31 juli

Hej hej! Jag var och lämnade tillbaka några filmer tidigare och sen for jag till Amandas sommarjobb och var där i typ en timme :). Har inte så mycket mer att berätta förutom att jag ska vara med Amanda, Hanna, Minna och Viktor ikväll! Blir väl det vanliga - hyr 2 filmer och smaska i sig en massa onyttigheter ;).

Kram kram!


lookbook

vilket klipp!




Min syster har rensat sin garderob lite för hon håller på att flytta in till sin pojkvän och där hittade jag två par gamla jeans som jag klippte till shorts! Vad tycks? :)

MOLNIGT

Det verkar som att Gud bara gav oss två dagar av sol denna vecka... Men vad jag har sett så ska det vara bra väder hela veckan nästa vecka! Kring 20 grader och sol =). Härligt!

FÖRKYLD

Hej hej!
Jag har hunnit sola ett par timmar idag! Riktigt skönt :). Något som är mindre roligt är att jag är förkyld... Näsan rinner hela tiden och halsen gör ont. 

Lite senare ska jag cykla iväg och lämna tillbaka filmerna jag, Amanda, Hanna och Viktor såg igår! Ikväll ska jag vara med samma gäng, hehe :)

30 juli

Nu går jag ut och solar! Vi hörs senare idag ♥

BIKBOK


Ååh, vad fin jag tycker den här är! ♥

290709

Hej hej! Om ni undrar varför jag har varit frånvarande idag, är det för att vädret har varit super!

Mamma väckte mig imorse med att berätta att himlen var blå och solen lyste, så jag gick ut och solade =). Efter en eller två timmar hörde Amanda av sig och frågade om vi skulle fara till Camp Gielas och bada, så det gjorde vi! Vi solade och läste tidningar mesta tiden, men det blev två dopp i sjön :P




Bara så ni vet - jag är inte topless! Jag har på mig en axelbandslös bikini, hahah.

Ännu ett bildlöst inlägg...

Hejsan hejsan! Det var tänkt att jag skulle vara med Amanda, Hanna och Viktor ikväll men klockan gick och jag hade tryckt i mig för mycket marabou mjölkchoklad så när dom tillslut hörde av sig vid 22.30 orkade jag inte pallra mig dit! Haha.

Detta var ännu ett bildlöst inlägg och idag var det ännu en onyttig dag!
Bra jobb Agnes ;)

Sommarn' över?

Inatt drömde jag att skolan hade börjat om!! Usch, vilken mardröm det var :P. Jag minns att i drömmen blev jag förvånad över att skolan redan hade börjat om.

Men som tur var det bara en dröm, men ändå så känns det som att sommaren är över. Vädret har sugit dom senaste dagarna och veckorna och det har inte varit en riktigt stekhet dag på länge! Ååh, jag är typ nära ett sammanbrott, haha!

"Snacks-flickan"

Ikväll har jag sett "Beck - Annonsmannen" med mamma! Och istället för att äta en vanlig kvällsmat (ursäkta, kvällsfika) till filmen gjorde jag iordning lite tacos! Eller nja.. Tacos och tacos.
Vi hade en påse med lite nachoships och så värmde jag på lite köttfärs och sen lite grönsaker till det =). Och så går jag typ runt och småäter hela dagarna. Min brorsa brukar skojja och kalla mig "snacks-flickan", haha. Ja, nog är jag allt onyttig jag! Inte bra...

Jag går nog snart och lägger mig!
Kram kram ♥

Hej hej!

Här kommer bilder på det jag shoppade i piteå:

VILA


Det blommiga är från Lindex resten från Indiska



Ett lite transparant linne med bröstficka från Gina Tricot. (som ska åka ner i tvättkorgen nu :P)


Ett flätat bälte från H&M


Halsband från Gina Tricot (det satt fast en till kedja med en massa krimskrams på som jag tog bort!)


+ att jag och min mamma beställde hem en adidas jacka till mig från ellos som jag tror jag ska behålla!

Jag tror att det var allt.

Home

Hej hej, nu är jag hemma från piteå!

