Hos emelie tonight!

Hejsan! Nu mina kära vänner är jag klar för kvällen. Inget speciellt planerat ikväll, men det är kul att fixa till sig :P Vi ska vara hemma hos emelie ikväll. Vi blir nog ungefär samma som igår, kanske det blir någon fler :) Men nu ska jag iväg, ha en bra lördagkväll! :)


Jag och amanda igår!

28 februari - LÖRDAG

Hej! Imorse när jag vaknade vid elva så åt jag lite frukost, bytte om o så. Sen gick jag och mamma ut på en lång-promenad med zäta. Vi var nästan varit ute i två timmar! Vi gick bort till vattenverket, där vi släppte han lös och gick en promenad där. Sen gick vi tillbaka hem. Jag är helt slut nu! Och zäta med för den delen! :P Han ligger typ däckad nu, hahah :)

Igår hade vi det lika trevligt som alltid. Vi var bara brudarna igår och vi såg "benjamin buttons otroliga liv". Bra, men lite seg film :). Nu ska jag ta och duscha, sen ska jag, mamma och syrran på dollar. Ciao! :)

27 februari - FREDAG

Äntligen LOOOOV!!

Hej hej! So-provet gick bra känns det som. Det var ganska svårt, men det flesta kunde jag :) Diktanalysen hann jag göra klar i sista sekund, men jag tror jag skrev lite för lite. Det var en VG/MVG uppgift men jag hoppas det räcker till ett VG ialla fall :)

Efter skolan föjlde jag med emelie hem till henne. Jag skulle hjälpa henne med att fixa en header, och resultatet vart ju bra :) Sen gick vi iväg till dollar, jag köpte en ansiktsmask och hon köpte nå godis. Sen gick vi tillbaka till henne, och satt vid datorn och spelade kort. Vi spelade chicago, och jag fick en färgstege och dum som jag är säger jag det till henne och hon vinner spelet! :P Hahah. Sen kom min mamma och pappa och hämtade oss. Vi körde emelie till hennes mamma och vi körde hem till oss. Nu kom pappa hem med pizza. Det blir gott! Ikväll blir det gänget hos lewaander. Roligt :) Ha det! Kram ♥

I skolan

God morgon. Jag har mentorstid nu och då hade jag tänkt skriva klart min diktanalys, så det håller jag på med nu. Tänkte bara snabbt skriva ett litet inlägg. Klockan 10.50 har vi so-provet. Så jag hinner ju plugga lite till innan provet. Nä nu ska jag fortsätta med diktanalysen. När den här dagen är slut är det looov! Vi hörs!

Hos hanna

Hej! Jag sitter just nu hos hanna och hon har just sköljt ut första hårfärgen. Hon har köpt två paket färgning, så jag ska snart he i andra färgningen. Vi har pluggat lite so medans jag har varit här och suttit vid datorn. Nu ska jag he i andra färgningen! Imorrn är det fredag och sen lov!! God natt ♥ :)


Kalle idag med hannas hårfärger :P

26 februari - TORSDAG

Hej! Jag har nyss käkat pyttipanna. Och ska snart på träning.

Som ni ser så har jag skaffat mig en header. Jag gjorde den i "picasa 3", ett jättebra redigerings-program av bilder enligt mig ;) Hanna hjälpte mig med resten! Tack :) Har länge velat ha en header och nu har jag en! Ska bara fixa till den lite och göra den lite större. Men nu ska jag på träning efter det är ska jag hem, duscha snabbt, dra på mig nå kläder sen dra till hanna och färga hennes hår. Hör av mig därifrån sen! Hejdå! :)

CHIC

Hejsan. Jag kom tillbaka från träningen för ett tag sen, men jag har inte duschat än :P

Jag tittade igenom posten tidigare och såg att jag hade fått CHIC. Yeey! 
Så ikväll blir det lite so-plugg, CHIC och Grey's Anatomy! Efter Grey's hade jag tänkt gå och sova. Fast det har jag väl sagt varje kväll - "Ikväll ska jag lägga mig tidigt". Känner ni igen det? :P Jajja, ska försöka ialla fall.



Nu - duschen!

25 februari - ONSDAG

Hej! Jag älskar vädret idag! Soligt och jätte härlig temperatur, 3.5 minusgrader är det nu :)

Svenska-provet vi hade idag gick jättebra! Vi fick tillbaka provet samma dag och jag hade bara ett fel :) Provet var jättelätt tyckte jag. Fast det var ju bara ett G-prov så det var inte så konstigt :P

Som sista lektion idag hade vi längd-skidor. Inget proffs är jag väl men det gick bra :P Roligt var det också! Nåra killar krunchade så man fick sig ett gott skratt :D



Nu ska jag på träning, ciao!

24 februari - (FET)TISDAG

Hejhej! Hör av mig lite sent här men skitsamma! :P Just nu lyssnar jag på Misery Business med Paramore.

Efter skolan var det ju konfa. Om ungefär två och en halv vecka åker vi på konfa-läger i jäkkvik! Det ska nog bli kul :) Vi brukar ju alltid börja med avslappning, och jag lyckades somna idag! Så himla skönt, men då resten av konfan gick jag runt som en zombi typ :P

Idag är det fettisdagen! Men jag är inte så förtjust i semlor så det blir inga såna för mig. Och inte heller är jag förtjust i att plugga inför ett prov! Har nämligen svenska-prov imorrn. Handlar om svenska författare - vilhelm moberg, karin boye... Inte kul! Och på tal om prov. Vi fick tillbaka vårt engelska prov idag och det var ett MVG på mitt! :D. Det känns bra. Hoppas det kommer gå lika bra imorrn på svenska-provet fast det är bara ett G-prov, och på fredag då vi har so-prov!

