New years eve!



Såhär ser jag då ut ikväll!
Klänning, MQ (Paris, Kate and I)
Skor, Nelly.com
Örhängen, Cubus

Nu ska jag iväg till Hanna där jag, hon, Amanda och Elina ska äta tacos! Sedan får vi se hur kvällen fortsätter :P. Gott nytt år på er! ♥

Och där dog jag.


Nej inte pga håret, för det blev bra. Nej, utan pga dessa skor! Skitsnygga och helt perfekta till sommaren! Och vet ni vad priset är? 199 SPÄNN och dom kommer från H&M. Hoppas dessa blir mina inom en snar framtid ♥

291209

Hejsan! Idag är jag riktigt utvilad. Jag somnade 03.00 och vaknade 14.30 idag, lycka till att somna ikväll Agnes. Haha. Idag ska jag sola solarium en liten stund och sen färga håret. Hoppas håret blir bra annars dööör jag!

28 dec




Tröjja från Gina Tricot, BH och svart nagellack från H&M, örhängen från Cubus + lite andra småsaker.

Åh, jag hatar mellandagsreor! Jag hittar aldrig något. Eller jo visst, nånting blir det ju alltid men jag orkar inte kolla så noga pga att alla reakläder/saker är så hullerombuller och dessa långa köer som finns i alla affärer. Nä, mellandagsreor är ingenting för mig, haha.

Ialla fall! Kom hem för ett tag sedan och det lilla jag köpte idag ser ni på bild här ovan =). Nu ska jag iväg till Amanda där vi och Hanna ska se film! Fast nu tvingar mamma i mig en Gorby's.. Kommer så snabbt som möjligt! :P

Luleå imorgon!



Go kvällens på er! Jag har suttit och kikat på lite "Paradise Hotel"-avsnitt på datorn nu ikväll.

Imorgon kommer jag och Amanda befinna oss i Luleå! Vi kommer gå på stan och trängas med alla andra i denna mellandagsrea-hysterin, haha. Om det blir någon shopping visar jag det imorgon nån gång. God najt!

27 december

Hej! Gårkvällen gick finemang. Det var inte lika stressigt och lika mycket folk som igår, så det var ju skönt! Idag har jag inga speciella planer så jag tänker chilla vidare i mina myskläder =).

Kram kram

jobb ikväll också!

Hejsan! Nu på förmiddan har jag varit och solat solarium. Är lite rödrosig i ansiktet nu, men får hoppas att det går över :p.

Jag, Emelie och Minna ska jobba i klädlogen på laponia ikväll också! Det gick bra igår, så förhoppningsvis går det bra ikväll också. Men ikväll blir det dock ett längre pass - mellan 18.00 och 02.00/03.00 kommer vi befinna oss i klädlogen (Y). Ha en bra kväll! Vi hörs när vi hörs, haha.

jobb ikväll


Höhö..

Hejsan! Ikväll kommer jag, Minna och Emelie sitta i klädlogen på Laponia =) Det lär bli mycket folk så det kommer bli stressigt, men vi är ju tre pers så jag får hoppas att det räcker och att det kommer gå bra!

Ha en bra kväll! Puss.

Mina julklappar;


Bodylotion & duschkräm, frisörshampo & -balsam!


En kokbok (Y), epilator och vantar!


Skinnjacka och leggingsen med skinnlappar på framsidan!
+ en klippning och lite pengar!

Jag är jättenöjd med mina julklappar och jag hade en jättemysig dag med mina nära och kära igår! Tack ♥

Julafton 09



Klapparna!


Julmust!


Julmaten! Jag är alltid så tråkig när det gäller julmat - kolla bara in tallriken närmast..


Julklappsöppningen! Fr v. Pappa, Johan (syrrans kille), bror, mamma och syster =)


Bror när han öppnar ett paket som innehöll "Scrubs" säsong 8!


Och just nu är vi alla lite trötta ^^ Alla har lagt sig förutom jag, haha.

Det har inte riktigt känts som julafton idag för hela december har gått jättesnabbt så man har inte hunnit med, haha. Jag har ialla fall haft en jättetrevlig och rolig dag med familjen ♥. Mitt i all den glada juletiden kan jag inte låta bli att tänka på dom som är ensamma.. Jul är en tid då man ska fira med nära och kära och jag tycker så synd om dom som inte har någon att fira julen med ♥

Nu ska jag sova! Kan visa det jag fick i julklapp imorgon. God natt.

tradition



Cha cha. Jag var och fikade på Greya med Amanda tidigare idag! Myyys. Och ikväll blir det för tredje året i rad att se två julskräckisar! Det var för tre år sedan då Amanda fick två julskräckisar från 80-talet i julklapp och det har blivit lite av en tradition att gänget ser dom varje år kring jul =)

tjugotredje december

God morgon!

