Halloween

Jag ska vara utklädd till en död prinssessa, gå "bus eller godis" till vartenda hus, sen ska jag skrämma småungar och ta deras godis, hehe.. ψ Nej då, så hemsk är jag inte :) Jag och elina ska se bio ikväll :) High school musical 3. Men jag kanske tar och rånar några barn på deras godis på vägen dit, så jag har nåt till bion. Skojjar bara :P Ha en bra halloween, annars tar jag erat godis! NEJ, nu är det inte roligt längre, nu måste jag sluta skämta! Ha nu en läskig och busig halloween! Hahah :)

Rubrik

God dag bloggen. Finns inget mycket att berätta, ska bara visa mina inköp! :)




Gina tricot


Indiska



Cubus


Kicks


H&M. På ena står det i svenska kronor, på andra i euro, haha!

Shopping

Hej, här sitter jag i brorsans lägenhet. Han och far är och ser hockey. Skellefteå vs. HV71! Skellefteå vinner lätt! :) Jag och hanna följde med pappa hit i morse, vi skulle shoppa! Efter några timmars shopping så åkte hanna hem med bussen vid 14.00. Jag stannade kvar ett tag efter att hanna hade åkt och shoppade lite till. Nu är ju far och bror och ser hockey, så jag är själv. PARTY PARTY! Heheh ψ nä, skojjar bara :D Idag så hittade jag mig själv en mössa, ett par jeans, en t-shirt, tre trosor, foundation, concealer och... nä, det var nog allt :) Vi höres imorrn!


Min nya mössa! Krullet är kvar, det bara gömmer sig där under nånstans, haha ;)

Vars är jag?!

Gud, vad konstigt det kändes att vakna upp imorse! Jag fick tväres en sån här känsla; vars är jag? Men sen så kom jag på.. :P När jag hade vaknat, så släppte jag in Zäta i mitt rum och han hoppade upp i sängen, så vi hade lite morgon-mys ^^

Här är gullepluten: 



Sen så vart han busig och tog min strumpa:



Haha, kamp :D

Nu ska jag ta mig en dusch, tjingeling ;)

Tisdag

Tjena tjena! :)
Idag ska jag försöka röja undan lite saker från mitt rum. Ska ju byta säng idag! :D Det kommer bli en stor förändring. Och jag med mitt mini-rum så kommer jag ju inte få plats med alla saker som jag har haft under sängen... Så det kommer bli trångt ;P Men men, det är väl bara att börja då! Sen måste jag duscha, sen är det bara att se vad dagen har att bjuda på! :) Kram!

Hahaha

Jag var inne på Tjuvlyssnat.se och så läste jag en rolig sak:

En ganska full kille ~19 står utanför klubben med en inte lika full tjej ~18. De pratar en stund, och det framgår att tjejen är engelsktalande. Plötsligt rapar killen.
Kille: Oh, excuse me, I usually rape when I'm drunk.
Svenska:
Kille: Oj, ursäkta mig, jag brukar våldta när jag är full.

En till:


Tjej och kille ~18, som verkar vara ett par, sitter och diskuterar skolan.

Killen: Vet du något om Zimbabwe?
Tjejen: Vem var det nu igen?
Killen: Det är ett land...
Tjejen: Jaha...
Tystnad.
Tjejen (lite stolt): Jaja, men jag vet i alla fall att det stavas med S!

Hahaha!

Jag ska sova lägre ner

Jag har en sån här loft-säng, man kan justera den, så man kan alltså bestämma vars man vill ligga. I början så hade jag den högst upp. Men sen så flyttade jag ner den så jag har haft den i mitten nu for a while. Men nu är jag less! På att varje morgon och kväll ska behöva klattra upp och ner på stegen. På att varje gång jag har glömt att göra något med fötterna nere på jorden ska måsta klättra upp och ner på stegen. På att när jag är som tröttast ska behöva klättra upp och ner på den JÄVLA STEGEN! Så nu ska jag ha en icke-loft-säng, hehe. Men först måste jag städa upp i mitt rum, ser förjävligt ut :P Man måste ju kunna få ut loft-sängen ;) Annars så.. go kväll! 


My bed...

