27feb




tre bilder från nyår

Tjena! Jag har suttit i sek för pojkarnas match mot höken idag och strax ska jag tillbaka igen! Jag ska nämligen sitta i sek på deras andra match också. Sen ska jag hem och duscha, sminka och fixa mig för ikväll blir det jobb på laponia! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig! Haha. Jajja, det löser sig! Pusshej.

fredag hela veckan


Kavaj, second hand. Leggings, gina tricot.

Tjena! För mig har det känts som fredag typ varje dag i veckan och nu när det är fredag har jag ingen "fredags-känsla" alls! Haha... lustigt det där.
Igår tonade jag håret och det blev mörkt. Oja, det blev det... Men he funk! =)
Till middag blir det pizza och ikväll blir det myskväll hemma hos Hanna med brudarna ♥

hur snygga??!!


399 kr nelly.com.
önskar verkligen att jag hade pengar till ett par helsvarta eller leopardmönstrade!

chic 25 feb



Hej! Idag var det en liten aktivitetsdag för alla nior. På förmiddagen skulle vi spela brännboll ute i snön, men det var en köldgräns på -15 grader och det var kring -26 grader idag så det blev inställt och istället var det vanliga lektioner fram till lunch. Efter lunch var det filmtajm! Vi såg "Blades of Glory" och den var kul! Ikväll ska jag färga håret och läsa nya numret av chic!

24feb



Heej!
Idag på träningen blev det mest lek för vi var bara 5 st. Men det var skojj! Ska strax iväg på konsum med Amanda och Elina! Köpa lite gott för jag är chokladsugen som aldrig för! Haha. Imorgon börjar vi 09.00, det tackar vi för trivselgruppen ;) Kram kram.

klasströjan



Hejsan! Idag kom våra klasströjor och jag är glad att det inte blev något tryckfel eller liknande. Även fast jag tyckte vi valde världens fulaste tryck, så är den helt ok, haha. Nu ikväll har det varit öppet hus på min skola och det gick bra! Vi hade bild och sedan engelska.

Nä hörni! God natt.

second hand



Igår efter skolan begav jag mig till Häst och Hund för att köpa lite gott till Zäta. På vägen dit gick jag förbi Röda korset och tänkte "äh kan väl gå in och titta in lite". Där inne hittade jag kavajen ovan för 30 spänn! Kap. Har varit på jakt efter en kavaj ett bra tag och nu har jag hittat en! Bilden gör den inte rättvis, men ni lär väl se den på mig nån gång =)

Nu ska jag iväg på öppet hus! Kram

+++


t-shirt, vero moda. "skinn"-leggings, gina tricot. halsband, syrrans. converse.

måndag


bilder från helgen!

Hej! Jag försökte blogga igår men jag tog mig inte in på min blogg så det gick inte. Var ialla fall och fika hos syrran och Johan igår vilket var mycket trevligt. Idag fick vi sluta vid tjugo över två för vår NO-lärare skulle göra lite andra saker (haha). Skönt! Nu är det mat!

nytt



1) hålig tröja från gina tricot
2) prickig t-shirt från vero moda

Igår

Hejsan!
Kring ett igår begav vi tjejer oss till Piteå. Vi gick på stan (där jag letade förgäves efter ett par prickiga tajts men hittade inga), sen fixade vi oss hemma hos min faster. När vi var klara mötte vi upp Emelie på busstationen. Sen for vi till Beas kompis Nathalie! Vi hade jätteroligt och tack för igår ♥ =)
Strax ska jag iväg och sola! Heeejdååå.

18feb



Jag tog med mig mina fejkuggs till syslöjden idag för att limma ihop dom och helt seriöst limmet! Helt värdelöst var det och det stank nå fruktansvärt! Det började stinka i hela slöjdsalen. När jag kom hem slängde jag skorna i soptunnan, snörde kläderna i tvättkorgen och tog en dusch. Much better!

Imorgon efter lunch ska jag, Hanna, Elina och Bea fara till Piteå och Emelie kommer dit senare tror jag! Vi ska först gå på stan sen är det SDOL som gäller! Det blir disco och så hoppas vi på att få se Maskinen! Är inte jättetaggad men hoppas på en kul kväll =) Vi hörs på lördag! ♥

17feb






skjorta, pappas. leggings, nelly.com. ring, glitter. halsband, syrrans.

Hej min vänner! Vi hade ingen basketträning idag utan istället tog vi lagkort och fikade lite efter det. Trevligt! Vill gärna lägga ut en bild på laget men någon kommer garanterat be mig ta bort bilden senare haha. Klasströjorna som jag beställde över en vecka sedan har ännu inte kommit! Förbaskat. Nu ska jag käka nudlar och se teve. God natt med er ♥

Wanties


topshop/caroline.feber.se, hm/caroline.feber.se, weekday, vagabond

Hej! I brist på bilder knåpa jag ihop ett litet collage istället. Dom där örhängena! Sååå snygga. Allt är snyggt!
Hur har eran dag varit? Min har varit slö. Har bara gått hemma och degat hela kvällen. Och kemiprovet som jag gjorde idag gick sådär. Nu blir det sängen för min del. God natt =)

tävling hos Caroline



Jag är med och tävlar hos Caroline där man kan vinna en komplett look och den ovan vill jag vinna! Randigt, gråa munktröjor, coola skinnjackor och skor med snörning känns helt rätt i vår! Och jag vill väl inte vara mycket sämre så dessa plagg får gärna flytta in till mig. Perfekta plagg till vårgarderoben!
Länk till tävlingen.

måndag


bild från i lördags!