Det har varit en jätterolig helg! Jag har bott med Elina och hennes familj i deras husvagn på pite havsbad. På torsdag-, fredag- och lördagkväll har vi två och några fler brudar varit inne på PDOL-området och lyssnat på musik och dansat i disco-tältet :D Igårkväll innan jag och Elina somnade blev vi helt sjuka i huvudet pga trötthet och drog världens sjukaste skämt, så vi garvade nästan ihjäl oss och lika roliga skämt drog vi idag! Hahah.

Här kommer lite bilder (min gamla, stora digitalkamera är inte en bra kamera):

Lorentz & M. Sakarias


Måns Zelmerlöf


Maskinen


Erik Hassle!


Promoe!
Tog inte många bilder i helgen, bara på artisterna typ!


Jag ska snart gå och lägga mig för det har inte blivit mycket sömn denna helg :P
Jag har ju även shoppat lite i helgen, men det får ni se imorgon för jag har inte fotat inköpen än!
Kram och god natt ♥

Ha det! <3

Tjenare! Jag åker ju som sagt till piteå imorgon. Det är ju för fan PDOL i helgen ;D. Jag kommer hem på söndag med lite bilder å sånt!


Några artister som ska vara där:


Erik Hassle!


Maskinen!


Promoe!


Veronica Maggio!


Dead by April!


Lorentz & M. Sakarias!


Bussen går 08.10, så jag ska väl gå och sova =)
Kram ♥
Vi hörs på söndag! =)

Packa, tona håret...

Idag är det mycket som måste göras för jag åker till Piteå imorgon! Jag ska packa (har inte ens börjat!), tona håret, lämna tillbaka filmen och mellan allt det där hinna äta, sitta vid datorn, chilla å så :P



Vi hörs väl senare inatt!

Gårkvällen

Hej hej! Igårkväll var jag med Amanda, Hanna och Viktor. Vi såg två filmer, "My best friend's girlfriend" och "Hooligans" (tror jag att dom hette)! När jag kom hem vid 03.00, somnade jag nästan direkt och vaknade kvart över 12 idag! Jag har sovit som en stock inatt =)


Gårkvällens outfit:


Cardigan: H&M
Randig T-shirt: H&M
Jeansshorts: Cubus
Gladiatorsandaler: H&M
Väska: H&M

20 juli

Hej. Amanda ringde mig idag och frågade om jag ville fara till gielas och sola! Jag hängde med, men vi solade inte så länge för solen lyste mest bakom molnen ;D. Men varmt har det varit idag! Sen tänkte vi ro ut med våran båt, men det vart inget med det för båtmotorn satt i och då vi inte skulle använda den ville vi få bort den, men vi visste inte hur man gjorde :P


Öhman!

Nu ska jag äta, sen hoppa in i duschen! =)

tv-kväll och dator-natt

Tjosan! Jag har sett tv hela kvällen. Först såg jag premiären av "The Rachel Zoe Project" och efter det "Privileged" och sist dokumentären och filmen om Anna Nicole Smith! Hahah, tv-night or what?? Nu sitter jag ialla fall här och har nyss lagt in lite bilder på min facebook!

Sov gott ♥

Schteeek!

Hej hej! Förlåt för dålig uppdatering idag ♥. Men när jag steg upp klockan 12.30 (sent, I know), var det soligt ute så jag bytte om till bikini och låg ute och sola till tre. Då bytte jag om till jeansshorts, linne och gladiatorsandaler och cyklade iväg till shell och lämnade igen filmerna sen drog jag till Amandas lilla jordgubbsstånd utanför ica ;D.

När jag kom hem åt jag tacos och sen dess har jag sett en massa tv-program o så! :)


Bild från igår!

180709

Tjena tjena! Jag har varit med Amanda typ hela dagen! Först var jag ju med hon på jobbet sen fick jag vänta i en evighet på hon medans hon räknade pengar osv. Sen åt jag på frasses och hon var mitt sällskap! Sedan cyklade vi hem till henne där hon åt middag. Sen hyrde vi två filmer, och före vi såg dom tog vi en massa kort nere vid sjön!