Första dagen på lovet

Nu har lovet börjat. Men snart så är skolan tillbaka igen. Men inte än! :P

Igår så hyrde jag, minna och elina en film. Timber Falls. Krånglig film att förklara men den var bra! Jag hyrde även Sex and the city-filmen. Så när jag kom hem gjorde jag mig en macka och oboy, och satte på filmen (att det alltid låter så snuskigt, hehe.) Nu ska jag ut en sväng och lämna tillbaka filmerna, på den svängen följer Zäta med :) Tjao!

Dom jävlarna..

Jag minns inte resultatet men vi förlorade.. :( Efter matchen så var det några som hade varit inne i vårat omklädnings och tagit nå små saker från oss alla. T ex pengar, min christina aguilera-parfym, min mascara, och nå andra saker.. Det var inte så mycket kvar av parfymen och det var inte så mycket, men det är ju tråkigt att det ska hända! Vi tror att det kan ha varit motståndar-laget, för dom hade inte blivit bestulna, och dom var dom enda som var där inne när vi hade gått därifrån men man vet inte.. :/ Ikväll ska jag vara med elina, minna och kanske bea och hanna :) Kram.

Jag fryser!

Vi har varit ute sedan sex till för ett tag sen, och kallt har det varit! Vi for först och åt på frasses. Sen gick vi till ishallen. Sen for vi till elina. Sen till Gielas, och det var där det började.. Hanna skulle träffa en som heter Timmy, och vi stod och vänta på han i två timmar typ! Vi höll på att dö! Fötterna var bort domnade, näsan rann och var knall-röd. Så att efter nästan ha frysit ihjäl så kom han. Jag och elina gick iväg och satte oss i ett lek-skepp som står på stranden för att vänta på hanna medans dom träffades. Då tog vi fram min chips-påse och börja käka chips! Haha. Men vi pallade inte vänta nå länge för vi var typ stelfrusna, så jag ringde min mamma som kom och hämtade oss! Hanna stannade kvar där efter vi hade dragit. Jag vet inte hur länge men hon överlevde nog kylan! Haha. Imorrn är det match mot antnäs hemma, hoppas vi vinner! God natt ♥

Flåt!

Basketpojkarna vann matchen lätt! 107-35 :)
Åt nyss kyckling och ris men det finns alltid plats med Frasse strips i min mage! :D Jag, hanna, minna och elina ska på frasses och käka. Sen vet jag inte vad vi hittar på! :) Ha det bra!



Snart åker amanda till trollhättan! Kommer sakna henne! <3 :')

Lördag

God morgon!
Idag ska jag, amanda, minna, hanna och elina till gielas. Vi ska lära oss hur man gör när man sitter i seketariatet, det är så få människor som kan det här, så då ska vi lära oss det så vi kan tjäna ihop nå peninga, haha. 50 kronor varje gång man sitter i seketariatet :P Det är så mysigt att vara på gielas, det är så kul! Jag älskar att vara där och se basket matcher och framför allt spela basketmatcher! Och jag älskar att vara där på sommaren! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen klä på mig och kanske ut en sväng med Zäta. Tjao!


Zäta för en stund sen, vilandes i mitt knä :)

LOOOOOOV

Änteligen lov! Så skönt, nu kan man sova ut och chilla på dagarna ;P
Idag hade vi svenska prov. Gick sådär. Just när man får provet i sin hand, så känns det som man kan ingenting! Man får typ panik, man glömmer bort allt för en sekund. Men sen så flyter det på, allt kommer sakta tillbaka in i huvet :) Ikväll är det idol, som me and tha gang ska se. Med stora lass av godis och chips! :D Innan det så ska jag och familjen och några andra på lappis och äta tacobuffé, mumsigt! Brorsan är hemma! :)

Torsdag

Gud så skönt att få lov imorrn! :)
Jag sitter och funderar om jag ska skriva en VG/MVG uppsats till so:n. Vi håller på med revolutionerna, Franska, Amerikanska och Industriella. Dom säger att uppsatsen går att göra på typ 20 minuter, men för mig tar det väl en timme :P Och om jag gör den så blir den nog inte godkänd, haha.
Snart är det basket, och efter det så ska jag till hanna och färga hennes hår. Jag måste plugga svenska också, har prov imorrn. Och så måste jag göra klart G-kraven för so:n som ska vara klar tills imorrn. Oj, vad mycket det blev nu då :P
Vi kommer nog inte höras mer idag, men ha det! :)

