäsp, bäst att jag blundar då, god natt!

Rubrik

Jag trodde aldrig att det skulle hålla men himlen har faktiskt varit blå hela dagen! :D



Efter vi hade ätit lax så gjorde vi efterrätt. Det blev panacotta med skogsbär och tjafs :) Supergott!


Ser kanske inte så himla gott ut. Ser ut som piss med små svarta bajspluppar, haha :D

Lite bättre..

Jag känner mig fortfarande lite sjuk, men det är bättre idag än vad det var igår ialla fall :) Ingen träning ikväll för vi spelade ju match i fredags. Även om det hade varit träning så hade jag ändå inte farit på den..

Ska ta och försöka rehabilitera mig från min sjuka genom att äta lax snart (avundsjuk amanda? ;P) och dega framför tv och datorn resten av kvällen. Måste ju orka med skolan imorrn!

Garnier Fructis Nutri-Repair

Nu har jag tre produkter från Garnier Fructis i hopp om att det ska reparera och stärka mitt torra och slitna hår :)


Balsam, inpackning och shampoo.

Garnier Fructis Nutri-Repair.

Nu ska jag gå och duscha ;)

Marabou Schweizernöt och Coca-Cola


Så här behandlar jag mig när jag är sjuk :)



Keri Hilson - Energy

My sickness is taking all of my Energy

Sjuk

Bajs att man ska behöva bli sjuk! Jag är jätte sjuk, är jätte trött, har migrän (men jag har aldrig haft det förut)..

Hoppas ni har det bra ialla fall ♥ :)

Jag hade faktiskt rätt!

Vi tog dom! Vi vann! :D 3-2 blev resultet, och jag gjorde ett mål! :D Jag är jätte nöjd och glad :) Vi jobbade superduper bra idag! :D Lite mycket smailisar, kanske? Jajja, jag är är glad så då får det vara så! :) 

Jag kommer somna med ett leénde inatt..
Bonne nuit! ♥

Fredag = Helg

Nu är fredagen kommen! Och det är lika med helg! Inga direkt planer för helgen, ska väl försöka ta ikapp sömnen som jag gått miste om dom senaste dagarna. Ikväll är det fotbollsmatch mot Blåsmark tror jag. Vet inte vad dom ligger i serien, men ääh, vi tar dom säkert :D!

Onsdag

Idag så försovde jag mig inte som tur är! :) Efter skolan så var jag jätte trött, så jag la mig ner i soffan och vilade ett tag, sen gick jag ut en runda med lilleplutten. Sen la jag mig framför tv, och gjorde mig nå mat :) Om ett tag så ska jag, Elina, Amanda och Minna fara och se fotbollsmatch i regnet. Skit att det ska regna! Kram.

Panik!

Nu var andra skoldan över. Och vet ni vad jag gjorde? Jag försovde mig! Jag vaknade kl. 09.15, och vi började kl. 09.00! Jag tittade på klockan och såg att den var 09.15. Men jag var tvungen att titta på en annan klocka för att se om det verkligen stämde. Och det gjorde det ju! :S Jag fick panik (typ), slängde på mig kläderna, borsta tänderna, satte upp håret i en tofs.. o.s.v. Cyklade iväg till skolan, och när jag kom fram dit så fick jag veta att jag har återläsning, så jag fick inte bara anmärkning, utan ÅTERLÄSNING! Bajs! Andra dan, Agnes. Bra...

Första skoldan avklarad

Ja nu var första skoldagen avklarad. Det var ingen jobbig skoldag kan jag säga er. Vi fick nå papper, skåpnycklarna (jag har högst upp! :D), pennor, sudd... Ja, skolgrejer ;)


Nu ska jag ut en liten sväng med den här gulleplutten :)

Skola imorrn

Idag så var det fotbolls match som gällde. Resultatet håller jag för mig själv, men jag kan säga att vi förlorade..

Imorrn börjar skolan! Vars har sommaren tagit vägen? Solen har knappt synts till, sommaren har gått jätte fort, det känns som iförrgår vi slutade skolan.. Aa, jag vet att jag har tjatat om att sommaren har gått fort och bla bla bla.. Men men, så är det ju faktiskt! Jag ska väl ta och lägga fram vad jag ska ha för kläder imorrn, platta håret, lägga mig tidigt (men jag kommer ju ändå inte kunna sova).

Vi hörs imorrn efter skolan, kram :)

Me and Emelie is going to sleep over at Elaiinas place ;)

Joo, så är det tänkt :D. Elina och Emelie är just nu och ser Arn :) Dom skulle höra av sig när dom hade sett den. Antingen så far jag och möter upp dom, eller så far jag direkt till Elina :)

Vad har jag annars gjort idag då? Joo, jag, Amanda, Hanna och Elin stack ut på marknaden. Sen stack vi till Hanna och  crascha där ett tag :) Det enda man köper på marknaden är typ remmar :P Min favorit är såklart sur melon. I ur och skur! :)

Ha det super, kram ♥ :)

Färgat håret

Nu har jag färgat håret, och resultatet är jag nöjd över :) Ååh, vad jag blev sugen på hamburgare.. Ska ta och steka mig en! Tjao! :)

Milkshake!