Nå... en dag kvar till julafton! Känns inte alls som det. Hela december har gått jättesnabbt och plötsligt har det blivit jul, hehe. Brorsan kom för ett tag sedan och han blir här över jul! Även syrran och hennes kille kommer vara med imorgon =) Så det blir bara jag och familjen över jul och det blir trevligt =)

Nu är det fika som gäller! Hejs.

dan före dan före dopparedan



en liten julbild på Zäta & pepparkakorna!

Hejsan! Jag bakade som ni ser pepparkakor och annars har jag inte gjort mycket annat. Senare ikväll, efter nio närmare bestämt, ska jag iväg och hjälpa syrran klippa till hennes löshår (jag?! KLIPPA?!). Hahah får se hur det går. Efter det får vi se om jag träffar vännerna eller drar hem.

Tjing!

Even if you were a million miles away I could still feel you in my bed near me, touch me, feel me


Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart

Hej! Igår såg jag film med Elina och Hanna! "Borta bäst hemma värst" tror jag den hette.. Bra var den ialla fall, en riktig julkomedi ^^.

Just nu sitter jag och spyr åt min header! Jag vill ha en ny, men jag har ingen aning hur jag ska ha den.. Typ vad som helst förutom den jag har nu, haha. Får se när jag får orken att göra en ny.

Idag för första gången på jättelänge (känns det som) har jag fått sova ut! Riktigt härligt var det.
Får se om det kanske blir lite pepparkaks-bakning idag? Hejs!

Piteåtown

Hejsan! Jag har varit i Piteå idag. Varit hos tandregleringen och spänt åt tandställning. Inte najs... Haha. Jag åkte buss till Piteå och jag tror inte jag var vaken en sekund! Var sketatrött så jag sovde hela vägen dit och hem :p Efter besäket hos tandläkarn gick jag på stan, sedan hälsade jag på faster och hennes man! Där bjöds det på mat, fika och prat. Trevligt trevligt =)



Ringen köpte jag idag på Glitter för 80 spänn.

Ännu en förlust...

Hej! Vi hade ju som sagt match idag också, mot Gladan. Bajs-förlust blev det... Vi hade ledningen där ett tag, men dom tog ikapp och vann.


Bild från en gammal match

Ikväll blir det en hemmakväll med två filmer! Först Baksmällan som jag har hyrt sedan Coyote Ugly som går på kanal 5 21.00! Don't miss it ;D

Focus



Hej! Hade match mot Boden tidigare idag! Blev en förlust tråkigt nog... Imorgon har vi match mot Gladan så det är bara att ladda nya krafter :D
Igår såg jag film med Elina! Haha filmen var helt psycho och äcklig.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs kanske sen =)

Beställt!


Har just beställt ett par nya leggings med skinndetaljer från nelly.com! :D

jullov!



Hejsan hejsan.
Nu äntligen har vi fått lov! Och det är bara 6 dagar kvar till julafton!
Vi har sett film och fått våra hösttermins-betyg idag, sen efter lunch fick vi sluta. Jag är ganska nöjd med mina betyg... Känner att jag måste bättra mig i SO-ämnerna ialla fall :p

So long!

Juldansen 09!


Klänning, MQ. Skor, nelly.com








17 december



Hej! Förlåt för dålig uppdatering men igår hade jag så bråttom att fixa mig till juldansen efter skolan att jag inte hann blogga =)

Är det nå kallt idag eller vad?! -25 grader! Brr...
Före lunch idag hade vi först lite valfria aktiviteter, sedan efter lunch var det volleyboll-turnering som gällde! Det gick inte så bra men vi vann en match ialla fall (Y)

Snart kommer bilder från juldansen!

femtonde december


vila/nelly.com, acne/fashiongirl.feber.se, gina tricot, fashionology, caroline.feber.se

God bless the broken road that led me straight to you



Just nu sitter jag och dricker julmust. Mumma! Igår och idag har jag fått veta lite betyg jag ska få i diverse ämnen. Det är väl på ett ungefär likadant som i åttan :p

Ikväll blir det en lugn kväll framför teven och datorn!
Nu är det mat, tjao.