Nu ska jag ta och plugga! Kram.

23 februari - MÅNDAG

Hej! Efter skolan idag för jag och minna till gabbans frisörsalong. Vecka 10 har hon frisörelever och då kunde man klippa sig gratis men tyvärr fanns det inga klipptider kvar så det vårt inget med det :p När jag kom hem åt jag sen stack jag iväg till amanda för att färga håret på henne. Hoppas det blir bra! :) Snart kommer minna och hämtar mig för vi ska på träning! Hej då :)

Ingen engelska

Tjena tjena! Vi hade ingen engelska före lunchen så jag stack hem. Men jag har tänkt att fara tillbaka och äta lunch på skolan. Det är ju blodpudding! Mums ;) Hade inte så mycket att berätta egentligen, bara att jag har håla. Ciao! :)


Helgen

Fredag:

I fredags var vi; jag, elina, minna, amanda, marcus, emelie, kalle och födelsedags-barnet hanna! Vi var hemma hos elina och hade det lika skoj som vi alltid brukar ha! :) Vi dunka musik, dansa, sjöng singstar, snacka skit, åt kladdkaka och tårta, chips, godis... Vi gjorde mycket!



Hannas tårta!


Kladdkaka!


Skål!


Godsaker :P


Singstar!


Elina var fotograf!

Lördag:

På lördagen var vi samma gäng förutom emelie som var i piteå. Vi sjöng singstar hela tiden. Hade nästan ingen röst i slutet av kvällen! Skitskoj var det ialla fall :D


Snyggt playstation!

Tack för den här helgen! Ni är dom bästa! <3 :)

22 februari - SÖNDAG

Ja, nu var helgen över igen. Men nu är det bara en skolvecka kvar sen är det sportlov! :D

Hej! Klockan 14.00 har pojkarna basketmatch och den ska jag fara och se. Dom hade en match tidigare idag också, klockan 11.00. Men den orkade jag inte fara och se :P Men nu ska jag dra dit! Hoppas dom vinner matchen :) Kram.

21 februari - LÖRDAG

Hej! Jag har nyss proppat i mig en strips-meny. Mums! ;P

Vi har ju spelat basketmatch idag mot överkalix och det vart en vinst! Det låg lika hela matchen igenom, men vi tog vinsten! 33-36 vart resultatet. Så det var ju lixom... ja, jämt! Hahah. Bra jobbat brudar idag! :)

Pojkarna vann ju också idag fast mot höken! Så idag är vi glada! :D. Vi ska se film ikväll, tror jag. Vi basade musik och hade det skitskoj igår, bilder kommer imorrn :) Men nu måste jag ta och fixa mej! Ska hinna platta håret, sminka mig... Oj, oj, oj... Ciao!

Jag kommer rulla snart

Hej! Nu ska jag ta och äta pizza. Sen ska jag till elina där vi kommer vara ikväll. Det blir jag, elina, amanda, minna, emelie, hanna, marcus och kalle ikväll :) Vi ska käka tårta, kladdkaka, chips, godis, basa musik, se film... Jag kommer typ rulla fram sen, hahah :D

Imorrn är det match borta i överkalix. Dom kommer vi vinna mot! ;) Det blir att stiga upp tidigt imorrn då vi åker från torget klockan 08.00. Så vi hörs när jag kommer hem imorrn då. Hej då och ha det bra! :)

Två bikinis

Nu har jag beställt två bikinis från hm!:


20 februari - FREDAG

Hej! Engelska-provet gick bra. Det enda som var lite svårt var adverben, reflexiva pronomen, och nå texter vi skulle översätta. Men annars gick det fint :)


Vi hade ingen bild idag så vi fick sluta efter lunchen. Men innan jag och minna hade tänkt gå och äta så gick vi på intersport. Jag skulle titta om det fanns nå bikinis, men det fanns bara en massa badräkter. Så jag och mamma ska nog beställa från hm istället. Har hittat nåra snyggingar där ;P Sen for vi på konsum, där vi köpte godis. Sen hade vi tänkt gå och äta lunch, men då träffade vi på elina och amanda. Vi hade ju tänkt köpa present till hanna efter skolan men dom hade inte slutat än, så vi pratade ihop oss ett bra tag inne på konsum. Sen stack vi på underverket och köpte en present där. Sen började amanda och elina om och jag och minna köpte resten av presenterna på konsum. Hoppas hon blir glad för presenterna! :)

På konsum träffade jag och minna på marcus och kalle som handlade till hannas tårta. Efter vi och dom handlat färdig tog vi sällskap hem. Minna svängde ju av efter en bit för att fara hem och jag hade inget för mig så jag följde med kalle och marcus hem till marcus för att hjälpa dom att baka tårtan. Tårtan vart jätte bra! Efter vi bakat klart spelade vi kort :) Jag lyckades vinna "neger" en gång! Hahah :D

English

Hej! Vi har engelska-prov imorrn, så jag har tagit hem engelska-boken och nå engelska-häften. Det blir alltså plugg ikväll. Provet handlar lite om adverb, reflexiva pronomen, lite gloser mm. Jag lovar jag kommer typ inte att plugga något nu för jag ska se "criminal minds" utan det kommer typ bli inatt klockan halv tolv. "Oj, justde! Måste plugga till provet imorrn." Hahah :D. Go kväll på er! :)


Heheh...

19 februari - TORSDAG

Ja! Det är redan fredag imorrn. Veckan har gått himlarns fort :D

Hej. Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Idag var det en lång dag - började 08.20 och slutade 15.50. Riktigt lång dag ;P Men imorrn är det ju äntligen fredag! 20 minuters sovmorgon då ;) Efter skolan då ska jag, amanda, minna, emelie och elina på samhället och hitta nå presenter till hanna. Hon fyllde ju år förra fredagen, men då hade vi en massa matcher så det fanns inte riktigt plats för ett litet "födelsedags-party". Så det blir imorrn! :)

Men nu ska jag äta sen basket! Bye.

