semester

Hej hej! För er som inte vet åker jag och Amanda till Turkiet på söndag!! Men åker till Luleå redan imorgon (vi flyger därifrån) för vi ska gå på bio på kvällen och så sen lyfter vi tidigt på söndagmorgon! Åh det ska bli så skönt att åka bort till sol och värme en vecka! Woop woop!
 

Nyklippt + ny hårinpackning

Tisdag

Hej hej! Trots att det var första skoldagen idag och jag har insett att det kommer bli ett tufft år så har den här dagen varit bra! Hängt med bästaste Julia hela dagen och vi har gjort allt möjligt fast samtidigt inte mycket alls haha... Skiljdes åt för bara någon timme sedan och nu sitter jag hemma i soffan och ska strax gå och lägga mig. God natt!

måndag

Hej mina få men trogna läsare! Då var det här sommarlovet slut. Känns helt sjukt att det just har varit sommarlov!! Inte riktigt hängt med men det kanske beror på att jag jobbat hela sommaren. Haft ett riktigt bra sommarjobb men imorrn är det tillbaka till skolbänken! Tråkigt att sommaren är över, inte gjort allt man tänkt sig och njutit fullt ut men så blir det väl oftast? Hursom känns det underbart att vara tillbaka i stan och lägenheten ♥
 
Puss!

umeå

Hej bloggen! Igår åkte jag och Julia till Umeå. Shoppade, åt så mycket att vi sprack och sen avslutades dagen med bio! Vi såg nya batmanfilmen och den var SÅ BRA!! Trots att dom byggde om överallt, shoppingen var sådär, det var kallt och regnigt så var det en mysig dag! Vi kom tillbaka till stan sent, hann bara sova nån timme innan jag klev upp för att åka till Arvidsjaur och jobba. 
 
Lite nytt:
Väskan och stickade tröjan från umeå, t-shirten och kepan från nelly!

Torsdag!

Hejsan. Ska fara till örträsk på nån timme! :) Hoppades på att jag skulle få mitt Nelly-paket innan dess med en jättefin topp i som jag tänkte ha imorrn men eftersom Nelly verkar krångla och jag inte kommer få mitt paket i tid måste jag istället fara till Skellefteå idag för att hitta nåt där.. Asjobbigt för det blir världens omväg till örträsk men jag har fan inga kläder så jag behöver nått nytt!! Fick i alla fall mina hunterstövlar idag!! Beställde dom från asos i torsdags och dom är redan här!! Tänk att dom är snabbare än Nelly och asos är i England.. ;)

RSS 2.0