Gina Tricot 149;-


Det här mönstret finns även på två fina klänningar på ginatricots hemsida! :)

Mjukglass är ju så gott!

Hej hej, förlåt för att jag hör av mig så sent, men jag har inte haft tid att blogga =)


Jag for med Elina och köpte mjukglass på teckans tidigare! Sen satt vi där ute på bänkarna och snackade i en evighet ;D. Tillslut drog vi hem till hon och satt vid datorn och spela musik!

När jag cyklade hem cyklade jag förbi Hannas hus och då hörde jag hur det skreks där inne. Så jag knackade på och det visade sig vara en spindel Hanna och Amanda skrek för, haha :D


Nörsk film

Tjena mittbena! Vad gör ni? =)

Jag har ju som sagt varit med Elina ikväll. Vi stack till shell 20 minuter före dom stängde och hyrde en film. "Rovdyr" hette den... Skiiiiitbra. Stängde av den efter 50 minuter och såg "Big brother" på tv400 istället. Heheh :D

Jag kom hem för cirka en timme sedan och nu läser jag bloggar o så =)
God natt!

29 juni

Jag har varit ute på samhället med Elina och Amanda idag! Vi åt först på frasses. Vi satt ute och snacka, åt, skratta och hade det jätte trevligt. Sen gick vi på några klädaffärer och kolla runt lite =) Amanda fick med sig ett par skor från InterSport!



Ikväll ska jag vara med Elaiine, vi kanske blir någon fler också! :)

Piteå Dansar Och Ler

Söndag och måndag

Tjena! Igårkväll var jag först med Amanda! Vi drog till mig och såg några roliga filmer från filmprojektet vi hade i skolan =). Sen var jag med Elina, Ida, Minna, Hanna N, Emelie och Henke! Vi körde moppe till akkavare för vi skulle kolla in ett spökhus och så hälsade vi på några söta hästar som var där :).

Jag ska fara ut på samhället med Elina sen! Vi ska köpa pdol-biljetter och kolla in några affärer, tror jag.
Tjingeling ;)

Spöket Zäta :P



Han hade precis rullat sig i grus... Stolle, hahah.

Solat i 3 timmar!

Hej, jag vaknade upp klockan 12.00 idag! Då drog jag på mig bikinin, gjorde frukost, sedan gick jag ut och solade och låg ute till 15.15 typ =). Nu är jag lite brunare! 

Idag kom Amanda hem och ikväll kommer Elina, Hanna L, Emelie och Hanna N från piteå! Jag har pratat med Elina och vi ska hitta på något ikväll. Sen får vi väl se om vi blir några fler också :).



Kram kram.

Filmhyrning och raggning

Jag var och hyrde film
med min bror tidigare och då frågade minna om jag ville ragga med hon och hennes syrra! Jag hakade på och vi raggade runt samhället ett tag ;P. När jag kom hem såg jag filmen "World trade center" som gick på tv4+! När den var slut satte jag igång filmen jag hyrde - "Wild child" =)

Det var min kväll det! Hehe.
God natt ♥

Cute summer

Roligt, roligt.

Vädret ser dystert ut idag... Igår var det jättefint väder och idag har det haglat. Inte kul ;P. Men jag har ialla fall tagit ett litet dopp i sjön, höhö.

Min dag verkar bli lika tråkig som detta inlägg. Typ ingen sol man kan steka framför, inga kompisar hemma (tror jag?), inget på tv... Jajja, vi höres väl senare! ;)


Min klass!! Bild tagen på skolavslutningen =)

Gårkvällen/natten

Hej! Igår kväll var jag med emelie och hanna nilsson. Vi for och badade på gielas en stund =). Sedan köpte vi godis på statoil och hyrde en film - "Wallander - Skulden"!

Jag såg bara filmen ett tag för jag skulle hem klockan 01.00 och se NHLs draft. Brorsans kompis david rundblad var där och blev vald av St. Louis Blues! Fan vad coolt att han kommer spela i NHL inom nått år! :D

Ett klantarsel är jag...

Vilken varm dag!! Jag har legat och solat och så har jag tagit årets första dopp i sjön. Kallt var det, men riktigt svalkande i detta heta väder ;)


Bild från förra sommaren.

