piteå dansar och ler

Imorgon far jag och brudarna elina och hanna till piteå! Jag har inte snackat med någon av dom men jag antar att vi ska träffas på busstationen nån gång före bussen går haha. Amanda kommer på fredag! Helgen kommer bli grym!! TAGGAD. Kameran hänger med :)

Nu ska jag sova, hörs på söndag! Puss ♥

impuls


Inatt fick jag en impuls och klippte av mina gamla leggings och förvandlade dom till cykelbyxor!
Snyggt va? :)

I'm freeeee!

Yepp. Idag var det sista arbetsdagen på badet. Så nu är jag ledig en vecka, sedan börjar mitt andra sommarjobb för i sommar som varar i två veckor. Kommer jobba med elaaina så det blir skojj!

Jo justde! Igår var jag på trästocks i skellefteå med elina, amanda och hanna! Vi hade riktigt skojj även fast själva festivalen inte var så kul ;) Skitkallt var det också! Så vi blev inte långvariga där. Vi kanske var där i 2-3 timmar, innan vi stack till max och sedan begav vi oss hemåt. 

Blir sängen snart. Är sjuuukt trött.

Och bara för att detta inte ska bli ett bildlöst inlägg:

Hittade bilden på Cissi's blogg! Från skolavslutningen :)

h&m


jag beställde halsduken och jackan här ovan (+lite underkläder) inatt från H&M!

funderar även på att beställa nån av dom här transparenta skjortorna (som också är från H&M):

jag prövade den svarta då vi var i Wien men den var nästan fööör transparent, men dom kostar bara 99 kronor så... ;) men vi får se!

bilder: hm.com

tisdag



Hejsan hejsan! Sitter just nu och kollar runt på datorn lite och smälter ner maten. Käkade grillat nyss (eller ja för ett tag sedan), smakade super! Annars då.. Har epilerat benen (aouch!) idag. Sen har jag även varit förbi amandas jobb en sväng för att hålla henne sällskap, träffade även på rasmus och linus där . Two old classmates! :)

Nu blir det efterrätt! Puss

ångest-inlägg

känner för att skriva av mig! jag har verkligen jättetråkigt just nu och så har jag ångest.. ångest över att sommarlovet känns över och ångest över att jag inte gjort mycket speciellt detta sommarlov. jag har mest bara varit inne och sett film och.. gjort nothing. åh!! vill döööööö. jag vill inte ödsla många fler sommarlovsdagar på att sitta inne och göra ingenting utan jag vill typ fara på en liten tripp nånstans över några dagar, göra något om dagarna, göra nått impulsivt, fara jag och ett gäng nånstans och typ bada, grilla osv en kväll .. inte fan vet jag.. GÖRA NÅTT!. jag må låta löjlig men för mig känns sommarlovet typ över (trots att jag har halva kvar). och hittills har sommarlovet varit för det mesta rätt boring. det har funnits många riktigt roliga stunder under detta sommarlov också (piteå-helgen, wien-resan
t ex), men over all har sommarlovet varit ganska tråkigt :( och jag har en stor JÄVLA ångest över det. t ex idag: det har varit en jättefin och varm sommarkväll och vet ni vad jag har gjort? varit inne, sett en film, käkat chips, druckit mer än halva 2 liters-colan - i min ensamhet. från och med nu ska jag göra det bästa av sommarlovet som är kvar!

tack och god natt ♥

märks det att jag gillar turkost? ;)


ring och nagellack - h&m, linne - gina tricot

god natt

HEJ! Idag var jag och simmade en timme på badet, skönt var det och jag kände mig riktigt hälsosam och smal efter det. Ikväll käkade jag grillat, drack massa cola och åt jordgubbar med glass och PANG blev jag fet och onyttig igen.
Brorsan kom hit idag och syrran kom över för lite grillat ikväll så idag har heeela familjen umgåtts vilket inte händer varje dag :)


Jag(som bevisar att jag är längre än syrran) och mina två fina syskon ♥

torsdag



två bilder som jag hittade på fejjan från när vi var på Prater(nöjesfält) i Wien!!

