Lips

Ikväll är det tänkt att vi ska vara hemma hos elina och se film och sjunga lips! Vi sjungde det på nyår, så jäkla kul! :) Nya låtar blandade med gamla, balader blandade med pop... Himlarns så kul! Nä nu måste jag börja göra mig klar. Det blir nog att ha något nytt ikväll ;) Ha en trevlig kväll alla! ♥

BRA FILM!

Vi fick oss in på bion igår, det var inga problem alls :) Och filmen var superbra! Varför kan man inte själv ha en sån kille?! Inte en vampyr då men en lika omtänksam, snygg, snäll... :P Längtar tills tvåan kommer!

Efter bion for vi hem till hannas pappa och där var vi bara ett tag innan vi alla for hem. Igår var vi; jag, minna, amanda, elina, emelie och hanna :)


Paramore - Decode

31 januari - LÖRDAG

Hej! Idag har jag varit i skellefteå med emelie. Mamma och pappa skulle fara och se hockey så vi hakade på och följde med, fast vi shoppade :) Minna och elina var också i skellefteå idag så vi gick och shoppade med dom lite :) Det var min brorsa som spelade och han råkade ut för en skada igen! För ett bra tag sen gjorde han illa sig i axeln och opererades. Och idag for samma axel ur led. Men eftersom han har opererat den axeln tidigare, så borde ju sånt här inte hända. Efter att han skadat sig for han, pappa och mamma till akuten, där röntgades han och fick en mitella för att vila axeln. Men han är hemma nu och har fått nå smärtstillande och så får man se vad som händer sen.

Här kommer det jag shoppade!:


Gina


Vero Moda. (Det var dom här spetsleggingsarna jag hade pratat om att köpa. Emelies mamma köpte dom åt mig idag, eftersom jag var i skellefteå.)


Gina + ett par svarta strumpbyxor som också var från gina.

30 januari - FREDAG

Äntligen fredag. Härligt! Efter skolan så for jag och minna in på mimminett och där vart det stor shopping för lindgren! ;D Och själv hittade jag ett par spetsleggings som jag kaaanske ska köpa :) Hem från skolan fick jag med mig matteböckerna och kemiboken. Två prov på måndag..

Ikväll ska gänget se bio eller förhoppningsvis ;) Twilight-filmen är från 15 och alla vi är 14, så vi ska försöka smita in oss, hehe... ψ Hoppas att vi tar oss in. För jag tror den är riktigt bra! :)


Twilight...

CHIC

Det var antingen i slutet av november eller i början av december jag fick en prenumeration på CHIC av mamma. Men det har gått långt över en månad nu och jag har varken fått en tidning eller ett sånt här betalningpapper. Så i förrgår beställde jag och mamma nytt! Så jag hoppas det nu kommer... Och så gick jag in på gratismode.se nyss och då fick jag se att om man beställde en prenumeration på CHIC så skulle man få 35 poäng. Otur, hahah :) Men ialla fall - hoppas det nu kommer! :D



Är det någon annan än jag som inte heller fått sin CHIC-prenumeration?

28 januari - ONSDAG

Hej! Nu här jag nyduschad och fräsch :) Jag hade basket-träning klockan fem och den slutade sex. Det är ju faktiskt jobbigt att gå och duscha direkt när man kommer hem, även fast man är lite så här härligt svettig, hahah ;P Ikväll är det top model som jag snart ska se, och så blir det väl att läsa "om jag kunde drömma". Ha det! Kram.

Här kommer västen, bh:n och örhängerna som jag fick hem igår:





Chinosen skulle komma senare. Vecka 11, i början av mars.

Om jag kunde drömma

Ja... Det var väl dags för mig att börja läsa twilight -böckerna tyckte jag ;) Jag har lånat den här av minna, som lånat den av malin men jag hoppas det går bra :) Jag har börjat läsa lite av den första boken - om jag kunde drömma. Och jag kommer väl säkert bli helt fast i böckerna som alla andra, hahah ;) Filmen är från 15 år och jag är ju 14, så jag kan ju inte fara och se den. Så jag ska läsa böckerna och så kanske vi, gänget, laddar hem den och så ser vi den sen :)

27 januari - TISDAG

Hej. Efter skolan var det ju konfa. Idag sjungde vi och så pratade vi om vad böner var och hur man ber. Sen fick man en lapp där man skulle skriva saker man ville glömma och sen eldade vi upp lapparna! För då skulle dom ju försvinna, glömmas bort... Sen när jag kom hem åt jag köttsoppa med klimp och så berättade mamma att mina kläder från hm hade kommit. Så vi ska hämta dom senare :) Nu ska jag duscha. Jag luktar rök...

