Valborg

Tjenare! Nu sitter jag i bilen påväg till Julia där vi ska grilla! Sen ser vi vart vi tar vägen. Hoppas på en riktigt grym kväll!! Nedan ser ni lite hur jag ser ut ikväll :))

Nytt

Klant

Hej hej! Det var tänkt att jag skulle fara till Umeå och spela basket-dm idag. Bussen gick 7.30 och jag vaknade 7.48 hehe. Vaknade inte av alarmet (ovanligt..) så jag blev kvar i stan. Skit också. Hade varit kul att fara dit ju!! Meen jag gjorde ändå något vettigt av dagen. Powerwalkade broarna runt, alltså en runda på lite mer än 7 km. Skönt!

Fredagggg

Hejsan! Bloggen har stått tomt i några dagar men det har inte hänt så mycket i veckan. Praktiserat, tränat och hängt med vänner. Idag fick jag lön så jag har vandrat runt på stan med Julia och shoppat lite! Har nyss varit och tränat, nu duscha och pröva mina nya hårprodukter jag fått på posten! Hoj.

hemma

Hej! SJ skötte sig fint och vi är hemma i god tid. Har rest ända sen kl 14 igår så jag är riktigt less på tåg nu. Har hursom haft det jättebra i Vaggeryd, hade hoppats på lite sol och värme där nere men icket.. Bara regn och åska för det mesta! Nu ska jag lägga mig och sova i några timmar, det behöver jag! Puss!

Mobilväska

Behöver ju nånting att förvara min nya älskling i så idag fick jag en mobilväska av pappa!

Fun facts:

Här i vaggeryd äts det middag klockan två!

Vaggeryd!

Hejsan! Åkte från bastuträsk tågstation kring 19-tiden igår. Har åkt tåg hela natten och eftersom jag bara hade sittplats har jag sovit sjuuukt dåligt... + att det var jättekallt i kupén. Jävlig natt alltså. Nu är jag, mamma, pappa, Anton och hundarna i Skövde och väntar på tåget som tar oss till Jönköping, sen åker vi vidare till kära vaggeryd! Vi ska ner och hälsa på släkt och fira mammas 50-årsdag! Kommer bli kul att träffa alla igen!

Nytt från H&M

Måndag

Haha inser nu vilket jävla tard jag ser ut som i det förra inlägget.. Jaja lika glad är jag för det! Nu ska jag vandra till gymmet. Ska bli skönt att träna, längesen sist.

Bra dag!!

Solen skiner och jag har just klarat teoriprovet!! SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT. Nu återstår bara uppkörningen sen har jag körkortet! :D Nu drar jag iväg på första praktikdagen. Ha en fin dag <3

Söndag

Tjenis! Övningskörde ända från Arvidsjaur till Norsjö igår och det gick superbra! Väl i Norsjö käkade vi grillat och firade Jenny som fyllde arton för över tre månader sen haha. När jag tänker efter var kvällen rätt konstig med blandade känslor men kul hade jag i alla fall! Kom till Skellefteå för två timmar sen ungefär. Är jättetrött och vill jättegärna lägga mig och sova men icke det... Ska plugga teori i en evighet sen äntligen få sova i min egna säng! Pöss pöss.

Blivit med iPhone <3

Hej! Som en liten 18-årspresent till mig själv köpte jag en iPhone 4 under påsken! Bästa köpet på länge för nu slipper jag min skit-xperia!! :D tänkte även passa på och tacka mina vänner för jag fått spela temple run på deras telefoner, nu slipper ni det haha.

påskhelgen

Hej! Önskar jag kunde säga att utgången i torsdags var skitkul men tyvärr inte.. Den får i alla fall godkänt! Blev bakismat på kungsgrillen dagen efter och på kvällen åkte jag till Arvidsjaur. Blev firad av familjen med tårta och presenter! Sen tillbaka till stan i lördags för att jobba på hockeyn och sen i Arvidsjaur på lappis på kvällen. Gick hem med min lite fulla bror efter jobbet, vi snackade om livet och allt därimellan! Han fick mig på lite bättre humör och tankar, tack! Igår, trots det fina vädret, slöade jag inne hela dagen och gjorde faser. Hehe. Nu är jag än en gång tillbaka i stan. Imorrn åker jag och ett helt gäng till Haparanda och Finland! Woohooo!!


Snart kommer Julia hit!

18 år idag!!



Dagen började på bästa möjliga sätt! Uppvaktades av tre sångfåglar som hade smitit in i lägenheten! Eftersom jag är i princip blind + att jag var nyvaken visste jag inte om det var på riktigt eller om jag yrade i nattmössan haha men fint var det i alla fall! Dagen har varit fylld med små bilresor, mjukglass, häng i solen, käk på dallas, gratulationer och fina paket av ännu finare vänner♥ Bra dag rakt igenom! Men än är den inte slut... Ska ju självklart ut på KROOOGEEEN!! Inväntar sällskapet och hoppas kvällen slutar på topp! Tack för att ni har gjort min dag super, mina polers är allt bra dom!
RSS 2.0