MVG

Vi fick tillbaka engelska provet idag, och ni ser ju här uppe vad jag fick. MVG! Så glad jag blev! :D
Vi hade gympa sista timmen, och vi spelade badminton. Axel råka skjuta upp den här "bollen" som man spelar med i basketkorg-nätet, och så skulle sten försöka få loss den genom att kasta upp sitt badminton-rack i nätet och så fastnade hans rack, hahah! Det var roligt :)
Ikväll är det basketboll-träning, hoppas det inte fastnar nå basketbollar i nå badminton-nät. Hehe.. tvärtom lixom.. hehe.. roligt.. hehe.. Nä, men ialla fall efter basket träningen är det hundträff. Jag, mamma och Zäta ska dit! :)

Pladask

Jag tog sällskap med emil och markus hem från konfirmationen idag, och så stannade vi och snacka ett tag vid "trevägs-korsningen" som är brevid en sjö. Och det har börjat blivit lite smått is på sjön, så jag ville självklart fram och titta. Smart som jag är så skulle jag ställa mig på en sten som inte var hal, för att titta lite närmare. Och rätt som det var så var båda mina fötter i sjön.. Haha, lilla smarta jag! :P


Beyonce - If I were a boy

Magnus Nordin

Vi hade författar besök idag, av Magnus Nordin. Han skriver typ ungdoms deckare. Han hade läst lite av en bok som han skrivit, Prinsessan och mördaren, och avlutat och helt plötsligt...helt plötsligt började han blö näsblod! Bara sådär! Stackarn.. Så det blev ett litet dramatiskt slut där :P
Nu ska jag ut i ovädret och lämna tillbaks filmen och köpa Sofis mode ;)

You know why!

Nu har jag sett klart filmen! Hahah, så rolig film! I slutet: Why?! You know why! Haha.. Ni som inte sett den förstår säkert inte, men roligt var det! Gänget. Vi måste se den nån gång! :D Nu ska jag se gossip girl!

What Happens In Vegas

Hej, var nyss ute en sväng på samhället. Köpte en tidning, lypsyl och så hyrde jag en film ;)


Det här är min nya jacka! :




Nu ska jag ut på en till sväng... med Zäta! :)

Åå vad tråkigt!

Min kära bror har gjort illa sig igen. Han går hockey gymnasium i skellefteå och han spelade match idag och då bröt han handleden. Han som just har återhämtat sig helt från axelskadan, och börjat spelat för fullt så ska det här hända! Mamma och pappa har åkt iväg till skellefteå, för att lixom bara vara där för han å så.. Usch, vad tråkigt att där här skulle hända!

God morgon!

Jag vaknade typ halv nio imorse, och kunde inte somna om! Låg och kämpade för att hålla ögonlocken nere men ögonen spändes upp hela tiden, så jag kunde inte somna om :P. Vet inte vad som händer idag men jag är sjukt trött. Fast jag skulle behöva cykla till konsum och köpa ett lypsyl.. Jag tappade bort mitt idomin :( Får alltid så torra läppar på vintern! Och torra händer, ben, mage, ja, typ överallt blir jag torr :) Jag har köpt en ny vinterjacka! Det var den där bruna jag pratade om ;) Eller det var inte jag som betalade, hehe..

Här är lite bilder från Finland:


På väg från Sverige


Haha :P


Nå finska tidningar


Energi drycken :)

Tjao!

Finland

Hej! Nu är vi på väg hem från matchen :) vi var nära men vi vann inte :/ men vi spelade jätte bra, vi har verkligen förbättrat oss! Jag älskar mitt lilla basketlag :) innan matchen for vi över en sväng till finland, haha. Övertårneå ligger just brevid finland. Jag köpte två jätte billiga energi drycker som smakade burn i en liten affär i grannlandet :p och så smakade jag, amanda och moa, hannas astma-medicin så skojja om vi hade nå energi till matchen, haha! Ikväll ska jag vara med gänget! :) bilder från idag kan jag visa imorrn, inte så många bilder men.. ;) hej då.

