30 april

Hej hej! Temperaturen steg högre eftersom idag, så jag har haft min jeansjacka :D. När jag kom hem gick jag ut en sväng med zäta och vet ni vad jag såg? En fjäril! Gud så härligt, ett sommartecken =).

Valborgsmässoafton idag! Kvällen ska spenderas med en stor del av gänget :D. Vi ska vara hemma hos marcus och grilla/elda som jag har nämnt. Kommer bli mysigt och skojj! Klockan sju, halv åtta ska vi vara där, så jag ska väl börja fixa mig nu då. Ska duscha och sen platta håret och fixa till mig.

Ha en bra kväll allesammans! ♥

Morsning korsning!

Vädret är väl sisådär idag. Det är bara 2+ grader och det är några moln här och där. Jag hade gärna velat att det skulle vara varmare och bättre väder. Jag vill använda min jeansjacka! :D

Jag kom i sängs klockan 00.15 inatt men jag kunde inte sova så jag satte mig vid datorn och åt godis istället ^^. Jag vet inte riktigt när jag somnade men jag tror det var kring 01.30? Så idag är jag också trött...

Idag åker jag hem. Bussen går klockan 14.15, så jag är hemma vid 16.00. Så vi hörs väl efter fyra då =) Kram

29 april

Hej. Vad gör ni? =) Jag gör inte så mycket, ser tv o så :P

Efter att jag hade slutat idag for jag ut på stan och bytte jeansen mot jeansshortsen jag har snackat om. Och så köpte jag en jeansjacka :D


Jeansjacka från Gina Tricot =)


Jeansshorts från Cubus!

Ikväll ska jag packa, diska, gå ut med soporna, städa lite, se grey's anatomy och sitta vid datorn! Jajjemen, hahah ;D

Go' morron!

Idag är det braiga vädret tillbaka :D. Himlen ser molnfri ut och brorsans termometer står på 35 grader, haha! Men det är fel på den för givetvis är det inte 35 grader, men några plusgrader är det väl ialla fall =) Hoppas det är lika bra väder imorrn och på fredag för jag och några vänner ska grilla :D Inte grilla fläsk-kotletter eller nåt, utan elda vid en brasa och mysa och ha skojj!

Nu sitter jag och äter frukost och är jätte trött. Jag kommer vara själv här i brorsans lägenhet fram tills jag åker hem imorrn. Brorsan åkte hem till arvidsjaur igår för att han ska opereras snart och då åker han först hem och sen ska han till sunderbyn där han ska operara axeln snart (minns inte vilken dag det var). Jag hoppas operationen kommer går bra och att han axeln ska bli bra nu =).

Måste göra mig klar nu. Ha en bra dag! =) ♥

21.54

Hej sitter och funderar på att lämna tillbaka jeansen och ser "desperate housewives" för stunden. Jeansen var rätt så osköna och snea, hahah. Det är därbak det är sådär snett :P. Ena fickan är antingen större eller så sitter den längre ner eller nåt. Men det blir nog att jag lämnar tillbaka dom och om jag ångrar mig så ska jag ju till piteå den 13 maj om jag inte minns fel, så då kan jag ju köpa dom där eller om jag kanske köper jeansshortsen =)


Här är dom snygga jeansshortsen som är perfekta till sommaren =)
(jag tog kort på dom idag inne i provhytten, jag har inte köpt dem)

SOMMAR <3




Hatt: H&M
Byxdress: Gina Tricot
Skor: H&M

Tänk er en varm sommardag och man glider runt på en söt cykel, med vinden i ett fint långt hår. Jag vill ha sommar och långt fint självfall! :D Och sakerna här ovan förståss :P

Mina nya jeans!


Cubus



När jag kom tillbaka hit från stan upptäckte jag att det hade gått sönder lite vid vaden. Jag ska tillbaka till cubus imorrn och se om det ska vara så eller inte.



Jag har lämnat tillbaka dom och bytt till ett par jeansshorts istället!

28 april

Hej hej! Jag for som vanligt till stan efter jag har slutat ;P. Och kom tillbaka därifrån för ett tag sen.

En kille som jag jobbar med på glädjekällan, pavel heter han, han pratar väldigt mycket om sitt liv, och hans kompisar o så. Jag brukar ju stå och lyssna och låtsas bry mig (ialla fall). Men när jag ska berätta nåt, han bryr sig inte ett skit! Han tittar bort, och lyssnar inte ens typ, haha.

T ex igår; Jag tror det var "with every bit of me" som spelades i radion, och så berättar jag för pavel att kevin borgs tjejs föräldrar bor på våran gata, och att han brukar vara där och att man har sett han o så. Och han bryr sig inte ett skit alltså! För det är ju ändå lite coolt lixom ;D. Sen berättar pavel att markus fagerwalls pappa är körlärare (eller nåt sånt) till hans kompis tjej. Vadå, som om det är nåt? Haha. Typ markus fagerwalls pappas kusins barns låtsas-kusins barns farfars tremenings systerson är körlärare till en som går i min brorsas klass. Haha, nä skojjar bara :P men ni fattar nog, det är lite irriterande =)

Från vanliga till slitna


Före. (Det var visst en liten smutsfläck på vänstra benet vid knäet :P)



Efter.


Jag använde mig av sax och sandpapper.

Jag vet inte om dom kommer komma så mycket till användning, men nu har jag ialla fall ett par slitna jeans :D

27 april

Tjo =)

Nu regnar det och det har gjort det hela dagen. Inte spöregn, men regn har det varit ialla fall. Tråkigt. Men jag förstod att det skulle komma, eftersom det har varit så bra väder nu i många dagar :P. Idag på glädjekällan fick jag inte göra mycket. Åt mest hela tiden, jag höll på att  spricka! Hahah. Jag har ätit varm macka, choklad tårta, småfika :D.

När jag hade slutat för dagen gick jag på stan. Hittade en snygg tröjja från gina tricot som jag har velat ha, men den fanns inte i min storlek. Så jag funderar på att beställa från gina, för det finns lite annat jag vill ha från gina men som inte finns här =). Sen vandrade jag runt på stan lite mer och hittade ett par ljusa stuprörsjeans och ett par ljusa jeansshorts från cubus. Skitsnygga!! :D Jag ska köpa nåt av dem, har inte råd till båda :( hahah.