18 februari - ONSDAG

Hej! Jäklar vad det känns segt att blogga nuförtiden! Det blir ett kort inlägg.

Idag var det basket-träning. Den gick bra.
Ikväll börjar ju Grey's Anatomy om! Det ska man ju självklart se :) Jag minns inte riktigt hur förra säsongen slutade, men det blir väl en liten "tillbaka-blick" innan det börjar så man minns ;P

Så snart ska jag se Grey's Anatomy och äta kvällsfika. Inte kvällsmat, utan kvällsfika ;)

17 februari - TISDAG

Hej. Idag fick vi tillbaka våra hk-prov och jag fick 39 av 45, och det var ett VG. Jag var ett poäng ifrån MVG. Balle! Jajja :) Sen på lunchen när jag skulle gå och lämna brickan, tallriken och glaset råka jag välta min bricka lite så glaset for på golvet i tusen bitar. Bra där, agnes! Haha ;)

Efter skolan var det konfa. Vi var på besök på sjukhuset och en begravningsbyrå. Vi ställde frågor och så fick vi titta runt lite. När konfan började gå mot sitt slut, gick vi till begravnings-kapellet. Där pratade vi lite mer, sen fick vi går ner i ett kyl-rum där dom förvarar dom som har dött och ska begravas. Creepy :S

Jag har varit hemma ett bra tag, det har bara gått lite segt att skriva ;P Jag blir hemma ikväll. Ska se om det finns nåt på tv :) Juste de! Träningen igår gick bra. Ska nog börja gå på dom där måndags-träningarna :) Ciao!

Monday-training

Ikväll är det ju en sån här "allmän" basket-träning :P Och jag ska dit igen! Jag var ju där förra måndagen och då gick allt åt helvete, men jag ska försöka på det igen ;) Det var ju faktiskt kul! Mycket spel. Träningen är klockan 21.00 till 22.00. Så det blir inget bloggade efter det. Jag måste sova då, har varit så trött idag. Fast det är väl ingen nyhet, det är ju måndag ;P Kram ♥

16 februari - MÅNDAG

Tja! Sorry att jag hör av mig lite sent. Men det var så att efter skolan så for jag bara hem, åt och sen gick iväg igen för att först möta upp amanda och vi skulle möta upp hanna. Vi skulle på samhället, för amanda skulle köpa en ögonfrans-böjare på underverket. Men då när vi kämpat oss fram i kylan, då var det stängt! Sen skulle vi gå på mimminett, men det var också stängt! Whatta f**k! Hahah. Vi gick på ica och kosum och köpte nå godis istället :) Sen skulle hanna med sin mamma på dollar och då hänka jag och amanda. Där köpte jag tuggummi. Sen vi fick vi skjuts hem :)


Sovmorgon

God morgon! Jag steg upp lite sent imorse, typ 07.15. Men ingen stress kände jag ;P Utan jag gjorde rostade mackor och oboy i lugn och ro, och åt det i lugn och ro och helt plötsligt var klockan 07.45. Och jag hade inte borstat tänderna, satt på mig linserna eller bytt om. Utan där satt jag i pyjamas och åt frukost, hahah. Jag var tvungen skynda på mig lite då och så tog jag en liten titt på mobilen och såg att jag hade fått två sms. Ett från kalle och ett från minna, där det stod att vi hade håla på gympan! :D Yes! Då kunde jag ta det lugnt igen :) Jag hann att duscha och sitta vid datorn, som jag vanligtvis aldrig brukar hinna på vardagsmorgonen.

Jag börjar om klockan 09.40 med matte. Jag har två matte-lektioner på måndagar! En på morgonen och en på sista lektionen. Vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag! :) Ciao!


En bild från i lördags när jag lirar GH! ;)

Ingen soffpotatis!

Hej! Jag frågade amanda tidigare om hon ville hitta på något ikväll, och det ville hon! Så jag gick iväg till hon i det iskalla vädret vid halv 6-tiden. Vi gjorde inte mycket, vi satt vid datorn ett tag och sen gick vi iväg till konsum och köpte godis :P Men jag gjorde ialla fall något annat än att sitta hemma och dega :).

Imorrn är det skola. Stiga upp klockan 07.00 på morgonen. Inte min grej det... Jajja, nu ska jag se tv! Bonsoir!

15 februari - SÖNDAG

Hejsan svejsan! Jag sitter här fortfarnade i pyjamas. Min pyjamas är så skön! :P Idag har jag inte gjort mycket, sett tv och suttit här vid datorn.

Idag skulle jag egentligen ha farit och sjungt med konfagruppen i kyrkan klockan 11.00, samling 10.30. Men det var alldeles för tidigt, så det sket jag i. Sovde ut istället :)

På morgonen var det fint väder. Soligt och vackert! Men det har försvunnit nu medans jag suttit och degat framför datorn. Synd... Det är fortfarande inga moln, men solen verkar ha försvunnit. Och det har blivit kallare.

Resten av dagen vill jag inte vara en soffpotatis. Utan jag vill hitta på nåt! Vara ute och göra något! Hör av er om någon är intresserad av att hitta på något med mig :P Ciao!


