+

Ikväll var vi ett gäng på erikslid och grillade! Eller ja.. Elden slocknade på en sekund men trevligt hade vi! Kvällen avslutades hemma hos Hjelte med tjejerna, såg bb och pratade. Imorrn har vi sovmorgon till halv tolv, yes!!

Hahahaha

Idag efter skolan när jag och Elin skulle ta bilen hem stod lilla golfen mitt på parkeringen, hamnade i chocktillstånd och fattade noll helt enkelt hur den kunde ha hamnat där!! Tillslut kom det fram att några hade puttat ut den och några andra bilar från parkeringsrutorna.. Jävla studenter och deras hyss...

@ school

Hej! Sitter på skolan och gör ingenting. Har allt skolarbete hemma dumt nog....... Gör aldrig klart saker i tid så nu innan sommarlovet lär jag stressa ihjäl mig som vanligt för att hinna klart allt. Sämst. Pusshej!

lite nytt


sandaler från h&m och tröja från bikbok!

fin dag


Hejsan! Amanda kom hit med bussen imorse. Mötte upp henne sen har vi gått runt på stan (gick endast i shorts  och t-shirt, superskönt!!↑), käkat på subway, pratat och haft det trevligt! Har just sagt hejdå till henne och nu ska jag ut och springa innan det är dags för jobb! Puss

En fredag

Hade min sista praktikdag idag på ICA! Har varit där i sex veckor nu. SEX VECKOR!! Sjukt vad det har gått snabbt. Har trivits hur bra som helst och alla har varit supersnälla, ett toppenställe helt enkelt!

Ikväll har jag hängt med Elin och Jennifer! Vi har bland annat suttit vid älven och stekt i värmen sen for vi till Elin och hängde på hennes balkong!↓ Fin kväll!

tisdag

Tjena! Praktik till fyra idag. Drog på basketträning efter det men eftersom vi bara var tre tappra där kändes det inte värt så jag gick hem och sov istället. Hade tänkt ägna kvällen åt att göra klart ingers jävla uppgift (som jag så fint döpt den till på datorn) meen har såklart inte fått mycket gjort. Fan ange AGERA NÅN GÅNG!! Åh blir så arg.. God natt.

God natt

Hej! Hade en supertrevlig kväll igår! Jag agerade chaffis så när dom skulle ut for jag hem. Idag sov jag lite för länge som vanligt sen har jag bara slappat hemma. Åkte buss tillbaka till stan, hoppade in i duschen, sen tog jag bilen till Jennifer för att se BB! Nu fryser jag som attans så ska bara borsta tänderna sen krypa i sängs.

Just ätit tacos med några fina tjejer <3

+

Till middag blev det grillat. Sjukt gott! Sen for jag hem till Hanna och vi har mest legat ute på raggen, pratat och haft det trevligt. Nu tackar jag för mig och går och lägger mig. God natt <3

18e maj :)))

Fredag

Tog en promenad runt ringleden här i Arvidsjaur = ca en mil. Nöjd och trött tjej!

I don't know how to make the feeling stop



Idag kom mamma och pappa till stan för att ordna upp min lägenhet lite! Så nu är den lite finare och fräschare. Åkte med dom tillbaka till Arvidsjaur så nu är jag alltså hemma och bara tar det lugnt. Kom fram till att det var över en månad sen jag var hemma sist!!
Igårkväll blev det bilkurragömma (första gången ever för mig) och grillning med vänner! Rolig kväll!!

Tisdag

Tjenis! Missade basketträningen idag men inte vilade jag för det utan jag pallrade mig till gymmet och körde på där istället. Ikväll har jag myst framför dhw med lite choklad :)) god natt!

tjött



Prioriterade sömnen framför frukosten imorse och på lunchen for jag hem och sov istället för att äta, plus att jag sovit några timmar i eftermiddag/kväll. Haha oh ma gaad. Men sjukt skönt har det varit! ÄLSKA SOVA.

flytta på dej

1000 spänn medges ej

Tackar Piteå och alla inblandade för den här helgen! Har haft riktigt skoj! Nu ska jag bara starta bilen och köra hem till Skellefteå. Vi hörs!

The stranger that confused my heart

Hej hej! Tog bilen och körde Piteå efter praktiken idag. När jag kom fram hälsade jag på faster och hennes man! Nu är jag hemma hos Hanna och vi är redo för utgång!! Ha en bra fredag <3

Körkort

Tjenare tjenare! Som de flesta redan vet tog jag körkortet i måndags!! Känns hur bra som helst :))) Jag och bror for och mötte upp mamma och pappa direkt efter uppkörningen för att hämta min golf! Tack tack och tack bästa föräldrar för körkortet och bilen ♥

God natt

Hej! Gårkvällen blev riktigt rolig! Vi var på mollys för det mesta, lite folk ute men vi hade kul ändå. Kvällen fick ett konstigt men trevligt avslut och jag kom i säng vid fem imorse!

Har just smörjt in mig i min nya body butter och är nu redo för att sova. Sov gott!

5e maj


Idag fyller min fina vän 18 år!! Det firar vi med käk och krogen! Synd bara att det ska snöa.. Minns den här dagen förra året, då var det varmt och fint väder. Meen, kvällen kommer bli kung ändå! Nu taggar vi utgång!!

lite bilder från valborg 2012


RSS 2.0