26 april

Hej, dålig uppdatering idag...

Jag drog ut med elina vid sex ikväll! Vi for och köpte glass på teckans och sedan satt vi därute och åt upp glassen ;) sen åkte vi till nyborsskolan och fotade förfullt med min kamera :D.


En fin bild elina tog =)


Och här är en bild jag tog ;P

Jag åkte inte tillbaka till skellefteå idag. Utan min syrra och hennes kompis ska till skellefteå och shoppa imorrn, så jag åker med dom på morgonen klockan 08.00 istället! =) Nu måste jag packa klart, duscha och fixa till ett par jeans! Ciao ;)

Låååång mässa

Hej! Gudstjänsten höll på i över en och en halv timme! Det var ganska långtråkigt... Jag kom å tänka på att näst nästa gång (förutom att vi brukar börja konfan i kyrkan) jag ska till kyrkan på mässa eller liknande är det skolavslutning! :D. Skolavslutningsklänningen är ju också köpt, så det känns som att sommaren är nära nu! =)


Bild på mig från igår!

3 bilder från kvällen

Här sitter jag mitt i natten :P. Jag kom hem för ett tag sen och då gjorde jag kvällstoaletten, d.v.s tvätta bort sminket, pissa, borsta tänderna och tog ut linserna ;D Ikväll var vi samma som igår, och vi var hos hannas mamma. Vi hade tänkt börja se en film, fast vi pratade mest så vi bestämde oss för att sluta se filmen. Så istället åt vi en god "kladdkaka" som amanda bakat ;), hade skojj och pratade! I slutet av kvällen började vi spela en massa gamla godingar :D


Diggar bilden! Minna räcker fuck-you från vänster och kalle gör peace-märket från höger och jag ser allmänt konstig ut bara, hahah! ;D



Hahah :D

Imorrn klockan 11.00 ska jag och mamma till kyrkan. Efter det har jag avklarat mina 10 gånger! Marcus skulle också dit, så man stöter väl på han där då :P Nu ska jag sova! God natt ♥

Hejsan hoppsan!

Det gick inte så bra att fota. Det blåste lite för mycket o så, men några bilder fick vi =). Men jag ska till amanda och fota lite till senare, och då ska vi vara inne =)


Coolingen öhman! Hoppas det var okej att jag la ut bilden =)

Ikväll ska jag vara med helt gäng med roliga människor! Vet inte riktigt vilka vi blir, men det blir väl brudarna och marcus och kalle :D. Ha en go' kväll! Puss

25 april

Idag ska jag och amanda ut och fota lite! Amanda är sugen på att skaffa sig en blogg, och då vill hon ha lite bilder till sin header o så =). Det blir nog även så att hon fotar mig lite också :P. Jag vet inte vars vi ska vara, men någonstans ute, för vädret är så härligt idag!

Vi hörs senare :D

Yesterday

Tjena! Igår var jag med amanda, hanna, kalle, marcus, minna och elina hemma hos hannas pappa! :D Vi såg film, spela musik, prata, skratta. Det vanliga ;D haha. Men det var ju ett bra tag sen man träffade marcus och kalle, så det var roligt att träffa dom =).

Bilder från igår:

Elina och hanna ville inte vara med på bild :P


Hanna hade ett sött sugrör som kalle lånade, haha.


Kalle och minna! =)


Amanda och marcus! =)


Jaag! :P

Hemma

Hej hej!

Idag på praktiken, fick jag stå lite i kassan och så råkade jag trycka fel. Och då skulle oxana, min "chef", hjälpa mig med det och då börja kassan krångla och allt. Och allt hände under lunchtid, när det var som mest folk :S. Lilla oroliga jag kliver bort lite från kassan, och så säger oxana lite argt; "du ska inte stå i kassan nå mer idag". Undra om man fick lite skuldkänslor då? Men jag fortsatte dagen lite orolig och med skuldkänslor, men jag bad om ursäkt lite senare och då sa hon att det var okej och att det brukar hända henne också, så det kändes lite bättre då =)

När jag kom hem hade jag fått lite post. Chic, omdömmerna och min svenska uppsats. Säger bara en sak; svenska är inte min grejj :D. Kunde knappt läsa uppsatsen för alla rättningar lasse gjort, hahah. Det var inte stavfel utan skrivfel och grammatikfel o så. Hahah =)



Snart blir det pizza, sen ikväll blir det att vara med brudarna och kanske marcus och kalle. Var ju ett tag sen vi var med dom =) Kram

VAD FAN HAR HÄNT MED MIN BLOGG?

Ååh, vad jobbigt! Bloggen ser ju helt konstig ut! Jag har skrivit ett mail till blogg.se om det här och jag hoppas verkligen på hjälp. Om det är någon annan där ute som vet, så snälla berätta vad ni tror kan ha hänt.


Äh, det var inget. Nu ser det normalt ut =) hahah. Jag gick in på min blogg när jag kom hem och såg att det var nån himla kod högst upp på bloggen och sen såg designen jättekonstig ut och längst ner var min vanliga blogg. Men då efter jag hade skrivit det här inlägget såg allt normalt ut igen :D. Könstigt, haha.

24 april

Godmorgon! Idag fyller min mamma år, så ett stort grattis till henne :D och även minnas pappa fyller år idag =)

Nu äter jag frukost och kollar lite bloggar. Jag ska snart börja fixa till mig och packa det sista, sen vid 09.50 skjutsar brorsan mig till glädjekällan. Jag skulle få sluta lite tidigare idag (fast det har jag gjort varenda dag :P) för jag ska hinna med en buss som går 14.15. Och jag vill vara i tid, så jag inte missar bussen =). Så när jag slutar idag, går jag alltså direkt till busstationen och åker hem till arvidsjaur =)

Ha en bra dag, så hörs vi lite senare! ♥

Karamelltåget

Hej! Vart less på att bara sitta inne, så jag tog mitt pick o pack och gick till karamelltåget och köpte godis! :D Jag hade kameran med mig så jag tog lite bilder =). När jag mötte någon log jag lite trevligt, för att vara trevlig. Men alla jag mötte gav bara en sur jävla min tillbaka. Här försöker man var lite trevlig, men fan heller...







