Lik sångaren i van halen? haha

Hej! Vi fick sluta tidigare idag för vi hade håla på biologin. Gött! På bilden fick jag veta att på mode & design-grejjen vi gjorde fick jag ett MVG! Yeey! Och kul att jag fick veta att jag är lik sångaren i Van Halen idag på skolan, haha (Y)



Nu ska jag käka sedan mumsa i mig några lussebullar! :p

the morning after

Hejsan!
Det är ju skyltsöndag idag, men dom stänger ner snart så jag orkar inte dra mig in mot centrum. Och att det redan är FÖRSTA advent idag? Shit vad tiden går snabbt må jag säga! Och så har jag börjat få lite julstämning av julpyntet, luciaträningarna och dom mörka kvällarna. Myyys.


Osminkad tjej

Nu hade jag tänkt slappa framför tv'n ett tag. Sounds najs.
Vi hörs!

igårkväll

Jag hade jätteskojj igår! Först fixade vi oss hemma hos Amanda, sen drog vi till Hanna och där var vi ganska många och vi var där mesta delen av kvällen. Jag tror klockan var kring midnatt då vi drog oss till medan. Jag var så trött och inte på humör i slutet av kvällen så det blev en tidig hemgång för min del. Tråkigt.. :/

Såhär såg jag ut igår:


Linne, Gina tricot
Lackleggings, (Lånat dom av Emelie) Gina tricot
Skor, Nelly.com
Armbandet, Syrrans gamla
Örhängen, Ur&Penn

Skellefteå idag och night light ikväll!

Hej! Jag är hemma från Skellefteå nu. Först gick jag och Elina till balderskolan och kollade en sväng. Vi hade fått för oss att handels fanns där, men vi frågade och det gjorde det inte. Balle. Åh, jag har ingen aning om vad jag ska välja...! Sen drog vi in till centrum och shoppade. Det blev bara tråkig shopping - två baslinnen (svart och vitt) och en mascara.

Snart ska jag börja göra mig klar för kvällen! Det är ju nämligen "night light" på medan! Får se om jag slänger in en kvällens outfit, annars får ni se den imorgon.

Ha en bra kväll ♥

Myskväll


Pic, Emsedge. Oo, vad snyggt det där var!

Hej hej. Snart kommer Amanda, Bea och Hanna hit. Det blir Idol och kanske någon film? Trevligt blir det ialla fall. Imorgon åker jag och Elina till Skellefteå över dan för att kolla in balderskolan (gymnasie) där! Efter det blir det lite shopping. Hörs när jag kommer hem ♥

Fredag

HELG! Åh, det gillar vi.
Jag hade återläsning idag för att jag är en liten tidsoptimist och sängen är för skön på morgonen, hehe. Det gick bra ialla fall. Men KUL att jag har gått runt som en liten tomat idag. Blev lite rödflammig efter solningen igår.. haha

Ja som sagt...

.. ibland undrar man ju.

dad's birthday!

Hej! Efter skolan drog jag till solariumet och solade 20 minuter.. Gött! Engelska provet som vi hade idag gick bra, hoppas vi får veta hur det gick snarast möjligt! Jag skippar träningen idag också, dels för att pappa fyller år och syrran och hennes kille kommer förbi för lite fikande och firande och dels för att jag fortfarande är förkyld.

Slänger in en ny låt med Lady Gaga och Beyonce;

Lady Gaga feat Beyonce - Telephone

Resultatet;


Nu är den gråa (!!!) utväxten och den orangea hårfärgen borta! Nöjd med resultatet är jag =)

Håret är fortfarande lite blött på bilden och det är kanske inte världens bästa bild men ni kommer ju se mer bilder på håret eftersom och en del kommer ju se det IRL ;)

Vet ni vaaad..? Jag kom i tid till skolan idag! Haha, förvånad? Några på skolan blev det ialla fall :p. Nu ska jag plugga lite engelska inför översättningsprovet imorgon, sen - sängen! God natt ♥

want it all!


kläder, gina tricot
smycken, h&m

Förkylningen är kvar..



.. men jag försöker bli bättre genom att dricka lite sånt här varje dag! (Y) Heeelt jä*la onödigt att skriva det, men vaf*n.. haha.

