Min nya klädställning!

Mammas jobbarkompis har varit i Haparanda på IKEA i helgen och då skickade vi med en liten beställning och det var den här klädställningen nedan! Där kommer jag hänga mina favvoplagg och de kläder jag använder mest!




Söndag (långt inlägg med bara text)

Hej hej!
Det har varit dåligt med bloggningen i helgen, jag vet, men nu kommer en liten update!
Vi hade match mot KSK och Överkalix igår och vi vann båda matcherna! Jag är hur nöjd som helst med första matchen, vi ägde dom! :D På kvällen var jag med Amanda, Elina och Bea! Först var vi hemma hos Elina ett bra tag sen for vi en sväng förbi Alex och sen förbi Pagga men där blev vi inte länge och kvällen slutade tillsist hemma hos Elina =)

Idag har jag suttit i sek för pojkarnas match mot Höken och dom vann! Skitduktiga var dom =) Och sen har söndagen bara fortsatt här hemma framför teven och datorn! Innan det är läggdags ska jag ha städat rummet och gjort klart so'n. Punkt slut.

bikbok spring/summer inspiration

This is why I'm hot


Upptäckte nyss en funktion i Photoscape... ;p

Hejsan hejsan!
Jag skippade träningen idag för jag är förkyld. Har varit det ett bra tag nu!! Lite folk var det på skolan idag, dom flesta är väl sjuka men så har vi våra basketpojkar också som är på skol-SM! Vet inte hur det har gått men dom tar nog hem det där ;)

Nu fortsätter kvällen i tevesoffan! Hejs!

Varit i piteå idag



Beigea leggings med knädetaljer från Gina Tricot! 199;-


En lite transparent tunika med knappar längs framsidan och en liten bröstficka har den också! Från Gina Tricot. 149;-



Klänning med axelvaddar och paljetter! Från Cubus. 175;- på rean!

Hej hej!
Har varit i Piteå idag och shoppat ↑ och spänt åt tandställningen. Och vet ni vaaad?! Den 7 april åker tandställningen bort! Åh vad jag längtar, kommer bli så skönt :D

Nya jeans!

Hej! Jag har varit i Skellefteå idag och sett brorsan spela hockey! Tyvärr vann Leksand med 3-2 efter förlängning. Efter matchen blev det först en snabb sväng till centrum, hann bara in på H&M där jag köpte jeansen nedan ↓. Sen käk på tre kronor, sen hemåt!



Nu ska jag ta en snabbdusch sen ska jag till Amanda!

Nu kan man dra fingrarna genom mitt hår!

Hejsan! Jag var och klippte mig idag. Behövdes verkligen eftersom det var över 8 månader sedan jag klippte mig senast! Håret känns jättehärligt nu och jag är glad att hon inte klippte bort allt för mycket =).



Jag vet att min blogg har legat död i några dagar nu, men nu är jag nog back on track.
KAN-SKE!
Ikväll blir det bio med Hanna och Imaan! "Avatar" ska vi se och jag hoppas den är lika bra som alla säger att den är =)

Ha det!

16 januari

Hejsan! Vi hade match mot Kalix idag. Att vi skulle förlora det visste vi redan, men något vi inte trodde var att det skulle gå så bra som det gjorde! Matcher mot Kalix, Antnäs och andra topplag är matcher som man helst bara vill slippa för det blir oftast stora förluster, höhö. Men idag tyckte jag ändå att det var roligt att spela mot Kalix, för det gick ju inte helt åt skogen ;p

Till middag blir det skräpmat. Antingen pizza eller frasses :p
Sen blir det film med några =). Hejs!

15 januari




Tjena! Idag på skolan diskuterade och bestämde vi lite kring klasströjjorna och kul att vi kommer framstå som alkoholister hela bunten (Y) På baksidan ett ölglas med våra namn i och på framsidan en anka som håller i en cigg och en öl + att det står "sämst på test, bäst på fest", haha.

Nu ska jag på på bio! "Snabba Cash" =) Tjao!

14 januari


Bild; ?

Hej! Jag skippade träningen igår för jag har fortfarande ont i foten + att jag är förkyld men idag tänker jag vara med men jag tror inte jag klarar att träna fullt ut. Torsdagar är så tröttsamma och sega så egentligen orkar jag inte träna :p Dags att byta om nu då! Tjao!

Michael Jackson Kids Version


Haha så grymt!

May angels lead you in


Bildbrist..

Tjena! Efter skolan beställde jag klipptid och fredagen den 22'a ska jag till Anjas och klippa mig! Hoppas det inte blir allt för kort (Y) Nu ska jag duscha och sen fortsätter kvällen i tevesoffan! Kram och hej ♥

Jo tjena...


Och mitt namn är Arne...

Bild; Kissie

11 januari


Bilder; Anna Kubel & Stockholmstreetstyle
H&M, Topshop, Makeupstore.

Hej! Det var en lång och seg skoldag. Trött var jag också för jag somnade vid 03.00 (Y). Efter skolan for jag med Hanna på samhället och kollade lite. Var påväg att beställa klipptid men vågar inte riktigt för det kommer bli så jä*la kort om jag klipper mig så jag väntar med det ;p Men det behövs må jag säga!

10 januari

Kroppen värker, foten gör ont, näsan rinner, halsen gör ont, jag är trött och depp över att skolan börjar imorgon. Livet är inte alltid på topp kan man säga.
Som sagt då börjar skolan om imorgon. Inte så taggad inför det med tanke på alla prov som kommer och att det är sista terminen innan gymnasiet och man måste ge gärnet för betygen typ. Och jag som aldrig känner någon motivation eller ork till att plugga kommer den här terminen bli jobbig. Men jag ska göra mitt bästa för mer kan jag inte göra!