Imorse mixade jag lite glass, mjölk, kiwi och banan och det vart min frukost! :)

Igår

Hej! Tänkte skriva lite om igår och lägga in lite bilder :)

Jag, hanna och amanda skulle mötas där man svänger in till borrgatan klockan 19.45, för vi skulle vara hos marcus före åtta nån gång. Då när jag stod och väntade på dom säger hanna att hon inte är klar och amanda inte gått iväg än, så då gick jag själv iväg till marcus och då var han och kalle där. Efter några minuter kom först amanda och sen hanna. Vad gjorde vi då? Hmm... Jag tror vi såg lite melodifestivalen, sen spelade vi lite GH! :) Sen gick vi nog ner till hans rum och så hade vi först tänkt se "titanic", men då funkade inte den så då skulle vi se "the strangers", men inte det heller, så vi såg "bruce den allsmäktige istället"! Och satt vid datorn samtidigt :P Kalle drog hem där nån gång efter filmen.

Sen spelade jag, marcus och hanna det gamlaste nintendo! Vi spelade super mario. Himla kul och länge sedan man spelade det! :D Man har inte kvar sina skills som man hade back in the days kan jag säga... Hahah. Men det var skojj ändå :) Medans vi spelade, passade amanda på att testa skriva ett litet inlägg som ni ser. Hon är sugen på att skaffa sig en blogg, så hon ville testa skriva ett inlägg :P Sen drog hanna hem och jag, amanda och marcus spelade GH. Vi spelade ett tag o så. Sen sa jag och amanda att vi skulle dra hem, men vi vart kvar för vi börja skämta om en massa lärare och allt, sen tog vi en massa grupp-bilder, hahah :D Så vid 02.20 drog jag och amanda hem! :P När jag kom hem tvättade jag ansiktet, borstade tänderna, tog ut linserna och bytte om till pyjamas sen däckade i sängen eftersom jag steg upp 06.00 på morgonen.


Stora söta eddy


Deras gosiga katt


Dom var hundvakt åt andreas föräldrars svarta, söta, lurviga pudel




Nintendo!


Moi!

Grupp-bilderna vart så flummiga så dom lägger jag inte ut! Hahah.

hallååå

hej amanda här ;D  vi är hemma hos marcus just nu  jag hanna agnes & marcus, kalle for just.  vi har sett film & fetat oss har ont i magen nu.. ;/ men nåja marcus har ju "bondgård"  hemma hos han  katt,hund & kanin , Eddy hunden deras är goode stor men tur han är snäll ;).  Måste bara säga  att vi var kungar idag i gällivare!!. Just nu så spelar dom mario på nitendo ( det äldsta)  så jag sitter här och prövar blogga kanske att man skaffa bloggggg sen fast ska nog inte heta namnet som marcus ville att jag skulle heta ;> . Men nu ska jag vara social med dom andra, men hare bra puzzhejs / amanda :-)

 
 så bra ;>



marcus favorit låt ;)

14 februari - LÖRDAG

Alla ♥-dag idag! Kram på er! :)

Hej. Idag har jag varit på match i gällivare och vi vann! Vi är så jäkla bra :D Först ledde vi, sen tog dom ikapp men då jävlar tog vi ikapp på dom och vann! Jag tror resultatet vart 37 - 43. Och efter matchen, deras tränare, seriöst! Han börja sparka på bollar och var helt rasande! Stackars dom att ha en sån tränare. Dom borde ha en lika bra tränare som vi har! :D

Ikväll ska vi vara hemma hos marcus. Jag vet inte riktigt vilka vi blir, elina skulle nog vara hemma och emelie är i skellefteå på melodifestivalen. Lyllo hon! Antingen ser vi en film eller melodifestivalen. Man kanske ser emelie i publiken där nånstans ;P hahah.

Ha en bra fortsättning på alla ♥-dag! :)


James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings
Härlig röst killen har.

Förlust och asiatiskt buffé

Hej! Matchen förlorade vi, men vi var jätteduktiga! Vi kämpade på jättebra men vi tog ändå inte ikapp dom. Jag tror resultatet vart 60-70, och det var en riktigt jämn match, så det var synd att vi förlorade! Jag tyckte vi förtjänade att vinna :)

Efter matchen for jag hem, duschade, klädde på mig och fixade mig. Min brorsa kom hem igår så efter jag hade duschat och allt efter matchen for jag och hela min familj ut och åt på laponia :) Det var visst asiatiskt buffé idag. Jag som trodde det skulle vara taco buffé! Den asiatiska buffén var ganska god... Men den var väääldigt stark, kan jag säga :P Sen for jag med the family på konsum och köpte nå godis till ikväll och fika tills imorrn.

För det är nämligen borta-match imorrn mot dundret! Bilarna åker iväg från torget imorrn klockan 07.00 mot gällivare. Lååång resa, typ tre timmar :S Och min pappa ska köra ena bilen! Pinsamt... Han kommer skämma ut mig! Men ialla fall förra gången vi mötte dundret vann vi!! Yeey! Hoppas vi vinner imorrn för det var ju ett tag sen vi vann en match nu :P

Men nu ska jag ta och avrunda. Ska packa lite tills imorrn, och sen försöka lägga mig tidigt :) Kram kram ♥

13 februari - FREDAG

Fredag den trettonde idag. Oturs-dagen... :S Men det är också hannas födelsedag idag! Grattis till dig! <3 :)

Hej! Idag är det jätte bra väder. Soligt! Fast det är lite kallt också, kring 20 minusgrader. Men det är lugnt, solen är ju framme :) Idag fick vi gå på en teater eller det var typ inte en teater. Utan dom spelade på olika trummor och så skämtade dom och skojjade. Dom var jätte duktiga och roliga. Gruppen som uppträdde hette komodos eller nåt sånt, minns inte riktigt :P Men som sagt dom var jätte duktiga och roliga :)

Idag har jag match. Konstigt med en basket-match på en fredag. Men ialla fall vi möter ksk (jag kan inte skriva deras namn, så det får bli förkortningen) och förra gången vi mötte dom tog vi dom nästan, så vi får hoppas på en vinst! :) Men nu måste jag äta och byta om, samlingen är klockan 15.30 :P

Det funkar!