Idag hade vi lucia-träning och det var inget vidare trevligt för min hals. Halsen gör ondare nu och pga att förkylningen fortfarande sitter i skippade jag basketträningen idag. Ikväll ska det pluggas och håret ska färgas! Hörs senare =)

Nu ska utväxten bort!

Jag och Amanda gick en liten promenad förbi konsum tidigare. Jag köpte hårfärg och lite gott, och Amanda köpte en cola! Det fick bli billig hårfärg för det ekar i plånkan just nu ;p. Hoppas det blir bra! Sen gick vi hem till henne och såg Desperate Housewives.



Nu ska jag gå och sova och vi får hoppas att jag inte kommer sent till skolan imorgon! :p
God natt!

Nya skor!




Nelly.com, 349 kr. Perfekta till juldansen, nyår och andra festligheter :)

Förlåt men det har tagit mig 500 år att först logga in på min blogg och sen ytterligare 500 år att ladda upp bilderna, haha. Här har ni dom ialla fall och det första jag gjorde när jag fick dom var att ställa dom på köksbordet (Y).

24 nov

Hej hej!
Idag försovde jag mig igen! 10 minuter försenad för andra dan i rad.. Skärpning!

Anyway.. Var nyss ute med Zäta en sväng. Tänkte snart hoppa in i duschen och sen äta. Sen tänkte jag visa er mina nya skor! ;D

1000



Hej! Imorse var jag försenad till skolan som vanligt.. Jag förstår inte hur jag lyckas?! Jag måste vara den segaste människan på jorden! Det är så irriterande. Ialla fall är jag jätteförkyld idag, näsan har runnit och jag har nyst hela dagen.

Och vet ni vad...? Jag har skrivit över 1000 inlägg! Najs.

dinsko spring




Jag var inne och kikade på Carolines blogg och där kunde man se dinsko's kollektion för våren och det såg bra ut! Här ovan är mina favoriter.

Engelska G, VG, MVG - check.
Nu har jag skickat iväg uppsatsen till Lars och hoppas nu på bra respons. 
Jag är nöjd med den men är lite osäker på om jag skrev för lite men jag hoppas den blev bra!
Nu ska jag sova.
School tomorrow.
God natt ♥

Ibland undrar man ju...

... vad Zäta är för någon filur.



22 nov


dinsko

God morgon! Eller ja.. Vaknade för ett tag sedan så typ ;p
Usch, jag känner att en fökylning kommer krympandes. Halsen kittlas och det gör aj aj när jag sväljer :/. Nu ska jag ialla fall sätta igång och göra VG/MVG-uppgifterna i engelska. Wish me luck! ;D

Vi hörs sen, kram.

Trött

Hemma nu efter en lång men rolig dag! Vi spelade alltså två matcher och pojkarna en. Vi vann mot Överkalix men tyvärr förlorade vi mot KSK. Sista matchen mot KSK var jättejämn och som vi kämpade förtjänade vi att vinna! Men vi tar dom på hemmaplan, right? ;) Det var ialla fall skojj att vinna mot Ö-kalix och åka storbuss med pojkarna! :p

223 bilder togs idag, här har ni några:








God natt! ♥

Cause you never were and you never will be mine


Ett litet collage jag knaprade ihop på några snygga saker som kommit in på H&M!

Hej mina läsare! Lite få är ni idag, men jag förtjänar det. Uppdateringen är ju inte på topp kan man säga.. Hehe.

Alltså shit.. Redan fredag! Nemas problemas med det, alltid skönt med helg.
Jag har nyss käkat lite mat. Nu måste jag skynda mig till Hanna annars lär hon bryta ihop, hahah. Men först måste jag berätta att jag blir borta hela dagen imorgon - har nämligen match mot Överkalix och KSK. Och det ju en bra bit bort! Eftersom pojkarna också har match där borta åker vi storbuss med dom så det blir skojj! =)

Nä, nu dunstar jag! Hörs på söndag ♥

Some pics from school!


Linus, Rasmus, Jonne och Minna!