Min stukade fot till höger. Ser ni uppsvullnaden?

Haft två matcher idag och stukat foten

Hej! Jag har varit borta och spelat basketmatcher hela dagen. Först mot Vråken och sedan mot Boden och vi förlorade båda :/. Trots bara två timmars sömn inatt (+ lite sömn i bilen på vägen dit) gick det bra ändå, bäst gick det på sista matchen! Dock stukade jag foten rejält i sista matchen då det var knappt en minut kvar. Jag trampade snett och det knäckte till i foten och det är ganska uppsvällt nu. Hoppas det går över och att det är inget långvarigt =)

Ikväll blir det troligtvis film med några, hej så länge! ♥

Jag och Öhman om några år!!


Nice bild va? Amanda som gjort den! :D

Jajjemen! Om några år har jag och Amanda tänkt ta en gammal cab och dra en roadtrip genom USA och jag är så taggad inför det! Vi ska F*N gör det! Tänk vad kul och vilken upplevelse det skulle vara :D

Ännu en mittbena-bild (Y)




Hej! Har sett film med tjejerna ikväll. "Into the blue 2" och "Miss March". Se den sistnämnda!! Så jäkla rolig den var, haha! Käkade upp min B&J som jag köpte igår när vi såg filmerna. Det blev Cookie Dough och honestly - det är inget speciellt med den :p. Visst B&J's är goda och har snygga förpackningar men waaay too dyra tycker jag, haha. Men hörrni! Har det varit nå kallt idag då?! -30 mer eller mindre. Brrr.

God natt! ♥

+++++


Skor - Acne, Armband, Nättröjja, Glajjor, Svart klänning - H&M, Strumpbyxor - Topshop, Läppstift - Make Up Store, Klänning med transparent - Nelly.com. Några bilder är tagna från Fashiongirl.feber.se

Kameraprylar

Troligen får jag min lön i slutet av månaden eller så kommer den i februari, ialla fall då funderar jag på att bland annat köpa lite prylar till min kamera! Mina vänner skrattar säkert åt mig nu, men det skulle vara kul att köpa lite saker för att göra min Nikon D40 liiiite bättre, för jag har ju ingen toppenkamera :p

Sakerna jag funderar på att köpa:

Ett Close Up-filter, ett "förstoringsglas". Tvspelsweb.se, priset varierar pga av storlek och hur stor förstoring.


Diffuser, den gör blixtljuset från den inbyggda blixten mjukare och förbättrar ljusets kvalité. Fotofyndet.se, 109 kr.


Ett kamerastativ, 106 cm högt. Tvspelsweb.se, 199 kr (lagerslut för tillfället)


Fjärrutlösare, trådlös fjärrkontroll. Fotofyndet.se, 109 kr.

Tre meningar!

Träningen blev inställd för Gielas hade stängt.
Nu ska jag till Elina och se film!
Hejs!

sjätte januari



Tjena mittbena (höhö)! Det var mycket folk på Laponia igår men det var faktiskt inte så stressigt. Ikväll är det första basketträningen efter jul-uppehållet! Vi har två matcher till helgen så Coach Malin kände att det kanske var dags att börja träna i veckan då ;p Heeeejdåååå!

Jobb ikväll



Hej! Ikväll ska jag jobba i klädlogen på laponia tillsammans med Emelie och Minna! Tjäna ihop nå pengar. Tycker det är jättesnällt av Minna att hon frågar mig om jag vill jobba med henne lite då och då :D Och ikväll kör jag på mittbena som ni ser, kul att ha lite annars än vad man brukar ha =) Pusshej!

Fjortisvideo


Alla i Arvidsjaur har väl redan hört och sett den här videon, men vafan lägger ut den ändå ;p. Mellan 2.54-2.59 visas mitt vackra fejs (jag är tjejen till höger och bilden är från sommaren 08). NOT. Kunde inte den som gjort videon tagit en liiiiiten finare bild? Haha.

fjärde januari


Skor, Dinsko. Enärmad klänning, nelly.com. Resten, Topshop

Idag har jag inte gjort något vettigt. Bara gått runt i myskläder, sett teve och suttit vid datorn. Det ser ut att bli en hemmakväll. Är trött och lat idag så det passar bra med en hemmakväll :p. Nu ska jag hoppa in i duschen! Ciao.

ut med den gamla och in med den nya (Y)


Impulsgjorde nyss en header! Vad tycks? :D

världenssämstabloggare

Hej! Jag vet att min blogg suger just nu. Men jag är väl typ inne i en period där jag inte orkar eller har lust att blogga :p Har lust att ta bort den men det vågar och vill jag inte riktigt, hehe.

Dom senaste kvällarna har jag bara sett film med brudarna och ätit chips, godis och druckit cola och det blir väl något liknande ikväll igen, haha. Nu ska jag sätta igång filmen "Den bästa sommaren". Hejs!

2010-01-01(!)

Gårkvällen var hur grym som helst! Hade jätteroligt! Det började med att jag, Hanna, Amanda och Elina åt tacos och senare på kvällen kom Kalle! Före tolvslaget begav vi oss till Nybban och kollade in fyrverkerier. Där träffade vi på Sten, Krille, Ante, Jens, Max, Janina och Markus som vi sedan följde med hem till Krille! Under resten av kvällen tittade även lite annat folk in där =) Kvällen slutade med att jag, Elina, Amanda och Krille satt och snacka vid köksbordet i över en timme och vid 04.30 begav vi tre tjejer oss hemåt. Tack för igår ♥

Lite bilder (hade bara kameran hemma hos Hanna):

Fjortispooose! Snygga brudar!



Tacos


Ämända och Kalle!


Amanda!


Snyggaste bilden :D


Haha jag och Hanna.
RSS 2.0