Nä, nu ska jag fortsätta se "criminal minds". Hejs! =)

You are my sweetest downfall

Hej hej! Sitter och lyssnar på musik just nu. Mycket fin musik =) Regina Spektor - Samson. Otroligt bra och vacker låt :) Förövrigt är jag trött och vädret ute är lika bra som igår. Men jag vet inte vad jag ska göra ute, orkar ingenting heller :P Jag ska ta och göra mig nå nudlar och se "How I met yor mother" på datorn. Och lite senare se "sex and the city" på trean klockan 17.00! Kram


Bästa videon jag hittade. Men den låter nog bäst i spotify =)

Bra låt!


Darin - Strobelight

Nu ska jag sova. God natt! =)

Kokosbollar och saft



Jag sitter och ser "grey's anatomy" nu och jag har nyss fikat =)

Vår!

Brorsan frågade tidigare om jag ville följa med han och hans kompis david ut och göra nåt. Det gjorde jag för jag ville ju inte sitta inne, när vädret ute var super =) Vi drog först förbi konsum och jag köpte glass och dom köpte chokladbollar och dricka. Sen körde vi upp till vitberget med utsikt över skellefteå och fikade där. Njöt av vårsolen =) Sen for vi till melker, en kompis till dom. Dom tre hänger typ alltid tillsammans ;D. Vi satt ute på balkongen i melkers soffa och käka pizza :) Dom är roliga, så man skrattade mycket :D 



22 april

Jag vill ha pengar!! När man går och strosar runt på stan och kikar in i olika affärer, hittar man så mycket snyggt. Men mina pengar räcker inte till allt jag vill ha! :D

Idag är vädret helt underbart ♥. Men de vette fan vad jag ska göra ute? :P. Orkar inte gå runt på stan, och inte ha nå pengar att shoppa för. Och jag har ingen kompis här som jag kan hänga med, och köpa mjukglass och steka i solen tillsammans med... Jajja, blir väl att sitta här hela eftermiddan och kvällen. Sköjj! Hahah

Puss

21 april

Hejsan! Kom ungefär nyss från stan. Har glidit runt där i nån timme och hittat mig nå kläder o så =) Jag köpte klänningen, sockar, en sjal, ett diadem och nå tofsar ;)

Jag fick sluta kvart i två idag. Idag känns det som det gick bättre =) Jag fick städa, servera och fixa rätterna lite.


Sockarna från H&M, diademet och tofsarna - glitter och sjalen från indiska =)




Gina Tricot! På köpet fick jag kommande andningsproblem och brutna revben. Hehe, nä inte riktigt. Men den satt lite tight på överkroppen (men det ska den ju iochförsig). Jag testade en vit i 36, för den här blommiga fanns inte i den storleken. Men 36'an vart nästan lite för "pösig" på överkroppen. Och jag ville hellst ha den blommiga, så jag tog då den i 34 =)

God morgon!

Vaknade for en liten stund sen och jag vill sova längre :P Jag vill inte diiit! Hahah. Jag gör bara bort mig, och jag gör typ ingenting nästan =) Just nu käkar jag lite yoghurt, som är min frukost. Ska börja fixa till mig nu. Sitter bara här i pyjamas och ser tv. Efter jag har slutat ska jag på stan och jag ska nog köpa den där klänningen jag pratade om igår =) hoppas den finns kvar! Och så blir det väl lite till shopping ;)

Ciao!

LB



lookbook.nu

Gina Tricot


Det är linnet längst ner i vänstra hörnet och klänningen högst upp till höger, jag pratade om i förra inlägget =)

Första dagen

Hej =)
Nu sitter jag här själv återigen :P Bror är och tränar.

Första dagen på glädjekällan. Det gick helt okej förutom att det första jag råka göra vad att he på mig tröjjan fel väg, sen gick jag upp med ett glatt leende och han som jobbar där säger att min tröjja är bakochfram. Piiiinsamt! Hahah :D Jag har inte fått göra så mycket idag, det har varit lite långtråkigt. Men de få saker jag fick göra var att bland annat; städa, servera, stå i kassan. När jag slutade sen lite före två, gick jag en sväng på stan. Köpte inget, förutom godis! =) Jag letade ett linne inne på gina som jag lagt ut här i bloggen som jag tyckte var jättefint, men det fanns inte där. Sen har jag också visat upp en klänning från gina, som fanns där som jag kanske ska köpa till skolavslutningen =)


Wipeout

Hej hej! Sitter just nu och ser wipeout och käkar godis. Bror min är och spelar bandy med några, så jag är alltså själv just nu =) Brorsan kom och hämtade mig på på busstationen sen åkte vi förbi glädjekällan så jag vet vars det är sen handlade vi lite och sen åkte vi till hans lägenhet.

Jag känner mig lite nervös inför morgondagen :P Kommer göra bort mig o allt! Haha. Får ialla fall hoppas att det kommer gå bra =) Just nu har jag inga bilder. Men ska nog ta några imorrn. Efter att jag har slutat imorrn, ska jag nog en sväng på stan har jag tänkt. Bye! ♥

19 april

Hej hej! =)

Idag drar jag ju iväg till skellefteå. Jag ska prao där på ett ställe som heter glädjekällan =). Jag förresten världens bästa arbetstider, 10.00 - 14.00 ;D. Bussen går 17.10 och jag har packat väskan o så (gick mycket fortare att packa än vad jag trodde :P). Jag kommer bo hos min bror och han kommer typ beslagta hans dator så min bloggning kommer inte vara på top :/ Men jag ska blogga när jag får tillfälle, så hang on! ;) hahah. Men kameran åker ju självklart med! Så det bilder blir det ialla fall! :D

Ha det gött, så hörs vi förhoppningsvis senare ikväll! =) ♥

Ha en bra kväll!

Hej! Håller på att fixa mig nu. Ikväll ska vi vara hemma hos hanna och ha det allmänt kul :P Jag ser hur länge jag blir hos hanna ikväll. Jag måste ju upp ganska tidigt imorrn så jag hinner packa klart, blogga o sånt, så jag är klar i tid då bussen går. Får ju inte missa bussen! ;) Skulle inte berätta så mycket bara önska er en bra kväll, så hörs vi imorrn! =)♥ Måste skynda mig nu! Haha.