Just det! Har glömt att berätta en sak. När vi kom tillbaka till min morfar efter liseberg förra veckan var min mobil jättekonstig och skärmen visade alla olika färger, då berättade pappa att min mobil var fuktskadad (den hade väl blivit blöt när vi åkte flumride). Jajja, tog isär mobilen och lät den torka under natten.

Nästa dag när jag skulle se om den funkade så tappade jag den (självklart) i zätas vattenskål. Hahah! Skratt-retande :D. Men den funkar nu alldeles utmärkt ändå. Tur =)

God morgon!




Nu ska jag ut och sola! Hörs om några timmar ♥

Nattblogg

Hejsan. Ikväll har jag sett "wallander" med mamma, pappa och brorsan som är hemma från skellefteå i helgen. "Wallander - Hämnden", var namnet på filmen och den var riktigt bra! :P

Sen gick jag med mamma och zäta ner till sjön för zäta skulle kvällspissa. Jag tog med kameran och fotade den rosa, orangea himlen ↓ =)



Har även läst i diverse bloggar att Michael Jackson har dött! King of pop dog av en hjärtinfarkt och blev 50 år gammal.
Rest in peace.

Har varit i piteå idag ;)

Tjenare! Ja, som ni ser har jag varit i piteå today =) Jag har varit hos tandläkarn och spänt åt rälsen. När jag cyklade till busstationen mötte jag hanna, hon skulle med samma buss!

Hon skulle till piteå för att bo hos elina i hennes husvagn på piteå havsbad i helgen :P Jag satt med hanna i bussen och så mötte vi upp elina i piteå sen och vi tre gick på stan till klockan 12.20 då jag skulle till tandläkarn :)


Jag köpte dom här solglajjorna från gina tricot idag! Jag fick med ett fodral.

Inhandlat!


Ett rosa linne, köpt på Ge-Kå's.


Ett par ljusa och ett par mörkblåa jeansleggings från Ge-Kå's!
Jag ska sy in dom ljusa för dom är för "vida", hehe.


Ballerina-skor, köpta på en skoaffär brevid Ge-Kå's.


Turkos jumpsuit från Ge-Kå's!


En axelrems-väska från Ge-Kå's!


En klänning från Vero Moda! Den räcker ner till knäna.


+ att jag fick ett par slitna jeansleggings av lisa! Dom kommer från pieces!

Jag glömde fota nagellacket och det känns jobbigt om jag ska ner och fota det, sen ladda in i datorn och allt, men det var i en rosa nyans ialla fall =)

Ge-Kå's är ett jättestort varuhus i ullared för er som undrar =)

Hemma!

Äntligen hemma! Vi startade igår och åkte bil hela dagen och det var jättefint väder. Sovde över i sveg. Sen fortsatte vi idag och åkte bil hela dagen och det var jättefint väder, och när vi närmade oss hem såg vi ett stort molntäcke bort mot arvidsjaur, typiskt. Haha, men det var aldrig molnigt här, som tur :P

Vi kom hem för några timmar sedan och jag har hunnit duscha, packa upp, fotat mina inköp och fixat ihop dom i collage i picasa 3, läst bloggar o så =)

Jag har fotat cirka 500 bilder under resan, och jag orkar inte lägga upp så många, men här har ni fyra bilder:




22 juni

Hej hej! Nu sitter jag här på biblioteket igen och tänker lite berätta lite smått om vad som hänt dom senaste dagarna =)

I torsdags var jag med syrran och hennes tre kompisar på liseberg! Vi åkte nog dom flesta karusellerna och en av dom var flumride och jag satt längst fram! Jag trodde det bara skulle skvätta lite men i backarna kom det feta jävla vågor, vart dyngsur, hahah. Men det var en riktigt kul dag!

Resten av dagarna har gått åt att spela "snake" på morfars nokia 3310, träffa släkt, fira midsommar, äta onyttigt, osv =).
Vi åker imorgon och är hemma på onsdag.
Kram ♥

17 juni

Hejsan hejsan! Har ni det bra? Det har jag ialla fall =)

Idag har jag varit i ullared med mamma, syrran och lisa. Vi har gått på det stora varuhuset ge-kå's och på lite små-affärer runt om. Det blev mycket shopping för pengarna :D. Jag köpte en jumpsuit, ett linne, en hårborste, en liten axel-rems-väska, ett nagellack, ett par ballerinaskor och två jeansleggings! Det gick på ca 500-600 kronor =). Visar allt när jag kommer hem. Ge-kå's var verkligen jättestort och jättebilligt och det fanns alla möjliga saker där! Hahah.

