happy new year



Nu har jag jättebråttom iväg till Elin!! Vi blir några brudar som ska käka pizza och förfesta sen drar vi till Elle!! Hoppas ni får en bra kväll för det ska jaaaag!! ♥

fredag



Morgontrött som jag är skulle upp tio (hehe) idag för att jobba men eftersom jag var så seg på att stiga upp sprutade mamma tillslut vatten på mig för att få liv i mig.. Jobbade på badet till halv sex idag, övningskörde hem och nu väntar jag på att maten ska bli klar!

Imorgonbitti åker jag till stan för att fira in det nya året!! LÄNGTAR!

02.29



Har fått arga kommenterar och sms av mina trogna läsare så det kanske är dags att blogga hehe. HEJ! Händer inte så mycket detta lov så det är en anledning till att bloggen ekar tomt men nu så! Ikväll har jag slingat Amandas hår sen drog vi till mig för skräckis med Kalle och Marcus! Eftersom det är JVM och vi hade två hockeygalna grabbar med oss blev det givetvis lite sånt med.. Roligt hade vi då!

Just nu längtar jag till helgen som jag tror kommer bli riktigt bra! Det mesta verkar spikat nu så det känns skönt! Vi hörs när vi hörs!! God natt ♥

juldagen

Hej! Jag hade en jättemysig julafton med nästan hela familjen, go mat och fina julklappar igår! Är supernöjd med hela dagen. Nu ska jag vila ett tag så jag orkar jobba på lappis senare ikväll!


Haha en nästan två år gammal bild då jag och Minna jobbade!

GOD JUL! ♥


jullov


Vår fina julgran!

Tjenare! Åkte till Arvidsjaur tidigare idag med brorsan. Ska vara här hela lovet förutom nyår och en tre-dagars trip till Örträsk då! Är det nån gång under året man får äta hur mycket man vill så är det då under julen och det har jag insett att jag kommer göra hehe..

Sitter just nu och äter torkat renkött (dreggla inte på era tangentbord nu vänner)! Blev sugen så jag tog en ren som vandrade runt på storgatan häromdagen. Skojar bara. Köpte det faktiskt på Konsum.

onsdag



Hej! Dundercupen idag på skolan och jag och mina fina hp-tjejer gjorde bra ifrån oss men förlorade tyvärr på straffar. Vi har inte haft någon skola idag förutom ett prov men eftersom skolan är så fantastisk fin och rolig så stannade jag kvar till 17 även idag! :))) Längtar så mycket tills imorrn då vi får JULLOV! ♥

tung dag

Hej! Stannade kvar i skolan till 17, kämpade mig hem i slasket, gick på stan och hittade en kofta till nyår. Har prövat min nyårsoutfit med sminket och olika frisyrer ikväll och insett att jag kommer se ut som en 45-årig transa.. Ska dränka mina sorger i plugg och pommes frites..

hey ya


skolavslutningen!

Ännu en dag har gått förbi och jag har inte gjort något vettigt. Sovit och suttit vid datorn. Bra ange! Får lov på torsdag och jag är rädd att jag inte kommer klara mig tills dess.. Kommer nog dö av stress! Älskar att alla lärare dränker oss i prov och uppgifter innan lov.. God natt vänner!

KÄR.

heeeeeeej

Har haft fullt upp hela helgen och knappt sovit något.. Somnade vid halv fyra inatt och steg upp 9 imorse. Spelade min första basketmatch på huuur länge som helst idag och det gick bra! Nu är jag död och ska typ göra det dummaste man kan göra vid den här tiden på en söndag - POWERNAPA!! Kommer sova jättelänge hehe.. Puss!


Bild från igår! Supertrevlig kväll!! ♥

fredag


Haha lite smårolig bild från Göteborg!

Hej älskade helg! Håller för tillfället på att göra mig redo för basketträning. Känns tugnt med två timmars träning på en fredag men jag tar det!! Kommer vara i stan hela helgen och ikväll ska jag vara med brudarna på bilden och imorrn väntas jacuzzi, bastu och julklappsleken! ♥

what doesn't kill you makes you stronger



Att cykla till och från skolan var superkul idag också.. Höll på att halka med cykeln TRE gånger på hemvägen! Ikväll har jag tagit en lite för lång powernap och nu gör jag nå käk samtidigt som jag försöker bestämma vilken film jag ska se! Vi hörs, puss.