WELLA COLOR FRESH

När jag var hos frisören senast och klippte mig och färga håret. Då tonade hon bara mitt hår, för det skulle vara bättre för mitt hår eftersom det är så torrt och risigt. Så nu när jag har duschat några gånger efter toningen, har det ju försvunnit lite färg. Så mamma for igår till frisören för att köpa en nytt paket med färg så jag kunde färga hemma och frisören rekomenderade då att jag skulle tona håret igen, så mamma köpte en ny toning åt mig som jag ska använda nu! =)

NEW


Last night

Vi var ju som sagt hemma hos minna igår och systemkameran var med! Igår var vi; jag, minna, hanna, elina, amanda, emelie och bea =) Och vi hade skitkul! Vi började med att käka pizza, jag vräkte typ i mig, haha. Sen vart det presentöppning och jag fick jättebra presenter! Tack så mycket <3 =) Efter det basa vi musik, partajjade, satt och prata, käka chips och drack dricka...! :P Och lite senare in mot natten sjöng vi singstar och spelade buzz. Skitskojj!


Här käkar vi pizza!


Min present som innehöll...


En tidning, godis och en frisör-hårprudukt för lockigt hår! =D



Här öppnar minna sin present! =)


Och här öppnar jag min ;)


Gött ^^


Skojj!

Några pics =)

18 april

Hejsan! Imorrn åker ju jag till skellefteå eftersom jag ska praktisera där i två veckor, men jag kommer hem till helgen. Jag ska börja packa lite idag, så jag inte gör det i sista sekund (som det typ ändå kommer bli, hehe). Blir ett snabbt inlägg det här, för jag och pappa ska åka iväg till expert och köpa en kamera-väska till mig nu! Jag berättar om igår när jag kommer hem! =) Vi hade ialla fall jättekul :D

Ciao!

Mot minna!

Nu ska jag strax åka iväg och hämta pizza, sen åker jag vidare till minna där jag och hon ska ha vårt födelsedags-party med dom bästa! =) Vi ska äta pizza, prata, skratta, dunka musik och dansa :D Bilder kommer imorrn!

Ha en bra kväll allihopa! ♥

17 april

Hej hej, hur mår ni? =)

Fredag idag! Känns lite sådär... Lovet är ju lixom slut, det är ju bara helgen kvar. Men efter helgen börjar mina två veckors prao i skellefteå! Yeey! :D Så, no school yet, hahah.

Lite senare idag ska jag och minna åka med mina mamma till dollar och handla dricka och chips till vårt partajj ikväll! Kommer blir skitkul ikväll! Men det vart lite strul igår eftersom vi inte hade någonstans att vara. Men det är löst, vi blir hemma hos minna ikväll =)


God natt

Jag ringde och pratade med min fotbollstränare tidigare idag och jag berättade att jag skulle sluta fotboll. Jag trodde att jag skulle bli lättad, men nu funderar jag mer om jag gjorde rätt? Tankarna bara flyger hit och dit, och jag vet inte riktigt vad jag vill. Man skulle egentligen ha meddelat sitt beslut för flera veckor sedan, men jag har inte vetat hur jag ska göra så därför berättade jag inte förän nu. Fast jag vet ju faktiskt inte hur jag vill göra nu heller :P Men jag har dragit ut så länge nu med att berätta, så hasse förtjänade att veta =)

Nu ska jag gå och sova! God natt

Vikthets bland (riktigt) unga

Hej! Tidigare såg jag ett program om 9-, 10-åringar med vikthetsar(?!). Hallå? Lixom 9 år och vara orolig över sin kropp?! Det var en kille som var 9 år och han ville ha 6-pack! Han tränade varje morgon och kväll för att få sina magrutor. Sen var det en tjej vars mamma uppmuntrar henne att kolla hur många kalorier det finns i det hon äter. Deras kroppar har inte ens utvecklats, men ändå oroar de sig.

Kläder man vill ha från GT!


Gina Tricot ♥

Dubble birthday-party tomorrow!

Minna och elina drog iväg för ett tag sen. Jag och minna kom överens om att vi ska ha partyt imorrn, kring 18.00, typ =) Vi ska bjuda på pizza, dricka och chips och ha en kul kväll med gänget! :D



Bild jag tog igår! =)

16 april

Hej hej! Emelie frågade för ett tag sen om jag och zäta ville gå ut och gå med hon och sigge (hennes hund). Men jag är sjuk, så jag orkar inte gå ut och gå då. Tråkigt :/. För det hade varit kul om zäta och sigge träffades, och själv har jag inte träffat emelie på länge =)

Men minna och elina är här nu, för jag och minna ska planera vårt födelsedagsparty som vi ska ha tillsammans till helgen nån dag! :D

Puss och kram

Less

Ååh, vad jag är less på denna förjäkliga förkylningen! Jag tror jag tillochmed börjar bli sjuk. Mamma tyckte jag kändes varm i pannan och jag har nog blivit värre. Gud, vad jag klagar hela tiden, hehe. De flesta av de senaste inläggen jag skrivit, har jag skrivit om hur ont i halsen jag har och att jag hostar hela tiden o så :P Men jag är så less! Näsan rinner hela tiden, och jag har ont i halsen och jag hostar hela tiden! Höhö ;P. Men mamma köpte två halsont lindrade tabletter idag från apoteket, så det hjälper ju lite =) Men ändå. Jag går typ runt och deppar hela tiden och tycker synd om mig själv :P




God natt ♥

Skopunkten


Skor man vill ha från skopunkten! ♥

Soluppgång

Jag vaknade tidigt imorse av att jag hade sketaont i halsen (ingen nyhet :P). Jag gick upp för att ta mig ett glas vatten och så tittar jag ut genom köks-fönstret och så ser jag att det är soluppgång! Så vackert =). Först gick jag bara ut på verandan för att ta några kort men det vart inge bra så jag bestämde mig för att gå ner till sjön för att fota lite bättre bilder =) Så vid 05.30 satte jag på mig jackan, power-skorna, vantarna och mössan och med kameran i högsta hugg och vandrade ner mot sjön! Hehe.




