påsklov

Nu har vi äntligen fått påsklov och det känns underbart! Och vädret är fint också =) Ikväll ska jag på bio med några brudar. Vi ska se Flickan från Ovan eller The Lovely Bones som den heter på engelska. Mysigt! Får se om det blir en promenad till bion i fin-vädret! Puss.


tisdag

Hejsan! Idag var det friluftsdag på Vittjokk med hela skolan och gymnasiet. Det blev lite slalomåkande, ätande, chillande och fikande. Trevligt var det. Nu är jag helt slut men som tur bjuder kvällen på riktigt bra teve! Dating in the dark, Cougar Town och Christine. Yey! Men tyvärr är det inte DHW ikväll :/

Tänkte också berätta att igår var jag, Hanna, Sten och Dennis i Luleå och såg Plannja spela. Bra match! Kenneth var snäll och skjutsa =)

Yesterday:

Sten på vägen dit!



Och två bilder från matchen!

söndag


gammal bild i brist på annat.

Hej! Idag har jag sett en massa Taking the Stage-avsnitt på MTV och käkat på frasses med Emelie och Amanda. En bra söndag helt enkelt. Nu ska jag duscha och sen ta det lugnt framför teven. Ajöss!

tävling på modeflickan.se!


För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera.

Black eyed peas - Rock that body



Klockan 20.30 släckte vi ned hela huset i en timme för att rädda miljön lite, gjorde ni också det? =) Nu ska jag se filmen jag hyrde, Final Destination, all by myself. Vi hörs! Puss och god natt.

våfflor




Idag har syrran och hennes kille varit förbi och vi käkade lite våfflor och så :) Trevligt! Ikväll är jag bara hemma för mina vänner är antingen i Malå eller så jobbar dom. Så ikväll får en trevlig film och chipspåsen vara sällskapet. Hehe.
Fred ut.

fredag!


skor, converse. ring, h&m. bild1, elinwahlberg.blogg.se. bild2, ndotter.se. bild3, ?. body/baddräkt, net-a-porter.

Och då var det helg! Var på ica efter skolan med Amanda och handlade chips, dipp och dricka så det ser ut att bli en filmkväll med tjejerna ikväll. Härligt! Snart kommer mamma hem och då är det middag. Hejs!

torsdag

Hej! Gles uppdatering ser jag.. dåligt. Dock brukar jag ju inte vara någon höjdare på att uppdatera men ändå :) Hade nationella i engelska igår, matteprov idag + att vi har ett till imorgon. Men matteproven är inte så himla svåra så det är lugnt. Nu ska jag ut med hunden! Puss puss.

sovmorgon!




God morgon! Idag har vi sovmorgon till tio. Skönt att få sova ut lite på en skoldag för en gångs skull :) Senare idag är det Nationella i Engelska så önska mig lycka till! Kan behövas ;)

Ha en bra dag! Hejdå ♥

collage


t-shirt, gina tricot. linne+klänning, monki. hatt+shorts, weekday. spetslinne, h&m. converse.

long time ago


Hittade bilden på Amanda OS facebook och jag var bara tvungen att lägga upp den här! Gud så himla små och söta vi var! Bilden är från en sommar för länge sedan då jag och mitt fotbollslag var på PSG. Mig hittar ni längst ner till höger.

NU: Svenska Hollywoodfruar på trean!

sjuk


bild, lisaplace.devote.se. om man ändå hade pengar...

Hej! Jag har ju varit rätt så förkyld i helgen och idag när jag vaknade dunkade huvudet och jag hostade jättemycket så jag bestämde mig för att vara hemma och vila upp mig idag. Det känns lite bättre nu ialla fall.

Nä nu orkar jag inte med datorn nå mer.. Internet segar som tusan så nu går jag till teven och ser sex and the city! Vi hörs!

söndag


laget! (minna och moa var borta)

Idag spelade vi våran sista seriematch mot det obesegrade Bergsviken. Efter matchen gav vi Malin blommor och presenter eftersom det var våran sista seriematch och Malin har varit vår tränare i fyra år. Det fanns knappt ett öga torrt då :') Kommer sakna mitt lag och våra roliga stunder tillsammans ♥ Men vi har ju faktiskt kvar cupen i Wien till sommaren, så vi har några månader kvar tillsammans =)

blue/red



bilder, nelly.com

Jag är riktigt sugen på ett par låga converse i någon av dessa färger. Lutar åt dom marinblåa, för tänk så fina dom skulle vara till sommaren! Åh...

lördag

Hej! Har varit på Medan från klockan åtta idag och nu är jag supertrött. Dessutom är jag halvt sjuk. Har ont i halsen, hostar som en tok och det kliar både inne i och på halsen. Wierd, haha. Kanske ska ta och vila lite? =) Ikväll hänger jag med Amanda, Elina, Imaan och kanske någon fler. Få se vad vi hittar på!

