måndag


Tjenare! Direkt efter skolan idag for jag och gymmade! Älskar känslan man får
efter man tränat. Puss på det!

Sen for jag hem och efter att ha ätit och duschat satte jag igång med att packa
ner (nästan) allt i lägenheten! Jag flyttar ju imorgon!! :D:D:D Ska bli så skönt och
kul att flytta! Min nya lägenhet ligger nästan brevid balderskolan, typ mittemot
o'learys! Väldigt centralt vill säga, vilket är awesome!

fjällräven kånken


Här har ni min nya ryggsäck från fjällräven! I färgen navy :)
Ni kanske minns att jag fick en svart fjällräven i julklapp men jag ville hellre ha
en i navy, och då bad jag dom på lindqvist att beställa hem en och så hämtade vi ut
den i helgen!




♥♥♥

fan vad jag vill se lady gaga live!!


I just came to say hello


Kan börja med att säga att den här veckan har gått snabbt. Redan fredag imorgon! Nu ska jag göra mig nå kvällsfika och se O.C. Kung!

Puss



intresserad?




Hej! Tänkte bara höra om någon där ute skulle vara intresserad av att köpa dessa skor? :) På bilderna är dom nya men jag har bara använt dom vid tre tillfällen så dom är i gott skick! (Kan visa bilder i helgen)

Dom är i storlek 38, klackhöjd 13 eller 14 cm.

Säljer dom för 200 kronor!

KOMMENTERA om du vill köpa dom!

SÅLDA!

måndag


Tjenare! Ikväll har jag hängt med julia. Ovanligt? Neee. Lika kul som vanligt ialla fall =)

Jag har legat lite på latsidan den senaste tiden! Tränade ingenting förra veckan... Men imorrn ska jag jäklar i mig dit! Åt ialla fall nyss en fruktsallad så ganska bra är jag ändå haha!

PÖSS

+++


Kolla min nya ring! Fick den av minna idag, sådär fem månader senare haha! Hon köpte nämligen den till mig när hon var i grekland för cirka 5 månader sedan. Älskar den! Puss på dig lindgren!

Sitter just nu och ser hancock på trean. Efter det SKA jag göra klart svenskan!! Har skjutit på det så länge nu och jäklar vad skönt det kommer kännas när jag gjort klart det =)

word.

nu nu nu!


Åh jag vill till västerås och stockholm nu nu nu!! Längtar ihjäl mig :D Och så vill jag ha min nya lägenhet, den är så perfekt och har perfekt läge så jag döör! Drar till västerås söndagen den 6 mars och blir där hela sportlovet (åker in till sthlm en dag under lovet), och lägenheten blir min i början av mars så det är ju inte länge kvar men det känns som en evigheeet haha.

Snart är det mat sen iväg på födelsedagspartaj och fira tre tjejer!

fredag

Idag åker jag till arvidsjaur med den sena bussen! Tar sällskap med marcus som kommer från sundsvall!

Efter skolan for jag och solade och blev lika brun som jag är på bilden. Loovaaar!! Haha och så har vi lilla abdulla där bakom täcket. Söt!

dallas


Imorse var det skolbio som gällde! Vi såg filmen 1000 gånger starkare, den var faktiskt bra!
Nu ska jag bara ta och fixa till mig lite sen ska jag iväg och träffa girlsen för käk på dallas! Kommer bli gott :)

några favoriter


korsörhängen, JC. ear cuff, itemsbyjohanna. ring, glitter. fjäderörhängen, ur&penn.

pitetown



Idag har jag varit i piteå hos tandläkaren och när jag ändå var där slog jag två flugor i en smäll! Jag hängde med elina och hanna på strömbacka hela dagen (förutom typ 5 min då jag var hos tandis)! Det var kul :)
Ikväll sover julia här, men just nu är hon på date så hon kommer senare ;)

Puss!

fyra





bilder från igår!

valentine's day


Ikväll ska vi fyra fara och käka på tatung! Väldigt fancy måste jag säga! Kommer bli super :D

Ha en fin alla hjärtans-dag! ♥

idag fyller hanna 17 år!


grattis till dig! :) ♥

sängen kallar!


fina miranda kerr!