Idag fick jag äntligen min chic-tidning! Det funkar den här gången! :D



Nu ska jag äta kvälls-mat! Sen senare ska jag väl ta och sova :) god natt ♥

12 februari - TORSDAG

Hej! Det är redan fredag imorrn! Härligt! :)

På lördag är det ju alla hjärtans-dag, så idag pyntade trivsel-gruppen elevtorget med hjärtan och en hångel-soffa, hahah :P Idag på syslöjden gjorde jag äntligen klart min väska! Den är rund och gjord av jeans :P jag skulle egentligen ha gjort den i marinblått siden, men jag och lise-lott (min syslöjds-lärare) hade missförstått varann så hon instrukterade mig fel. Men det vart ändå ganska snyggt med jeans-tyget ;) men jag tror inte jag kommer använda den nån gång, vi får se :)

Jag har typ feta kött-såren i munnen!!! Den här stål-tråden (eller vad det nu är för tråd) som går igenom hela tandställningen sticker ju ut i slutet av tändställningen, alltså längst in i munnen. Den skär typ hål i min kind! Och dom här plast-grejjerna inne i munnen gör inte heller saken bättre. Varför har jag inte raka tänder ;( livet är jobbigt med tandställning...

Igår

Hej! Ja, igår då.... Jag for med bussen klockan 08.10 och var framme vid 09.45. Då vandrade jag runt lite eftersom affärerna inte öppnat än. Sen vid tio började jag gå runt i affärerna och leta kläder. Klockan 11.20 skulle jag vara hos tandläkarn så jag börja gå iväg dit vid tio i elva. Hos tandläkarn la dom på nå plast på mina tänder längst in på överkäken, så jag inte kan bita ihop. För när jag biter ihop hamnar mina tänder i underkäken emellan mina två tänder jag har där bak och framtänderna, så jag sätter ju typ "stopp" för tänderna där bak så dom aldrig får nån chans att komma fram i jämns med dom andra tänderna :P Så det är jätte svårt nu när jag ska tugga eftersom jag inte kan slå ihop tänderna :/ Men jag var ialla fall klar hos tandläkran på 20-30 minuter. Då gick jag tillbaka in till stan och hittade mig en bh. Jag skulle hem med bussen klockan 14.25 så vid 13.50 åt jag mat på sunes som ligger brevid busstationen.

Jag kom hem vid 16.00 då hämtade pappa mig på busstationen och så for vi och köpte den där heidi klum t-shirten åt mig på mimminett :) När jag kom hem åt jag mat, packade och bytte om och for på träningen klockan 17.00. Vi fick sluta 17.50 för våran tränare eftersom vi skulle hinna duscha och allt innan 18.25. Så vi slutade träningen då och så duscha vi och fixade oss. Klockan 18.25 stod vår konfa-ledare utanför för att köra jag, minna och åsa till församlings-hemmet.

På församlinghemmet skulle vi ju träffa dom från mariestad och dom från glommers. Först fick vi fika, sen lekte vi leker och så avslutade vi med att gå till kyrkan och sjunga o så. Det var en kul och trevlig dag men stressig :)

Mina köp:


H&M


Mimminett (spank)

Nu ska jag äta sen på träning! :)

Yes!

Go kväll! Jag och pappa har hållt på att fixa med datorn nu ikväll, så det är därför jag skriver nu ganska sent :P Alla mina bilder o sånt är tillbaka! :D Vi har nån himla sak som sparar alla våra bilder, dokument, mappar... Och det är ju jätte bra, för då finns ju alla mina bilder o sånt sparade i den även fast det skulle försvinnna från datorn :) Men jag orkar inte berätta vad som hänt idag och allt nu, det blir imorrn. Såå.....vi hörs imorrn då! :) Kram ♥

Imorgon

Hej! Imorgon ska jag ju som sagt till piteå. Jag ska till tandregleringen. Jag ska komma tillbaka dit var sjätte vecka ungefär, för att titta till tänderna. Dom har också sagt att jag ska få tandställning i underkäken, men jag fattar inte riktigt varför jag ska få där, för jag har raka tänder i underkäken. Det är bara i överkäken det är lite "hullerombuller" :P hahah.

Det känns ganska härligt att få åka till piteå var sjätte vecka! Jag åker dit helt gratis och får shoppa och slippa skolan! Härligt, härligt ("men farligt, farligt") :P

Jag kommer hem med bussen klockan 16.00, då blire snabbt hem! Käka, byta om, packa, och fara på träningen klockan 17.00. Träningen slutar klockan 18.00. Då blir det också att stressa! Ska hinna duscha, klä på mig, sminka mig/fixa mig på 25 minuter! För 18.25 står min, minnas och åsas konfa-ledare utanför gielas och väntar på att köra oss till församlingshemmet - där vi ska träffa konfrimanderna från mariestad klockan 18.30. Stressigt värre! :P

Jag kommer inte ha tid att blogga under dagen. Vi kanske hörs på kvällen :) Ha det bra ♥

ZÄTA 1 ÅR!

Idag fyller min lilla skit år! 1 år redan!



Den dagen vi hämtade hem honom


Några dagar efter vi hämtat hem honom


Nybadad, hahah.


Lång och utsträckt...


...och ihopkurad till en boll :)


I somras


Han ligger alltid med bena ut sådär när han ligger ner, hahah.


Grattis sötunge! (Man ser bakbenet sticka ut där bak :P)


Ursäkta att bilderna har lite dålig kvalité, men jag fick ju ladda in mina mobil-bilder på nytt, eftersom alla mina bilder jag har på datorn har förvunnit.