Kvitter kvitter

Jag har sett idol och singing bee ikväll. Ni vet hon som var med i idol och lät som fågel-kvitter? Emma hette hon. Jag tror hon var med i singing bee ikväll! Det var jätte likt hon! Hahah :D Nä nu är jag pömsi! :P God natt! ♥

Fredag

Va? Är det redan fredag?! Vars tog veckan vägen..?
Jag har varit i skolan idag, men jag mår inte toppen för det. Jag är lite snuvig. Just nu letar jag efter en vinterjacka. Kan inte gå runt med min älskade skinnjacka hela vintern :P Det var faktiskt snö imorse på gräsmattan! Jag och hanna for på intersport efter skolan, båda letar efter en jacka, vi testade samma jackor fast i olika färger, haha. Jag hittade en som jag gillade. En brun jacka! Efter det så for jag hem och jag och mamma gick ut med Zäta. Sen har jag käkat och sett tv. Jag har tänkt att ha en hemma kväll ikväll, känner mig trött å så.. Och så är det ju match imorrn! Måste kämpa mig upp kl 06.00, för mini-bussarna åker iväg mot Övertårneå kl. 07.00.


Det här på isladans fotbollsplan imorse! Jag tog den här bilden med min mobil..

Jag orkar nog med det

Jag är fortfarande lite sjuk, men jag känner mig bättre ialla fall! Jag har degat framför tv:n nu i många timmar :P Jag såg The Holiday och Walk The Line, good films! Även fast jag fortfarande är lite sjuk så ska jag nog orka med skolan imorrn ska ni se! Engelska prov! :D Vi hörs imorrn när jag är frisk. Kram ♥

Sjuk

Ligger nästan på dödsbädden.. Nä, haha, så farligt är det inte. Men mitt huvud dunkar, täppt i näsan och så har jag ont i halsen. Jag läspar typ för jag kan inte prata genom halsen för det gör så ont så då pratar jag typ genom näsan och då låter det som jag läspar, hehe. Vi har G-boks prov idag, så det känns lite surt att jag missar det.. Jag blir alltid så orolig när jag är hemma från skolan, att jag missar massor av skola! Men jag är nog inte ensam om det :P. Nu ligger Zäta och myser i mitt knä, min lilla kille ^^ Jag ska parkera mig framför tv:n nu, ska sätta på filmen The Holiday (snuskhummer, hehe). Jag älskar den filmen! Den är så mysig! :)

Beslutångest number 1!

Man kan säga att jag har beslutångest om i princip allt! Jätte jobbigt! Det kan vara allt från vad jag ska köpa för godis till kläder. Vad jag ska göra först och vad jag ska göra sen. Jag brukar alltid vilja ha allt i ordning, så att allt är fixat och klart. Jag brukar också ibland försöka planera vilken dag jag ska ha dom kläderna och så.. :P haha.

Träningen gick fint och matchen är på lördag. Nu vet jag! :D Ikväll är det Grey's Anatomy kl 21.00! Bonde söker fru och Make me a supermodel är samtidigt, så jag vet inte vad jag ska se?!

 !

?   ?
Jag kan ju inte ens bestämma vilket program jag ska se!

Jag har haft jätte ont i halsen idag! :S Men något som är däremot mycket roligare är att min kusin har fått ett barn idag! Grattis! :D Nu ska jag plugga engelska, bye!

I'm playing basketball

Basketboll träning tonight! Eller nja snart :P hehe. Men ialla fall... Match på lördag! Eller det kanske var söndag? Jajja, till helgen. Då möter vi kuivakangas (eller hur det stavas?). Den matchen vinner vi nog inte. Men man vet aldrig! :) Det är mycket jag inte vet idag, huhu :P Vet ni hur mycket jag pluggade igår? Tjugo minuter, haha. Men idag ska jag försöka plugga lite mer. Engelska-prov på fredag! Ha det gött så länge. Hörs sen kanske!

Tisdag

Tjosan hoppsan! :D
Imorse ville jag verkligen inte stiga upp! Jag ville bara somna om efter att väckarklockan ringt.. Men jag var tvungen att stiga upp för att fara till skolan. Efter skolan så hade jag konfa, som jag alltid har på tisdagar. Men idag fanns det ingen trolldeg! :( buhu! :P Nu ser jag fram emot att plugga i nån timme. Not! Men you got to do what you got to do ;) Kram.

Sist

Oj oj oj, lilleplutten kom sist :D haha. Det var en typ av hinderbana dom skulle ta sig igenom. Det var några hopp och så var det att dom skulle stanna och när man sa varsegod så skulle dom komma å så. Han klarade allt men det var bara det att det var på tid.. :P


Vi prenumererar på en tidning som heter Cavalierbladet. Och där var tydligen jag med! Från i somras när vi var på utställning med Zäta i Lövånger :) Jag vill ha sommar!