Har inte mycket mer att säga, imorrn blir det liseberg :D.
Kram kram.



Ser ni hur stort det är? :P

Småland 15 - 23 juni

Hej hej. Imorrn åker jag till småland. Jag, syrran, mamma och pappa tar bilen dit, så det blir en lång resa! Men vi ska stanna i hudiksvall och bo på en camping sen åker vi vidare på tisdag. Vi blir nere i södra sverige i en vecka ungefär. Det blir att hälsa på släkt, fira midsommar, åka till ullared och gå på det stora varuhuset ge-kå's och min syrra frågade nyss om jag ville följa till liseberg på torsdag så det blir det också! :D

Jag kanske cyklar ner till biblioteket där och bloggar nån dag! Ha det super

Jag vill inte ha det såhär...

Dåligt väder

Jag har sett på "the city" hela dagen! Så jäkla bra serie :D. Fast jag var ut med pappa en sväng nyss, vi var förbi emelie och lämnade tillbaka hennes hjälm och sen for vi på konsum och pantade. Vart cirka 100 spänn och dom pengarna fick jag :P

Vi kanske spelar brännboll ikväll, det beror på vädret! Det blir jag, några tjejer och grabbar som ska spela i såna fall =) Annars är vi hemma hos någon och ser en film :P.

Skolavslutnings-kvällen!

Hej. Vi hade en kul kväll igår! Men tyvärr så gick ett fönster sönder, vi blir sju som får dela på kostnaden, men hoppas det inte blir så mycket. Vi var för det mesta hemma hos emelies farmor, jag och gänget men det kom och gick olika personer hela tiden ;D Sen for vi ut en sväng och åt nattkäk på sibylla, sen gick vi tillbaka till emelies farmor och städade och prata =). Tack för kvällen!!


12 juni - Skolavslutning!

Hej hej! Idag har jag slutat åttan! Det känns inte ett dugg som att vi har fått sommarlov nu :P Vädret har ju inte varit så perfekt idag, heheh. Men nu har sommaren 09 börjat ♥


Jag och minna!


Jag, elina, amanda, hanna och minna!


Jag, marcus, kalle, amanda, elina, hanna och emelie!


Klänning, Gina Tricot. Skor, Skopunkten.

"Mamma, jag har bytt hårfärg!"


11 juni

Tjena =) Idag hade niorna och lärarna deras avslutningsmiddag. Jag och 10 andra 8'onde-klassare hade anmält oss till att servera så det gjorde vi bland annat idag. Vi har även mött 8 ab i brännboll och så har vi sett film!

När vi hade slutat för dagen gick jag till solariumet och solade i 16 minuter, fick mig lite färg ;). Basket-träningen vart inställd idag, för nästan ingen skulle dit. Ikväll har jag tonat håret (visar i nästa inlägg) och rakat benen, ska fixa iordning till imorrn också lite så jag är klar för morgondagen :D

Taggad inför skolavslutningen imorrn! Jag vet inte om jag har tid att blogga då, men kanske ;D Ha det super ialla fall! ♥



KICK - Ge mig lite mer!

Studentbal

Hej hej! Här kommer lite bilder från när studenterna går in till deras bal =)








Balle!!
Grey's har börjat nu! Och förlåt, jag skrev ju förra onsdagen att det var säsongsavslutning då, men det är visst idag :) Tror jag ialla fall... Ska nog inte säga så mycket :P. Jag tog många mer bilder, men hinner inte lägga in mer nu. Hejs! ♥

10 juni

Tjoo! Idag har vi bara städat ut skåpen, lämnat in skåp-nycklarna och sett film! Klockan 11.40 var det lunch sen slutade vi =). Klockan 13.30 var det fotbollsmatch mellan 9'orna och lärarna. Jag, hanna och elina åkte dit och tittade på matchen. Amanda kom förbi en sväng och lite senare kom kalle och marcus!

Ikväll är det studentbal! Jag, elina och hanna ska dit och kika när alla finklädda tjejer och killar går in till balen :D Kameran åker med ;) Kram kram.


Myggen har kommit fram...

Ikväll har jag varit med mamma och zäta på allmänlydnads-avslutning. Vi var på brukshundsklubben och körde agility och lukt-träning! Vi var väl en 6-7 hundar där =) Med mattar, hussar och lill-mattar ;D. MEN det var nå jävulst med mygg alltså! Hahah, svärde tyst för mig själv hela tiden för jag var så irriterad när det surrade i öronen och man blev stucken hela tiden!

