taggad



här sitter jag och posar framför webben mitt i natten

Har legat ute och stekt mestadelen av dagen. Är lite röd i fejset och på läpparna hehe. Mötte upp Elina för en glarre i solen vid tre, sen for vi och köpte thai-mat och drog hem till mig. Ikväll har jag hängt med Amanda!

Imorgon (torsdag) åker jag till Skellefteå! Stadsfesten är ju i helgen! HAJ.

01.54



Var med Hanna, Amanda, Marcus och hans två kompisar från Skåne och grillade ikväll. Vi träffade även en trevlig fransman som var på väg till Norge och skulle stanna i Arvidsjaur över natten, bodde i sin van med sin kompis nere vid flygbryggan.

Är jättetaggad på Stadsfesten! HAJ.

choklad


Har haft ett mysigt och roligt dygn på Gullön! Grillat, spelat 
yatzy, snackat, skrattat osv.
Mitt begär efter choklad är gigantiskt just nu så ska bara hoppa
in i duschen sen cykla iväg till ica! HÖRS.

16.27




Gårkvällen blev riktigt lyckad och jag hade grymt skojj! Hade inte min kamera med mig så inga bilder från kvällen, men hann knäppa dom här bilderna innan jag for ↑ skjorta bikbok, shorts levi's. 

Var tänkt att jag och några skulle åka till Emelies stuga på? i? Gullön idag, men det blir inte av :( Får se vad som händer sen ikväll.

Simma lugnt!

Update: Vi far ändå!

Glad midsommar!


ser ut såhär ikväll!

Redo! Ska bara förbi hos Amanda och sminka henne, sedan vidare till Hanna där vi blir några som ska grilla. Ha det fint, puss!

14.37


Bara 199 kr. SUGEN.

chillar

new



Köpte dom i Göteborg! H&M, 99 kr.

maat


Tja! Slutade som sagt 13.30 idag, sitter och skrattar åt dom som kämpar vidare på badet nu mohaha.
Inget bra på teven just nu.. Längtar till klockan 17 då det är Family Guy.



min mycket delikata lunch idag som jag gjort själv!

Förresten, vill nån va min kompis ikväll? Se film eller nåt?

två bilder från förra torsdagen




saknar er tjejer! ♥

måndag


Jobbade på badet idag igen. Imorrn jobbar jag mellan 9.30 - 13.30, på onsdag ledig sen jobbar jag sista dagen på torsdag. Resten av sommarlovet är jag fri från jobb!

Sitter och ser Family Guy just nu. Mamma och pappa gav sig iväg mot sydligare breddgrader imorse så jag är själv hemma. Vet inte riktigt vad jag ville få sagt med det haha men hörni, vi hörs! ♥

I can be your best friend and you be my homie

lördag


Tja! Jobbade på badet mellan 9.30 och 18.30 idag. Jobbar fram till torsdag sen är jag ledig från jobb resten av sommaren. Hade inte haft något emot att jobba på badet någon till vecka, gillar det jobbet!

Nu ska jag och grilla med några vänner. Mysigt!

sommar

Jag kan verkligen inte fatta att vi har SOMMARLOV! Tiden går förbannat snabbt och jag får panik.. Har gått ut första året på gymnasiet och börjar tvåan efter sommaren. TVÅAN! Galet.. Hoppas innerligt att den här sommaren blir grym och något att minnas! God natt.

första dagen


TJA! Arbetade min första dag på Centrumbadet idag. Var där förra året och det gick ju bra, så det borde gå bra i år också. Jobbar med Minna som jag aldrig hänger med nu förtiden så dom här två veckorna kommer bli roliga! PUSS


göteborg del 3













TACK FÖR DENNA RESA TJEJER! ♥

ny bikiniöverdel



H&M, 80 kr.

home



Tja! Lämnade Skellefteå 14.30 idag och begav mig till Arvidsjaur med buss. Här blir jag över sommaren! Hade fan fem väskor med mig på bussen..

Var hos Elina och hängde med Amanda och Hanna tidigare ikväll, sen for jag, Hanna, Amanda, Ante och Mogge ut och raggade sen for vi upp på lillberget och grillade körv. Trevlig kväll!

kvällens



Nytt linne, H&M Trend och shorts, Levi's.

VILKEN HETTA DET ÄR IDAG! Jag döör..
Nu ska jag och Julia L hem tilll Jennifer! Vi blir några tjejer hemma hos henne som ska först käka pizza sen blir det fest!

skolavslutning




Ja.. idag slutar man ettan. Känns helt sjuukt! Efter vi varit  iskolan och sagt hejdå blir vi några från klassen som ska käka mjukglass nere vid älven skulle jag gissa =). Nu ska jag göra mig klar sen cykla iväg!
HA EN BRA DAG.

igår



Igår såg jag ut såhär och hade på mig mitt nya fina linne från Zara, 99 kr!

Nu ska jag dra hem till Julia L med Julia H och Elin och hänga ute i solen. Puss.

göteborg del 2









tisdag




TJA! Försovde mig imorse... (Förlåt mamma) Vet att det inte är bra och blablabla MEEEN jag ska bli bättre. Lovar. Aja var i skolan, slutade skolan, gick på stan, hem till Jennifer, såg balen, käk på frasses, häng nere vid älven och sen hem till Jennifer och se film! Fin dag.

Imorgon är vi LEDIGAAAA. Så ska hem till Julia L och bättre på brännan, götteligöttgött.

Göteborg del 1














HEMMA



Hej hej! Vi kom fram till Bastuträsk vid 5.30 imorse. Då gick vi hem till Elin och sussade till halv nio, sen tog vi bussen till stan! Idag har jag hängt hemma hos Julia L. Vi har solat, käkat jordgubbar, ätit lunch och chillat ute, vilket väder idag alltså!

Just nu håller jag på att redigera mina bilder från Göteborg så det kommer ett bildinlägg senare. Hörs snart!

förinställt inlägg



Nu åker jag och tjejerna på bilden till GÖTEBORG! Satan vad tiden gått snabbt.. Känns som det var nyss vi bokade! Vi är hemma på måndag så vi hörs då. Nu hoppas jag att vi får en riktigt grym helg! ♥

packar

första juni



Aloha gott folk! Har nyss tryckt i mig min middag - korv med bröd. Hade tänkt bege mig ut på en joggingtur snart. Ikväll måste jag packa för imorgon kl. 19.00 min vänner, går tåget till Göteborg!! :D
RSS 2.0