Dagens


Linne: Cubus
Kofta: Mammas gamla kofta från Josefsson
Jeansleggings: Pieces
Väska:
Gekås
Ballerinaskor: Skobutik utanför gekås (finns även på wedins)
Solbrillor: Gina Tricot

strawberries

Nu ska jag cykla iväg till Amandas sommarjobb! Inte kul att stå och sälja jordgubbar själv, så jag ska vara ett sällskap åt henne! =)

Vi hörs! ♥

I like it!

Jag gillar mönstret på linnet. Om jag skulle ha den här outfiten skulle jag stoppa in linnet i shortsen så det skulle bli lite pösigt. Och till det här skulle jag slänga på mig en massa halsband runt nacken och några ringar och armband på händerna!

K-A-L-L-T

Jag och Amanda hyrde två filmer ikväll. Igen. Hahah, vilka no-lifers ;D. Jag hade bara på mig en liten kjol när jag cyklade hem och det var kallt och blåsigt. Hur kul som helst... Nä usch vad kallt det var! Burr, haha.


En favorit i repris :)
God natt!

Jag vill ha värme och mer sol!

Hej hej! Jag for till Amandas sommarjobb idag och sällskapade henne! När hon hade slutat for vi till shell och lämnade tillbaka filmerna vi hyrde igår. "Zack and Miri make a porno" och vafan hette den andra... En skräckis var det ialla fall =).

När jag vaknade var det lite molnigt, men nu har det lyckats klarna upp lite! Solen skiner, fast det är inte så varmt. Det är så det har varit nu ett par dag, regnigt på förmiddagen och lite på eftermiddagen, sen klart på kvällen, haha. Hoppas det blir riktigt stekväder imorgon och resten av sommaren ;P

only me and öhman hemma

Tjena. Minna är på Gothia, Hanna och Elina är i Piteå och Emelie åker till Göteborg ikväll, så det är bara jag och Amanda som är kvar i denna håla... Ajja, det går bra ändå ;) Vi två ska ialla fall hyra en film ikväll och köpa lite godis till det! Vi hörs imorgon ♥




Jävligt bra låt! Lorentz & M. Sakarias - Lever Min Dröm

Dagens!

Hej, jag har varit med Amanda på samhället idag! Jag letade efter en adidas-jacka, hittade två som är "nja, kanske". Och så hittade jag en snygg klänning! Men jag är fattig för tillfället, så jag kommer inte köpa något av det men jag kanske och hoppas att jag får det av mamma och pappa :P.


Jeansjacka: Gina Tricot
T-shirt: Gina Tricot
Chinos: H&M divided
Skor: Duffy
Väska:
Gekås

Förövrigt så sitter jag och har nå jävla ryck under högra ögat, hahah!

Färgat håret på två personer

Hej hej! Ikväll har jag färgat utväxten på två blondiner! Först ut var Amanda och sedan Hanna =). Hoppas det blev bra ♥. När jag kom hem chillade jag framför teven sen sprang jag upp till datorn där jag ännu sitter ;)

God natt ♥

Nytt i garderoben!





dinsko hösten 09


Dom här skorna vill jag så gärna ha! I'M IN LOVE ♥



Men några jag tycker är mindre snygga är dom här... Jag tänker mig ett disco på 70/80-talet och den här låten spelas när jag tittar på dom, hahah!

15 juli

Hej. Jag steg upp kring halv ett idag, tog på mig bikinin och satte mig ute i solen med en glass i handen tills solen gick i moln och man såg åskmoln längre bort. Då gick jag in! Hahah, ingen bränna hann man få idag :P

Hemma!

Hej hej! Jag är hemma från gullön och Emelies stuga nu. Vi valde att inte tälta p.g.a att det började regna, så vi två sovde i hennes morfars stuga istället :). Vi har varit ute med deras båt två gånger, sett filmer, skojjat och skrattat!


