shorts


Längtar till sommaren så jag kan använda mina snygga shorts!!

awesome!!


ÅH! Vet ni vad?? 2 juni ska jag till Göteborg!! Jag, elin, julia h och julia l snackade om att vi fyra borde fara dit i sommar för ett tag sedan, men inget blev planerat så det la sig ett tag.. Men sen i förrgår drog vi upp det igen och blev hur taggade som helst så igår bokade vi tåg och vandrarhem!! :D Kommer bli hur grymt som helst! LÄNGTAR!

drar och grillar med några!

monki

promenad




Hej! Idag bestämde jag och julia oss för att gå en långpromenad efter skolan! Blåste dock ganska mycket, men riktigt härligt var det! Och man känner sig så duktig efteråt =). Nu måste jag bege mig till h&m innan dom stänger! Är ju så jävla seeeeg! Haha!

jag säljer





Jeansshorts från Cubus med lite slitningar som snygga detaljer, storlek 32.

Säljer dom för 70 kronor!






Klänning från Vila, storlek S.

Säljer den för 50 kronor!







Kavaj från Bikbok, storlek M.

Säljer den för 100 kronor!


FÖRST TILL KVARN SOM GÄLLER!
Kommentera om ni är intresserad :D

grattis


Idag fyller min mamma år!! Stort grattis till henne :D Älskar dig mamma ♥

Found it!


Haha tog inte längre än 10 sekunder att hitta det! ;)

fint från asos

Gla påsk glader påsker glau poåsk


Hej! Sitter just nu med mamma, pappa och bror och ser teve. Snart ska vi sätta igång en film! 4 år till tror jag den heter! Vi försökte grilla korv över brasa tidigare ikväll men det gick inte så bra haha! Slutade med att vi stekte korven inne! Kan knappt bärga mig tills imorgon för då ska jag leta påskääägg!!!! Hehe.

Ha en fin påsk! Vi hörs :)

gillar gagas nya låt


Klicka på bilden för att lyssna

say whaat



Ska snart cykla iväg och käka mjukglass med elina, amanda och ida! Får se vart jag tar vägen sen! =) KRAM.

fina

fest


Lite bilder från förra helgen!






typ sjuk


Åh. Har gått och blivit jätteförkyld i helgen! Har i alla fall ställt upp och suttit i sek nu när det har varit basket-DM i arvidsjaur i helgen. Steg t ex upp 7 imorse för att sitta i sek kl 8! 

Nu ikväll har jag hängt med sten och krille! Hände inte så mycket utan vi raggade runt här i arvidsjaur och snackade om lite allt möjligt! Trevligt var det i alla fall! :)

Nu ska jag sova! ♥

nya springarskor!


Idag hade intersport en massa bra erbjudanden på springarskor så jag och mamma drog dit och köpte ett par till mig! Superdupersköna är dom och älskar dom redan!


Originalpris; 1 100 kr men vi betalade 590 kr!

bra köp


Älskar verkligen mina nya jeansleggings! Helt underbart sköna dom är!!

superfina


Idag släpptes H&Ms Conscious Collection och jag hade tänkt beställa dom virkade shortsen från hemsidan men nä inte det. Där står det att dom bara säljs i vissa H&M-butiker så då är det ju kört! Även om dom skulle finnas här i skeå så har jag inte pengar till dom nu därför hade faktura passat perfekt! :(


bild: idavendela.blogg.se

tja!



jag idag

Solen skiner och det är så underbart! Hade tänkt göra nå skolarbete nu meeen glömde pappret på skolan haha pucko. Ska istället gå till ica och köpa en kycklingsallad! Mumma! Blir troligtvis att se hockey med några ikväll!

nytt halsband!




Tja! Köpte det här finfina halsbandet från scorett i helgen! Jag som aldrig använder halsband haha men känns som att det här kommer användas flitigt :)

Ikväll ska jag se hockey och plugga inför småföretagande-provet jag har imorrn.. Håll tummarna för mig är ni gulliga! Kan behövas =)

dags att uppdatera bloggen dåra!