Lipstick Jungle

Just nu är det paus, men annars så sitter jag och ser lipstick jungle. Efter det ska jag nog ta o sova. God natt :P

26 januari - MÅNDAG

Hejsan. Idag så hade jag matte-diagnos sista lektionen. Det känns som det gick bra, så det känns lugnt ;) Jag har både matte-prov och kemi-prov på måndag. Jävla balle.. Hahah. Idag ville jag skjuta skallen av mig på skolan och så fick jag sms från en oväntad person. Trevligt ;P

Den här låten spelas just nu:

Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman.

God natt

Ikväll har jag sett "trollkarlens hemligheter", "pam girl on the loose" och räknat matte. Jag har än inte gjort klart blandade uppgifter (jag vet, jag är lat och seg) men jag ska räkna lite nu innan jag ska sova. Imorrn är det skola, and that sucks! ;D God natt ♥


Yeah, that's my name ;P

25 januari - SÖNDAG

Hemma! Matchen gick inge vidare. Den gick åt helvete rättare sagt, hahah. Vi förlorade stort! 85-9, pinsamt.. hehe... Men dom ligger ju faktiskt etta eller tvåa! Och vi ligger där i mitten nånstans i serien och möglar :) Nu ska jag ta och äta riktig mat! Har bara ätit lite risifrutti, drick-youghurt och godis påvägen hem :P

Match

Igår såg vi först "en långvarig förloving". Sen hade marcus bränt ut fyra filmer på en dvd. Så efter "en långvarig förlovning" tog vi först en liten paus från tv:n och lyssnade på musik o så. Sen satte vi igång med den andra filmen "mirrors", men vi bytte film efter ett tag så vi såg "eden lake" istället. Den var bra! Igår var också en trevlig och rolig kväll :D


Från vänster; minna, elina, hanna, kalle, amanda, emelie och marcus :)

Idag är det bortamatch mot antnäs som gäller. Dom ligger etta i serien :S Men förra året när vi spelade mot dom så blev det lika, sen förlänging men då vann dom. Men vi vet att vi har en liten chans ialla fall ;)

Nästan klar

Pjhu.. Nu har jag jobbat på för fullt! Nästan ialla fall ;) Jag har samtidigt sett tv när jag har räknat matte :P Jag har gjort klart kapitel 3 nu. Sen har jag bara blandade uppgifter kvar men det gör jag imorrn. Pallar inte mer matte nu! Hahah.

Ikväll blir vi nog samma som vi var igår, så det blir sköj. Vi ska se "en långvarig förlovning" om det nu funkar ;) O så blir det väl att basa musik och dansa. Så det blir väl ungefär som igår :) Nu ska jag äta! Kram.


Lill-skiten som kurat ihop sig som en boll och sover :)

24 januari - LÖRDAG

Hej bloggen! Idag kommer jag ägna dagen åt matte-boken. Får se hur mycket jag kommer göra ;D Vi har matte-diagnos på måndag, och för att klara det så måste man ha gjort kapitel 3. O de har inte jag gjort, hahah. Så därför har jag tagit hem matte-boken och skriv-boken i helgen för att göra klart kapitel 3. Men först ska jag duscha. Vi höres senare! :)

För mycket av det goda...

Jag har hicka just nu. Jobbigt... Men det kan nog bero på att jag har fått i mig för mycket av det goda ;)

Vi var ju hemma hos lewaander ikväll. Det var jag, minna, emelie, elina, markus, hanna, kalle och amanda :) Vi såg först let's dance. Jag tyckte det var jättesynd att isabella och jonathan åkte ut! Sen efter var det tänkt att vi skulle se "en långvarig förlovning". Men det var en bränd skiva så den funkade inte på hannas dvd. Sen bestämde vi oss för att vi skulle testa med min, så jag, amanda och markus for hem till mig och hämtade den. Men när vi kom tillbaka till hanna, så kom jag på att vi hade glömt fjärrkontrollen. Så då for jag och markus tillbaka och hämtade den. Sen skulle vi då testa om det funkade med min. Men det gjorde det inte! Så vi ska nog se den imorrn. Med amandas dvd. Annars så parta vi, dansa, basa musik. Sen i slutet körde vi sanning, konka och procent, hahah ;D Nämen det var en rolig och trevlig kväll! God natt :)

