yesterday














AWESOME!

maffiabossen says hello!




HEJ! Gårkvällen var jäkligt skojj! Som ni ser var jag utklädd till maffiaboss, tycker jag fick till det jäkligt bra ;). Det togs många bilder under kvällen, men dom får ni snart! Ska duscha nu sen umgås lite med mami och papi. Hej så länge!

typ ovärt inlägg hehe

HALLOJ! Sitter här i läggan och väntar på att tiden ska gå och då tänkte jag att jag kunde blogga lite!

Jag väntar på att klockan ska bli 14.20 för då går min buss till piteå där det är halloweenfest ikväll! Kommer bli AWESOME! Annars så har vi ju fått lov vilket är grymt härligt, lovet kommer spenderas i ajaur. Mys! =) Nu ska jag pissa sen skja jag gå iväg till bisstationen! Puss

friskis & svettis

HALLOJ! What's up? Själv lagar jag lite mat =) Ikväll ska jag och Julia på gympa! Vi har snackat om att börja träna i flera veckor nu och idag ska vi börja! Vi ska börja på friskis&svettis där det förövrigt är jättebilligt! 400 kr för ett terminskort om man är mellan 13-20! Och då får man fara på aerobics, gympa, dans, core, yoga, box osv. Super! Nu ska jag äta. Vi hörs =)

En halsduk som jag väntat flera månader på!


Den här beställde jag från H&M i somras nångång och jag fick den för några dagar sedan... Glad att den är här nu ialla fall!

Nu är det god natt för mig! Sov gott ♥

:(

Jag tror att min systemkamera har gått sönder. Eller ialla fall objektivet. Igår när jag cyklade hem ramlade jag med cykeln för det var så halkigt och jag tror den kan ha fått sig en smäll då :(. Ni vet när man ska ta kort ska ju kameran få fokus på objektet man ska ta kort på men den gör inte det utan bara gnisslar och hackar typ. Åå! Jag orkar inte lägga pengar på ett nytt objektiv nu. FAN!



Update: HAHA vet ni vad?! Den funkar nu! Jag behövde bara krixa lite med objektivet så nu funkar den som den ska! :D

idooool



Hejsan kära vänner. Nu är jag i arvidsjaur och är här till på söndag. Ikväll är jag hemma och myser med mamma, pappa och zäta! Dom ville se dobidoo, men jag vill se idol och eftersom jag nästan aldrig är hemma och umgås med dom (jag envisades om att se idol någon annanstans annars) så ska vi se idol! Hehe. Får se om det blir någon mer bloggning i helgen, annars hörs vi på söndag eller måndag! ♥

inte min dag idag..

Tjenare! Ja som ni ser på rubriken har detta inte varit min dag. Inget har hänt eller nått allt har bara känts....bajs. Detta kan Julia intyga hehe :p

Ja vad ska man mer berätta... Snart är det PH, king! Jag tror fan jag börjar få sittsår på rumpan pga all teve jag ser och så mycket som jag sitter vid datorn! Men nästa vecka har jag och Julia tänkt börja träna! Oj så skönt det ska bli att få röra på sig! Längtar =)


gammal bild

man kan säga att jag klädde mig efter vädret idag



 
HEJ HEJ! Fy vad kallt det var idag! Trodde typ jag skulle frysa ihjäl när jag cyklade hem från skolan. 
Vi gjorde näthandelprov idag och det gick bra! Elin och julia ska komma hit sen och då ska vi se grey's anatomy! Nu börjar paradise hotel om! Puss på er :)

Update: Det jag menade med "man kan säga att jag klädde mig efter vädret idag" var att vädret var så dystert, kallt, regnigt osv och jag var ju näst intill svartklädd så det passade ju ;)

jag idag



Kvällen kommer bestå av plugg, desperate och cougar! Nu ska jag koka nudlar och sen sätter jag igång med plugget. Datakunskapsprov imorgon :( Ett plus är att typ all snö har smält bort ialla fall! Puss

måndag

Hej sitter just nu i tevesoffan och dricker varm choklad med grädde! Mums. Nu är det paradise hotel! Lär sitta kvar här hela kvällen och bara se teve och dega. HEHE rolig kväll!



Imorgon har vi sovmorgon till tio! Gött :)

fyra bilder från i fredags


Julia L och jag!


Sofia, Filippa och jag!


Julia, Cornelia, Maria och Amanda!


Julia, Jesper och Maria!

ett dygn i arvidsjaur



Hej! Nu är jag hemma i lägenheten i skellefteå! Kom med bussen vid 19 och då for jag hit och lämnade mina grejjer sen for jag och handlade mjölk, smör och risifrutti! Nu sitter jag med inpackning i håret och ser how i met your mother.

Igår var jag med amanda och vi såg pretty women. Älskar den filmen! Sen for vi till emelie och träffade hon och minna, sen for vi och träffade kalle! Kul var det :) Idag har jag verkligen inte gjort nåt. Sett teve och suttit vid datorn. Och ätit.

Imorgon är det skola och datakunskapsprov. Yey...

har ett par nya örhängen


GINA TRICOT
superfint med fjäderörhängen!

i arvidsjaur

Hejsan gott folk! Idag klockan 14.30 åkte jag buss till arvidsjaur. Framme vid kvart över fyra och då gick jag till konsum där mamma var. Nu är jag här hemma och käkade tacos för en stund sen. Ikväll ska jag vara med Amanda! Tror då det ialla fall haha. Har inte snackat med hon än HE HE.