14 december

Hejsan! Måndag idag.. Känns ändå inte sådär jättehemsk med tanke på att veckan blir väldigt chill och vi får lov på fredag! Yeey! Jag somnade vid tre inatt och jag var hur trött som helst efter skolan så jag har sovit lite mer än en timme nu på eftermiddagen. Gött or what??

Nu måste jag cykla iväg till Amanda! Ska färga hennes utväxt. Men hon kommer stå med ett gevär och skjuta mig när jag kliver in genom dörren för jag är så helvetes seg (som vanligt :p), haha. Bye!

2012



Tjena! Jag har varit och sett bio med Hanna och Elina ikväll. 2012 såg vi och den var hur bra som helst! Den må vara ca 2 h 30 min men den var aldrig tråkig. Se den!

Nä hörrni! Nu blir det lite Entourage före läggdags.
Hörs imorgon ♥

tredje advent

Hejsan! Jag vaknade upp med värsta värken imorse! Hela ryggen, rumpan och armarna gjorde jätteont, tog mig knappt upp ur sängen, haha. Träningsvärk från matchen igår kanske?

Gårkvällen var kul =) Först var vi på Megarock och kollade på olika band, bland annat min kusins (eller jag är kusin med hennes mamma) band! Duktiga var dom! Sen vann jag även tipsrundan som var där! Man fick välja ett pris och jag valde det som finns på bild nedan. Sen for vi förbi sibylla, och sen for jag och Amanda hem till henne och chillade ett tag tills jag sedan åkte hem vid 2, halv 3 :p


Det här vann jag på tipsrundan!

Megarock 09


Nu ska jag iväg till Medan och träffa vännerna! Puss.

Match idag!

Hej! Vi har basketmatch mot Antnäs idag. Dom ligger 3'a i serien och vi 6'a, så vi ser väl hur det går men troligtvis blir det väl en förlust :p. Nu måste jag byta om!

So long suckers ;)

Bloggtips!



Jag måste bara tipsa om en ny favoritblogg - ndotter.se! Vilken stil och känsla för mode tjejen har och vill man ha hennes garderob? Eh ja!

Check out her blog here!

Lucia

Hej! Vi hade lucia idag! Först sjungde vi i kyrkan, sedan på ringelsta. Min mamma lånade min kamera för att ta några bilder på oss när vi var i kyrkan med pga att det var just mamma som var fotograf blev bilderna värdelösa.. Sorry mamma, haha. Men Madde hade lagt in några bilder på facebook som jag snodde. Hoppas det är OK =)



all those summerdays...





Haha nu ligger väl Hanna och lipar :p

Tjena! Bra uppdatering... Mm... Mycket bra uppdatering... Nämen som ni vet är det ju lite sisådär med uppdateringen ibland, hehe.
Ialla fall! Basketträningen tidigare gick bra sen har jag bara chillat järnet här hemma =) Nu blir det sängen! God natt ♥

Så ska det va!

Hej!
Såg säsongsavslutningen av DHW tidigare. Irriterande när det slutar sådär spännande och man måste vänta till våren för att se fortsättningen! Annars så har jag druckit lite mer glögg ikväll! Och jag har varken pluggat eller ansträngt mig överhuvudtaget ikväll. SÅ SKA DET VA! :D

God natt folket ♥

Julkänsla





Hejsan! Har nyss slurpat i mig lite glögg och käkat lussebulla! Mumsigt värre ♥
Har även gått en sväng förbi konsum med Amanda ikväll =)
Nu blir det sängen! God natt.

+++++


Missguided, Lindex, Sonia Rykiel för H&M, Indiska

sjunde december


Halsduk, Gina Tricot
Skjorta, H&M Divided (gammal)
Linne, Gina Tricot
Sammetsleggings, Cubus


Hej! Sorry för att jag inte uppdaterade mer igår. Jag jobbade med HK'n hela kvällen så jag hann inte :/
Trött, seg och flamsig dag idag! Somnade 03.00 inatt men lyckades ändå vara jättepigg imorse men under dagen har jag bara blivit tröttare :p

Vi fick veta resultaten på SO-provet idag och jag fick ett G, helt ok. Vi gjorde även ett bild-prov idag som jag trodde skulle vara lättare än vad det var, haha.

Nu är det mat! Tjing.

andra advent

Hej! Igår var jag med Amanda, Hanna och Kalle! Vi hyrde två filmer - "L.A Gigolo" och "Drag me to hell". I första filmen var skitsnygga Ashton Kutcher med! Se den! Andra filmen var precis som dom hade beskrivit den på omslaget - "Förbannat obehaglig och väldigt rolig!" Heheh. Båda filmerna var bra med oförväntade slut.