Hejsan! Har lite bråttom just nu! Ska iväg till elina för att vara med hon och amanda och jag lovade amanda att inte vara så seg som jag brukar vara haha. Tänkte bara titta in och säga I'm alive och att sommarjobbet går bra! Imorgon är jag dock ledig, skönt :) Vi hörs.

pics från wien


I väntan på flyget!


Coacherna på flyget!


Påväg!


Framme i Wien!


Första kvällen var jag och några och käka en sen middag på en resturang


Efter det for jag, hanna(syns knappt), amanda och elina en sväng runt samhället vi bodde i.


Nice house


Före första matchen tog jag och laget en liten promenad för att vakna till.


Här spelar killarna match.


HAHA! Vi har trakasserat Elina med detta fina kors hela helgen! Vi har gömt det under kudden när hon ska sova, i duschen när hon skulle duscha och på toan när hon skulle gå på toa. Så kul! (ps. snyggt att jag har tröjjan fel väg på bilden)


Här är vi på väg hem och ser en fin utsikt över Wien.

Dessa dagar har varit varma, svettiga, spännande men framför allt - riktigt roliga! Vi har kämpat och det har gått bättre än förväntat! Vi tog oss till semi där vi förlorade och då blev det match om bronset mot ett amerikanskt lag där vi tyvärr också förlorade. Vi förtjänade dock bronset. Det gjorde vi. För så som vi spelat i helgen har vi inte gjort många gånger förut. Både i semin och bronsmatchen spelade vi fantastiskt bra. Jag och mitt fina lag.

första dagen på jobbet



Ja idag var det då första dagen på badet! Kände mig inte vidare taggad när jag steg upp tidigt imorse med träningsvärk i hela kroppen. Men det gick bra ändå! Jag och ida fick slipa nå bänkar och sen stå i kassan. Vi fick sluta halv 2 och då for vi på greya med sten och henke och käka en supergod lunch :) Blir nog en tidig kväll ikväll känner jag... Är jättetrött.

Ska lägga in lite bilder från Wien här strax. Stay tuned!

far till österrike imorgon!!

Heeello! Imorgon far alltså hela arvidsjaur basketgäng till Wien! Känns sjukt konstigt... Konstigt att jag ska flyga, att jag ska utomlands och hela köret. Haha. Vi ska ialla fall på en jäkulst stor cup. 9 olika sporter, och flera tusen deltagande från världens alla hörn. Jag tror det kommer bli en väldigt rolig resa för vädret ska va grymt och jag kommer hänga med en massa goa vänner! Vi kommer hem på söndag! Vi hörs antingen då eller på måndag. Ha det super! Puss ♥

nytt



nytt linne från gina tricot, 99 kr. superfint med färgstarka kläder till sommaren och brunbränd hy!

but I'm still, I'm still an animal



ny klänning från H&M, 99 kr!

Hej hej! Idag har jag varit en sväng på samhället och växlat pengar. Vi åker ju till Wien på onsdag!!!!! TAGGAD. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta't lugnt. Packa o sånt. Puss.

en bra helg










Sådärja! Lite fräscha bilder från helgen som sätter färg på lilla tråkiga bloggen :)

Jag orkar inte berätta vad vi har gjort i helgen in i minsta detalj och dag för dag, men jag kan berätta att helgen har bestått av att gå på stan, shoppa, käka på max, se på fotboll, hänga i läggan, skratta, träffat folk osv.. :) Mycket rolig helg ialla fall!

piteå över helgen

Hej! Det är inte så att jag har så mycket att göra att jag inte har tid att blogga, utan jag gör typ inget och därför finns det ingenting att blogga om och därför blir det inga uppdateringar! Men jag ber om ursäkt för att bloggen är så himla tråkig :)

Ialla fall.. Klockan 17.10 far jag, Elina och Amanda till piteå över helgen! Ska bli skönt att slippa arvidsjaur ett tag :) Vi ska bo i Elinas lägenhet där det inte finns ett skit (hon fick just lägenheten)! Haha vi kommer sova på liggunderlag och i sovsäckar och det finns inga kökssaker så vi får käka skräpmat hela helgen (Y) Nämen det kommer bli trevligt! Vi kommer gå på stan, se fotboll, hänga ute och njuta av solen (förhoppningsvis *håller tummarna*).

Ha en bra helg! Vi hörs på söndag eller måndag :)

RSS 2.0