Gårkvällen var jätteskojj! Först for jag till Julia L där vi två fixade oss tillsammans, sen for vi till Julia H där hon hade inflyttningsfest! Massor av trevligt folk var där! Sen for vi några stycken till max där vi var ett tag sedan for jag och Julia L hem till henne där jag sovde över :)

Nu ska jag ringa Amanda! Puss på er

ja höll på att dö


Imorse

Seriöst. Jag höll fan på att dö när jag vaknade imorse. När jag hade stigit upp och kollade ut såg jag att det snöade! NOOOO! Vill inte ha snö än! Av årets 12 månader är hälften av dom vinter. Typ 6 månader av depression (förutom jul och nyår då hehe) Nej nej... I'm not ready for winter yet!

Brorsan är på besök här uppe i norrland och nu under helgen ska han låna min lägenhet och som tack för det bjöd han mig på en subway-macka idag efter skolan!

Imorgon stannar jag kvar skellefteå och åker till arvidsjaur på lördag istället!

oo heelveeete vilka snygga skor!


Skitsnyggt med dragkedjan där bak! Vill ha dom, men jag har ju faktiskt redan ett par svarta kilklackar =)

Nelly.com!

onsdag



Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Nu ska jag laga mat (värma en matlåda i mikron), sen ta en powernap, sen ska jag färga håret och så behöver jag göra lite näthandel och så ska jag väl klämma in lite grey's anatomy också! Jepp, min kväll det. Puss

tisdag


Elin!


Amanda och Julia!


Johannes och Jonathan!


Maria!


Lisa took a nap! Haha

Hello! Hade med mig kameran till skolan idag så här ovan ser ni lite bilder från dagen :) Efter skolan drog jag hem men jag är så less på att bara sitta inne och dega så jag hörde av mig till Julia L! Vi drog ut i det fina höstvädret och hängde på stan ett tag. När jag kom hem gjorde jag mat - fiskpinnar och potatismos!

Snart är det PH! Yey!

bättre bilder på dom nya conversen!



måndag

Ja.. Verkar som jag tog en bloggfri helg... Vilket var rätt skönt ändå!
I helgen har jag varit hemma i ajaur. Varit med tjejerna, hängt med mamma och pappa och övningskört lite =)

Just nu sitter jag i läggan och bara chillar, gör inte mycket annat haha! Har sett premiären av paradise hotel ikväll, awesome!

Är det nåt bra på teve ikväll elleeeerrr? Skriv isf! :D
PUSS

fler bilder från bowlingen!


Amanda, Julia L och Ida!


Snyggskorna!


Angelica och Julia!


Julia H och Amanda!


Cornet med koll!


Julia H, Angelica och Elin!

HELLO! Idag fick vi sluta lite tidigare vilket var skönt! Imorgon åker jag till ajaur så jag måste ta och packa ikväll. Har även tänkt att städa också!

Nu ska jag laga mat. Ska försöka mig på att göra stuvade makaroner! To be continued... Haha

välkomna hem


Jag betällde ju dom för ett tag sedan men fick hem fel storlek så vi skickade tillbaka dom och beställde ett par nya och dom kom för någon dag sedan. Men dom kom ju inte hit till skellefteå så mamma och pappa var gulliga och skickade hit dom! :D

Jag har slut batteri i kameran så ni fick bara en sån här sketen bild. Kan visa er bättre bilder nån annan gång =)

off to school!

premiärer!

Hej där! Ikväll har det varit två efterlängtade teve-premiärer och självklart såg jag båda två! DHW och Cougartown =) Och imorgon är det Grey's som gäller! Det som är bra med hösten är ju alla bra teveprogram som sänds! Awesome.

Idag var jag på stan med Cornelia ett tag. Innan jag drog hemåt köpte jag med mig en liten box sallad från ICA! Dom har skaffat en salladsbar där man får plocka sin egna sallad och det är i lösvikt. Det finns kyckling, sallad, grönsaker, dressing, pasta osv! Skitsmart ju!

God natt!


HAHA!

titta vad jag köpte idag!


Luktar underbart!

JAG VILL TRÄNA!

Åh jag är less på att bara sitta inne och dega, vill börja träna och röra på mig, få bättre hälsa och komma iform!! Har tänkt börja träna på friskis&svettis vilket är bra. Fara på spinning och aerobics osv! Känner mig taggad! =D

Nä hörrni! Nu ska jag sova.. Börjar tio över fem fem över tio (ska det va) imorgon! Har lite ont i huvet så jag ska ta mig en alvedon sedan hoppa i sängs! God najt ♥

fredagen!


Det började med att jag träffade tjejerna på max där vi drack lyxshakes!


Påväg till bowlingen!









Tack för en grym fredagkväll! =)

supertrevlig helg!

Hejsan gott folk! Nu är jag hemma i läggan!
I fredags var det bowling med några brudar som gällde (bilder coming soon). Jag vann inte men jag lyckades ialla fall göra tre strikes i rad vilket inte är så illa pinkat va? Haha ;) Jätterolig kväll var det!

På lördagen for jag till luleå med elina, minna och hanna och shoppade! Sen följde jag med dom till piteå. På kvällen var jag, hanna, elina, minna och moa hemma hos hanna och hade skojj! Idag har jag och hanna bara chillat, sett film och så var vi och käkade med elina på sunes också.

Två nya linnen från Monki:

bowling!

Hello! Ikväll ska jag och några tjejer från klassen fara och bowla! Jag har inte bowlat på huuur många år som helst så vi får se hur det går men jag tror det kommer bli jätteskojj ialla fall!

Imorgon ska jag och shoppa i luleå med Elina, Hanna och Minna! Och istället för att fara tillbaka till skellefteå sen följer jag med dom till piteå istället och spenderar kvällen och natten där! Kommer bli super =)

Nu ska jag duscha!

RSS 2.0