ricinolja

Hej hej! För nån månad sen klippte jag mig ju jättekort.. Och eftersom jag inte trivs i kort hår prövade jag ricinolja som ska sätta fart på hårväxten genom att man masserar in det i hårbotten, har i det nån timme, sen tvättar bort det. På bilderna ser man hur mycket mitt hår har växt på två månader. Svårt att veta hur mycket det hade växt utan oljan men det känns som det växt mer än vanligt vilket är kul!
 
Egentligen ska man bara använda det i fyra veckor, 2-3 ggr i veckan men jag har använt det 1-2 ggr i veckan och dragit ut på det istället för att jag inte orkat alla gånger, men det har då gått bra för mig så det ska väl gå att göra som mig också.

anyone interested?

Säljer den här klänningen från MQ om någon är sugen! Strl xs, 300 kr. Perfekt till nyår!! (bara använd två ggr)
 
Kommentera eller hör av er på facebook om ni vill köpa! :)
 

torka aldrig tårar utan handskar

 
Åh har just sett klart Torka aldrig tårar utan handskar!! Fan så fin och sorglig. Gråter floder nu typ.. Se den! Finns tillgänglig på svt play 15 dagar till. SE!!

lite nytt

Glittrig tisha från hm trend, collegetröjor från Zara och skjorta med öppna axlar från hm divided. Nöjd? Svar ja.

Höstlovet

Åkte ju som sagt till Västerås förra fredagen. Hade det superbra där borta! Vi har gått på stan hur mycket som helst, sett bio (en oväntad vänskap, NI MÅSTE SE DEN!), myst, ätit sushi, gått på Ikea, ätit för mycket av det goda och jag var även i Stockholm över dagen i måndags. Kom till Arvidsjaur i torsdags och där jobbade jag på badet, hängde med en saknad Amanda och såg bio med några tjejer! Kom till stan igår och hade twilight-maraton med Julia L och Amanda G, vi pallade dock bara de två första filmerna haha.. Idag har jag en slödag för av nån anledning är jag helt slut men vi får se om det händer något roligare ikväll!

RSS 2.0