Virushelvete

Det verkar som att vår dator har fått nå virus! Allt har försvunnit från min användare! Igår hände det samma sak för pappa, fast han fixade så att alla hans mappar och dokument kom tillbaka. Så jag hoppas han kan göra så att alla mina bilder o sånt också kommer tillbaka. Hoppas!

10 februari - TISDAG

Hej! Idag for jag och hanna på samhället efter skolan och tittade runt. Jag hittade en t-shirt (ni vet den där då heidi klum står vänd med ryggen och räcker fuck-you?) som jag kanske ska köpa eller få av mor och far :). Hanna köpte en concealer på underverket och en chipspåse på konsum :P Klockan 15.30 mötte jag upp pappa på lindqvist. Han skulle köpa nå jeans och jag skulle vara smakråd. Han lånade hem fyra jeans, så vi får se vilka han väljer :)

Jag for på basket-träningen igår and i sucked! Hahah, nämen allt blev bara fel när jag passade o så. Men det kanske berodde på att jag var lite "nervös" eftersom pojkarna och dom äldre tjejerna var med och spelade. Men det var ändå ganska kul. Får se om det blir nästa måndag också :)



Idag har det varit fint fint väder och inte så kallt :)

Hem- och konsumentkunskap

Imorrn har jag HK-prov. Det är om tvätt och sånt. Jag tog hem HK-boken, för att plugga liiite. Jag tror inte det kommer vara så svårt och så har vi haft två läx-förhör om tvätt, så det kommer nog bra :) Men jag ska ta och kolla igenom lite, så jag kan. För säkerhets skull! :P



Lite suddiga, men dom är tagna med mobilen :)

Basket-träning

På måndagar brukar det vara träning för alla basketlag. Det är typ en gemensam träning, fast det är mest spel. Jag har aldrig pallat fara på dom träningarna, men ikväll kanske jag ska dit! Det känns bara lite jobbigt att det är ganska sent. Och så är man ju lite trött eftersom det är måndag. Träningen är klockan 21.00 till 22.00. Nämen vi får se hur jag gör. Det lutar åt att jag far och tränar, verkar ganska skojj dom här måndagsträningarna :) Ha det!

9 februari - MÅNDAG

Idag drog skol-veckan igång, och jag hade tva hålor idag. Först på morgonen när vi egentligen skulle ha idrott. Och senare på biologin. Den här veckan började bra ;P Fast det som var lite pissigt, var att vi fick veta att vi hade hålan när vi hade kommit till idrottshallen. Om man hade fått vetat det i fredags kunde man ju ha haft sovmorgon!

Hanna brukar ibland slumra till på lektionerna. Så idag på engelskan eller svenskan sa vår lärare till hanna;
"nästa gång jag träffar din mamma så ska jag prata med henne." Nåt sånt, och så flinar han lite.
och då säger hanna:
"men jag blundar bara!!"
Då börjar vi alla skratta och så visar läraren hur hanna brukar se ut när hon slumrar till!
Så jävla bra där hanna! "jag blundar bara".
Hahah :D

Idag är det iskallt ute! När man är ute känns det nästan som spikar trycks in i huden! Det är 23 minusgrader ute nu... Burr!


Bild som jag tog i fredags.

Ingen sexualkunskap...

Hej hej! Jag kom tillbaka från lunchen för ett tag sen och då fick jag veta att jag hade håla på biologin. Synd! Vi som hade tänkt börja med sexualkunskapen idag, Hahah. Skojjar bara :p nämen om jag hade fått veta att jag hade håla på biologin före lunchen, då hade jag nog dragit hem. Men nu är jag kvar på skolan, för om jag hade farit hem efter lunchen då hade jag typ bara fått gå från och tillbaka :P

Just nu gör jag inte så mycket. Väntar på att mina vänner ska sluta från deras no-lektioner om 25 minuter. Skojj! :P peace out ;)

Bon nuit

Jag ska gå och lägga mig snart. Ska bara tvätta ansiktet, ta ut linserna och borsta tänderna.

Imorrn är det måndag och då är det skola. Hoppas denna vecka kommer gå lika fort som den veckan som varit. På onsdag ska jag till piteå, till tandregleringen. Så jag missar en skoldag. Yes! Haha. Men nu ska jag ialla fall sova. Måste upp 07.00 imorrn. Inte bra för morgontrötta agnes :P God natt ♥

Pictures from "Last night"

Snodde dom här bilderna från emelies blogg:


Moi!


Marcus och kalle!


Hahah. Kalle och hanna!


Amanda, jag, elina och marcus! Vad koncentrerad jag ser ut :P

Chase Crawford

Idag har jag bara sett tv. Bara. Och ätit en massa kex och kakor, haha.
Jag såg "gossip girl" för ett tag sen. Och jag måste bara säga att han som spelar nate är så snygg! Chase crawford heter han. Snygging, säger jag bara! :P



Nu ska jag lägga in lite bilder från igår här i bloggen! :)

8 februari - SÖNDAG

Nu är helgen över. Det är redan söndag. Visst, det är ju idag kvar, men helgen är lixom ändå över :P Idag har jag ingen anning om vad jag hittar på. Blir väl datorn och tv;n antar jag ;) Vi hörs kanske senare!


Har haft några inlägg utan bilder ett tag,
och det är ju lite tråkigt.
Så därför slänger jag in ett litet egopic :P
Hahah.

Last night

Hej på er! Igår var vi ju hemma hos hannas pappa, samma "helg-gäng" som vi brukar vara - jag, amanda, elina, emelie, minna, hanna, kalle och marcus ;P vi såg filmen "rec •", har sett den en gång förut. Den börjar lite segt och är lite seg på en del ställen. Men när det väl blir läskigt, då är det läskigt!