God natt på er ♥

9 juni

Hej hej! Klockan 11.40 slutade jag skolan för dagen! Jag skulle egentligen ha slutat 13.40 men jag hade ingen NO efter lunchen, så därför bestämde jag mig för att skita i att fara och äta på skolan och dra hem istället =). Så jag har bara haft 3 lektioner idag!

På franska lektionen bjöds det på croissanter och cola, och på hemkunskapen gjorde vi en sommarbål :D
Hej så länge!


Lookbook

21.51

Hej! Amanda drog hem för bara ett tag sedan. Hon skulle fixa hennes film till filmprojektet hemma, men allt laggade ihop så hon frågade om hon kunde fixa filmen hos mig. Hos proffset ;D. Vi har hållt på jätte länge, i typ tre timmar!! Men nu kan jag återgå till mitt vanliga liv, hahah :D

Bye bye! ♥

8 juni

Hej! Efter lunchen idag for jag med elevrådet på greya och fikade! Kladdkakan, chokladbollen och coca-colan satt bra i magen, heheh ;) Jag och typ resten av klassen fick även håla på sista lektionen som var en mattelektion! Lugn dag idag =)



Ciao!

Håla

Tjena tjena! Jag sitter just nu och käkar på en grandiosa orginal, heheh. Kikar även runt på lite bloggar i cyberspace ;D

Vi som klarade mattediagnosen och dom som klarade omdiagnoserna o så behövde inte vara med på matten idag. Så hanna skjutsade hem mig och sen drog hon hem till sig! Hon kommer snart och hämtar upp mig och så far vi tillbaka till skolan.

Ha en bra dag ♥

Klänningar från H&M



7 juni

Hej. Jag och elina gjorde verkligen ingenting igår, typ ;D. Såg filmen "miffo" som gick på tv, käka chips och popcorn och drack cola! Det var bara vi två igår, och jag var inte där nå länge. Vid 00.00 skjutsade hon hem mig med moppen.

Idag är jag förkyld... Inte kul, ska bara vara hemma idag. Jag ska sätta igång "sex and the city-filmen" nu och jag är jättesugen på en marabou och coca-cola!! Hahah.



Keri Hilson feat. Timbaland - Return The Favor

Kladdkaka

Hej, jag pratar med elina på msn nu och hon ska komma och hämta mig senare med moppen ;). Ikväll blir det jag, elina, hanna, amanda och kanske nån mer, vet inte. Men hanna och amanda skulle först vara med viktor så först blir det bara jag och elina!

Jag åt nyss lax och nu blir det kladdkaka snart :D.


lookbook.nu

6 juni

Igår morse vaknade jag upp med halsont och samma idag. Jag är lite snuvig och hängig för den delen också. Jag vill inte bli förkyld eller sjuk NUUU!

Jag vet inte vad som väntar idag. Men jag ska ialla fall ta mig en dusch nu. Det blev mycket hårspray och hårnålar för att få ihop gårkvällens frisyr ;D.

Tummen upp för igår!

Tjena tjena!
Igår var det bara jag, elina, amanda och hanna! Vi började med att se talang hos elina. Sen vid 22.00 vart vi sugna på att dra till medan ändå! Vi bestämde oss för att göra det, så vi fixade till oss och samlades sedan hos hanna. Och när vi typ just skulle dra ut fick vi veta att det inte var något!! Fixat oss helt i onödan typ...

Resten av kvällen/natten var vi hemma hos elina och satt i hennes rum och skrattade och pratade om allt möjligt =) Vid 02.00 drog jag hem.

Moppehjälm!

Hejsan!
Snart är det mat. Magen kurrar, så det blir bra =). Ikväll sägs det vara medan (=disco), men jag vet inte. En del säger att det är det och en del inte. Jajja, jag och brudarna hade tänkt dra dit, men vi känner oss inte så sugna på det så gänget blir nog hemma hos elina ikväll! Det blir bra det =).

Simma lugnt ;D



Jag och pappa for på mellanströms tidigare och köpte en moppehjälm till mig! Det är både en moppe och skoterhjälm skulle jag tro. 1195 kronor gick den på.

Härligt med fredag idag!