Pizza

Jag har nyss ätit massvis med pizza. Ikväll blir det att vara hemma hos lewaanders pappa. Vi ska se let's dance och sen kanske en film. Det blir nog jag, hanna, amanda, emelie, minna, elina, bea och kanske markus och kalle :) Till let's dance har jag väl tänkt att proppa i mig allt möjligt ;) Chips, godis, dricka, center... Det ska nog få plats, haha. Ha det! :)

23 januari - FREDAG

Hej på er! Efter skolan idag så stack jag, amanda, minna och emelie till dollarstore :) Emelies hund trixa följde också med dit. Vi köpte lite godis, dricka o sånt till helgen. Gott! Hahah, och oj vad vi skrattade både dit och hem! :D vi hörs!

Fotboll, fotboll, fotboll...

Jag vet inte hur jag ska göra med fotbollen! Om jag ska fortsätta, eller sluta? På ett sätt vill jag sluta, på ett sätt fortsätta. Det är ju faktiskt gothia i år! Men ändå känns det jobbigt att behöva fara på träningarna hela sommaren när jag ändå inte tycker det är så kul på träningarna. Det känns bara mest jobbigt. För då är jag hellre med kompisar, ute och solar och badar. Njuter av sommaren. Men jag tycker det är jätte kul att spela fotbollsmatcher! Tråkigt med träningar, kul med matcher. Men det är väl så det brukar va? Just nu har jag ingen aning hur jag ska göra! Men jag bör nog bestämma mig snart.

22 januari - TORSDAG

Igår innan minna kom och hämtade mig till basketen så var jag tvungen att slänga i mig maten igen! Men det är pågrund utav att jag sitter vid datorn... När jag var hemma på hålan och lunchen igår och innan basketen så satt jag vid datorn alldeles förlänge, så jag var tvungen slänga i mig maten. Men idag var jag på skolan under hela skoldagen, och åt på skolan så jag slapp slänga i mig maten idag. Men snart är det basket igen klockan sex och jag har inte ätit eller byt om och amanda kommer kvart i. Gotta run now!

Namnsdag

Hej hej! Lite bråttom här nu! Basket snart och jag har inte hunnit äta :S

Jag bestämde mig för att äta hemma på hålan. Jag hann just trycka i mig lite nudlar med kycklingsmak innan jag kutade iväg till skolan. Jag trodde jag hade mer tid än vad jag egentligen hade när jag skulle äta. När jag kom in till skolan, så slängde jag in kläderna i skåpet, tog kemi-boken, sen var jag tvungen att kuta genom hela skolan för att komma till kemi-salen. In kom jag där flåsandes med mjälthugg och hjärtat i högvarv. Men jag kom i tid! Tur det, hahah ;)

Idag är det förresten min namnsdag! :D Nu måste jag äta!

Håla

Hej. Vi hade ingen musik idag så jag har håla nu! Efter hålan, så är det lunch. Jag vet inte om jag ska äta här hemma eller om jag far och äter på skolan. Vi får se. Vi börjar om 12.50 och då är no. Jag har kemi nu och då är det mycket labb som gäller och det är kul! :) Men jag längtar inte tills provet vecka sex... ;P Vi hörs!


Påväg hem. Såg att dom redan hade tänt lyserna, lite konstigt för det är fortfarande ljust, hahah.

20 januari - TISDAG

Hej. Jag kom hem från konfan vid halv sex, då satte jag mig ner och åt middag och så såg jag lite av när Barack Obama svor eden för att bli president. Sen har jag tittat runt lite på bloggar, och nu tänkte jag skriva ett inlägg själv :)

Idag på konfan så pratade vi om hemligheter. Om man hade nå hemligheter själv. Det bästa stället man kunde tänka försig själv på. Om att alla har nog hemligheter... Lite såna dära saker ;P

Inte mycket sagt, hahah ;) Men nu är det snart top model 11 och det ska jag se. Och sen ska jag göra det jag har längtat efter sååå länge - matte! Wiihoo! Haha, nämen det måste också göras. Det blir väl sisådär tre tal som jag kommer orka göra ;D Får se om vi hörs nå mer annars så, bye bye!

