orkar inte med bloggen just nu, återkommer nån gång.

i may be bad but i'm perfectly good at it


RIHANNA - S&M
(upptäckte just att det var nå konstigt med låten jag länkade hehe)

Hello

Jag tar den senare bussen idag! När jag kommer hem hoppas jag det blir pizza till middag isf ska jag ha en FET JÄVLA KEBABRULLE! Så gott *vattnas i munnen*.

Har bytt lampa i läggan och den lyser så jävla stark! Typ värsta spotlightsen!!

Nu måste jag packa ner datorn och springa till bussen! 


that's me protecting myself from the strong light.

Idag fyller pappa år!! Grattis till han =) Älskar dig!

Seriöst.

Jag behöver sola. Min hudfärg matchar typ marabou vinter vit och jag ser allmänt hängig och äcklig ut. Så jag drar mot solariumet nu! Sen kommer julia hit och då ska vi fårga våra hår och se grey's!

HOJ.

The cove

Hittade den här filmen på en blogg och jag säger bara usch! Det är en dokumentärfilm om delfinsfångstjakten som pågår i Japan varje år mellan september och mars för att hitta perfekta exemplar till djurparker världen över. De delfiner som inte håller måttet slaktas och jag snackar tusentals.

Delfinerna fångas ute i havet och transporteras sedan till djurparker världen över. Dom tas alltså från deras natur och frihet för att hamna i en bassäng där dom blir förlöjligade genom att göra konster.

Delfiner och andra vilda djur trivs inte i fångenskap! Jag uppmanar er att inte besöka djurparker och inte stötta djurplågeriet!

TRAILER.

Visste ni att delfiner kan bli upp till 45 år gamla, men i fångenskap (alltså delfinarier/djurparker) lever dom sällan upp till fem år?

sjuk

Haj haj!

Vet ni hur länge jag har sovit? 15 timmar! Måste vara något sorts rekord för mig! Herregud. Jag kände mig jätteförkyld igår, näst intill sjuk, och imorse när jag vaknade kändes det som huvudet skulle sprängas typ så jag somnade om och vaknade klockan 15! Jag har alltså varit hemma från skolan idag, och det behövdes känner jag. Jag mår bättre nu!

Nu måste jag plugga!


källa: http://www.stylestalkerblog.com/

me me me



Idag var det sista dagen på lindex vilket var tråkigt för det var himla kul att vara där! När jag slutade klockan två hann jag inte säga hejdå till alla för jag hade så bråttom till bussen vilket känns tråkigt.. Men men! Jag lär väl kika in där nån gång så jag kommer förmodligen träffa dom igen! Fick några grejjer av dom som tack för att jag var där! Gulligt!

Nu ska jag flytta ärslet till vardagsrummet för att mysa med mamma och pappa! Hoj ♥

lindex



Tänkte tipsa om den här snygga t-shirten från lindex som jag köpte förra veckan. Den är på rea nu (i alla fall i skellefteå) och kostar under hundralappen! =) (jag har själv rullat upp ärmarna på den. den är alltså inte så egentligen, just so you know)

Mikaela har tipsat om min blogg i hennes blogg! Gulligt av henne! Tycker att ni borde kolla in hennes blogg också! Hon tar jättefina bilder och har grym stil =) är riktigt avundsjuk på henne för att hon har den här tröjan (den marinblåa tröjan med armbåglappar) hehe. Kolla in hennes blogg HÄÄÄÄR!

tisdag

Elina ser jag har bloggat flitigt idag medan min blogg suger balle!! Har inga bilder och inget intressant händer i mitt liv.


slänger in en fin bild på min tjockis!


här har ni förövrigt en annan tjockis! en glad tjockis!! jag som liten.

min dag

Tjenare! Idag på lindex fick jag hålla på och grejja i skyltfönstret! Det var kul att testa på det =) Efter "jobbet" för jag hem och käkade. Snackade med julia och vi bestämde oss för att fara och träna idag, vi cyklade dit i kylan och när vi kom fram fick vi veta att gympan var inställd pga sjukdom. Jaha. Jajja, vi vände om och cyklade till mig och har hängt här resten av kvällen. Hon drog hem för ett tag sedan.



Imorgon väntar ännu en dag på lindex! Ska duscha nu sen sooova ♥

Yves Rocher



De här parfymerna har jag beställt från Yves Rocher! Den ena luktar vanilj och den andra hallon! Två perfekta vardagsparfymer. Dom kostar 49 kr för 20 ml, 99 kr för 100 ml (styck då).

Yves Rocher är en sida full med skönhetsartiklar till bra priser! Check it out --> yvesrocher.se

farsdag

Hej hej! Söndag och farsdag idag. Vi har firat det med tårta och två trisslotter till pappa. Dock var det ingen vinst på lotterna men så tur vi hade tårta då! :)


paint <3<3

Sitter just nu och ser lite teve samtidigt som jag läser bloggar. Ska ta mig lite kvällsfika nu och fortsätta med det jag håller på med! Hoj!

mitt nya nyttiga liv!