Senare så börja vi skämta om en massa saker, och hade det skitskoj :D Kring 01.30 for alla hem. Tack för den kvällen! Har alltid lika roligt med er! <3 :)

Hos hanna

Hej! Ikväll är vi samma som vi var igår och vi är hemma hos hannas pappa! Dunkar musik ;) Snart ska vi se en film. Rec tror jag. Jag hann inte blogga innan jag stack hit, så därför skriver jag nu :P Vi hörs imorrn och då är det redan söndag :( Ha det! ♥ :)

Hemma

Hej kom hem bara för ett tag sen. Vi förlorade matchen. 29 - 106 blev det. Det gick inge bra alls! Även fast jag hade räknat med en förlust, så vart jag sur när allt bara gick dåligt! Det gick ialla fall liiite bättre i slutet :P Men nu ska jag duscha, sen kebab! Kram.

Match

Snart ska jag åka iväg på basket-match. Vi spelar hemma mot sunderbyn, och jag är ganska säker på att det blir en förlust. Men vi får se.
Jag har träningsverk i rumpan, låren och vaderna, och så känner jag mig stel som en pinne. Och proppmätt! Tryckte just i mig två tortillas. Det känns inte som den här matchen kommer gå något vidare... Hahah :) Vi hörs efter matchen om resultatet, bye ♥

7 februari - LÖRDAG

God morgon! Jag vaknade vid 11.30, då steg jag upp och käka frukost, and now I'm here! ;)

Igår började vi vara hemma hos hannas pappa. Där såg vi "let's dance" och "hjälp!". Fast vi såg egentligen inte så mycket av det. Vi satt vid datorn och dunka musik istället :P Sen vid 23.00 då skulle hanna och amanda fara till viktor, så minna och elina for hem men jag, emelie, marcus och kalle for hem till marcus! Asså marcus hund eddie, så himla söt! Alldeles stor, fluffig och go' ! ^^ Men det var så synd om han, han har fått en inflamation i tassen så han haltade. Stackarn :( 
Vi började se en film - "blonde and blonder", men den var seg så vi pallade inte se den. Vi gick ner till marcus rum och spelade GH istället :) Jag ägde! Klarade två låtar på medium, hahah. Och så tittade vi igenom gamla fotoalbum. Vi hittade några roliga gamla bilder! :D Sen for jag, emelie och kalle hem vid 01.30, 02.00.

Nu ska jag ut och gå med min lilla håriga hund :P

Kallt

Hej! Gud vad jag fryser. Det räcker inte med att det är iskallt ute! Det ska måsta vara det inne också! Burrr.

Ikväll ska vi nog vara hemma hos hannas pappa. Jag, hanna, elina, amanda, minna, emelie, marcus och kalle! Många, hahah! :) Amanda har bränt hem en massa skräckisar, så det blir att se det! Bland annat "the strangers", tror den är riktigt bra :). Hem från dollar fick jag med mig en burk med godis så den ska käkas upp ikväll :P Men nu är det hamburgare! Ha en bra fredag allihopa. Kramkram ♥

6 februari - FREDAG

Hej! Äntligen fredag! Idag har det varit jättebra väder. Men iskallt! Kring 20 minusgrader...

Idag på förmiddagen så hade vi elevrådsmöte med glommersträsks och moskosels elevråd. Vi har planerat att ha en friluftsdag tillsammans på vittjokk i mars eftersom glommersträsks och moskosels klasser ska flytta hit till hösterminen. Vi ska lära känna varandra o så. Vi for också och fika på greya elevråderna. Mumsigt! :)




Snart kommer elina. Vi ska på dollar! ;D Vi höres!

22.15

Hejsan. Träningen gick bra idag. Vi har börjat köra mycket mer styrka. Träna upp vaderna och få lite spännst, hahah. På lördag är det match mot sunderbyn hemma. Senast vi spelade mot dom förlorade vi ganska stort. Men vi får se hur matchen kommer gå på lördag :)

Imorrn är det äntligen FREDAG! Veckorna går himlarns fort. Det börjar med måndag sen är det helt plötsligt fredag! 20 minuters sovmorgon imorrn. Yeey! Hahah ;D God natt ♥

5 februari - TORSDAG

Hej :) Vi fick tillbaka matte-provet idag och då hade jag 28,5 av 32. Och så hade jag fått ett litet minus uppe i kanten för att jag inte hade redovisat uträkningarna nog väl. Men jag är ändå ganska nöjd. Jag fick ett VG :)

Klockan 18.00 är det basket så snart kommer amanda och hämtar mig! Hejdå :)

Nu ska jag duscha

Heheh, jag har inte duschat än! Har inte pallat eller haft tid :P När jag kom hem från träningen satte jag mig ner vid köksbordet och käka kakor och drack mjölk....hehe.... Sen gick jag upp till datorn och satt där till 19.50 för jag hade tänkt hinna duscha innan top model. Men det hann jag inte. Så jag såg top model oduschad och fräsch! ;P Efter det skulle jag duscha, men inte det. Då åt jag kvällsmat! :D Och så ringde hanna och ville ha hjälp med en sak. Hon hade samma uppgift som jag att ta närbilder och sedan mejla det till bildläraren. Men då vart det nå strul med mejlen men det löste sig. Så nu är hennes bilder också iväg-skickade! :) Hennes bilder vart skitsnygga! Men nu ska jag faktiskt ta och duscha. Sen träna lite engelska och franska. Och kanske se "dirty sexy money". Peace out and god night everybody! ;D

Närbilder

Jag ligger lite efter i bild så därför fick jag i uppgift att göra den här bilduppgiften hemma. Uppgiften var att man skulle ta 5 närbilder. Meningen med det här var att man inte skulle se vad det var på bilderna.
Jag mejlade iväg dom här bilderna igår till min bildlärare. Dom sög men här kommer dom! ;P 

1.