När jag kom hem packade jag upp, sen hoppade jag direkt in i duschen! Skönt det var med en dusch eftersom man luktade rök och var ofräsch och smutsig. Solen har faktiskt kikat fram idag så vi har hunnit solat lite också! =)





Gullön

Hej. Jag ska strax åka iväg till Emelies stuga som ligger vid/på Gullön! Fast vi ska inte sova i stugan utan vi ska tälta :P Hon är redan där, så mamma ska snart skjutsa iväg mig dit. Blir att stanna på konsum och köpa sig nå gott först! Hahah.

Vi kommer hem imorgon, vi hörs då! ♥

NOOOO!


Jag har haft exakt 13 läsare fyra dagar i rad!



Tills igår då trenden bröts...
Hahah!

Filmkväll

Jag har sett film med mamma ikväll! Vi såg "Revolutionary Road", där både Kate Winslet och Leonardo DiCaprio är med. Den var lite seg och inte riktigt lika bra som jag trodde.
Joo, ni vet i "Titanic", den här nyrika tanten? Hon är också med i den här filmen! Dom har nog försökt banka ihop hela "Titanic"-gänget i "Revolutionary Road", hahah.


Här poppas det popcorn för fullt i vår microvågsugn från 80-talet! :D

Chokladbollar

VASS



Hej hej!
Hittills idag har jag inte gjort så mycket. Sovit, ätit frukost och duschat. Jag funderar faktiskt på att baka chokladbollar, haha. Ååh, tänk vad gott det skulle vara :D. Jamen så blir det - nu ska jag baka chokladbollar!

Heej!

Jag har varit med Emelie och Amanda ikväll! Jag stack först till Emelie där hon skrämde livet ur mig! Allvarligt. Lite senare kom Amanda och vi tre drog till Statoil, men där var det typ stängt. Så vi drog till nyborgsskolan och hängde där :P. När vi vart less på alla mygg, cyklade vi hem till mig där vi flummade oss och hade jätteroligt! :D


Bildbrist...

Pääär hammar =)

Hej! Igår var vi ett stort antal folk hemma hos Hanna! Först såg vi "Tzatsiki - Morsan och polisen" sen "Tzatsiki - Vänner för alltid"! Och ibland for vi ut med mopparna och körde :). Emelie den lyckosten har varit i london i en vecka och kom hem i förrgår, så det var kul att träffa hon igår!

DUKTIG!

Idag har jag gjort något vettigt. Jag har rensat min lilla garderob, dammsugat mitt rum, dammat mina hyllor, bänkar och bord! :D När det var gjort tog jag cykeln och lämnade tillbaka en film, drog till djurbiten och köpte lite godsaker till lillgubben!






En halv sopsäck vart fylld med kläder och skräp =)


Till middag blir det GRILLAT :D

JEALOUS

Hej hej.

Jag är så avundsjuk på min bror och hans kompisar just nu! Dom är nere i varma och soliga Kos (en ö som tillhör Grekland), och jag är här i kalla, blåsiga, icke-soliga Sverige. Inte kul... Jag är så less på det här vädret nu! Jag vill ha sommar och sol :D


Har ont i nacken...

Go' natt! :)

Jag såg film med Amanda, Hanna och Elina ikväll. Jag åt 30 kilo godis och drack 3 liter coca-cola ikväll igen, som jag har typ gjort varenda kväll detta sommarlov, hehe. Filmen vi såg hette "martyrs", en fransk tortyrfilm. Usch, vad vidrig den var! Men bra var den allt =).



Hahah! Sov gott ♥

8 juli

Hej, förlåt för att min uppdatering suger för tillfället, har väl typ en bloggtorka =).


Jag var med Amanda på samhället tidigare idag, hon lämnade tillbaka en klänning som hon hade lånat hem och jag köpte toning!


Fun fact

Jag har tagit mig en dusch idag och suttit bänkad vid datorn :).
Ikväll blir det film med Elina, Amanda och Hanna!

Kul att veta, höhö.
Kram ♥

Snygga toppar

Hemmakväll!

Jag mår inte bra... Har ont i magen, hängig, trött. Elina ringde och frågade om jag ville vara med hon och Minna ikväll, men jag orkar inte det. Blir en hemmakväll ikväll!



