min lägenhet








Gud vad jag älskar min alldeles egna lilla lägenhet.

Vad tycker ni om den? :D

Bilder på hur lägenheten såg ut från början, skäms lite hehe. 
(Hallen och köket ser ungefär detsamma ut nu som då).

brown sugah



Tillbaka i stan! Varit en sväng på solariet, ansiktsmask efter det och tagit en lång dusch! Har nyss smörjt in mig i body shops nya body butter - chocomania! Så nu luktar jag choklad och jättegott. Mums! GOD NATT.

01.27

Åkte till Arvidsjaur imorse. Övningskört, ätit tacos och kollat igenom hundratals gamla bilder från min uppväxt. Blir alldeles varm i hjärtat och inser hur lyckligt lottad jag är.

you didn't have to cut me off


Vill ha sommaaaaaar

Hade min första körlektion idag och det gick bra! Nästa är på tisdag och jag längtar redan. Jag och tjejerna hade planer på att grilla ikväll men eftersom det snöar får vi se om det blir av. Vore ju mysigt i alla fall! Tänkte powernapa när jag kom hem från skolan men jag blev fast vid datorn.. Inte ovanligt. Nu är jag jättetrött men hinner inte sova.. Peace.

AWESOME.

Heeej

Har varit förkyld och haft hosta för länge nu, börjar bli less! I tisdags såg jag hockey och igår var vi några hemma hos mig och såg paranormal activity 3. Hade sovmorgon imorse då vi numera börjar 10.30 på torsdagar! Är typ i chocktillstånd över att vi, HP2, har sovmorgon!! Wohoooo.

Nu duschen.


i tisdags..

colombiana


Lyxade till det med kebab och pommes till middag. Satt fint i magen! Slog igång en film efter det och har sen dess knappt lämnat soffan. Fett nice kväll assooo. God natt! ♥

monday


Hoppade i varma myskläder direkt jag kom hem från skolan! Nu är det dags att bestämma middagen.. Att bestämma vad man ska äta varenda dag är fan inte lätt. Puss från gangstern ovan ↑

Mina julklappar!


En efterlängtad teve av mamma och pappa!


En fin jordglob av Laponia!


Presentkort av syskon och Johan!


Kuddar


Och för att inte glömma.. En liten kossa av Julia! Hahaha..

+ Pengar, duschkräm och bodylotion! Bara jag inte glömt något nu.. Vore ju hemskt. Cirkus en månad tog det för mig att visa mina julklappar! Tack är jättenöjd! ♥

söndag

Hej! Har haft två basketmatcher i helgen och tyvärr slutade båda i förlust. Har nyss tagit mig en dusch, nu ska jag platta håret och sen ikväll får vi se vad som händer! Säkert fara iväg och bara ta det lugnt hemma hos någon. Puss.

namnsdag!

Även fast jag ibland kallas ange, aggan, gnes osv så är faktiskt Agnes mitt namn och idag har jag namnsdag!! *Woho yeey presenter och gratulationer rullar in weei*


Mitt dop! ♥

En fredagkväll som denna har jag..

..tränat, handlat och just nu tvättar jag för fulla muggar! Ösig fredag woop woop!! Måste upp supertidigt imorrn för match borta i Överkalix. Kvällen blir fortsatt lugn och jag planerar att hamna i säng tidigt för att orka upp klockan 06.30..



Vet att bloggen suger just nu men ska snart lägga upp bilder på lägenheten och min julklappar! Kanske blir skoj? PUSS.

Livet kan vara så orättvist ibland..


Fortfarande förkyld men orkade med träningen ikväll. Har två matcher i helgen och jag är riktigt laddad! Ska slå igång en film nu sen sova! Fredag imorgon!!

behöver inga tips


Elin - blodpudding e fan gott.

ungföretagsamhet


Hade endast en timmes engelska på morgonen innan jag och handelsklassen begav oss till kaplanskolan för en UF-föreläsning! Tyckte den var bra och jag blev jättepeppad till UF-mässan i Umeå till våren!! Har gått trögt för jag och tjejerna men det börjar gå bättre nu. Ber till gudarna att vi hinner klart med allt till mässan!

lyckan då man hittar ett pack snickersglassar i frysen!!



Blev en sen middag idag också för jag valde att powernapa istället för att göra nåt viktigt hehe. Har just sett mitt nya favvoprogram och plattar håret nu. Är fortfarande förkyld så jag tar mig en glass i hopp om att bli bättre!

god natt




La mig efter skolan och vaknade vid halv tio.. Åt "middag" för bara ett tag sedan! Har nyss bokat in första körlektionen (nervös) och nu ska lägga mig och sova igen innan jag blir för pigg. Har åkt på en rejäl förkylning också så det kanske inte är helt omöjligt att somna om!

PEACE OUT.

söndag



Hade superkul med mina fina tjejer på förfesten! Senare drog vi till atorp på Jennys 18årsfest där det konstigt nog inte var lika mycket drag som jag och girlsen hade hemma hos julle men det var helt okej kul ändå! Efterfesten var hos jonte och det sög. Orkade inte gå hem så jag sov över hos julle inatt!