2.


3.


4.


5.


Ser ni vad det är på bilderna? :)

4 februari - ONSDAG

Hej! Nu sitter jag och äter nudlar. Igen. Hahah, ingen är hemma så jag gjorde mig nå nudlar ;P Och så hade jag så lite tid för när jag kom hem vid 15.10 la jag mig i sängen och somnade! Vaknade sedan vid 16.00 och då klev jag upp, kom på att jag skulle äta, gjorde mig nå nudlar och nu sitter jag här.

Kemi-provet gick bra. Svarade på alla förutom en, men annars gick det bra :) Men det behöver ju inte betyda att jag kommer få rätt på alla jag svarade på, men några poäng lyckades jag nog skrapa ihop ;)

Nu måste jag äta klart, för snart kommer elina och hämtar mig för det är träning klockan 17.00. Hörs senare!



Kalle idag med min jamaica-mössa, hahah ;D

Vi fick sluta tidigare från...

...musiken idag! Så jag stack hem eftersom vi har lunch efter musiken. Jag sitter och käkar nudlar nu. Det går alltid snabbt att fixa! ;) Efter lunchen är det kemi och då har jag prov. Wish me luck! :) Kram ♥

God night!

Imorrn ska vi vara på bibblan direkt på morgonen, klockan 08.20. Så det blir att stiga upp lite tidigare och fara iväg lite tidigare på morgonen. Jobbigt...

Jag suger på att plugga! Har suttit framför tv;n ikväll med kemi-boken och försökt plugga, men det blev inte mycket pluggande kan jag säga, hahah ;) Jag blir fast i tv;n och glömmer bort kemin. Men nu ska jag plugga lite till innan jag ska sova :) God natt!

3 februari - TISDAG

Hejsan hejsan! Efter skolan idag så var det konfa (som vanligt). Fast nästa vecka ska vi inte ha på tisdag, utan på onsdag! Det är för att det kommer konfrimander från mariestad, som vi ska fika med och lära känna. Trevligt! Blir dock ganska stressigt eftersom jag ska till piteå på dan (till tandregleringen). Och jag kommer hem vid 16.00. Sen ska jag hem och äta, byta om och packa duschgrejjer, sen på träning klockan 17.00, som slutar klockan 18.00. Då ska jag och minna snabbt duscha och fixa oss lite. Sen kommer carina och hämtar oss på gielas klockan 18.25 och kör oss till församligshemmet, där vi ska träffas och fika osv. Stressigt, stressigt..

Imorrn är det kemi-prov. Åh vad jobbigt! Men jag tog ialla fall hem kemi-boken. Men idag ska jag inte plugga klockan elva, som jag gjorde i söndags eftersom jag trodde vi hade prov i måndags. Ska nog faktiskt ta och plugga nu, för sen äre top model! Kramar.

Summertimes

Från H&M;



Sommar! ♥

2 februari - MÅNDAG

Jag hade tydligen inget kemi-prov idag! Jag hade fått för mig att kemi-provet var idag, men det var visst på ondag :P Tur för mig! Då hinner jag plugga lite mer :) Matte provet handlade om procent och diagram. Jag vet att jag ialla fall har ett fel på provet, men annars känns det som det gick bra.

Efter skolan gick jag och minna till biblioteket. Jag hade reserverat första boken av twilight böckerna, för jag hade tänkt lämna tillbaka den boken jag hade lånat av malin till hon. Men hon sa att det var okej att jag lånade den, så jag behövde ju inte boken då. Men minna behövde den för ett skolarbete. Vi ska skriva om en valfri bok, tror jag det var. Hon är på VG/MVG och lilla jag har inte ens gjort G! Bra där ;P hahah. När vi ändå var där på bibblan passade jag på att reservera andra twilight boken - när jag hör din röst. Peace out! ;)

Guitar Hero Rock Band

Igår var vi hemma hos elina och såg film och spela GHRB.

Först gick jag, amanda, emelie, minna och hanna n och hyrde film och köpte godis, chips och dricka. Sen gick vi till elina och där var hon och hanna L. Vi hade tänkt att börja se filmen "från andra sidan". Men den funkade inte! Så jag ringde till min pappa och sa att när han slutade skulle han komma förbi med "an american hunting". Så vi såg den istället. Sen basa vi musik och partajjade! :D Sen skulle vi spela GHRB och först funkade inte ena gitarren, men vi fick den att funka tillslut :) Sen tog batteriet slut i andra gitarren, hahah. Men vi bytte batterier så den funkade tillslut också :D Efter ett tag av spelande så tänkte vi sjunga lips men då funkade inte mickarna! Hahah, det var mycket som inte funkade den kvällen ;D Men vi hade mycket roligt och trevligt ändå! Tack för den kvällen brudar! :) ♥

1 februari - SÖNDAG

Hej! Imorse ringde minna klockan 10.25 och frågade om vi skulle fara till kyrkan idag klockan 11. Och där låg jag i sängen nyvaken, hahah. Men jag steg upp, klädde på mig, åt frukost, och fixa till mig lite snabbt och dom kom och hämtade mig vid tio i elva. Så jag kände mig gooode snabb ;D

Idag kommer jag bland annat att plugga. Inte kul, men det måste göras! Det är kemiprovet jag är mest osäker på. Vi håller på med en massa syror och tjafs. Tycker det är jättesvårt... Vi fick tillbaka mattediagnosen i torsdags, och då hade jag alla rätt så jag känner mig rätt så säker på matteprovet ialla fall :)

RSS 2.0