Imorse gjorde jag en supergod frukost! Milkshake! :D Och en macka förståss :) Fast det var ingen mjölk i min "milkshake", men jag vet inte annars vad jag ska kalla det så.. :P



För att göra den här supergoda milkshaken så beöver du:

1 dl glass
5 halvstora jordgubbar
1 banan

Fast jag gjorde nog lite för mycket, så man kan minska på ingridienserna om man vill :)

Det är marknad här idag, så jag och syrran har tänkt att fara dit och så behöver jag köpa hårfärg :)

Café Greya Knut

När jag, elina och amanda satt och fikade på greya knut, så kom även hanna och gjorde oss lite sällskap :) Efter vi hade fikat så stack vi alla hem till amanda, basa musik och chillade :P

Fika

Hej, snart ska jag fara iväg till elina sen ska vi möta amanda, och sen vidare till samhället. Vi har bland annat tänkt att fara och fika på café greya knut :) Och så blir det säkert att titta runt i affärerna ;) Jag lägger in dagens outfit när jag kommer tillbaka! ;)

Varmt och skönt bad

Efter den regniga och kalla fotbollsträningen så unnade jag mig själv ett varmt och skönt bad. Till badet så blandade jag i lite badolja och skum ^^ Och en bra tidning läste jag också :) Nu ska jag se Sex and the city, sen sova, godnatt ♥

Bajsväder!

Regnet öser ner idag med! Tråkigt va? :( Men det är ändå lite mysigt när det regnar. Man kan gå runt i pjyamas (eller hur stavas det?) eller mysis kläder, göra sig nåt gott fika, kura ihop sig i en liten filt och bara slappa :) Det har jag och Zäta ialla fall valt att göra idag :) Men sen ikväll är det fotbollsträning, jippi! Not!


Zäta har kurat ihop sig i soffan på en liten filt :)

Hemma!

Nu är jag hemkommen! :) Och om en vecka börjar skolan om. Och regnet bara öser ner. Och sommaren har bara flugit förbi mig. Kommer solen skina en sista gång innan sommaren är över?

Nä, nu till bättre stunder. Bröllopet var helt fantastiskt! Det var så vackert :) Snacka om tur dom hade, det hade regnat i flera dar men då på bröllopsdagen var det uppehåll. Solen sken, och allt var så vackert. Eftersom vi bara var där i fem dar så blev det en ganska stressig resa. På onsdag for vi ut och åt med några, på torsdag shoppade vi och på kvällen var vi och hälsade på några och åt smörgås tårta, mums! :) På fredag hälsade vi på några andra. På lördagen var bröllopet. På söndagen var det först presentöppning, sen skulle vi på tåget och fara hem :( Här kommer lite bilder och så:


Zäta på vägen dit :)


Dom svarta troserna: Topeco
Dom färglada trosorna: Lindex
Sjalen: Bikbok
Den 3/4 ärmade ljusblå-randiga tröjan: JC
Den blå-randiga t-shirten/linnet: H&M

Kände att jag hade lite för lite blåa kläder, så det blev "blue-shopping" haha.



Skinnimitationsjackan: H&M

Hejdå :)

Fredag

Hej, hej! Nu har jag pallrat ner till biblioteket här. Jag har lånat datorn i en timme. Gud vad dagarna går fort! :S Snart åker jag ju hem :( Skulle gärna velat stanna ett tag till men om cirka en vecka börjar skolan om så.. Sommaren har gått så himla fort! :S Jag var ialla fall och shoppa igår. Hittade en tröja, ett linne, skinnjacka, sjal, trosor och ett par örhängen :) Visar det när jag kommer hem ;) Jag har inte så lång tid att sitta här så, ha det bra :) Hej då!

Snart bär det av...

...till småland! :D Jag har packat, duschat.. Ska bara ladda över några låtar till iPoden och köpa lite godis sen är jag klar :) Godis och musik är alltid ett  tidsfördriv ;) haha. Ni kommer nog inte höra från mig när jag är därborta. Mormor och morfar har tyvärr ingen dator. Men det kan hända att jag springer till biblioteket där för dom har datorer :)

Nämen ni får ta och ha det så bra, så hörs vi, hejdå ♥ :)

Söndag natt

Hejhej!
Mina kinder kokar! Jag var ute innan och då var det jätte kallt och sen när jag kom in så blev mina kinder jätte varma. Dom bränns typ :P Jag uppdaterar ialla fall dåligt nu förtiden. Jag har bara inte orkat vara inne på datorn på grund av att våran dator är seg, och då menar jag seg!