Haha, en gammal bild! :D

060709

Tjenixen! Igårkväll var jag med Hanna, Elina och Amanda ett tag! Vi var först på Nyborgskolan och pratade o så. Sen drog Elina hem och jag, Amanda och Hanna gick till statoil och köpte coca-cola :D. Sen skulle dom iväg till Viktor så jag hyrde filmen "Yesman" och gick hem.


Jag somnade kring två inatt och steg upp efter ett nån gång. Har ju sovit över 11 timmar inatt! Skönt i tanke på att jag sovde lite mer än 3 timmar lördagsnatten :P

Från H&M har jag beställt...

PÅ HEMMAPLAN!

Tjena! Jag är hemma nu och sitter och läser lite bloggar o.s.v. Jag och Elina har haft det jätteroligt! Vi har varit med Hanna Nilsson och Mathilda också väldigt mycket. Dom bodde på Pite Havsbad dom också =). Det har varit "Beach Party" på PHB i helgen, så det har varit väldigt mycke folk :P

Imorse kom mamma och pappa och hämtade mig för zäta skulle på utställning! Var helt död och ville bara fortsätta sova för vi somnade 03.30 och jag steg upp 06.45, hahah! Det gick bra för zäta, han fick ett blått band som förra gången och i helheten var han en "mycket bra hund" :D

Jag och Elina tog typ 0 bilder i piteå, och samma på utställningen. Men här är en liten bild på zäta innan han ställs ut. Rolig bild... Hehe.

Piteå i helgen!

Hejsan! Ikväll tror jag det blir jag, Hanna, Amanda och Emelie =) Vi vet typ inte vad vi ska göra, vi får se!

Imorrn ska jag fara till piteå med Elina, det kommer bli svinkul! Vi ska bo i hennes husvagn på pite havsbad hela helgen! Vi åker med bussen tidigt imorgon, så därför berättar jag det nu. Ha det bra! ♥ kram.

Blommigt linne

2 juli

Det var tänkt att jag skulle följa med Emelie och hennes familj till Gullön idag, men det blev inte så. Mamma, pappa, syster och zäta skulle till playan, så jag följde med dom istället då som sagt =). Efter ett tag kom familjen Leastander och joinade oss! Dom hade med deras hund frasse, så han och zäta busade på som vanligt, hahah.


Båten


Gamla gubben frasse


Zäta


Vädret: Både molnigt och soligt! Men varmt var det hursomhelst =)

"Playan"

God morgon! Jag ska snart fara till "playan" med mamma, pappa, syrran och zäta! Det är en ö ute på arvidsjaur-sjön, som jag och familjen har åkt till sen jag var en liten skit, hehe. Men nu var det några år sen vi var där! Vi hörs när jag kommer tillbaka! Kram ♥

1 juli

Elina kom och hämtade mig med moppen tidigare och så drog vi till samhället! Kollade i några affärer, sedan for vi och tankade moppen sen skjutsade hon hem mig. Ikväll ska jag, Elina, Hanna och Amanda hyra film!

Bye bye =)

Lunarstorm, Apberget och Facebook

Jag har varit inne på min lunarstorm idag och min apberget, haha. Jag har inte varit inne på min lunarstorm sen i januari, det var ju ett tag sen. Jag har skaffat mig en facebook! Lite sen är jag kanske. Haha, men nu har jag ialla fall en. Så lägg till mig som vän nu ;).

Vi är hundvakt idag åt frasse. Så zäta och han skäller och busar hela tiden! Får ingen lugn stund här hemma nu :D

Katy Perry rocks!

Hejsan. Igårkväll var det först jag, Minna och Elina. Sen for vi på gielas och mötte upp Ida och Mogge, så vi var med dom också! Vi var ute och körde med mopparna och då träffade vi Oskar och Abbe. Dom drog sen efter ett tag. Och resten av oss tänkte fara till vittjokk, men Elinas tank skulle nog inte räcka, så jag och hon vände hem. Men jag vet inte om Minna, Ida och Mogge fortsatte upp till vittjokk. Jajja, jag och Elina drog hem till henne och såg "big brother", sedan skjutsade hon hem mig. =)



Katy Perry - Waking up in Vegas!
Bra låt :)
RSS 2.0