Valpkurs tävling

Hej! Kom nyss hem från skolan. Och just nu gör jag ingenting :P

Jag och mamma har ju gått på valpkurs med Zäta nu i några veckor. Har väl gått sådär :P Idag så är det sista valpkursen och som avslutning så kommer det vara en liten tävling. Det kommer väl också gå sådär, haha :)
Jag hör väl av mig efter det. Ska fixa mig nå mat nu och se The Hills sen ;) Ha det!

Gossip girl

Ikväll ska jag se Gossip Girl! Jag missade säsongs-starten förra söndagen. Men idag så kommer jag inte missa det! :)


Kl. 19.00 på kanal 5.

Är det redan söndag?!

Åh, vad jag är bakis! Hela huvet dunkar. Jag minns ingenting från igår.. Nä, jag skämtar bara! Hehe :D Jag mår utmärkt! Vi såg film igår också. Haha, amanda testade en massa gamla kläder som hennes mamma haft! Allt från långa päls kappor till skinn skor.. Nog fick man sig några goda skratt :D Men vad jobbigt att det redan är söndag! Skola imorrn...


Jag igår :)

Matchen

Det var nära men.. VI VANN! Det enda laget vi kan vinna mot! :) Det märktes absolut att dom har legat på och tränat under sommaren. Ää, whatever vi tog dom och det är vad som räknas ^^ Hur har eran lördag varit hittills? Jag skulle inte haft något emot att sova lite längre idag, bussen gick halv åtta! Men jag slumrade till några gånger i bussen :P Ikväll blir det väl som igår. Vi köper godis och sånt, hyr film, sen stänger vi av filmen för vi pallar inte se mer och skämtar och skojjar resten av kvällen :D Eller vi får väl se.. hehe.. ψ

Förresten! Resultatet vart 38-53.

Ska Se Sweet Sixteen nu! Tjingeling ♥
Jag har typ blivit beronde av MTV sen vi fick det :P

Könstigt, könstigt...

Vi hade bild idag och då såg vi på en massa förvirrande bilder :S Vi ska själv försöka skapa en förvirrande bild. Det blir väl lätt för mig, jag som är lite virri! :D

Här kommer några konstiga bilder:


Försök att titta på dom svarta pricka.


Är linjerna raka eller snea?


Titta i den blåa ringen och far fram och tilbaka så ser det ut som att ringarna runtom snurrar :P


Titta på bilden ett tag sen blundar du så ser du jesus!


Nu ska jag käka pizza sen hänga med brudarna ;) Tjao!

Torsdag

Tjena tjena, haha :D

Det är torsdag idag!! Och imorrn är det fredag!! Oj, vad veckorna går fort.. :) Ska snart på basketträning, och pumpa muskler, haha. Vi har basketmatch på lördag i Skellefteå. Dom är det ända laget vi brukar vinna mot, men nu har dom visst tränat hela sommaren. Så vi får väl se hur det blir med den vinsten.. :P

Det gick åt helvete..

Färgningen alltså. Gud, jag vill bara sluta färga helt! Men roligt om man har typ en decimeters svart utväxt i ett blont hår? Nja... Men här kommer mardröms-färgningen i bilder:


En före-bild.


Min utväxt. En flagga eller? :P


Det var där det började..


Det kanske inte ser så hemskt ut här, men det var grått-lila! Fast en del passar ju i grått hår, faktiskt rätt så coolt med det ;) Men jag passar inte i det! Man ser på bilden här uppe när jag har färgen i att det var lila :S När jag såg resultatet, vart det akut till konsum med mössa på och köpa avfärgning.


Jag såg förbättringar direkt! :)


Det slutgiltiga resultatet.


Man får ont i ögonen av att se på bilden, haha :P Utväxten vart nu gul efter avfärgningen, men jag sparade slingorna från bajs-packetet med både färgning och slingor (det var av färgningen det blev grått-lila). Så jag kanske tar och her slingorna i utväxten :)

Oj, ugly betty har börjat! Tjao.

Tisdag

Jag var nyss på konsum och köpte lite godsaker till kvällen ;)


Choklad kakan till Ugly betty och Desperate Housewives. Sofis till pauserna :P

Jag hade konfa tidigare idag. Jag satt och lekte med trolldeg hela tiden, haha. Tog pepparkaks-former och gjorde gubbar och hjärtan av degen :D Det är lite långtråkigt men jag går ändå. Det ändå som är dåligt är att man måste fara på 10 gudstjänster och att konfirmations-lägret är när vi har prao.. Men annars så..

