det var fint det vi en gång hade



Känns som jag gjort hur mycket som helst idag men inser nu att jag typ inte gjort nåt egentligen haha.. Har i alla fall tränat och nu gör jag bort skolarbete! Är alldeles slut efter att ha sovit för lite och träningen så när skolarbetet är klart ska jag sova som aldrig förr! *Längtar* God natt ♥

nyfriserad

Hej allihopa! Har inte klippt håret på snart ett år och jag började bli riktigt less på allt det slitna så jag (Julia) tog saken i egna händer. Hon klippte mig igår med en kökssax hehe. Orkar aldrig boka klipptid hos frisör och det är ju faktiskt bara hår så jag lät Julia klippa mig och jag blev supernöjd! Passade på att slinga håret i samma veva så nu är jag ljushårigare också!

FÖRE (som ni ser var det förbannat slitet och ojämnt..):


EFTER:

Har ju fortfarande lite slitet (får räkna med det då jag plattar håret varje dag..) men är glad ändå!

fest











Vi blev kvar hos mig hela kvällen igår och jag hade superkul! Mina fina tjejer sovde över hos mig, är så glad jag har er! ♥

Idag blev det käk på dallas sen vandrade vi runt på skyltsöndagen. Köpte supergoda lussebullar! Nu ska jag vila sen dra till Elin för lite advents-mys!

lördag

Hej! Just nu är jag i lägenheten och agerar hundvakt medans mamma och pappa är på hockey. Efter sju när hockeyn är slut och dom hämtat hundarna och farit iväg ska jag och några vänner vara hos mig och förfesta. Sen ser vi vart vi tar vägen! Nu måste jag börja göra mig iordning!


Ny tröja från Vero Moda som jag ska ha ikväll!

JUSTDE! Glömde gratta min pappa på 50-årsdagen! GRATTIS! ♥

washed by the water



Jaa.. Snön jag snackade om häromdagen den är borta. Istället är det bara jättekallt och blåser supermycket.. Här-ligt! Har just tryckt en sen middag och nu ska jag sätta igång och läsa engelskaboken. Resten av kvällen måste jag plugga. Ha en bra kväll!

nyår




Har redan köpt min nyårsklänning! Från Bikbok 399 kr!

15.52



HEJ! Det var alltså ett friskis&svettis-pass jag och Julia hade knåpat ihop till idrotten. Gick sämre än vad vi förväntat oss men vi är nöjda ändå och jag tror dom flesta tyckte det var kul och jobbigt! Mår inte helt hundra men snart ska jag cykla iväg för att svettas lite till på basketträningen! Puss

sleepover



Nu har jag och Julia hållt på i flera timmar och övat inför vår elevledda lektion på idrotten imorrn! Classmates - hoppas ni är redo för detta kommer bli eran död mohaha. Julia sover över här inatt! God natt ♥

snö



Måste säga att jag på ett sätt faktiskt är glad att snön har kommit nu. En månad för sent typ.. Vill inte ha vinter egentligen men julen kan man ju inte annat än älska! ♥ Nu ska jag ta en pn, sen måste jag städa mitt bombnedslag till lägenhet!

vilken helg!



Hej! Har haft fullt upp hela helgen! Fixat med pappas fest och umgåtts med familjen och släkten. Hade jättekul på 50-årsfesten och det tror jag alla andra också hade! Och när han fick veta sin present - åka till Kanada och se NHL-match - har nog aldrig i hela mitt liv sett han så lycklig! Så glad för hans skull :D

Just nu ser jag the Holiday på trean. Brukade alltid se den förut när jag var sjuk och jag åkte på en förkylning i lördags så vad passar bättre än att se den!

längtar

Imorrn får jag äntligen träffa min morfar och morbror som jag inte träffat på 2,5 år! Dom åker från småland upp till norrland för att vara med på pappas 50-årsfest som är i helgen! Han fyller egentligen nästa helg men har festen på lördag! Tror inte jag kommer blogga under helgen så vi hörs på söndag ♥


morfar i mitten, morbror till höger, min kusin till vänster och hans lilla flicka i morfars knä! fyra generationer!

torsdag


jag med bollen! vilken biffig arm jag såg ut att ha där då.. ett minne blott..