Jepp. Jag har bestämt mig. Jag ska sluta äta godis och småäta en massa som jag gjort tidigare. På lördagar är det okej att äta godis har jag bestämt! Men inte på vardagarna. Jag tränar ju även på friskis&svettis 2-3 dagar i veckan vilket är skönt (och svettigt)! Har börjat äta nyttigare måltider också och börjat följa GI lite.

Visst, jag har ju alltid varit ganska smal men dom senaste åren har jag ju inte tränat nått på sommaren och käkat godis typ VARENDA dag, vilket har börjat visa sig på kroppen. Eller vad säger jag? Börjat visa sig? Ne, har varit så ganska länge har bara aldrig tagit i i det. Men nu så! Och jag är supertaggad!!! =)

Vill även påpeka att jag inte strävar efter size zero utan jag vill bli nöjd med min kropp, bli smalare/slimare och nyttigare! =)

(Måste bara erkänna att jag känna mig töntig när jag skriver det här, men ville att ni skulle veta! ;))

friday!!

Hejsan! Sitter just nu och ser idol med mamma och pappa. Var tidigare och gick en promenad med mamma och zäta. Det var härligt! Det ser ut som att jag blir hemma ikväll och bara tar det lugnt och så där. Ska smeta på lite ansiktsmask nu. Hoj!


weheartit.

i like!




boots från vagabond, jacka och linne från monki (ångrar verkligen att jag inte köpte linnet när jag var i luleå!), korsörhängen från item.blogg.se.

snöstorm

Skojja chocken jag fick när jag vaknade imorse! Världens jävla snöstorm ute. Kuuul. Men jag hade inget val förutom att cykla till lindex så det gjorde jag. Gick hyffsat haha.

Åt mat för ett tag sedan. Varma mackor med orientdressing! *maria montazami-mums*. Mer då... hm... jobbet gick bra idag! Men är helt slut i benen så ikväll är jag bara hemma och chillar. Typ som vanligt men ändå, hehe. Fast jag var faktiskt och tränade både igår och i förrgår :)

Nu ska jag bege mig ut i snöstormen igen! Hoj!


coolaste maffiabossen evvääää!!!

måndag

Hejsan! Har nyss duschat och då peelade jag och skrubbade kroppen sen rakade jag benen så nu är dom lena som en babyrumpa! Men imorrn lär dom väl vara stubbiga igen haha. Jag var och tränade med julia tidigare ikväll och jag anar att jag kommer ha träningsvärk imorrn... Aj aj.


I veckan och nästa vecka har jag APU och jag kommer befinna mig på lindex här i stan! Idag var första dagen och det gick jättebra och skojj hade jag också. Tror jag kommer trivas =). Nu ska jag se paradise på datorn och käka kiwi, sen sova. God natt!

en bättre bild på min nya ring


JC, 50 kronor!

18:13

Hej! Till middag käkade jag, mamma och pappa thai-mat från thai-vagnen som står på torget. Möjje gott! Och jag är alldeles mätt. Suck. Nu hade jag tänkt duscha (om jag sliter mig från datorn nån gång, vill säga). Sen förvandla mig till en människa igen med hjälp av lite smink. Kan behövas må jag säga. Får se vart jag tar vägen sen, kommer säkert bli skojj ialla fall! =)

sov gott!

Hallå! Ikväll har jag varit och käkat på afrodite med amanda, minna, hanna och elina! Trevligt och gott =) Det var tänkt att vi skulle äta på capsicum men det var stängt. Efter vi hade käkat for jag, elina och amanda hem till elina och myste och såg idol! =) Nu ska jag kolla lite bloggar sen hoppa i sängs. Hoj! ♥

några favoriter!



- Mina gamla sammetsleggings från Cubus!
- Boots från Dinsko!
- Body butter från the Body Shop!
- Dubbelring med kors på från JC!
- Fjäderörhängen från Gina Tricot!

4 nov



HEJ! Igårkväll var jag, amanda, hanna, jens och krille och bastade i krilles stuga! Riktigt skojj! Idag har jag varit ute med zäta på en liten runda och hängt här vid datorn. Nu flyttar jag till teven! Hoj!

God natt

Idag har jag varit och badat med hanna, marcus, emil och sten! Mucho trevligt. När jag kom hem åt jag hamburgare med mor och nu ikväll har jag sett film med krille, amanda, hanna och jens! Väldigt konstig film, fattade nada. Nu ska jag sussa. God natt ♥


Bild från Turkiet, maj 2010. Vill tillbaka!!
RSS 2.0