God natt

Jag hade tänkt att göra lite matte ikväll, men jag orkade inte ens öppna boken så det vart inget med det :P En viss HANNA LEVANDER sa till matteläraren idag att jag låg lite efter, så jag måste jobba på nu, hahah ;) Men det får bli imorrn. Och det ser jag verkligen fram emot. Veeerrrkligen ;)  Imorrn är det konfa direkt efter skolan så vi hörs efter det! Men nu ska jag sova. God natt! ♥

Trött

Hej. Efter att zäta hade busat klart imorse, så la vi oss i min säng och myste och vilade :) Han är så mjuk och go' min lilla plutt ^^ Men jag är jättetrött nu och har varit det hela dagen. Jag somnade nästan på Lars lektion. Antingen sitter vi och läser i våra skolböcker eller har han framme sitt lilla powerpoint och förklarar och lär oss saker, o så känner jag hur ögonen slocknar och jag faller framåt mot bänken, men kvicknar till snabbt. Sen så gör jag det igen, och igen, och igen.. Gör det på alla hans lektioner nuförtiden. Inte bra.. :P


En sommarbild

19 januari - MÅNDAG

God morgon! Ovanligt att höra från mig så här tidigt på morgonen, va? ;) Men det var så att zäta kom in till mitt rum imorse vid 6-tiden. Och då ville han inte sova utan han ville busa. Så jag vaknade ju upp och kunde inte somna om sen, så därför steg jag upp lite tidigare än vanligt och fick lite tid över så därför sitter jag här nu :) Direkt på morgonen så har jag gympa. Segt.. Men men, sånt e´ livet :P Nu måste jag dra! Tjao.


Zäta imorse. Ser bara ut som en svart prick, haha :)

Bilder från igår!

Jag har nyss sett "trollkarlens hemligheter". Och nu har jag lite att göra så jag tänkte lägga in lite bilder från igår :)





Bilderna är från mig, hanna och elina.

Karamell Kungen

Jag åkte med pappa till konsum, så nu har jag mitt godis! ;)

18 januari - SÖNDAG

Hej på er :) Matchen idag blev en förlust. Det var typ i slutet vi "kom igång". Vi kämpade och kämpade men kom inte ikapp. Resultatet blev 34 - 51, skulle jag tro. Det var ett tag där i sista perioden då bara vi gjorde mål och dom inga :D Men vi var duktiga i dag tyckte jag :) Fast jag har ont i foten. På bakre utsidan av foten ;P

Jag är sugen på godis. Men för att jag ska kunna få mitt godis, måste jag gå 27146273 mil. Får se hur jag gör ;) Nu äre ialla fall mat!

God natt

Här sitter jag mitt i natten med halvsovande ögon. Men jag var bara tvungen att titta in på datorn en sväng. Ikväll var vi hemma hos hannas mamma och såg "barnhemmet". Det var jag, hanna, emelie, amanda, minna, elina, markus och kalle! :) Vi hade tillochmed let's dance! Lite "miss fatty" och "thriller", hahah ;) 

Imorrn är det basketmatch mot gladan. Vi kanske har en chans att vinna. Kanske. För dom ligger faktiskt under oss i serien. Men då har dom bara spelat 6 matcher och vi 8. Men både vi och dom har vunnit hälften, och förlorat hälften av matcherna. För hoppas på vinst ialla fall ;) Nä, nu kallar sängen på mig. God natt! ♥

Lördagkväll

Snart ska jag käka tacogratäng. Gött! Sen ska vi, gänget, hyra film ;P


Zäta som en liten skit ^^

How did you know just where I would be?

Minna skickade nyss den här braiga låten ;) 


Kelly Clarksson - You found me

17 januari - LÖRDAG

Hejhej! Jag såg nyss när jag gick in på blogg.se att det var ännu ett problem! Det var väl problem i förrgår också? Tror det.. Får hoppas det blir bättre! :) Nu ska jag ta mig en dusch, vi hörs!

