JULLAN 18 år! (bildbomb)



































Kameran hade flera fotografer under kvällen för jag rörde knappt kameran, hittade över 300 bilder på kameran dagen efter! Några av dom ser ni här uppe!!

gymkort

Skaffade gymkort på eddahallen idag! Har varit där och kämpat på i 40-50 min ikväll! Spenderade typ mina sista pengar på det gymkortet så jag får hoppas det är värt det. Men det tror jag! Är så taggad!!
Nu duschen. Bilder från jullans ferre kommer sen.


för ett år sen ungefär(!!!!) förlorade i stensaxpåse på fest och var tvungen göra push-ups...

kalas!

Denna soliga tisdag har jag fixat apu, laddat inför träningen med en pn, tränat basket och varvar nu ner med en halv honungsmelonas! En hittills bra dag som jag fortsätter hemma hos Jennifer som idag blir 18!! Grattis! :D ♥

ASOS


Beställde just ett fräscht linne och en snygg kjol från Asos! Älskar att lönen försvinner lika snabbt som den kommer ♥

Gick skola till halv fyra idag, efter en sväng på stan gick jag till körskolan för en timmes lektion. Nu laddar jag inför halken på torsdag sen bara ungefär en månad kvar tills jag blir 18 och eventuellt har ett körkort!! Ser bb nu och efter det sängen. God natt!

HEJ!


Finaste jullan igår!♥

Tillbaka i Skellefteå efter en helg i Örträsk! Julias fest igår var jättekul och oväntat mycket folk! Känner mig rätt trött, sliten och hängig just nu så nu hade jag tänkt he på ansiktsmask, duscha, skrubba hela kroppen och sen lägga mig tidigt så kanske jag hittar tillbaka. Har över 300 bilder sen i lördags, ska kolla igenom dom när jag orkar så det dyker upp några bilder senare. En del bilder är riktigt jävla roliga men inte bloggbara tyvärr haha..

Grattis jullan ♥



Nu är jag påväg till Örträsk! Tjejen till höger blir nämligen 18 år på söndag så imorrn blir det party i lilla Örträsk! Har fått höra hur galen hennes sweet 16 var så det kan va svårt att toppa men jag tror det kommer bli hur kul som helst! En husfest in the middle of nowhere = kan inte bli annat än awsome! TAGGAD!

Hörs på söndag♥

torsdag

Har nyss tagit en lång dusch! Har varit jätteduktig och inte plattat håret på tre dagar nu!! Hatar mitt lockiga hår mest av allt i hela världen men klart krullet ska få vila från plattången någon gång. Ska sätta igång och platta det nu och det ska bli så skönt att slippa affrot!


god morgon!



Startar morgonen med en omelett och fem söta pojkar! Synd bara att dom inte är här höhö. Sovmorgon idag till 10.30! Blir en promenad till skolan sen. Ha en bra dag ♥

onsdag


Hello. Sitter och gör faser i väntan på Big Brother! Har lånat ut boken till jullan men otroligt nog kan jag endel frågor ändå!
Hade fys igår på träningen och det har satt sina spår! Träningsvärk i armar och mage men det är så det ska va, right? Nu ta mig en banan och kiwi och ladda inför BB!!

bra ange :)))


Hejsan! Har nyss haft körlektion. Fick MOTORSTOPP PÅ E4an. Gaah kan inte släppa det!! Motorstopp. På E-fucking-4an... Kändes som vi blev ståendes där en evighet.. Vad är det med mig och skämma ut sig nu förtiden? Ska återgå till att tröstäta min ica-sallad nu.

söndag

Har avnjutit helgen i Arvidsjaur, firat Hanna 18 år bland annat! Började kvällen hemma hos henne och avslutade den på Stalo KROOOOG. Endast 17 år men nog fan tog man sig in! Det är ju tur dom har koll i jauret... ♥


Från igår!

klant...



Hej! Det var temadag idag på skolan! "Give hugs, not drugs". Varit i aulan mestadels under dagen, lyssnat på föreläsning och bölat till en film. Blivit fruktansvärt bölig på senaste, vad har hänt?

Förresten.. Sa jag att jag halkade utanför vintergatan idag? Med händerna i fickorna hade jag inget att ta emot mig med så jag landade på rumpan haha... + att mina nya byxor gick sönder. KUL.

gött



Har bakat chokladbollar som en galning ikväll! De flesta till basketen men självklart några till mig också! :))

onsdag



Hade tid på körskolan 07.05 idag.. Kändes som det sämsta beslut jag någonsin gjort att ta den tiden då väckarklockan ringde imorse men jag tog mig upp och överlevde körningen. Hamnade på skolan sen och där har jag gått runt och frusit i flera timmar. MÅSTE SKOLAN VA SÅ KALL?? Nu ska jag lägga mig under ett varmt täcke och sova i några timmar. Hörs! ♥

tatung




Kvällen har bjudit på god mat, skratt och prat! Bra kväll ♥ Hängde med ofotegeniska brudar ikväll så ni får bara bilder på maten men det är väl okej?