Hej! Vi fick veta resultatet från fysikprovet idag och jag är nöjd! Har ett kemiprov imorgon som jag tror kommer gå mindre bra, har inte pluggat ett skit! Men jag har tagit hem kemiboken så det blir nog lite plugg ikväll. Och så undrar jag... Är det nått bra på teve ikväll? Hehe. Kram kram.

love



Go' kvällens!
Har ni haft en bra alla hjärtans dag? Jag har inte firat dagen på något speciellt vis utan bara ätit en massa gott! :p Har sett "paranormal activity" med Amanda ikväll och f*n vad läskig den var! Sket på mig i slutet, haha. Se den om ni inte redan sett den!
Imorgon är det måndag och skola. God natt! 

Yesterday

Tjena!
Det var ju tänkt att jag skulle fira Hanna igår men då ringde Emelie och sa att hon inte mådde bra och frågade om jag kunde jobba i klädlogen på laponia istället för henne. Så det fick bli jobb istället igår. Jag jobbade med Minna och vi hade riktigt kul! =)



Före allt folk kom tog vi snygga/fula bilder ;)


Minna goes Foki!


När discot var slut och alla skulle hämta sina jackor var det någon som kastade in den här hatten bakom disken ;p

Grattis Hanna!


bild från i maj nångång skulle jag tro :D

Idag fyller Hanna 16 år!! En tjej som kan gå mig på nerverna och vara lite sådär störd i huvet ibland men är en av mina bästa kompisar, haha ♥ :) Ikväll blir det födelsedagsfirande hemma hos henne med lite fika och sånt!

12feb




Redan fredag! Veckan har gått sjukt snabbt. Snart blir det fika sedan ska jag iväg och äta på frasses med Elina och Emelie! Efter det blir det bio! Farsan ska vi se.
Ha en bra fredag ♥

11feb


loweo.blogg.se, scorett, lisaplace.devote.se, gina tricot, makeup store, fashionology.nl

Hejsan! Sitter just nu och mumsar på lite godis! Förtjänar faktiskt det efter att ha gjort Nationella idag ;) Idag gällde det att skriva en uppsats och det gick hyffsat, skrev mycket mindre än alla andra ;p Nu är det mat, sen träning. Kram.

Idag fyller min lilla gris 2 år!


Zeeejta (internskämt) och jag ♥

Hej! Har haft basketträning idag och jag fick agera tränare. Och det känns som att fysikprovet vi gjorde idag gick bra! Det känns bra. Imorgon är det prov IGEN. Nationella i svenska och i 2 h & 40 min ska vi sitta och skriva en uppsats av nåt slag. KUL. Nä, ska nog bege mig mot sängen snart. God natt!

09feb



Hej! Nationella provet idag sög. JAG SÖG! Tiden räckte inte till, and i'm sooo going to fail...
Vi hade ingen gympa idag så vi fick sluta halv två, inte varje dag det händer! Drog hem, fotade, tog en tupplur och nu sitter jag här! Snart är det mat. Kram kram.

he gäll o kunna bju på sä själv



Hej!
Måndag och ny vecka... Har tre prov i veckan varav två är nationella-prov i svenska. KUL.
Jag var så himla trött när jag skrev klart so'n igårkväll att jag knappt såg vad jag skrev på skärmen och har typ inget minne av vad jag skrev, haha ;p

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen platta håret och plugga!

trött

Igår när vi for till Skeå för att spela match åkte jag och några till lite tidigare än resten av laget för att gå på stan och shoppa lite innan matchen. Här nedanför ser ni vad jag shoppat.



Tre trosor från Lindex. 3 för 2 (119 kr).



Tröjja från Gina Tricot. 50 kr på rean.



Bh från H&M. 129 kr.

Hejsan på er!
Vi hade match mot Gammelstan idag och även en match mot Skellefteå igår. Vi vann igår och förlorade idag. Vi är nog alla lite trötta och besvikna över matchen idag, bättre kan vi! Nu har vi bara tre matcher kvar av denna säsong. 

Ikväll kommer syrran och killen hennes förbi för lite fika! Trevligt =) Hejs!

FREDAG!




Leggings och kofta, gina tricot. Skor, dinsko.

Hej!
Hur mår ni idag då? Själv mår jag bara bra =) Nu i eftermiddag och kväll ska jag göra klart SO'n (ett jävla tjöt, ja vet), senare ska jag träffa vännerna! Måste förståss klämma in lite käk också, hehe.
Imorgon har vi match mot Skellefteå. Tagga!
Hejs!

Ett nytt stativ och en ny fjärrutlösare!

Hej hej!
Ikväll är det basketträning. Innan det har jag tänkt hinna göra lite SO, men allt annat (bloggar, facebook) distraherar mig!! Haha. Efter träningen ska jag fortsätta med SO'n och vi får se hur länge jag blir uppe i natt för jag ska bannemig få nå gjort! ;P

Under dom senaste dagarna har jag införskaffat mig ett stativ och en fjärrutlösare!;



HAMA Stativ Star 62, 299 kr hos Siba.se.
Längd max, ca 175 cm. Längd minst, ca 64 cm.


Fjärrutlösare (fjärrkontroll), 199 kr hos Expert.

SO in my aaassssss!

Tjena tjena!
Jag håller för tillfället på med SO'n. Det går inget vidare och jag kommer ingen vart. Men snart avbryter jag dagens försök att få nå skolarbete gjort för att se Paradise Hotel-finalen. Vem vinner?

RSS 2.0