15 april

Hej! Vädret var helt suveränt imorse så jag, mamma, brorsan och zäta tog bilen och åkte upp till vittjokk! Systemkameran var med, så jag tog några bilder =)


Solen




Landskap



Jag!

DHW-kväll hos minna!

Hej. Sitter just nu och mumsar på nå chips och dricker cola. Alltid gott såhär i natten, höhö ;P

Minna hörde av sig till alla i gänget och frågade om vi ville komma till henne och se DHW. Det lät kul , men jag är så förkyld så jag visste inte om jag orkade. Men jag drog dit ändå! :P Träffade brudarna och först såg vi lite "ugly betty" (vi pratade typ mest). Sen såg vi båda "desperate housewives"-avsnitten!

Imorrn om vädret ser lovande ut, ska jag, mamma, bror och zäta åka upp till vittjokk! Om det nu blir bra väder åker vi dit ganska tidigt, så vi ser väl om vi hörs på morgonen! =) puss.

Zäta

Tjena tjena!



Två söta bilder jag tog tidigare på min sovande gullunge ^^


Ikväll börjar "ugly betty" om klockan 20.00kanal 5.
Och så är det dubbelavsnitt av "desperate housewives" som börjar 21.00kanal 5 :D

Härligt! ;)

Dålig sömn

Hej. Inatt har jag sovit jättedåligt! Har vaknat flera gånger och inte kunnat somna om. Min dåliga sömn inatt kan nog bero på att jag är sjuk.

Jag mår sämre idag. Jätteont i halsen, hostar så mycket att det inte är sant och jag mår lite illa idag också. Ont i magen alltså :/ Ååh, vad tråkigt! Jag vill inte vara sjuk nu under påsklovet.

Var ett tag sen jag slängde in en låt här i bloggen, så nu slänger jag in den här ;P:

Mando Diao - Dance with somebody

Hoppas ni har det bättre än jag ♥, ciao! ;)

Ett litet troll

Tjoo! Enda sen imorse har jag varit ett litet troll. Jag har ju så kort hår nu och mitt hår är lockigt, så det har lixom spretat åt lite olika håll, varit stort o så. Som ett troll, typ, hahah :P

Annars har jag inte gjort mycket. Sett tv, ätit en jättegod glass och legat på spikmattan i cirka 2 minuter (klarar inte längre, haha). Alla säger att det är så skönt att ligga på spikmatta och man blir så avslappnad, och en del tillochmed somnar. Själv får jag typ panik! Jag känner mig typ fast när jag ligger på spikmattan :P





God natt bloggen! ♥ (jag ska vara vaken ett tag till, hehe)

Some pics.

Gissa om jag har fått nå benmuskler och blivit sjukare nu? Jajjemen! Himlen var så fin nu ikväll så jag vandrade ner till sjön för att ta några bilder. Jag fick plumsa i snön som bara den, hahah! Och av att ha kämpat mig fram i snön har jag nog fått nå kondis också :D



Fint



Tog en bild upp och ner :P



Satte på självutlösaren, gick iväg en liten bit, satte mig ner och bilden togs =)


Cirkusar

Jag såg lite av cirkus maximum tidigare. Jag tycker det är underhållande när människor gör massa olika konster - volter, skojjar till det... Men jag tycker inte det är underhållande när man ser djur göra olika konster.

Jag kan slå vad om att inget djur tycker om att vara på resande fot hela tiden. Åka runt till olika städer, och platser. Och ska behöva lära sig en massa konster genom misshandel. Blir bara ledsen när jag ser de stackars djuren göra sina konster, som dom helst skulle slippa göra. Att dom ska behöva lida, för att underhålla vi människor?! Det är helt sjuk!

Jag är en djurvän och bryr mig verkligen om djur. Så därför tar jag åt mig av det här. Jag ville bara berätta att jag tycker sånt här är fel. Så fel.

13 april

Tjena folket! Vad gör ni idag? =) Själv så har jag ont i halsen, hostar och nyser. Samma visa som igår, fast det är värre idag :/

Vädret idag är helt okej. Ibland kikar solen fram från molnen :P Jag vet inte vad som händer idag. Vart sjukt sugen på att shoppa, helt enkelt bara shoppa loss! Hahah. Varför har inte jag jättemycket pengar och bor i en stad? Ja, säg det :P

Ni får ta och ha en bra dag! Så hörs vi senare =) ♥
(förlåt för min blogg är så tråkig nu)

2009-04-13 01:04:26



Roligt inlägg...

Hej! Idag/ikväll har jag duschat, sett gossip girl och sett en film med familjen! "Read after burning" heter den filmen vi såg. Fattade ingenting av filmen, men sjukt rolig var den :D haha. Sen har jag också fotat en hel del, ska visa några bilder i nästa inlägg =).

Inte ett roligt inlägg, men nått ialla fall! Jag har typ inget att skriva om :P

BARR



Jag har nyss ätit påskmat och nu blir det duchen! =)

12 april

Hej! Förlåt för att jag hör av mig så sent! =) Men att jag kom i sängs sent igår resulterar att jag vaknar sent ;)
Jag tror jag håller på att bli förkyld. Det kittlar som satan i halsen, jag hostar och nyser gör jag också! Jag vill inte vara förkyld under påsklovet!

Igår ja... När jag ätit klart förrätt, varmrätt och efterrätt hos dom bekanta for jag till elina och där var hon och minna! Lite senare kom amanda, bea och hanna. Vi stack vidare till viktor, där vi mötte upp han och hans kompis ludvig. Vi alla gick vidare till hannas mamma där vi var resten av kvällen och spelade musik, prata, skratta! =) Men kvällen slutade lite tråkigt, i form av ett tjafs. Så det var trist. Men annars var kvällen kul =)


Några bilder ialla fall =). Om jag lägger ut nå andra bilder lär jag väl bli misshandlad av det :P

Påskafton

Hejsan svejsan. Vår familj är bortbjudna på middag ikväll, så vi åker snart dit. Efter det ska jag träffa brudarna och vara med dom resten av kvällen! =) Kameran åker med så troligen har jag en massa bilder imorrn =)

Ha en superbra påskafton ♥

Detta underbara väder



Snön smälter!