Ett lite transparent, skrövligt tyg som jag kanske jag göra någon typ av blus av =)


Moi! Kul att det ser ut som man kan surfa på mitt hår idag.. (Y)


Ma outfit! (Cardigan, Gina. Halsband, blandat. Leggings, H&M. Fjäderörhängen, JC.)


Hanna och Jag!


Jossan!


Hanna sorterar (!!)
(Hojta till om det är någon bild ni vill jag ska ta bort)

Tja! Kul med lite bilder va? ;)
Jag och laget har nyss spelat match och tyvärr gick det inte som vi hade tänkt oss.. Vi förlorade och det blev 48-60, I think. Till helgen har vi två nya matcher så det är bara att tagga om!

Det var det jag hade att säga, tjao! ♥

18 november

Hej! Jag var på en promenad med Amanda tidigare. Blev en sväng förbi konsum, höhö. På skolan hade vi håla på matten, men jag pallade inte vandra hem för den var inte så lång ;p. Imorgon är det lång dag och på kvällen har vi match mot Gammelstaden och vi måste ta dom!!

Nu ska jag läsa ut engelska boken, sen sova.
God night! ♥

Noir


Monki och Gina.

När jag var hemma på hålan tidigare idag slumrade jag till i sängen. Det visar hur trött jag är! Brukar aldrig kunna sova på dagarna/eftermiddagarna. Ska försöka somna tidigt ikväll! Får se hur det går.. ;)

Jag vet att det är ett jävla tjöt om plugget, men nu nämner jag det igen - Jag ska sätta igång och jobba på prao-uppgiften nu! Sen blir det DHW och kanske Ugly Betty ;p Tjing!

091117


H&M

Hej! Jag försökte uppdatera igårkväll men internet strulade så det gick inte. Förlåt.

Vi hade ingen musik idag + att vi har lunch efter det så jag bestämde mig för att dra hem och käka här! NOODLES! Jag måste snart cykla iväg för vi har SO och bad kvar. Kommer inte gå bra att cykla för det är så slaskigt ute men jag har inte tid att gå :p.

Vi hörs senare!

Summertimes..



Hej. Dålig dag idag.. Vädret är piss/deprimerande och
så fasar jag över denna vecka för det är mycket plugg på G.
Massa inlämningar och grejjs!
Får se om det blir en promenad förbi konsum med Öhman ikväll?
Kanske? ;p
NU: Mat.

Hemma!



Bilder från en tidigare match! ;)

Cha cha!
Hemma från Luleå nu. Vi spelade både match mot Sunderbyn och Bergsviken. Vi visste att vi skulle förlora och det gjorde vi, men det känns skönt att ha gjort bort dom "stor-förlust-matcherna" :p. Just nu är man lite avundsjuk på tränaren som är på Malta och själv är man här i slaskiga och kalla Svearike. + att det är skola imorgon. K-U-L... Haha.

Chicy.se



Nu dunstar jag till Amanda!
Bara så ni vet är jag borta i Luleå och spelar matcher hela dagen imorgon.
Hejs! =)

last night was a really good night!

Oj så lyckad gårkvällen var! Himla skojj hade vi. Vi började att vara hemma hos Amanda, sen drog vi till Amandas pojkvän Viktor där vi var mesta delen av kvällen =). Sen förbi hos två flygare sen vidare till Matte och sedan hem vid 3-tiden! Tack så hemskt mycket för gårkvällen! Den var guldvärd ♥

Jag har nyss tagit mig en dusch. Hade typ dreads i håret så jag kände att det behövdes (Y). Nu ska jag slänga mig framför TV'n. CIAO!

091113


HAHAHA!

Tunika, free|quent
Leggings, H&M
Halsband, syrrans gamla, från en gammal tidning och Gina tricot.

Mina reaktioner på vaccinet

Som ni vet tog jag vaccin mot svininfluensan igår och det gick hur bra som helst resten av dagen. Men imorse vid halv 6-tiden vaknade jag upp och hade världens frossa alltså! Usch, låg och skaka och frös även fast jag hade både täcke och filt över mig. Somnade sen efter en timme och vaknade på morgon och var helt normal. Jag gick upp och ställde mig framför TV'n i köket när allt plötsligt svartnar. Jag får yrsel och svimmar. Sedan vaknar jag upp på golvet illamående och kallsvettas. Trots allt som hade hänt for jag till skolan ändå.