Har varit med elina ikväll. Vi var hemma hos henne, spelade kinect, käkade pizza och myste! Kom på att jag lovat nina att sitta i sek på grabbarnas basketmatch imorrn, kändes jobbigt men men..

Nu smärtar mina ögon och huvudet. God natt ♥

ear cuff



Beställde den här ear cuffen från itemsbyjohanna för någon vecka sedan, under tiden jag väntade på att få hem den köpte jag två andra ear cuffs till ett mycket billigare pris så nu kändes den här ↑ cuffen väldigt onödig då den kostade 110 spänn.. Men jag behåller den så jag kan variera!

effektiv kväll!


Ikväll har jag och maja varit på afropowerdance på friskvårdskompaniet! Det var roligt, men inte lika jobbigt som jag trodde det skulle va.

När jag kom hem dammsög jag lägenheten och diskade. Sen in i duschen och skrubbade mig, hade i hårinpackning och rakade benen. Nej vänta.... Kom på att jag bara rakade ena benet nu haha. Måste ha glömt bort det andra!

Nu sitter jag ialla fall och käkar en fruktsallad sen har jag bara packningen kvar (vi är lediga imorgon så jag åker till arvidsjaur på morgonen).

Pluspoäng till mig eller vaaad?!

dagens


tröjja, monki. sletna gamla jeans, cubus. converse.

Kom hem från elin för ett tag sedan och nu ska jag sova! ♥

ben & jerry's




Nu ska jag strax cykla iväg till elin! Vi + juliorna och matilda ska se mean girls 2! Blir en b&j till filmen, oj så dyr men himla gott!!

PUSSHEJ!

HEJ!



Just nu har vi engelska och det känns som att det är sista lektion och vi slutar snart men icke det! Vi har två lektioner kvar innan vi slutar. Woho...

någon som vill köpa?





Snygga boots från dinsko som köptes i september, användes flitigt i lite mer än en månad (dom är i det skicket som visas på bilderna).

Jag säljer dom för att dom är för små, har inte använt dom på flera månader och jag tror inte att jag kommer få användning av dom mer.

Storlek 37. Säljer dom för 150 - 200 kronor!

KOMMENTERA om ni är intresserade =)

mot gymmet!!

+++




weheartit

söndag


Hallååw!
Åkte med den tidigare bussen till skellefteå idag för jag hade nå plugg som jag skulle avverka i helgen men glömde det ofc i skellefteå så därför for jag lite tidigare för att hinna göra lite ikväll. När jag kom fram till skellefteå for jag och handlade. Ska strax äta sen sätta igång med plugget! WOOHOO!!

lördag

Hello!
Igår var jag, elina, amanda och emelie och käkade på capsicum. Det var thaibuffé! Så jävla gott det var!! Men vi alla fick lite ont i magen sen så det kanske var något med maten? Vem vet. Men som sagt - gott var det :)

Idag var jag en sväng på samhället med elina. Alla affärer var stängda när vi kom dit så det vart ju lyckat haha. Vi for i alla fall på dollar med hennes mamma sen hem.


förra veckan betsällde jag och mamma nå saker från yves rocher, de sakerna ovan är mina. En scrub, ansiktskräm och body lotion (den luktar underbaaart!)

fredag!



Som vanligt slutar vi elva på fredagar och då for jag och julia på stan! Jag köpte mig två ear cuffs - äntligen säger jag bara! Haha.

Klockan 14.15 går min buss hem till arvidsjaur och ikväll ska jag äta på capsicum med mina brudar. Kommer bli skojj!

iväg och se hockey med brorsan nu då!



förra veckan haha;

torsdag



Idag hade vi vår sista turismlektion och då var biggan göllig och bjöd oss på bowling. Det var jätteskojj, men gick inget vidare för mig hehe. Ikväll blir det att fara och se hockey med brorsan!! Kommer bli awesome :D

nytt från stan



alla dessa kors-smycken är ju rätt uttjatade men fortfarande snyggt!
JC, 59 kr!

Nu ska jag iväg och gymma med majaaa! Sen till solariet (nya rör) för att sola lite! Ikväll är det plugg som gäller, återstår att se om jag lyckas få någonting gjort! Haha

Puss!
RSS 2.0