Bilder från dagen:

en ferrari-telefon!


Sten!


Olivia bland alla saker!


go'-moppen som var till salu!


motorcykel-telefon!


världens bästa baskettränare!


en liten ängel.

åskviggen


Hej, har varit på bio med Hanna, Minna, Emelie, Sten och Emil R ikväll. Vi såg Åskviggen ↑, själv tyckte jag den var lite väl löjlig ibland men den snygga killen i filmen gjorde saken lite bättre, höhö.

Imorgon har basketen loppis på medan för att tjäna ihop lite pengar till Wien-resan. Tar med mig kameran så förhoppningsvis skrapar jag väl ihop några bilder =) Klockan 08.00 ska jag vara där så god natt med er!

torsdag


snygg (men tyvärr slutsåld) kavaj från H&Ms Garden Collection


Hej! Kom hem från syrran och Johan för ett tag sedan. Jag, mamma och pappa har varit där på lite födelsedagsfirande för Johan fyllde nämligen 25 i söndags! Det bjöds på tårta och fika. Trevligt =) Imorgon är det redan fredag! Härligt!

onsdag


me

Hello! Har laddat in lite ny musik i ipoden, kände att det behövdes eftersom det var cirkus 50 år sedan senast. Förövrigt har jag varit på två träningar idag. Först med laget och senare på den gemensamma träningen (med pojkarna) då det är spel hela tiden.
Har nyss proppat i mig en Gorby's och nu blir det sängen! God natt ♥

Min dag (genom en värdelös mobilkamera)


Vi fick sluta tidigare idag, men jag skulle iväg och fika med Amanda efter skolan så jag stannade kvar för att vänta på henne. När Minna skulle fara hem hotade hon att sno min cykel. Efter ett tag fick jag ett sms där det stod "Mohahaha". Jag blev fundersam och gick ut och kolla och fann min cykel såhär ↑ Ha-ha, jättekul Minna ;)


När Amanda hade slutat for vi till Greya och Elina följde också med! Mysigt och trevligt :)


Me (med ett fint litet peddo-smile)


Fint väder idag.


Klockan 21.00 förflyttade jag mig till teven och såg DHW med en godispåse vid min högra sida.

GOD NATT! ♥

+++


örhängen-topshop, bild1-thekillingmoonconfused, bild2-?, sko1-dinsko, bild3-lisaplace.devote.se, sko2-topshop

måndag



två bilder från i fredags då jag och Hanna (där bilderna är tagna från) var på vittjokk!

Hej på er! Har ju varit rätt upptagen i helgen så bloggningen har inte varit på topp.
Första skoldagen efter lovet och det kändes tungt. Och kul att vi har nationella i engelska tomorrow.
Igår spelade vi basketmatch mot Antnäs och det gick bättre än förväntat, vi förlorade dock men det var med mindre poäng än vad det brukar vara, höhö.
Ikväll är det Svenska hollywoodfruar på trean så jag sitter bänkad framför teven ikväll! Vi hörs.

text.

Hej! Sitter och lyssnar på Rude Boy - Rihanna just nu, skitbra låt! Snart ska jag iväg till Amanda, vi ska se melodifestivalen och sen ska vi förbi Hanna en sväng.

Idag har jag varit och dömt basketmatcher på gielas hela dagen. Det är nämligen ett sammandrag för småttingar i helgen och jag blev tvungen att agera domare. Jag ska även vara domare hela dagen imorgon också och sen vid 16.00 åker jag och mitt lag till Antnäs för att spela säsongens nästsista match. Så ni lär inte höra något från mig här på bloggen imorgon =) Pusshej!

hennes&mauritz


lite nödvändiga saker till sommaren/utlandsresan som jag beställde från H&M igår!