Done.

Hej! NU har jag gjort klart "Möss och Människor" och känns det skönt eller?! Jag gjorde dock bara VG, men ändå hehe. Vi spelade ju bara sällskapsspel på träningen och det var riktigt kul! Det är skojj när laget gör annat är att bara spela basket ihop =).

Nu har jag typ 5468736 st olästa inlägg på bloglovin! Okej, inte riktigt men 131 ialla fall, hahah.
God natt fellas!

Nya basketskor!


Bild från i lördags, haha

Cha cha! Efter skolan följde Amanda och Elina mig till Intersport på jakt efter ett par nya basketskor! Jag lånade hem två storlekar och det fick bli ett par 38. Mina förra var i storlek 36,5 så ni kan ju förstå att det behövdes ett par nya ;D

På skolan tog vi svininfluensa-vaccinet och det gick hur bra som helst! Gjorde självklart lite ont under och efter vaccininjektionen. Blir dock ingen basketträning idag, utan sällskapspel med laget! (Y)

+++++


Topshop, Lindex, Monki, H&M, Nelly.com, jakandjil

Hej! Just nu sitter jag och käkar nudlar! Hann varken äta middag eller blogga efter skolan, så därför äter och bloggar jag nu ;p.

Jag var nyss på basketträning! David Visscher (plannjas förra tränare?) var där och coachade vi och pojkarna idag. Det gick bra men jag blev så neggo-peggo och allt blev pinsamt om jag gjorde något fel.

Nu ska jag duscha sedan blir det plugg (jag vet att jag tjatar om pluggandet heeela tiden ;D)
Tjing!

It's mine!


MQ (Paris, Kate & I)

Ångest över skolan..

Hej! Kort skoldag idag. Vi slutade med skidskor och det gick ju bra. Jääättebra... Hahah. Ikväll blir det plugg, Ugly betty och Desperate skulle jag tro.

Jag har en sån ångest över att jag aldrig gör bort skoluppgifter i tid! Har massor som jag behöver göra men orkar aldrig göra det och det kommer sluta med att jag jobbar järnet med det dagen före inlämningen. Så blir det typ alltid!

9 november



Hej, dålig uppdatering här. Sorry...
Har nyss snackat med Amanda i telefon! Det gick bra och snabbt hos tandläkarn idag, gick på stan efter det men tyvärr fick ingenting följa med hem :(

Hinner inte säga mycket mer. Har ett kemi-prov imorgon som jag behöver plugga på. Har skitmycket plugg i veckan så bloggen blir lidande :/. Ciao!

Liten update bara..



Go' kvällens! Söndagen har varit en chill-dag på hög nivå (som vanligt, höhö)!
Tänkte bara meddela att jag åker till Piteå över dan imorgon! Tandregleringen, you know ;p.
Nu ska jag sätta igång en film jag hyrde tidigare idag - "The Proposal".
God natt ♥

I klädlogen på laponia igår!

Hej hej! Gårkvällen var rolig och det gick bra förutom ett litet missöde i slutet på kvällen - En kille fick fel jacka och blev typ helt rasande. Har lite dåligt samvete men hoppas han får tillbaka sin rätta jacka! Det var som mest folk och stressigast vid 23.30, 00.00 då dom flesta kom och 02.00 när dom flesta for hem.

Några bilder hann jag och Minna ta ialla fall:






H&M




Nu måste jag börja göra mig klar inför kvällen! Klockan 21.30 ska jag och Minna vara på plats för att sitta i klädlogen hela kvällen och natten på Laponia! Ciao.

Vi vann matchen + att det tydligen är kladdkakans dag idag :p

Hej!
Som jag berättade igår har jag varit på Sandbacka (gymnasium) och Gielas idag. På Sandbacka var det information för oss nior och öppet hus. Sen var det match på Gielas som gällde! Vi var jätteoroliga (ialla fall jag) att vi skulle förlora, men vi vann!