5 juni

Hej hej!
Vi hade bild som sista lektion idag och då skulle karin (bildläraren) bara ha betygsnack hela lektionen, och eftersom jag, hanna och minna hade konst-it-media igår med karin fick vi veta våra betyg då! Så vi fick alltså sluta efter lunch idag =) Jag har MVG i bild :D

Idag visade vi även upp filmerna som vi gjort. Våran film var väl ingen katastrof, men bra ialla fall ;). Vi är en stor klass, så vi var uppdelad i 5 filmgrupper. Vi såg bara fyra filmer idag, för att ena filmgruppen inte var klar med sin film. Men ialla fall i en film var det en jätterolig scen och jag började gapskratta och slog mig mellan ögonbrynen i min colaburk som var på bänken! Så jag har ett rött märke där, hahah.

4 juni

Hejsan!
När jag kom hem efter skolan vid 16.00, for jag med mamma och syrran på varuhuset, sen när vi kom tillbaka åt jag middag och sen var det träning så det är därför jag hör av mig sent =) På träningen var vi bara jag, amanda och elina + malin! Hahaha.

Jag har inte tid att blogga nu heller, för jag har en film att redigera!
Kram kram ♥

Säsongsavslutning i grey's!

Tjena tjena!
Har nyss tagit en dusch.

Jag ringde till malin (basket-tränaren) för att höra om vi skulle ut och springa i regnet. Jajjemen, det skulle vi! Hon erbjöd mig skjuts med, det tackade jag och tog emot ;). Det regnade ett tag när vi var ute och sprang, men det klarnade upp eftersom!

Det kom faktiskt en åsk tidigare (haha, kan man skriva så?, för det åskade bara en gång)!
Ikväll blir det att se säsongsavslutningen på "grey's anatomy"!


Gammal bild...

3 juni

Hej! Vi hade håla idag på biologin, så då bestämde jag, niklas och axel för att göra klar filmen. För igår när jag, linnea, axel och niklas spelade in filmen dog ju batteriet när vi hade sista scenen kvar. Men ialla fall, nu är filmen klar och nu är det bara redigeringen kvar. Filmen är typ en thriller/komedi, rätt så bra är den ialla fall =).

Klockan 17.00 ska jag ut och springa med basketlaget i det dåliga vädret. Kul! ;D
Jajja... Bye!

Jobbigt...

Tjääänare =)

Vi spelade nästan in hela filmen. Vi hade sista scenen kvar och då var ju batteriet tvunget att dö. Ska fortsätta spela in imorrn. Men åh!! Det känns som det är jag som måste fixa allt. Jag fixade kameran, stativet och jag måste redigera filmen också! Det är ingen av oss som kan det, men det är ändå JAG som måste fixa det. Det känns också som att ingen i min filmgrupp orkar bry sig om att fixa ihop en bra film. Jobbigt.

Med det här sagt säger jag god natt! =)

2 juni

Hej! Kort dag idag, så därför är jag hemma tidigt. Inget speciellt hände idag. Eller nja... Min telefon ringde på lektionen! Jag trodde jag hade ljudlös men icke sa nicke ;). Men som tur märkte inte lars (läraren) något, för emil hade somnat och då höll han på att säga till honom, heheh. Tur.

Klockan 18.00 ska jag möta upp linnea, axel, sten och niklas på basketplan brevid skolan. Vi ska spela in filmen till filmprojektet vi har i skolan. Hoppas det kommer gå bra, men vår film kommer suga! Alla andra verkar ha fått till jättebra och roliga filmer :P

Hejs! ♥



Gulliga och trötta zäta =)
(hans öra hade vikts bak lite, för han hade nyss sovit)

Trött

Kunde verkligen inte sova inatt, så vid 01.30 inatt gick jag till köket för att ta ett glas vatten och då tittade jag ut genom fönstret och såg en jättefin himmel! Så jag gick helt enkelt ner till sjön och fotade lite, kunde inte låta bli ;D heheh.




1 juni(!)

Hej hej :D
Förlåt för att jag hör av mig så sent, har sett tv.


Första juni idag, och man känner hur sommarkänslan blommar! Så härligt :)
Efter skolan for jag en sväng med hannasamhället. Kikade runt i lite affärer, och när vi var på samhället fick jag ett sms om att mina glasögon hade kommit! Och jag såg det just när jag och hanna var utanför mariannes optik, så vi gick in dit och hämtade brillorna :P



RSS 2.0