Hej! Har haft basketträning ikväll och på torsdagar kör vi bara spel. Gick inte så bra till en början men det blev bättre sen! Nu måste jag duscha sen sätta igång och plugga.. Har prov imorrn och jag är helt lost bland säkerhetszoner, TB1, TB2 o allt vad det nu heter..

kommentar

Anonym om god natt!:

Kan du inte visa din lägenhet med en massa bilder? :) verkar sjukt mysig!!!


Svar: Tack vad glad jag blir!! :D Vill jättegärna visa men jag är inte riktigt nöjd än! Skulle tippa på att allt är klart kring juletid eller januari och då ska jag lägga ut bilder på lägenheten! :D

onsdag



HEJ HEJ! Har inte varit hemma på heeela dagen. Skolan delade ut gratisbiljetter till hockeyn ikväll (SAIK - Brynäs) så har sett den med vännerna ikväll! På vägen hem stannade jag och snackade med Elin och Julia L ett tag och då kom det fram en lite för full och inte så blyg kille som hade svårt att hitta till sitt hotell.. Haha oj oj så kul det var!!

god natt!


gammal..

Inte en händelserik tisdagkväll här inte. Har tränat, tvättat, tagit det lugnt och sett DHW! Kom på tidigare ikväll att jag behövde tvätta, gick ner och kollade om tvättstugan var ledig och det var den! Tuur däär. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova! Fast nu började ju SATC, ska bara se det först...

tisdag


Jag la mig halv tio igår. Inser ni i hur galet det är?? HALV TIO. Somnade dock inte direkt men ändå, lägga sig halv tio för mig är inte vanligt... Men hade inget bättre för mig plus att jag var trött så varför inte lägga sig och sova kände jag. Nu måste jag cykla iväg till basketträningen! Woopwoop!

ny tröja


MONKI

+++++



Igår beställde jag en zebramatta till lägenheten (tack mamma!)!! Hur grym är den inte?? Love it! Måste bara fylla på med några tavlor/hyllor, en ny teve (inte så konstigt då min nuvarande är den största någonsin..) plus lite smågrejer sen tror jag min lägenheten kommer vara perfekt! Längtar tills allt är klart!

crazy stupid love



Just nu sitter jag och plattar håret. Detta ständiga helvete.. Är sååå tacksam över att mina föräldrar gav mig lockigt hår.. Verkligen älskar det! Nä nu ska jag slå igång en film! Imorrn är det måndag och skola igen. Hejs!

farsdag



Idag har vi firat pappa med en fantastiskt god kladdkaka (som jag gjort) och så fick han en fin tröja av hans underbara barn! Han är världens bästa pappa ♥ Nu ska jag på ica och handla massa nödvändigheter, hörs sen puss!

you had me at hello



Hej! Lördag idag och hittills har jag övningskört och handlat med mamma. Måste börja övningsköra mer då mitt mål är att ha körkort före sommaren! Nu sitter jag och ser teve och väntar på att maten ska bli klar. Får se vad som händer ikväll!

11-11-11


mitt hem ♥

Har just placerat mig i fåtöljen hemma i vardagsrummet i Arvidsjaur! Efter skolan köpte jag farsdagpresent till fadern min (glöm inte det på söndag vänner), tog bussen till jauret och var framme vid halv sju. Ikväll blir det idolmys med mami och papi. Ha en bra kväll!

torsdag

Hade andra basketträningen idag och det gick lite sämre men jag ger inte upp för det! Hade spel hela träningen och det var kul i alla fall! Nyduschad nu lägger jag mig i sängen och ska kolla Lejonkungen. Hundra år sedan jag såg den och jag kommer lipa sönder...