Let's Dance

Hejsan! Vi var hemma hos elinas mormor och såg Let's Dance. Elina och hennes familj hyr ut huset till några tyskar nu, så dom bor hemma hos elinas mormor. Jag röstade på både laila och blondinbella. Laila för att hon var jätteduktig och blondinbella för jag vill att hon ska vara kvar i tävlingen :) Hahah, synd bara att martin och linda åkte ut. Tyckte han var riktigt snygg när han drog sina smidiga, sexiga moves på dansgolvet ;D hahah.

Plankstek

Jag har nyss fått i mig lite plankstek. Det var länge sen jag åt det och det smakade jättegott! :D Jag ska snart gå iväg till hanna, sen ska vi vidare till amanda och vi tre ska gå iväg till elina och se Let's Dance där. Emelie och kanske minna skulle också vara med! :)

Ny design

Nu har jag gjort liiite ändringar i bloggen. Lite färg-ändringar. Men jag skulle egentligen behöva en expert på sånt här för att få det som jag vill :) För det enda jag kan göra är att ändra bakgrundsfärger och linkfärger, hahah :D För som sagt jag vill ju ha en header, och en massa annat faddiruttangrejs. Men jag behöver ju hjälp för att fixa det! :)

16 januari - FREDAG

Helg! Mycket skönt :) Men än en gång vaknade jag imorse och det var iskallt ute. 29 minusgrader idag! :S Men nu är det faktiskt mycket varmare. 15 minusgrader ialla fall ^^ Idag på bilden fick jag hela tiden känslan av att det var fredag imorrn. Men som tur är det idag :)

Täckisarna på!

Hej! Imorse var det iskallt! 27 minusgrader! Fy fan.. Så det vart bara på med täckbyxorna imorse när jag skulle gå iväg till skolan ;D Och ungefär lika kallt är det nu också. 25 minusgrader... Lite varmare kan vi väl få? :P Men hanna ringde till sin pappa när vi skulle hem från skolan, så han kom och hämtade oss :)

Amanda ringde också för ett tag sen. Hon sa att vårat shampoo som vi hade beställt från Bellme hade kommit. Men det var visst lila. Det var det jag inte trodde det skulle va! För jag har ju väldigt ljust hår och jag är rädd att det blir lila eller blått! :S Men amanda skulle ialla fall testa det ikväll och vi har ju typ samma hårfärg, så hon får vara försökskanin, haha :D

Idag är det också basket-träning. Den börjar sex. Tjao! :)


Ett litet egopic :P

*

Jag skrev nyss ett inlägg, där jag la in en youtube-video. Men den syns inte, och alla andra youtube-videos som jag lagt ut syns inte heller :S Jajja, får hoppas det kommer fram! :) God natt ♥

Nu syns det! ;P

Are we human, or are we denser?

Go kväll! :) Pojkarna spelade mot piteå och dom vann överlägset! 87-19, vart det. Amanda och jag stannade ju kvar efter träningen och duschade där. Sen kom elina och hanna för dom skulle se matchen med oss :) Men då vart det så att amanda skulle dömma. Så hon dömde och vi såg på matchen, samtidigt som vi kollade på top model 11 :P



The Killers - Human
Bra låt! :D

14 januari

Hej. Jag behöver ny design på bloggen! Jag är less och den är ful. Och så vill jag ha en header, för kul att det bara står "Agnes Marklund" på min och alla andra har bilder o så.. :P Men jag har typ inte palla ta itu med det, men det ska jag göra! Haha :)

Snart är det basket träning och efter det ska jag och amanda och kanske nån till stanna kvar. För pojkarna har nämligen match klockan åtta och vi ska se den. Vi pallar inte fara hem först och sen tillbaka igen :) Men jag måste ta med franska-, engelska- och matteläxan för dom har jag inte gjort :P Och det ska vara klart imorrn. Förresten! Vi ligger inte sexa längre i serien utan fyra! Vi äger :D

H&M

Jag och mamma har nyss beställt hem lite kläder o sånt till mig från H&M :D





Guldiga örhängen.
Silvriga örhängen.
Chinos.
Väst.
Bh.

L'Oreal Professionnel Shine Blonde

Hejsan hejsan. Idag var det konfa efter skolan. Där pratade vi om kärlek o så. Och så lyckades jag somna på avslappningen. Härligt, hahah :) 

Igår beställde jag och amanda L'Oreal Professionnel Shine Blonde shampo från Bellme. Eftersom min utväxt som jag färgade vart gul, och hon ska färga håret snart och det kanske blir gult, så beställde vi det. Det står att den "neutraliserar dom gula reflexerna i håret". Det var ju billigt också! 99 spänn + frakt 29 kr för 500 ml. Inte illa pinkat, va? ;) Nämen det står också att den "vårdar, skyddar och ger ren, klar färg åt blont hår och gör det glittrande vackert". Så det verkar vara något åt två blondiner, hahah :)


Hoppas det är bra! :D

Jag vill utomlands!