Lördagen var grymt rolig kan jag börja med att berätta! Var hos jennifer hela kvällen men natten avslutades hemma hos mig med ett gäng människor! Somnade väl vid 6 på morgonen tror jag haha.

Har nyss varit med julia l, julia h, elin och tim! Vi såg skräckisen penny dreadful! Helt okej film.

lööördag


Hej! Idag kom elina hit! Mötte upp henne på busstationen sen gick vi en sväng på stan. Just nu ser vi hockey och chillar lite. Till middag blev det subway :). Senare ikväll ska vi till jennifer!

fredag






Lite bilder från weheartit såhär på kvällskvisten!

h&m


H&M Trend.

Den här fina köpte jag i stockholm när jag var där för typ en månad sen! Var först lite tveksam på den men nu ångrar jag mig inte en sekund att jag köpte den! Lite kortare modell och hur fin som helst =)

kåbdalis


HEJ! Har varit i kåbdalis heeela dagen! Bussen gick från a-torp strax efter sju imorse. Sov mest hela bussresan. Väl i kåbdalis hade jag, julia l och elin jättemysigt! Vi hittade oss en bänk och bord där vi spenderade typ hela dagen med att fika och spela kort :) Men jag ångrade mig lite att jag inte tog med brädan!! Såg ju så kul ut när alla åkte... Men hade trevligt ändå :D

new




Köpte nya jeansleggings idag! Har hört så mycket om dom här populära jeansleggingsen och dom är ju verkligen hur sköna som helst!

Från carlings (dr.denim)!

Igårkväll så sa julia l att när jag kommer hem var det något som väntade mig. Kvällen gick och efter hockeyn och big brother hemma hos elin begav jag mig hem. Sökte igenom lägenheten men hittade inget! Messade julia och frågade henne "vad har du gjort?" och hon svarade "jag lovar du kommer märka det innan natten är slut!". Sen låg jag där i sängen och skulle sova och inte hade jag hittat något haha! Så smsade henne igen och sa att jag inte listat ut vad det var. Sekunder efter hittade jag ett paket i örngottet i andra kudden! Öppnade det och där låg en chokladask och ett fint brev! :) Älska brevpappret liksom!!


Tack Juliaaa!! Du är bäst! ♥

17


Hej! Har haft en fin födelsedag idag :) Vädret har varit helt underbart! Efter skolan for jag, julia l, julia h och elin och köpte mjukglass! Sen gick vi ner till älven och hängde där i någon timma! Till middag blev det dallas med julia l där jag käkade en kycklingtallrik som var supergod! Dagen avslutades hemma hos elin med hockey och ett gäng härliga människor :)

Tack för alla gratulationer jag fått idag! Kram ♥

sista dagen som 16 år..


Blir helt depp när jag tänker på det... Jag blir aldrig 16 igen utan blir bara äldre och äldre och tiden går så förbannat snabbt och snart sitter jag i ett ålderdomshem typ... Kan inte tiden bara stanna och jag får vara forever young? Inte? Nähä... Och så är det så himla tråkigt för det känns som att jag inte "tar vara" på min ungdom och lever livet till fullo... :( Åh svårt att förklara men ja... Känns typ som jag är fast i den tråkiga vardagen där det inte händer ett skit. Nä gud vad depp det här blev. Ville bara skriva av mig lite. Drar och tränar. Hej.

April



såhär såg jag ut igår!

Ja första april idag då! Om fyra dagar fyller jag 17 år... Heeelt värdelös ålder... Tror jag ska fortsätta vara 16 tills jag fyller 18 hehe.

Åker hem till arvidsjaur idag. 14.15 går bussen så hade tänkt börja packa nu! PUSS!
RSS 2.0