Zäta njuter av solen!

******

11 april

God morgon och glad påsk!

Påskafton idag och solen är framme! Det har varit sånt pissväder nu i flera dagar, men äntligen skiner solen! :D Jag och familjen ska bygga en liten sittplats i snön på andra sidan vägen där vi ska sitta och njuta av solen med fika!

Igår var jag med amanda, hanna och födelsedagsbarnet minna! Vi var hemma hos hannas mamma och vi hade hyrt en film som vi hade tänkt se, men vi for ut och ragga med minnas syrra och catrin =). Vi satt fyra i baksätet och trängdes, så jag fick (jätte) ont i ryggen men det gick över sen ;) Efter att ha åkt ett tag åkte vi tillbaka till hannas mamma och satt och prata, skratta och åt onyttigheter =).

Sex laxar i en lax ask

Tjena! Åt lax och potatis till middag idag och drack påskmust till det. Smakade utsökt! ;) Vart helt proppmätt...

Jag har gått runt med min pyjamas typ hela dagen. Så skönt =) Idag har jag annars inte gjort mycket. Suttit vid datorn, sett lite tv, plattat håret, fotograferat, ätit. Kul!

Vi får se om det blir att vara med någon ikväll. Jaa... vi får se! :P


10 april

Idag är det minnas födelsedag, så ett stort grattis till henne! =) <3

Började dagen med att se "rädda willy 2". Det var inte lika bra som ettan och inte lika många snyftningar, men äh, den är bra! ;) Imorrn går även trean. Så det blir att se den med =)

Igår efter jag varit i kyrkan for jag och mamma på konsum och köpte godis sedan skjutsade hon mig till amanda. Vi satt vid datorn ett tag, sen skjutsade amandas mamma oss till amandas pappa för vi skulle hämta "tjenare kungen", sen körde hon oss vidare till shell sen gick vi hem därifrån. När vi kom tillbaka till amanda, kom hanna efter ett tag och lite senare minna =). Vi satte igång filmen "tjenare kungen" och såg den med en massa godsaker ^^. Under filmen ringde minnas syrra och frågade om vi ville hänga med ut och ragga med hon och katrin, så det gjorde vi ett tag =). Sen såg vi klart filmen. Sen stack minna hem och vid 01.30 for jag och hanna hem.

När jag kom hem var jag så jäkla trött! Jag la mig i sängen med kläderna på och linserna i ögonen, och tänkte: "äh, jag ska bara blunda lite". Men jag somnar och vaknar klockan 05.00! Då klär jag på mig pyjamasen, tar ut linserna och borstar tänderna. Sen däckar jag i sängen igen =)

Till kyrkan

Hej! Snart ska jag och mamma åka iväg på gudstjänst. Jag har avklarat 8 av 10 gudstjänster, så det här blir den nionde ;) För er som inte vet så måste man ha varit på 10 gudstjänster innan man konfirmerar sig =)

Jag har ju glömt att berätta om igår! Det var jag, amanda och minna. Vi var här hemma hos mig och vi hade tänkt se "grey's anatomy" men det var ju ishockey så vi kunde inte se det. Så vi såg "crossroads" istället. Skitbra film! Sen såg vi "sex and the city", snackade, skrattade och fotograferade med systemis ;P.

Jag har haft träningsvärk hela dagen från löpträningen igår. Stel som en pinne har jag varit, hahah. Nä, nu måste jag åka! Sen ska jag vara med kompisar efter gudstjänsten! Puss =)

Nu så!



Nu har jag gjort en ny design! Vad tycks? =) Är det lättare att läsa nu och så? Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för bakgrund riktigt, med det får ialla fall vara såhär nu ett tag =) För att ha fått ihop min design såhär har jag tagit hjälp av Designadinblogg och en färgkarta.

Ny design på gång!

Jag ska börja göra om min design nu. Jag ska först byta tema, sen börja med att ändra färger o så. Kommer ta en tid men det ska ju bli bra! ;)

9 april

Hej! Första dagen på påsklovet och det känns wonderfull! =)

Jag såg klart "rädda willy" på femman för ett litet tag sedan. Värsta snyft-filmen! Så fin, så bra :') Håller ni med? Imorgon samma tid och kanal går "rädda willy 2"! Klockan 11.50 på femman.

Mys

Om ett litet tag kommer minna och amanda hit (jag vet inte om hanna också kanske skulle komma). Vi ska se "grey's anatomy" och mysa med godis! Behöver inte lägga mig tidigt ikväll för imorrn är det ingen skola! Hahah, så härligt ;)

Ha en superbra kväll ♥



Vafan, det var inget "grey's anatomy" ikväll p.g.a ishockeyn!

"Nej, men inte du!"

Hejsan svejsan. Träningen var J-O-B-B-I-G! Erika och amanda låg först där och joggade som om det inte alls var jobbigt, medans jag och emma hängde efter där bak, halvt döda! Hahah :D Vi sprang en bra bit, som räcker gott och väl att springa en gång i veckan.


Åsa skulle ta en fin bild på cissi, jag och minna igår och så dyker rasmus upp och cissi och minna fortsätter le och jag bara: "Nej, men inte du!". Haha hon tog bilden just när jag är på väg att säga det! Hahah klockren bild ;D

PÅSKLOV!





Hej! Yees nu är det äntligen påsklov! Har lov nu i ca en och en halv vecka och sen är det prao i två veckor =)

Som sista lektion hade vi gympa, och då när gympaläraren håller på att skriva upp vilka som är närvarande säger han; "Men vars är agnes?" Och jag bara; "Men här är jag!" och skrattar. Och dom flesta börjar skratta och han säger; "Oj, jag kände inte igen dig!" Sen frågar jag han; "Såg du me inte?" Och han; "Nämen jag letade efter en blond kaluffs, men jag såg dig inte". Hahah, det var allt roligt :D

Nu ska jag ut med Z, sen är det löpträning med basketen! Kram

DHW och godis!