Fick gå hem halvt blind idag för jag slängde mina linser hos Julia inatt innan jag skulle sova.. Men som tur hade jag ett par nya här hemma! Dags att få tillbaka synen nu sen gå till ica och handla en fet godispåse och se film resten av kvällen. Partybilder kommer!

lördag och sol!



Lyckades riktigt bra med middagen igår och jag fick beröm av min gäst. SCORE!! Resten av kvällen spelade vi kort och såg skräckis, slutade med att hon sovde över här. Pga att jag inte har några persienner här i lägenheten och dagen har bjudit på underbart väder vaknade vi rätt tidigt men är glada ändå!

Ikväll ska jag och tjejerna på bilden förfesta tillsammans sen drar vi till Jennys 18-årsfest!!

stan i helgen


Har just vaknat upp efter en ljuvlig powernap. Ska strax börja med maten och invänta min dejt för ikväll! ↑

torsdag


Hej! Äter middag och ser Dr Phil. Ska svida om från kläderna ovan till träningskläder nu! Basketträning 17.45.

home is wherever i'm with you



Har trängts med ett gäng människor i min lilla etta ikväll men trevligt har det varit! Har otroligt nog sovmorgon imorrn och det känns lovely! God natt ♥

-

Hoppades att den här dagen aldrig skulle komma, dagen då jag tappar jag mitt glas i matsalen och det går sönder. Fan. Fick stå där som ett fån och sopa ihop allt också.. Nu koka ihop nån delikat måltid sen kanske dejt med vännerna!

HEEEEJ!



Satan vad kul träningen var idag! Var dock tvungen skippa gymmet för jag hittade inte dit hehe.. Stannade på Ica på vägen hem och storhandlade. Just nu är jag dödare än dödast.. Endast fyra timmar sömn, skola och träning kan va anledningar. Lär sova gott inatt!

school


behöver nya bilder..

Kom just innanför dörren! For med Julia till Jennifer tidigare för att hänga och käka lite cupcakes hon och Elin gjort. Begav mig sen hemåt vid halv elva men insåg att jag inte lär göra nåt vettigt hemma så jag vände och gick till Julia H för att umgås lite med hon och Linnea! Såg hälften av en film sen vandrade jag hem i den iskalla kylan. Sitter inlindad i en filt nu för att tina upp mina ben...

Skola imorrn! Efter att ha kollat in schemat blir det en jobbig termin.. Men tur jag har mina vänner som kan göra även dom värsta dagarna roliga! Har basketträning direkt efter skolan och efter det funderar jag på att fara till edda och gymma eftersom jag får göra det gratis! Gr8.

Vaknade 14 idag så det kommer gå utmärkt att somna. God natt ♥

god natt

                          

Slocknade så fort jag satte mig i bilen imorse och vaknade 1,5 timma senare med nackont.. Ah alltid lika skönt att sova i bilen. Har hållt på och greja i lägenheten med mor och far hela dagen. Fått upp teven och det känns så bra! Träffade Julia sen och kring halv tio begav vi oss till Jennifer för att äga i singstar!

Mvh nöjd sångare med sin nya teve.

lördag


stadsfesten

Hej! Allt bra? Dom senaste dagarna har jag jobbat på lappis och badet, fällt en liten lyckotår till Sveriges vinst i JVM, sett Baksmällan 2, hängt lite med Amanda och försökt njuta av lovet så gott det går! Imorrn åker jag med mamma och pappa till stan med bl a min nya teve som jag fick i julklapp (lyckan är total)!! Tänkte visa den och min andra julklappar nån dag framöver! Nu ska jag iväg och träffa Amanda ♥

nyårs













Bilder från Elins blogg!

Hemma

Kom till lägenheten för ungefär en timme sedan. Har haft tre riktigt bra dagar i Örträsk med Juliorna! Vi har åkt skoter och lyckats köra fast men eftersom vi är tre starka brudar fick vi loss den! Har även sett film, JVM, spelat kort, grillat och varit med Lina och Tobias!



Nu ska jag ta en lång dusch! Imorrn åker jag till Arvidsjaur och då väntas jobb hela dagen!

första januari

Välkomnar 2012 och hoppas det blir ett superbra år! Just nu ser mitt hår ut att ha påbörjat en förvandling till dreads pga all tuppering och hårspray från igår men vad gör det? Gårkvällen blev lyckad och jag hade superkul! Kunde ha varit bättre men jag är nöjd!! Idag har jag inte gjort mycket, bakiskäkat och hängt med fina Julia!


Jag och Larsson i Bastuträsk (eller ja.. Svartröj om jag minns rätt) i våras. Imorrn beger vi oss till ett annat träsk, nämligen Örträsk. Tre dagar i Hjeltes hemtrakter har vi framför oss! Åka skoter, göra ingenting och spela mycket kort hoppas jag!! Vi hörs på onsdag (eller kanske imorrn) och då kommer bilder från nyår, hade ingen kamera så jag lär sno av vännerna hihi. Ha det bra ♥
RSS 2.0