Hej! Usch vad det blåser ute idag! Jag tänker hålla mig inne :)

Min syrra kom ju hem igår från sin utlandsresa! Hon har varit utomlands i tre månader med två kompisar, eller en är vår tremening och den andra en kompis. Dom var först på Cuba, sen for dom till Jamaica, sen tillbaka till Cuba och sen till Mexico! Dom har haft det jätte bra :) Och gissa om jag vart nå avundsjuk när jag såg hur brun hon var och allt? Jag vill också utomlands! :D Hon hade även med sig lite presenter till oss alla. Dom här sakerna fick jag:


Det här linnet tycker jag är skitcoolt och snyggt! :D


En massa fina armband :)


En cool jamaicansk mössa ;D


En liten nescessär :)


Haha, ett par trosor ;)


Två coola nyckelringar :)


Och så en chale? shale? eller nåt sånt :)

Pyjamas-byxorna e på!

Tjena tjena ;) Här sitter jag i mina pyjamasbyxor och är osminkad. Så jag är alltså hemma ikväll! :) Vid åtta sa mamma att dom skulle vara hemma, så då får jag träffa syrran! :D Kram ♥


Här är filmen vi gjorde! Hahah!

Basket basket basket

Jag kom nyss hem från gielas där vi spelade match mot skellefteå. Vi vann, som tur! Det var nära med en förlust, 46-43. Men vi vann! :) Vi har sammanlagt vunnit 4 matcher och förlorat 4 matcher och ligger 6;a i serien av 9. Så vi är väl helt okej ;P

Min syrra kommer hem idag!!

God morgon! Igår var jag med bästbrudarna! Först var vi hemma hos elina och såg let's dance. Sen stack vi till hanna och där gjorde vi seriöst världens roligaste film! :D Om ni vill se den så gå in på; enlewaander.blogg.se! Fan vad vi skrattade till den! Hahaha. Men den är inte så seriös, bara så ni vet ;)

Idag kommer min syrra hem!! Hon har ju varit utomlands nu i tre månader! Vi har pratat via telefon några gånger och mailat lite. Och nu kommer hon äntligen hem! :D Men jag kunde inte följa med mamma, pappa och zäta till skellefteå (anton är ju redan där så han följer ju med därifrån) och möta upp hon på flygplatsen. För vi har basketmatch idag och vi är, tror jag, tio spelare. Och typ hälften av dom är halvsjuka så därför är jag med. För jag kommer ju ändå  träffa hon sen ikväll, när dom kommer hem. Ååh vad jag har längtat efter henne! :D Nä, nu måste jag käka frukost!

Sigge och Zäta

Hej hej! Jag har nyss varit och träffat emelie och hennes hund sigge! Vi hade pratat om att han och zäta kunde träffas nån gång och busa. Så vi träffades på nyborgs där vi släppte lös dom på fotbolls plan så som fick busa ett tag :) Det är så kul att se när dom busar och springer runt helt galna typ :D hahah.

Ikväll ska vi vara hemma hos elina och se let's dance! Blondinbella är ju bland annat med ;P Det blir nog jag, elina, emelie, amanda, hanna och minna :) Ha det! ♥

9 januari

Hej! Vi fick sluta tidigare idag! Vi hade ingen bild, så det var därför :) Men snart ska jag tillbaka. Jag och amanda ska dra en ragg runt samhället, haha :) Köpa godis o kika runt lite i affärerna. Hon slutar tio över två, och det tar sin lilla tid för mig att gå till skolan, så jag ska väl avrunda :) Ciao!