Tjena tjena ;) Jag köpte godis innan som jag ska äta nu till "Desperate housewives". Som visst redan börjat! Ojdå... Och så måste jag ta och ringa hans ikväll. Vet inte vad jag ska säga, vi får se! :P Hahah. Kram ♥


Oj, det var visst inget "desperate housewives" ikväll p.g.a ishockeyn!

7 april

Idag har det varit en kul dag! På HK'n gjorde vi påskbakelser och påskpyntade HK-salen. Sen på rasten hände det också en kul grej. Jag, hanna och minna stod och köpte fika i kiosken och så plötsligt kommer emil och slår boken i bänken framför kiosken och harriet (som står och säljer i kiosken) skriker; "Men oj så hemskt!". Hon vart jätterädd och vi med för den delen! Haha, det var skojj. Och hon som aldrig brukar le börjar skratta sen =).

Jag hade med mig systemkameran till skolan idag och till HK'n så jag har en massa bilder att visa!:




Jag och kalle vi posar vi ;P


Minna viker servetter =)



Haha, jag headbanga!





Hahah, rasmus lyfte upp cecilia och bar ut henne!


Jag och minna! =)


Cissi, jag och minna! =)


Det fina dukade bordet


Bakelsen. Det ser ut som ett ägg!


Ronja, marielle och åsa! =)



Jag fikar :D

Resultatet





Köpte med mig 3 produkter därifrån. Shampoo, balsam och leave-in balsam från Graham Webb.

Frissan

Hej! Har engelska nu, men svenska uppgiften ska vara klar imorrn så jag håller på att skriva på den =)

Vi slutar efter den här lektionen, och jag har egentligen konfa men jag ska ju klippa och färga håret idag klockan 15.00. Så när jag slutar går jag iväg till frissan och blir omstylad ;) Ni får se resultatet sen! Hejdå ♥ =)

Blommor



Hejsan! Nu har jag degat framför datorn ett bra tag, så jag har nu tänkt att dega lite framför tv'n ;D. Allmän basket-träning ikväll egentligen, men som sagt är jag för trött för sånt =). Jag har ännu inte ringt till hasse. Och jag kommer troligen inte göra det idag heller. Varför ska det vara så svårt?!

Nu blir det tv'n! Sista inlägget för idag, puss.



Justja! Jag vann inte den  veckans blogg-tävlingen som jag var med i hos emelie. Men tack till alla som röstade =) ♥

Färger

Säg till!

Jag fundererar om jag ska göra om min design och allt. Jag ska nog byta tema också. Hela min bakgrund, där mina inlägg är och där arkiven, kategorierna och de finns, allt det smälter ju liksom ihop. Och eftersom min bakgrund är ganska mörk och jag skriver ju med svarta bokstäver är det kanske svårt att se och läsa min blogg. Jag fick en kommentar om det för ett tag sen och jag tycker det är bra att hon sa till =) Så jag undrar om ni tycker det är svårt att läsa min blogg? Och vilka färger tycker ni jag ska ha i min blogg? =) Säg vad ni tycker, jag vill veta! =)

6 april

Måndagar är allt sega dom. Har varit trött hela dagen, och jag vill däcka i sängen och sova =) Vore sköönt. I söndags, för en vecka sedan, typ, var det ju ett fotbollsmöte om den kommande säsongen. Där berättade dom att man skulle ha berättat sitt beslut om man ska fortsätta spela fotboll eller fortsätta. Och tror ni jag har gjort det? ;) Nope, I haven't. Jag har dragit ut på det hela helgen eftersom jag vet inte hur jag ska göra! För om jag tar det beslutet, kommer jag ångra att jag inte tog det andra beslutet och tvärtom :/. Men jag måste nog ta och ringa till hans (en av tränarna) idag och meddela mitt beslut som jag än inte vet vad det är.

Ikväll har jag...

...ätit tårta, sett "gossip girl", ätit hembakta cookies, sett "wipe out" (hur roligt som helst!) och tagit en massa kort med min nya kamera! =)




Det är hur kul som helst att fota! :D

Hej!

Idag har jag varit uppe på K4, och sålt fika för det är ju DM här. Vi skulle egentligen bara sitta och sälja fram till 14.30, men matcherna vart försenade och vi såg grabbarnas final. Oturligt nog, förlorade dom :/ Det var så nära.

Imorse uppvaktades jag av mamma, pappa och storasyrran! Dom kom in med ett stort paket och några kuvert. I kuverten låg det bland annat pengar och en trisslott. Jag fick 300 av syrran och brorsan för att köpa hårprodukter från en frisör, och 200 kronor och en trisslott av morfar. Jag vann tillochmed 50 riksdaler på trisslotten! ;) I det stora paketet fanns det en systemkamera! Jag har blivit så glad för alla presenter och gratulationer jag har fått idag! ♥ =)




Så samanlagt har jag fått:
• Systemkamera - Nikon D40
• Klippning och färgning hos en frisör + produkter därifrån
• Pengar
Precis det jag hade önskat mig! :D

5 APRIL!!


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det agnes födelsedag!! Hehe :D

Hemmagjord pizza

Mamma håller på att göra en hemmagjord pizza. Blir smarrigt! ;) Ikväll ska jag jobba i kiosken på sporthallen och sälja fika tillsammans med minna. Vi börjar klockan 18.00 och ska sitta och sälja fram tills det slutar nån gång kanske vid 10.30, 11.00? Tråkigt att sitta och sälja fika på en lördagkväll. Men jag har ju ett bra sällskap så det ska nog bli kul ändå =)

Imorgon är det ju min födelsedag! Jag ska sälja fika då också mellan 11.00 till 14.30. Jag hinner nog inte blogga innan 11.00, men man vet aldrig ;P. Men ialla fall nån gång på eftermiddagen hör jag av mig! =) Kram

Vote for me! Please? =)

Jag anmälde mig ju till den här bloggen om att bli veckans blogg. Och jag blev en av dom tre nominerade! :D Så snälla söta ni - rösta på mig! Vore jättegulligt av er =)

Hej på er!

