torsdag


Hej! Har just slutat skolan och nu mumsar jag på en risifrutti. På en halvtimme drar jag söderut längs kusten och tar min Umeå-oskuld hehe. Har alltså aldrig varit i Umeå förut men ikväll ska jag dit och spela match! Har legat på latsidan gällande körkortteorin så jag tänkte passa på och läsa lite nu på vägen dit! Hejdå ♥

mitt hjärta blöder


Hola amigos! Sitter och äter en omelett efter en träningskväll! Kylen och frysen ekade tomt så jag har nyss varit och storhandlat. Nu ska jag koka en kopp kaffe, luta mig tillbaks och njuta av tevekvällen jag har för mig. Trodde aldrig den dagen jag dricker kaffe skulle komma men det har den och det är så gott ♥

bra start på veckan!


Fick skjuts till skolan imorse! Efter att ha virrat runt på Älvsbacka på jakt efter sista passageraren begav vi oss till skolan. Dagen har bjudit på mest bra saker och kvällen har varit kung. Varit ute på äventyr med tjejerna!! Hihihi. I skrivande stund tittar jag på BB, efter det duscha sen sova! God natt.

skola imorrn


Har levt utan Big Brother under lovet men ikväll då jag äntligen kunde se det valde jag att göra det hemma hos Elin med några tjejer och jag kunde inte ha valt ett bättre sätt att spendera kvällen på!

Har verkligen inte varit ett stort fan av det här lovet. Mest jobbat och varit sjuk... Hade dock inte haft något emot att vara ledig lite längre för jag har sån panik över dom kommande veckorna innan vi har APU. Massa plugg, körkortet ska fixas, träningar och tusen andra saker. Orkar inteee. Men det är bara bita i det sura äpplet och köra på! Har ju inget annat val.

God natt alla fina.

söndag


Hej hej! Vandrande tomat här! Tog en promenad till gymmet i vårsolen, spenderade 1,5 timme där och efter träningen hade vädret vänt.. Snö och storm och då lilla jag i bara vårjackan. Not fun. Nåt som dock var roligt var att jag såg ut som en tomat då jag gick hem, fick några blickar :)) Nu ska jag städa lägenheten!

kill me


Har haft den tråkigaste lördagkvällen på länge. Sinnessjukt tråkigt... Sett mello i min ensamhet... (Grattis Loreen!!) Annars då? Det gick superbra att jobba idag! Inte alls så farligt som jag trodde det skulle va. Nu är jag jättetrött och i brist på annat att göra går jag och lägger mig. God natt ♥

lördag


Hello. Kom till min kaosartade lägenhet imorse! Lämnade den stökig och jävlig när jag gick på lov och det får jag sota för nu.. Jobbigt. Men städa hinner jag inte göra nu! Ska ut i det fina vädret sen göra mig redo för att jobba! Nervös men det kommer nog gå bra.

Tänkte bara säga att även jag funnit kärlek till drawsomething nu ♥. Igår efter jag och mina kompanjoner sett paranormal 3 satt vi fastklistrade vid telefonerna och mötte varandra höhö. Socialt? Yes!

7 mars



Hej! Är på bättringsvägen nu så idag var det nemas problemas att jobba. Plus att jag jobbar med Emma nuförtiden gör dagarna roligare! På tal om jobb! Fick ett samtal igår och jag ska jobba i kiosken på hockeyn på lördag!! När SAIK möter Modo. Gaah nervös är jag men det går nog bra! Nu inväntar jag finsällskap som kommer till jauret! Ha det ♥

dagen

Hejsan världen! Eftersom jag är blindstyret själv (det vet mina vänner) for jag till optikern idag för linskoll. Förklarade att jag typ kisar heeela tiden för att kunna se nånting men ändå tyckte hon inte att jag behövde starkare linser. Konstigt meeen det går nog bra.

Vandrade till solariet och solade ett tag sen gick jag hem i det fina vädret. Ikväll har jag varit ute och gått med mamma och hundarna, hälsat älskade desperate tillbaka i tv-rutan och som avslut på dagen la jag mig i badet och läste teoriboken.

söndag

Trodde döden var kommen när jag vaknade imorse... Men jag knaprade i mig värktabletter och begav mig till jobbet i alla fall. Arbetsdagen gick förvånansvärt snabbt förutom att det gick jättesegt på slutet. Har bara planer på att ta det lugnt, äta B&J och läsa teori ikväll!


Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller brorsan 22 år! GRATTIS! Haha söta vi var en gång i tiden!

tyck synd om mig


Fick lov idag och börjar det med att bli sjuk... Inte okej... Har verkligen inte tid att bli sjuk :( Ska ju jobba hela lovet nästan. Sitter och ser minuten hemma i Arvidsjaur med mamma nu i väntan på Amanda. Hon kommer snart och jag gissar på att vi ska se en film! Blir en lugn kväll i alla fall. Hejs!

Lång daag


Hej! Klev upp 6 idag och gjorde bort halkEN. Var inte så farligt som jag trodde utan bara kul faktiskt! Körde på koner hejvilt men det är ju typ så man ska göra hehe. Eftersom jag knappt kunde hålla upp ögonen på vägen hem (jag körde inte, lovar) så tog jag en fin pn när jag kom hem :)). Nu ska jag på träning och efter det traskar jag vidare till gymmet direkt! Ha en bra kväll ♥
RSS 2.0