Nu går jag och mina tusentals tankar och lägger oss.. Orkar inte.. God natt.

alla hjärtansdag

Då man inte har någon pojkvän så får man fira med sina vänner och det är ju inte helt fel! Tur har jag min familj och mina vänner som står ut med mig dag in och dag ut. Älskar er! ♥ Nu ska jag ut och äta på tatung med tjejerna! Som vi längtat!!

tisdag



Fick ett paket på posten igår innehållandes lite smått och gott! Av bästa mamma och pappa ♥

Sovit som en prinsessa inatt och vaknade upp utvilad! Trampade iväg till skolan och möttes av en liteee... annorlunda alla hjärtansdag-pyntnad iår. Med älghjärtan på fat och hängandes i kedjor och maggotar i glas(??) Uääk, hur tänkte skolan riktigt..

måndag

HEJSAN! Cykellåset hade frusit så imorse fick jag stå i flera minuter med att försöka få upp det utan vidare framgång. Slutade med att jag tog bussen och kom cirka en halvtimma sen. Snabb och bra skoldag idag! Fick skjuts hem med Elin och nu sitter jag och äter vindruvor och ska göra det tills jag klurat ut dagens middag.

weekdaaay

söndag



Började dagen med en långpromenad i det fina vädret! Gjorde ett stopp på subway för att köpa kakor på vägen hem. Ska äta dom nu med ett glas mjölk och teoriboken! Känner det är dags att börja läsa den nu...

död tjej

La mig vid sex för att sova en timme innan jag skulle till Elin för att se mello eller gladiatorerna. Vaknade nu... Har inte hört alarmet = jag måste varit helt död. Ledsen nu över att jag missade kvällen och en fruktsallad hon gjort enbart åt mig.. :( ↓

bildbomb













Bilder från igår! Sjukt bra kväll som avslutades med ett skönt samtal! ♥

+

Kom just hem från matchen som tyvärr blev en förlust.. Det var så nära och vi förtjänade fan att vinna! Riktigt kul att spela idag och vi gjorde bra ifrån oss. Skönt att klockan bara är tio i tolv så nu har jag hela dagen kvar.
ATT SOVA!!

veckan har gått rätt så fort, jag har fått fett mycket gjort



Jag och nästan hela UF-företaget for på jakt efter beijers bygg idag men vi var helt ute och cykla (höhö) så vi hamnade lite fel men efter en bussresa fann vi beijers. Gick tillbaka till stan och troligtvis har jag förfrusit fötterna.. Lagomt skönt! Nu ska jag sova ett tag och sen klockan sju far jag med partybilen till Jennifer för att festa, vi blir endast några få men det lär bli kung ändå! Är dock rätt dum i huvudet som dricker ikväll.. Har match imorrn 8.30.. Men Agnes sviker inte!! Hihi busig!

---



Dagen började så bra men träningen gick skit så nu är jag på dåligt humör. Ont i huvudet har jag också.. Har fan det hela tiden.. Less! Hejdå.

onsdag


lite av min klädsel idag med mina nya skooor

Efter en alldeles utomordenlig körning med lasse for jag och åt på dallas med bra sällskap! Efter det blev det lite kortspel hemma hos mig innan alla begav sig hemåt (nån som saknar ett par svarta vantar maybe?). For på ica en sväng och handlade och nu sitter jag här redo att jobba med en engelska-uppgift! Så himla roligt att jag blir tårögd :')

Pusshaj

13.42


valborg

HEEEJ! Har fredag i huvudet även fast det bara är onsdag.. Blir galen. Vi fick sluta efter lunch idag men eftersom jag och mina tjejer är såna pluggisar så sitter vi kvar. Efter plugget cyklar jag till körskolan för min tredje körlektion. Undra vad lasse har planerat för mig idag! Till middag blir det dallas med järngänget! Can't wait!! Fet? Jo tack jag vet. Nu åter till pluggandet. Hejs!

slingar håret

arvidsjaur




Hej! Fredag och solen skiner. Dock är det ju typ minus 30 (tror ingen missat det hehe), kan säga att det inte var kul att cykla till skolan imorse! Åker till Arvidsjaur klockan halv fem och ikväll hänger jag med brudarna ovan! Resten av helgen jobbar jag och det känns super. Ha en bra helg!

new



Gick in på Gina idag för att kika lite men kom ut med en ny t-shirt. Tyget är jätteelektrisk och klistrar fast sig på kroppen så vi får se om jag behåller den. Kommer bara gå runt och stöta på alla om jag har på mig den höhöhö..

torsdag

Började brinna idag på skolan! Brandlarmet går stup i kvarten på våran skola och VARENDA gång är det falskt alarm så vi orkar knappt bry oss längre hehe.. Men idag brann det och jag hörde det var inne på en toa men det var fixat snabbt så vi behövde inte stå i kylan så länge! Nu ska jag på träning och efter det iväg till Julia tror jag.


stadsfesten

HÖRS SEN!

- 19



Varit ute på långpromenad i kylan. Hann knappt ta av mig kläderna innan jag hoppade in i duschen för att värma mig haha. Nu ska jag se klart the change-up och äta en väldigt sen middag!

svalkar vinden


midsommar

Fick äran att vara den första eleven att köra en sprillans ny bil idag på körskolan! Tar det som att dom litar på mig hehe. Måste bara bli mer självsäker!! Nu ska jag iväg. HOJ!
RSS 2.0