how we do

Måndag

Tjenis! Har sammanlagt jobbat 9 av de senaste tio dagarna! Plus att jag varit sjuk enda sen vi fick sommarlov.. Inte så kul men nu känns det som jag håller på att bli frisk (*peppar peppar*). Idag är jag ledig och denna dag spenderar jag ute i solstolen i hopp om att bli brun! Ha det bra så hörs vi när vi hörs! ♥

Om ni tycker det är dött här så kan ni ju alltid följa mig på instagram där jag heter @agnesmar :)

Sommaaarloov

Hejsan hejsan! Hade avslutning med klassen idag på skolan sen for jag hem till lägenheten, packade golfen full och sen drog jag till Arvidsjaur där jag är nu. Att vi nu har fått sommarlov känns helt overkligt!! Istället för fest ikväll har jag jobbat på badet. Och kul jag håller på att bli sjuk.. Bra start på lovet. Nä nu ska jag lägga mig och sova och hoppas jag mår bättre imorrn. Hoppas alla har haft en kul kväll och den blir fortsatt bra! Puss ♥

+++

Hade en asjobbig skoldag idag. Jag är ju en sån som aldrig kan göra klart saker i tid och självklart får jag sota för det.. Alla var lediga idag men jag for dit och gjorde klart det mesta. Men dagen blev genast bättre när jag kom hem och fann dessa shorts i brevinkastet. Duktiga mamma som virkat dom åt mig! TACK♥ Hur fina som helst! Eller hur??

I don't know how to be fine when I'm not

söndag


Tjenixen! 8.45 imorse var jag på plats på ICA. Vi har haft inventering ändå fram till 13. Inatt har jag typ sovit lika många timmar som jag inventerat så jag är slut i knoppen.. Skulle sitta fint med en powernap just nu fast det känns lite risky men ack så skönt ändå!!

två bra kvällar i rad

Igår blev det utgång på Mollys. Först tjejfest hemma hos Jennifer innan vi drog ut och dansade! Är supernöjd med kvällen!

Ikväll har jag däremot tagit det mer piano. Lagat och ätit tacos med Julia innan vi tog bilen till centrum för att se bio! Alltså herreguud vilket väder det är ute! Regnstorm fan.. Inte OK 2 Juni!


RSS 2.0