13/12


idag

Hej världen! Ja att vaka satte ju sina spår.. Trodde jag skulle va helt död på skolan men har för det mesta bara gått runt och flummat och skrattat, ni vet sån här övertröttshumor hela dagen! Blev dock en liten tupplur under lucian på Julias axel men det var jag värd hihi.

Ska lägga mig tidigt ikväll för att hinna läsa massa sidor ur engelskaboken innan jag somnar!

luciavaka


stadsfesten!!

Började dagen med att kämpa upp mitt cykellås som hade frusit fast, lika kul var det att sen cykla hem efter skolan i snöovädret! När jag kom hem la jag mig och sov i några timmar för att vara pigg inatt då vi ska luciavaka. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen far jag till Julia H där vi ska vara inatt!

söndag

Hej! Kan börja med att berätta att jag hade superkul igår! Alla went crazy på dansgolvet och det är så det ska va! När jag kom till stan skruvade jag och pappa upp mina tavellister och som hjälp hade vi Juliorna. Det blev jättebra!

Är så stressad inför allt dom kommande veckorna och jag känner mig helt lost just nu. Vill sjunka ner i jorden och komma tillbaka på nån vecka helt enkelt! Allt jag hade att säga för stunden, god natt!


till arvidsjaur



HELG! Har just packat väskan för på en timme går bussen till Arvidsjaur. Alltid lika härligt med mammas goda mat ståendes på bordet när man kommer hem vrålhungrig! Ikväll ska jag se Idol-finalen och imorrn blir det party! Ska äntligen få träffa Amanda som jag inte sett på en evighet känns det som ♥

tre nya halsband


bikbok x2 och lindex

22.06



Hade inte tänkt sova för länge idag bara för att vi var lediga men det slutade med att jag vaknade kring ett. Gick på stan med Larsson i hopp om att hitta några julklappar men hittade ingenting! Vad kan man köpa?? Blir galen! Annars så överlevde jag och mitt lag ett stenhårt friskis&svettis-pass efter träningen.. Helt sjukt jobbigt var det! Nu ska jag ner och hämta tvätten sen ska jag duscha! Fredag imorrn!!

fredagskänsla


på tåget till göteborg!!

TJABBA! Har inte varit hemma en endaste stund på hela dagen. Efter skolan for jag till Elin där vi åt oss mätta och belåtna med tacos, resten av kvällen slöade vi, såg film och snackade! Just nu är jag dödstrött och tanken av att vi är lediga imorgon gör mig så hääääär glad! Puss och god natt!

god natt!

liten teve va?

Hej.. Min teve tycks ha somnat in för när jag kom tillbaka till stan i söndags fick jag inte igång den och den funkar inte nu heller (pga ålderdom och övervikt gissar jag).. Och desperate som är ikväll!! Gaah! Men som tur har jag andra desperate-galna vänner så jag ska cykla till min hjelte ikväll och kolla där! Puss på er

Världens bästa klass


Saknar er, högstadietiden, lärarna och Fridhemsskolan sjukt mycket! ♥

young and wild and free



Satan så kul jag hade igår! Vi var hemma hos Hanna hela kvällen och jag somnade inte fören vid halv fem imorse.. Längesen man träffade alla så det var jättekul!

lördag

Hej. En sväng på samhället med föräldrarna och häng framför teven har dagen bjudit på. Nu hade jag tänkt läsa engelskaboken tills det är middag. Senare ikväll ska jag till Hanna!


Jag och Hanni i somras!

fjortis-ange


14 bast

första december

Hej! Igårkväll var jag med Juliorna. Julia fick agera frisör igen och klippte Julia H sen finslipade hon mitt hår! Vi gick till ica en sväng och där bestämde vi att dom skulle sova över hos mig! Vi köpte med oss massa gott sen myste vi och snackade om allt möjligt. Fina ni ♥

Har just tvättat och städat lägenheten. Hade tänkt lägga mig och ta en powernap nu för jag är såhär pigg ↓ sen måste jag läsa massa sidor ur engelska boken! Puss


RSS 2.0