Vittjåkk

God morgon! Det har inte varit bra väder på hela lovet men idag skiner solen och strax ska jag och Hanna åka upp till vittjåkk och åka snowboard respektive slalom! Det var så länge sedan jag åkte snowboard så det kommer bli jätteskojj. Har packat med mig lite bullar och varm oboy som jag kan mumsa på när vi blir för trötta =).



två bilder från tidigare gånger då jag har varit på vittjåkk =)

11mars



Hej! Har varit och badat med Amanda idag! Före det gick vi på Underverket och kollade på parfymer. Där hittade jag parfymen ovan och det var halva priset på den så den kostade bara 80 kr!
Nä nu hinner jag inte skriva mer för snart är det basketträning. Kram

längtar tills man kan gå klädd såhär


tröja, gina tricot. jeansshorts, cubus. väska, ullared.

SATC


bild; loweo.blogg.se

Hej! Har varit ute på en långpromenad med Zäta idag och nu sitter och belönar mig själv med en Center. Hanna skulle egentligen ha följt med men hon var för klen så hon orkade inte, haha. Nu är det SATC på 3'an! Hörs senare ♥

09mars



Hejsan! Kom just hem från optikern. Har varit på en linskoll, och jepp jag har fått sämre syn. Nu är jag uppe i -3.5. K-U-L. Tidigare idag var jag och bada med Hanna! Eller ja.. Det var väl inte så mycket till bad, vi bastade mest :p Ikväll blir det teve-mys med tjejerna! Kram.

finally!



Hejsan på er! Jag har nu gjort klart engelskan och skickat in den. Den blev klar för över en timme sedan men jag har inte kunnat spara uppsatsen eftersom varje gång jag tryckte på "Spara som..." kom det upp en liten ruta där det stod "Microsoft word svarar inte och måste avlsutas". Tillslut lyckades jag klura ut vad problemet var och kunde då äntligen spara den! Nu är min hjärna som spagetti så god natt, haha!

07mar


monki, dinsko, hm, makeupstore, hannamw.bubbleroom.se.
Kan inte sommaren komma nu?!

Hemmakväll




Hej! Har varit och handlat lite gott och hyrt film för kvällen. Skulle egentligen ha sett film med Elina ikväll men ingen av oss orkade så det blev en hemmakväll istället! Men det blir skönt. Ha en bra kväll, puss.

going nuts



Jag försöker göra engelskan men huvudet står helt stilla och jag kommer inte på någonting att skriva om! Blir galen snart.
Blev ingen bio igår utan jag såg film med Amanda och Elina istället. Myyys. Nu ska jag ut med vovven. Ciao!

LOV!



sammetsleggings, cubus. kavaj, second hand. prickig t-shirt, vero moda. ring, glitter. converse.

Tjenare! Nu är äntligen sportlovet här och vädret är super! Borde egentligen börja med engelskan men jag kommer inte på något att skriva om så jag skjuter upp det till imorgon ;p. Ikväll blir det troligtvis bio och nu är det mat! Kram.

04mars



Hej! Oj, vilket härligt väder det är idag då! Var ett tag sedan man såg solen och kände lite vårkänslor så det var ett kärt återseende =) På lunchen for jag, Hanna, Emelie, Bea och Minna till frasses och käka där. Mycket godare än fisk.. Haha. Idag ska jag börja med skriva VG/MVG-uppsatsen i engelska och som vanligt lämnar jag in den i jävlat sista sekund.

Nu är det mat!

onsdag

Hejsan! Vi hade håla på matten idag och då bestämde jag och Hanna oss för att fara hem till mig och se Desperate Housewives eftersom vi missade det igår. Efter skolan var det träning och det blev väl inte så mycket till basketträning utan vi gymmade istället! Haha.
Direkt efter skolan igår for jag, Hanna, Sten och Dennis till Luleå för att se Plannja möta Norrköping! Superbra match och Plannja vann! Vi fick gratis biljetter och skjuts av Heikki, tack!




Alanya, Turkiet 5/5 - 12/5!


Yes! Om 65 dagar åker jag, mamma och syster ner till Alanya i en vecka och det kommer bli så skönt att komma bort till värmen och bara sola och bada! Åh vad jag längtar! :D
Jag fick veta förra veckan att vi tre skulle åka på en utlandsresa och i lördags bokade vi resan till Alanya! Utsikt över hotellet vi kommer bo på ser ni på bilden uppe i vänster =)

01mars



1) ? 2) stylorectic

Vi fick sluta 12.00 idag! Skulle egentligen ha haft bild och fysik men dom lektionerna blev inställda. Bra start på veckan, hehe. Snart ska jag bege mig ut i snöstormen för att sola lite solarium. Kvällen kommer bestå av pluggande. Har nå engelska-grejs som ska vara klart i veckan och jag är inte i närheten av färdig! Stress!
RSS 2.0