En långvarig förlovning

Hej! Första skoldan efter lovet gick bra. Vi körde igång direkt, ingen vila här inte ;P Men det smartass som jag är så lyckas jag tappa bort mina nycklar xP Men som tur fick jag tillbaka dom sen :)

Vi hade franska på morgonen. Jag hatar typ franska! Förut tyckte jag det var skojj o så, men det var när jag började på högstidiet det började suga ;P Vi började se en film idag på franskan. Vi har sett den en gång förut men vi ser den en gång till för den är bra :) En långvarig förlovning, heter den. Filmen utspelas i början av 1900-talet. Den handlar om en kvinna vars pojkvän som hon är förlovad med åker ut i krig. Där anklagas han för självstympning (= man gör sig själv illa så att man får åka hem, vilket han också gjorde), han och fyra män till döms sedan till döden. Men männen skickas iväg till ett annat ställe och där låts dom sticka iväg. Kvinnan han är förlovad med får veta att han har dömts till döden och sedan släppts iväg. Så filmen handlar helt enkelt om att hon försöker hitta sin älskade! :)

School tomorrow

Imorrn är det skola!! Balle.. Men jag kommer nog inte ha nå problem med att somna ikväll ialla fall. Somna 03.30 inatt/morse och steg upp 06.45. Så ja, jag är trött ;) Men nu ska jag äta pizza, sen duscha! God natt! :)

Min dag i Piteå

Go' kväll! :)
Jag kom fram till piteå just före tio. Men affärerna hade ju inte öppnat då, så jag gick för att kolla så att jag hittade till sjukhuset (tandregleringen ligger där) sen. Mamma hade förklarat en väg men jag var ändå osäker, så därför tog jag mig en snabbkoll så jag visste sen när jag skulle dit :P Sen så öppnades affärerna så jag kollade runt lite och lyckades hitta mig två linnen på cubus. Ett grått och ett aprikos/rosa :P Sen hade jag tänkt att jag skulle hinna äta innan jag stack iväg till tandläkarn. Jag hade tänkt att äta på subway, så jag pallrade mig till coop forum (subway låg där). Då när jag kom fram såg jag att subway inte var där! Vars skulle jag då äta?! Det finns typ tusentals fik i piteå, men jag ville inte ha nå saft och bulla inte... Nä, jag ville ha subway! :D Jag vart då stressad när jag inte visste vars jag skulle äta och klockan tickade, så det fick helt enkelt bli en pressbyrån-korv! Hahah :D Så jag gick och mumsade på den när jag gick mot sjukhuset :) Dom bytte den här ståltråden som går över hela tandställningen, sen vare klart! Jag skulle hoppa på bussen som gick från sjukhuset, så jag satte mig ner och vänta. Jag tog upp mina linnen bara för att kolla på dom och då fick jag se att dom hade glömt att ta bort larmet på en av dom! Det kunde ju inte ha varit på, för det pep inte när jag gick ut! Jajja, så jag gick tillbaka till cubus och sa det till dom och dom tog bort det :) Sen kollade jag lite till på stan, sen gick jag till sjukhuset och hoppade på bussen och åkte hem.

Sorry för ett lååååångt inlägg, hahah ;)

Piteå

Imorrn ska jag till piteå, till tandregleringen. Jag åker dit klockan 08.10 och är framme just före tio nån gång. Då ska jag shoppa lite :). Klockan 12.50 skulle jag vara hos tandläkarn. Jag vet inte vad dom har tänkt att göra med mig :P Om dom sätter in rälsen i underkäken eller om dom bara ska ta sig en titt. Men ialla fall jag ska dit imorrn, så vi hörs inte förräns på eftermiddagen! God natt ♥

6 januari

Tjenamoss på er! Idag har jag inte haft mycket för mig. Men ikväll eller snart ska jag vara med hanna, amanda och elina och emelie. Emelies pappa, låtsas-mamma och ebba har ju nyss flyttat hit från skellefteå så vi ska vara där och se hur det ser ut och så :) Nä nu måste jag sminka mig! Hej då :)

I got a man with two left feet...


Det svänger! Jag sitter och smådansar när jag hör den här ;P

Alesha Dixon - The boy does nothing.

Gul e´ kul!

Hej! Jag har färgat håret och utväxten blev gul. Kul! Nämen, jag blir typ aldrig nöjd när jag färgar håret! Därför känns det som att jag vill raka av mig håret, få min naturliga hårfärg och sen göra slingor eller bara låta det vara. Men men... Gjort är gjort. Och jag tänker inte raka av mig håret, så jag får helt enkelt ta och fortsätta färga mitt hår. Så får jag väl se hur jag färgar det nästa gång :) Tack ialla fall amanda, för att du färga mitt hår! :)

Ikväll ska jag vara med hanna och emelie :) Vi ska vara hemma hos mig och se film eller nåt ;P Bye bye!

