onsdag

Hej hej! Ikväll har jag jobbat på hockeyn och nu sitter jag och försöker göra en skoluppgift samtidigt som jag ser Masterchef. Hatar typ mat och inredningsprogram men Masterchef har det lilla extra haha. Men att se teve samtidigt som man pluggar vet ju alla att det inte går så superbra och det kan jag intyga. Hursom längtar jag galet till lovet för på fredag åker jag, mamma och hundarna ner till Västerås för att hänga med syrran fram till onsdag. Mys!! 

fest i bjuur

Igår var det fest i bjurträsk för att fira Linnea som fyller 18 idag! Grattis bruden!! Hade grymt kul! Bilder:
Fina tjejer!

Födelsedagsbarnet!
 
Det bjöds på god middag!
 
Fina tjejer här också!
 
Jelloshots!!
 
Skål!
 
<3
 
Beerpong!
 
Och självklart tårta på tolvslaget!

Nu är det över

Så nu har jag kört detox i en vecka. Har dock fuskat lite.. Läste nånstans att 90% choklad var okej men jag åt 70 och 86%-ig. Hade sjuka choklad-cravings så jag var tvungen!! Sen det här med att sova 8-10 h gick bra i början men i slutet av veckan hade jag svårare att somna på kvällarna så det blev lite mindre timmar. Annars har det gått bra och jag har känt mig mycket piggare! Dock ser jag lika sliten ut och min dåliga hy är kvar.. Förväntade mig inga underverk direkt men lite tråkigt känns det. Tror hursom att kroppen har mått bra av promenaderna jag har gått och träningen samt alla bra saker jag proppat den med i veckan! Any questions? :)

Ny jacka från h&m!

Den är delvis i ull så den funkar ju i vinter också. Och så kostar den bara 299 kr vilket gör det hela ännu bättre!

detox

 
Nu kör vi! Detox i en vecka från och med imorrn! Är så less på att se sliten och trött ut hela tiden samt min dåliga hy så jag kände det var dags att testa detox. När jag kört klart kan jag berätta lite vad jag ätit och hur det gått :) Kram!
 
Kolla HÄR och HÄR om ni vill läsa mer om detox.

Älskar min nya halsduk

RSS 2.0