Just nu är jag själv för mamma och pappa är i Skellefteå och ser hockey, eller nu är dom påväg hem. Nu ska jag städa mitt rum, tänkte överraska mina föräldrar haha!

Hahaha

Två svenska tjejer ~17 sitter på uteserveringen och diskuterar hur de ska undvika tiggare som kommer fram till borden.
Tjej 1: De frågar ju alltid om man förstår tyska eller engelska, så vi borde ju svara på ett annat språk.
Tjej 2: Ja! Vi svarar på franska.
Tjej 1: Men jag kan ju inte franska…
Tjej 2: Eller jag vet, ryska! Typ ba "Njet". Jag kan säga hej på ryska också.
De övar en stund på att säga hej och nej så det låter ryskt nog. Efter ett tag stannar tjej 1 upp.
Tjej 1: Eller så svarar vi bara på svenska…

Ett gäng tjejer ~13 pratar om siamesiska tvillingar.
Tjej 1: Jag har hört att de kan känna på sig när den andra är i fara.

Tre kvinnor ~30 sitter på tunnelbanan och samtalar. En av kvinnorna pratar om hur hemskt det är med otrohet.
Kvinna 1: Jag skulle aldrig kunna vara otrogen mot Rikard. (Tystnad) Nej, jag menar Jonas!

TJUVLYSSNAT.SE

Lite julklapps-shopping!



Hej! Jag har varit med syrran och hennes kille på samhället idag och shoppat julklappar till mamma och bror! Men jag har fortfarande kvar lite julklapps-shopping till resten av familjemedlemmarna :p Känns skönt att ha gjort bort några klappar och hoppas dom blir glada! =)

Nu ska jag jobba lite med HK-uppgiften! Puss

God natt!

Erik och Calle i final! Jag tyckte att Reza eller Mariette skulle ha varit med och kämpat om en finalplats i semifinalen, men ikväll visade Calle och Erik att dom var värda finalplatserna! Duktiga pojkar. Om en vecka får vi veta vem årets Idol är!


NU: Movietajm, flickvänner från förr.

That boy is a monster

Hej! Idag är det lite av en depp-dag.. Har typ inga kläder, känner mig ful och allt känns allmänt piss, haha. Fredag och helg nu ialla fall! Ser ut att bli en hemmakväll men jag vet inte, tror det. Snart är det mat och jag är fruktansvärt sugen på chips! ;p


Låt er frestas av bilden.. ;)

Hur najs?


Missguided

Den här sidan har jag hittat genom flera modebloggar. Billig sida med mycket snyggt! Det är en engelsk sida, men vad jag har hört är det billig frakt osv =) Leopardlinnet är ju för snyggt alltså!

Nu ska jag gå och sova! Redan fredag imorgon!
Kram ♥

ja min blogg suger,



Usch vad kallt det är ute! Fick släpa ut Zäta, haha. Gjorde nyss provet i SO och det gick bra. G-delen var mycket lätt och jag tyckte inte att VG/MVG-delen var så svår heller. Nu vill jag veta resultatet! Vi fick sluta efter provet för vi hade håla på bilden =)

2 december

Hej! Jag borde egentligen inte sitta här för vi har ett stort SO-prov imorgon. Det är om världskrigen och även om tiden mellan de två världskrigen! Hoppas jag klarar det :S. Det är säkert inte lika svårt som jag tror att det är, eller hoppas det ialla fall ;D

Hade basketträning idag. Var ju inte där förra veckan och vi hade ingen match i helgen så det gick lite segt kan man säga, haha. Nu ska jag se Grey's som tydligen redan börjat! Ciao!

I make them good girls go bad

Jag hittade HK-papprerna! Så det har jag bland annat sysslat med ikväll. Jag har faktiskt gjort ganska mycket för att ha börjat med det idag ;p. Och vi har ju HK imorgon så då ska jag jobba vidare med det. Annars så har jag sett Ugly Betty och DHW! Jajjemen, hehe.



Cobra Starship - Good girls go bad!

See ya tomorrow! ♥

första december

Håla idag med! Torbjörn var borta så vi fick håla på gympan. Jag hade tänkt sätta igång och jobba med HK-uppgiften nu men jag hittar den inte! Irriterande. Om jag städar mitt rum (vilket behövs väääldigt mycket) kanske jag hittar den? Annars har jag väl tappat den ute nånstans.. Jag har inte ens börjat och det ska vara klart imorgon! Eller vi kanske skulle få jobba med det till nästa vecka, hoppas det! :p

Vi kanske hörs sen ikväll ♥