God morgon

Jag har nyss varit ute med plutten på en liten runda. Så jag ska snart gå och få i mig lite frukost. Klockan två ska amanda komma till mig och färga håret. Jag har bestämt mig nu - jag ska färga håret! För jag måste fundera lite på hur jag vill ha. Jag vill ju vara blond men inte så här "helblond". Jag vill ha lite mörkare underhår (inte svart eller brunt men mörkare blont typ), och ljusa, blonda slingor till det :) Men jag vill ju inte att det ska gå som det gick förra gången, så därför vill jag inte riktigt chansa.


Jag köpte två paket. För jag har så stort och mycket hår så då räcker det nog inte med bara en :P

Craaassh

Hej hej! Igår var jag med amanda, hanna och emelie och så kom erik och alex senare. Just innan hanna skulle komma och hämta mig så skulle jag hänga upp min väska, som inte riktigt fastnade på krocken. Så den föll ner på golvet och då var det ju inte så att jag hade en JULMUST AV GLAS I VÄSKAN, nä då.. Så den gick inte sönder och jag fick inte julmust och glas i hela väskan och jag råkade inte cutta mig så jag förblödde, nää då.. Hanna kom och hämtade mig just efter "händelsen" och jag som hade ett fett köttsår på tummen och var stressad hoppade in i bilen o så skulle vi ju på konsum också, men som tur var har dom en vatten kran där vid pantrummet och så hann jag haffa med mig ett litet plåster hemifrån så det gick bra till slut :)
När vi kom hem till hannas mamma så satte vi igång filmen "the holiday". Senare så kom alex och erik och och joina oss, vi såg tv och snackade och skrattade :) Det var en rolig och händelserik kväll, hahaha ;P

Idag har jag varit i byske med mamma och pappa. Det har varit en "hund-träff" för cavalier king charles spaniels :) Vi gick en promenad, fikade och pratade. Hahah, låter lite tråkigt men det var ändå rätt så trevligt! Nu ska jag snart se "you, me and dupree (tror det stavas så)" :P

Åååh...

Hej! Somnade 03.00 idag och vaknade 15.00 idag, så tolv utvilade timmar för mig! :) Jag har fortfarande beslutångest för hårfärgen. För jag är osäker på om det är riktigt så jag vill ha. Men då förra gången jag skulle färga håret lite mörkare och göra ljusa slingor, så vart det ju grått... Inte kul... Så jag vet inte om jag riktigt vill chansa på att färga någon annan färg igen. Så nu får det bli den här färgen. Det är ljust blont, just so you know ;)


Den här färgen kan ta sig nånstans...

Vi fick vårat godis!

Go' kväll på er alla! Amanda stack bara hem för ett tag sedan. Vi var och köpte godis på konsum och hyrde film på OK :) Vi hyrde filmen "boogeyman". Och så såg vi "smekmånaden". Jag köpte även hårfärg. För jag måste färga håret! Men jag är osäker på om det blev rätt färg o så... Och om det kommer bli bra? Om det kommer bli gult? Om det hade blivit bättre med nån annan färg? Men nu är det så att jag har köpt den färgen och nu får det bli bra! :D hahah. Nu skriver jag med amanda, så hon tog sig hem oskadd :P God natt.

GODIS!!

Hej. Ikväll blir det bara jag och amanda. Resten av gänget är utspridda lite här och var så det blir bara vi :) Och vi måste köpa massor av godis! Vi dör om vi inte får i oss godis snart ;) hahah. Ha en bra fredagkväll :)

My little secret


Victoria's Secret Fashion Show 2008
20.00 på trean.

2009!

Hej! Nu ska jag berätta om igår med text och bilder!:


Vi började med att äta tacos! Mums :)


Sen for vi till elina och sjungde "Lips". Så jäkla kul! :D


Hanna och elina :)


Emelie och hanna kom också :)


Vi spelade lite sanning och konka innan tolv-slaget :p


Sen när 2009 närmade sig tog vi ut glas och pommac på hannas balkong.


Här öppnas pommacen! :P


Skål!

Vi hade en jättetrevlig och jättekul kväll! :D Tack brudar! <3
RSS 2.0