Nu ska jag färga mitt hår!

Jag vet, det kommer gå åt helvete... Men nu har jag bestämt mig. Det får bli som det blir! Ni får se resultatet imorrn eller nåt ;P Ha det gött.


Det var ju den har färgen jag köpte, för er som inte minns :P

Rubrik

Hejsan hoppsan!
Jag såg nyss....The Hills! Hahah, så jäkla bra asså! :D Just nu så funderar jag på om jag ska färga håret ikväll, eller om jag väntar och gör det imorrn.. Hur ska jag göra?!

Jag slapp no, svenska och matte!

Snacka om najs va? Att slippa allt det där.. :) Jag hade matte prov idag som gick åt helvete kan jag säga. Men men får hoppas på det bästa! Jag slutade ju efter lunch, för ett tag sen det vill säga. Så snart åker vi mot flygplatsen. Jag, mamma, Zäta och syrran (såklart). Pappa tror jag skulle åka med postbilen dit, haha. Nejmen vi hörs! :)

Jag kommer sakna dig!

Hej!
Jag har inte kunnat blogga något idag för jag har inga pengar på mobilen (för det behöver man ju om man ska kunna mobilblogga) och jag har inte haft tillgång till en dator för jag har varit i Skellefteå idag från tidigt på morgonen till för en stund sen ;) Anledningen till att jag har varit i Skellefteå är att min syrra hon åker bort imorrn i 3 månader! Och då skulle hela the family träffas en sista gång innan hon far :) Plus att det blev lite shopping också ;P


Cardigan, H&M och shampo och balsam, Björn Axén.


Igår så var ju jag, minna och amanda på laponia och bada och basta. Hahah, amanda gjorde nå späckhuggar ljud hela
tiden xD och så beatboxa vi och så vart vi lite barnsliga och lekte hajen :P Det sägs att det är en gubbe som heter Åke som spökar på laponia, amandas mobil vart helt crazy när vi var där men sen när vi for därifrån så vart den som vanligt igen. Spokii! Fast det kan också ha berot på att den blev lite blöt när vi badade att det blev så :P Sen efter mötte vi upp hanna och elina för att hyra film sen for vi hem till hanna. Vi alla småfrös under hela filmen så jag gick och titta hur många grader det var. Och vet ni hur många grader det var?! 17 grader! Inte konstigt att vi frös..

Imorrn sticker min kära syster-yster till Cuba med två kompisar. Så jag har tagit ledigt halva dan från skolan för att vinka av hon från flygplatsen. Nä, nu ska jag spendera lite tid med syrran och käka kvällsmat. Hejdå! :)

Bada och basta

Hejhej!
Vet ni vad jag har gjort idag? :O Jag och mitt kära basketlag har spelat våran första match idag! Det gick inget vidare med resultatet men.. 37-67 blev det ialla fall :)

Snart ska jag, amanda och minna på laponia och bada och basta. Så skönt med lite avslappning efter att ha kämpat så hårt idag ^^. Efter det vet jag inte vad vi hittar på, men vi möter nog upp dom andra brudarna och kommer på något. Kram!

Idol

Vi köpte godsakerna till Idol :) Vi är hemma hos minna nu och har tittat på Idol, ska snart se utröstningen :P
Vi fick tillbaka so-provet idag som vi gjorde förra veckan. Jag blev faktiskt jätte nöjd! :) Jag trodde jag knappt skulle få G, men jag fick faktiskt VG, hahah. Nu tillbaks till TV, bye!

Fredags-godis

Snart skjutsar syrran iväg jag, elina och minna till dollar för att vi ska köpa oss lite godsaker till kvällen ^^ Antingen bio eller idol. Vi hörs sen! :) ♥

Singing that melody..


Swingfly - Singing that melody

Bajs orientering

Förut tyckte jag att det var skoj men inte nu längre! Inte när man fått springa runt när det snöar och regnar och är dyngsur om fötterna efter att ha sprungit genom myrar i 1,5 timme! Nä, då känns det ju inte lika roligt längre :P Nu ska jag på basket träning som känns ganska jobbigt just nu.. Hej då! :)
RSS 2.0