In time


TJENARE! Har varit och sett bio ikväll! Såg filmen In Time och hjelte bidrog till att vi brast ut i skratt mitt i bion, höll fan på att dö där inne (sitter och flinar i min ensamhet just nu)!! Ska kolla klart läget bland alla bloggar sen hade jag tänkt lägga mig tidigt ikväll. Natti natti ♥

basket ♥


Har länge varit sugen på att börja om med basketen och idag var jag på min första träning på över ett år! Var helt sjukt kul och gud vad jag saknat det! Är så glad att jag valt att börja om och som det känns nu kommer jag trivas superbra i laget!

rock my world



Mitt alltid lika roliga och härliga sällskap lämnade mig för ett tag sedan. Ikväll har vi hängt lite nere vid älven och när det blev för kallt drog vi hem till mig och chillade. Nu ser jag SATC och när det är slut är det läggdags! God natt♥

subway

Då var lovet slut! Vi har alltid UF på eftermiddagarna på måndagar och idag hade vi möte med vår rådgivare bland annat. Har gått ganska trögt med med vårt lilla UF-företag men nu hoppas jag vi kommer igång! Efter skolan åt jag och Larsson på subway, det var fan magiskt. 

                           

23.47

Hejsan hejsan! Blev en impulstripp till Bastuträsk inatt så jag har spenderat natten och dagen där! När jag kom tillbaka till stan tidigare ikväll blev det en sväng på ica sen var jag även ute och träffade Julia en sväng, snackade om livet och allt därimellan.



Just nu äter jag lite kvällsfika, lyssnar på min nuvarande favorit och taggar skola imorrn... God natt!

lördag



Go kväll blöggen! Idag har jag städat lägenheten, sett lite av Elins innebandymatch och träffat Larsson en sväng! Har nyss tryckt lite middag och strax ska jag cykla iväg till Elin. Får se vad som händer ikväll! ♥

when the stars go blue

                          

Nu har jag packat upp och landat i lägenheten! Åkte från Arvidsjaur vid åtta-tiden imorse, for en sväng förbi Luleå för att lämna tillbaka en jacka, sen åkte jag hit till stan. Nu ska jag gå på ica och handla lite, ikväll blir det nog häng hemma hos någon! :)

"there's a purple mushroom in my backyard screaming tacos!! tacos!!"



Satt inte inne framför datorn hela kvällen igår utan först var jag ute och åkte med Krille och Sten ett tag sen vid midnatt åkte jag, Ida, Elina och Sten upp till Akkanålke för tydligen ska det vara jätteläskigt där men det var det inte.. Bara lite läskigt på vägen dit! Vi satt mest och skrämde upp varandra hehe. Ikväll har jag varit och simmat en sväng på badet och när jag kom hem stod tacos redo på bordet för att ätas! På en torsdag!?!

2 nov


Vaknade, slöade framför datorn, sen gick jag ut på promenad med hundarna och jag lovar det är dom jobbigaste hundarna i världen!! Blir så less ibland.. Efter promenaden bakade jag scones, dom blev sådär.. Gick att äta i alla fall! Nu slöar jag återigen framför datorn och lär vara här hela kvällen. Så jävla roligt lov.

23.29


Jobbade som sagt på badet idag! Bjöds på kladdkaka och daimtårta, satt fint ska ni veta. Efter jobbet drog jag till solariet *AdDiCtEd*, hem en sväng och sen vidare på "tantgympa" som en del väljer att kalla det! Mamma var ledare och det var jobbigare och roligare än vad jag trodde! Nu ser jag SATC och är allmänt cool, inga konstigheter. Ska ut och träffa mandi en sväng nu. PÖSS.

god morgon!



Sitter i skrivande stund och äter frukost, kollar fejjan och lyssnar på musik! Klockan 13 ska jag vara på plats på badet för att jobba. Slutar efter 18 nån gång! Nu måste jag ut med hundarna en sväng innan jag cyklar iväg. Vi hörs kanske ikväll! Ha en bra dag ♥
RSS 2.0