På tisdag åker jag, Zäta, mamma och pappa till småland. Vi ska hälsa på släkt och så ska vi på min kusins bröllop! Ska bli jätte kul att åka bort och hälsa på massa släkt! :) Sen när man kommer tillbaka är det inte många dagar kvar innan skolan börjar :/


Zäta när han var lite mindre :) <3


PS. Jag älskar min nya mobil! :D
God natt ♥

Ny mobil!

Jag börjar med att berätta att jag har sovit hos elina inatt :) Amanda har också gjort det :) Vi stack ut en sväng på samhället, sen for vi och hyrde två filmer och köpte bullens pilsnerkorv ;) mums! Filmerna var; 27 dresses och Behind The Mask.

Idag så fick jag en ny mobil! :D Eller det är så här; min telefon har gått sönder 4 gånger och fjärde gången den går sönder så får man välja en ny och idag var jag och valde min nya mobil! :D


Det var den här jag valde :)

VI VANN!

Ja! Vi vann igår! Äntligen :D Vi spelade mot Storfors och vi ägde dom! Haha :D Vi gjorde först två mål sen gjorde dom ett. Vi kanske tar ikapp och vinner allt nu? Tja.. vi får väl se med det ;) haha. Nämen det kändes jätte skönt att vinna ialla fall :)

En till fotbollsmatch

Jag har en till fotbollsmatch idag. Orkar jag verkligen det? Jag har typ sovit 12 timmar sammanlagt dom två senaste nätterna. Jag somnar sent, stiger upp tidigt :S inte bra.. Jag får väl kämpa så gott jag kan! :) Tjao! ♥

God morgon!

God morgon allihopa! Nu är jag uppstigen och vaken, eller jag har typ varit det i en halvtimme men.. :P Jag var tvungen att stiga upp lite tidigare idag, för alla började jobba vid åtta på morgonen och då var det ju bara jag och Zäta kvar i huset och jag sovde ju fortfarande, och Zäta ska ju inte behöva vara själv så länge :) Jag somnade typ halv fyra inatt, men men, jag hade bestämt mig att jag skulle stiga upp vid 10 och då skulle jag göra det ;)! Nu ska jag ta och fixa mig nå frukost och sätta på en film :) Tjao!

Förlust. Igen.

Ja, det blev ännu en förlust idag :( 9-0. Målskillnaden från 11 matcher är: 2-103. Vi har alltså gjort 2 mål på 11 matcher och våra motståndare har sammanlagt gjort 103 mål på oss :( Pinsamt? Aa. Men jag tycker ändå att vi är ett superbra lag! :D Jag är en liten optimist jag :)



Good night ♥

Fotbollsmatch

Snart ska jag iväg till torget för att senare fara till Öjebyn för fotbolls match, hoppas vi vinner denna gång! :D Jag har lite bråttom för jag ska hinna äta och packa innan jag far :S Jag har alltid så bråttom när jag skriver inlägg har jag märkt :P hehe. Hej då! :)

Kanske dax för lite sömn..?

Jag har ju faktiskt suttit här i nån timma nu, kanske det är dax för lite sömn? Joo, det blir nog så! God natt och sov gott, vi hörs sen idag ;)

Min nya tröja!

Hej, i lördags så tittade jag på en tröja på intersport, och idag blev den min! Den är skön, mysig och snygg! :D Jag är riktigt nöjd över den, haha :)





Rihanna - Disurbia, låten är bra men videon - creepy :S


God night ♥

Måndag

Hallå, hallå!
Jag uppdaterar väldigt dåligt nu förtiden har jag märkt. Men jag har liksom inte haft orken å så.. Men det kommer ju något inlägg då och då :) Nu ska jag snart iväg till elina. Jag, elina och amanda ska fara till samhället. Kika runt lite ;) Jag kanske, observera kanske skriver när jag kommer tillbaka :P
Tjao!

Lördag.

Hejsan! Min dag började väldigt bra! Fick frukost på sängen! :D Ingen speciell dag är det idag men men.. man tackar ju inte nej till frukost på sängen, haha. Det var mamma som frågade om jag ville ha det och det ville jag ju! Det var två rostade mackor med ost på och juice :D Ikväll ska jag vara med elina. Vi har inga planer för kvällen, men nåt kommer vi säkert hitta på ;P

Vi hörs kanske inatt, om inte så hej då och god natt :)

Dålig uppdatering..

Förlåt för en dålig uppdatering. Men igår orkade jag inte å så när jag väl hade orken så var datorn avstängd och då orkade jag inte sätta på den. Men jag såg ialla fall house of wax, en riktig rysare kan jag säga.. Ikväll ska jag vara med elina och cissi :) Men vi får inte tag i cissi så jag vet inte om hon ska vara med oss.. så cissi om du läser kan du ju höra av dig :P ha en bra kväll, hejdå :)
RSS 2.0