Jag och zäta-pluttem mötte upp amanda tidigare på ishallen. Och så gick vi först till underverket för amanda skulle köpa en foundation. Jag hade inte tänkt binda fast zäta där ute först, men jag gjorde det för jag skulle bara följa med amanda in på underverket en snabbis och så kunde jag se zäta genom ett föster. Hon som äger affärer sa att vi kunde ta in honom dit, för här kan ju ingen allergiker ändå vara för det finns ju en massa parfymer och sånt. Så jag gick ut och hämtade in zäta i butiken.

Sen gick vi på marknaden och kikade runt. Det kostade bara 50 kronor att byta batteri på sin klocka så det gjorde jag. Så nu funkar min fina klocka! =) Klockan 13.00 skulle amanda jobba i kiosken på sporthallen, så när klockan var strax före ett jag vi dit och sen vandrade jag hem. Och förfrös fötterna!


Det var lite kramsnö ute nu och eftersom zäta är så hårig kan det bli små snöbollar som fastnar i hans hår. Så jag var tvungen duscha bort dom när vi kom hem.


Här ser man hur lurvig han är under tassen!

4 april

God morgon! Jag ska snart dra ut med zäta och så ska vi träffa amanda på ishallen sedan ska vi på marknaden =). Dåligt väder idag med! Vit himmel och massor med snö! Försvinn, försvinn! Kom, kom våren! ;)

Minna skrev ett sms vid halv sju, sju imorse där det stod:
Det skulle sitta fint och sova nu ;) (hon steg upp så tidigt för hon skulle sitta i kiosken på K4 eller sporthallen klockan 08.00)
Jag vaknade till av det och jag höll på att svara på det såhär:
Haha, åå vad glömtv T.mm

Undra om jag somnade? Hahah. Det jag hade tänkt svara var nog: Haha, åå vad skönt att sova ;) Jag skickade aldrig iväg det utan det sparades i utkast ;D

Nä, nu måste jag gå iväg! Ciao

Aj aj i fötterna

Hej! Kvällen har bestått av att se basketmatcher i alla dess åldersklasser. Vi har åkt buss fram och tillbaka mellan camp gielas och K4. Sen har vi vandrat runt lite, och jag har haft mina nya skor hela kvällen! Dom där bruna med snörning framme. Sen vandrade jag ju hem också. Så jag har haft lite aj aj i mina fötter i kväll :P

Imorrn på förmiddagen så ska jag och amanda på marknaden. Och kanske någon mer följer? =). Vi har ju fått tider om när vi ska sitta i kiosken på olika basket/gympa-hallar. Jag ska sitta imorrn klockan 18.00 tills det slutar och på söndag mellan 11.00 och 14.30. Det ska nog gå bra :)

God natt! ♥



Flashing lights

Fredagkväll!

Jajjemen, nu är helgen äntligen här! Helgen består ju, som sagt, av DM, marknad och min födelsedag! DM börjar idag, men jag tror inte det blir att se någon match. Kanske, kanske inte ;) Blir ialla fall att hänga med brudarna ikväll. Det kommer säkert att bli en rolig kväll som alltid! =)

Puss och kram. Hörs imorrn! ♥

En cool outfit

Två par skor och en t-shirt

Det här shoppade jag igår:






Kände mig stolt att  jag köpte två par skor. Jag som aldrig brukar köpa det. Det brukar oftast bli en massa krimskrams, tröjjor och t-shirtar istället för nåt "rejält" ;D heheh

Marknad

Hej! Jag följde med hanna och minna till marknaden efter skolan. Och jag köpte remmar som jag alltid gör. Så gott! =) Det är så kul och mysigt med marknad! Man vandrar runt med kompisarna, köper (supergoda) remmar, tittar i olika stånd... Så mysigt och kul på nåt sätt! :)


Mums...


Kolla vädret.. Det snöar idag!

3 april

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag bra, men jag är trött. Somnade klockan 01.00, 01.30 inatt.

Nu sitter jag i skolan och har mentorstid. Jag håller på att skriva på min skrivuppgift. Ni vet den där då jag skriver om en liten kille vid namn olle rymmer hemmifrån o så? Ja, den är det ialla fall =)

Jag slutar klockan 13.40 idag, så jag är väl hemma vid 14.00. Då visar jag mina inköp från igår! =) Kram

Tjejkväll i piteå imorrn!

Yeey, det är så det blir! =) Jag och kanske hanna och minna ska dit imorrn. Emelie och elina är redan där så vi ska väl träffa dom där! :) Det är inte säkert att hanna eller minna skulle följa, men jag ska dit. Jag hinner inte blogga imorrn. Jag börjar klockan 08.20 och slutar egentligen 15.50 men jag ska vara hos tandläkaren klockan 15.00. Sen får jag se hur lång tid det tar hos tandläkarn, om jag far direkt till busstationen eller först hem och sen till busstationen. Bussen/bussarna går klockan 17.30 och man får åka gratis! :P

Nu ska jag duscha. Ni får ha det så bra, så hörs vi på fredag efter jag har slutat! =) God natt!


Slänger in en gammal bild ;)

Justde!

Har glömt att berätta att igår natt (natten till tisdag) då min syrra jobbade natt i receptionen på laponia kom det in en som var från hells angels och en från bandidos! Dom skulle tydligen till finland och sälja bildelar :P Dom stannade där för att ta sig en öl. Det kom tillochmed en civilpolis dit då polisen hade fått reda på att dom var där! Syrran snackade med dom och hon frågade om det inte var bråk mellan dom MC-gängen. Men dom berättade att det inte hade varit ett bråk på 5 år. Bra! Men visst är det coolt att dom var liksom där och att syrran pratade med dom?! Hahah :P

Mitt 500:ade inlägg!

Ja, med det här inlägget har jag skrivit 500 inlägg! =)

Dagen har innehållit so, två fysik lektioner, läsning, musik och idrott. På musiken var det skojj för vi sjöng norsk karaoke :D. Och på idrotten var det basket =) Har ju basket träning senare och då ska vi väl prata lite om DM som är till helgen. Den här helgen kommer bli bra - DM, marknad och min födelsedag! =)


Kolla vad slaskigt!

Emelyh.blogg.se

Hej! Jag har anmält mig till den här tävlingen:


Veckans blogg-tävling hos EMELIE!

Var med ni också vetja! =)
RSS 2.0