Och är det förresten någon där ute som vet att det är kladdkakans dag idag?! Haha, har aldrig hört talas om det förut!

Match imorgon!

Imorgon är det öppet hus på Sandbackaskolan och alla nior måste vara där! Det håller på mellan 10.00 och 14.00, MEN vi har basketmatch så jag och laget måste springa iväg en timme före det slutar! Vi möter Skellefteå och vi måste vinna, hehe.

Nu: Sängen! God natt ♥

sjätte november



HAHA.

Cardigan, Gina Tricot
Leoleggings, H&M
Skor, Dinsko
Örhängen, Ur&Penn

Ikväll hänger jag med Ida, Hanna och Elina!
Ändrade planer, jag stannade hemma ;p

Förlåt :P

Hej! Jag har inte hunnit blogga förens nu!
Sista dagen på Lindqvist var det idag, lite tråkigt, men men... Fick ett presentkort på 200 kr som tack =). Och från en sak till en annan - shit vilket snöoväder det har varit idag! Kommit jättemycket snö.

Jag var nyss på laponia och åt med mamma, pappa och bror som är hemma över helgen! Trevligt värre. Där träffade jag även Minna som frågade om jag ville sitta med hon i klädlogen imorgon då det är toxic! Jag tackade ja, att tjäna ihop lite extra pengar är aldig fel ;P. Schysst att hon frågade!

♥ Shoes from Dinsko ♥

träning.nu




Här ovan ser ni lite bilder på en snygg paljett-väst som finns att köpa inne på Lindqvist! Önskar bara att den hade varit lite längre... (Bildern är tagna inne på lagret)

Hej!
Dagen har varit bra och det var roligt på Lindqvist! Tråkigt att det är sista dagen imorgon.. Men får glädja mig med att det är fredag då! Redan?! Liksom, haha.
Tha basketballcoach är fortfarande sjuk så jag får agera tränare idag med. När jag kommer hem ska jag göra lite svenska! Det behövs.

Träning nu! Hejs

Onsdag

Hej! Praoen har gått skitbra hittills! Idag var dom så gulliga att jag fick en mjukisdress =). Hade en basketträning idag som jag fick hålla i, Malin var sjuk. Nu ska jag och Amanda springa till konsum innan Grey's börjar! Höhö.

Jimmy Choo for H&M


Här är några snyggingar från kollektionen! Synd att allt (eller det mesta) är så förbaskat dyrt!

Hur lyckas jag egentligen?? :P

Kom nyss o tänka på en sak! Första dagen på prao'en i åttan lyckades jag få på mig tröjjan med baksidan fram och tvärtom, och ni tror inte jag gjorde det nu i nian också?! I did! HAHA! Jag hade inte märkt ett skit förens Elina nämnde det på lunchen :P. Hahaha.



Nu ska jag iväg och träffa den här tösen, får se vad vi hittar på! =)
Tjao!

Första prao-dagen.



Hej! Jag har packat upp och klistrat pris på varor hela dagen. Har jätteont i ryggen, huvudet och benen efter den här dagen på "Lindqvist kläder"! Huvudvärken beror nog på sömnbrist, men jag har tagit en huvudvärkstablett och hoppas att det ska hjälpa =). Att vädret är piss och blogg.se är segast.se gör inte saken bättre!

Sov gott!




jakandjil

Hej, just nu sitter jag bara och tar det lugnt och lyssnar på "Love like this", så bra! Tidigare ikväll beställde jag och mamma hem en vinterjacka till mig! Min nuvarande är för liten och ful. Sista lovdagen idag, men för oss i 9ef börjar inte skolan om imorgon för det! P-R-A-O.

Last night




Gårkvällen var riktigt skojj! Först mötte jag upp Hanna och Kalle, sen Sten och Alex på statoil! När vi sedan stack till Alex mötte vi upp Elina och Amanda på vägen. Vi hängde hemma hos Alex, var ute, nattkäka på sibylla och träffade folk under kvällens gång! Hemma var jag kring halv 4! Tack för igår =).

091101

Hej! Idag skulle jag försöka stiga upp så tidigt som möjligt för att ha en chans att somna i tid ikväll. Somnade inte förens 5 inatt/imorse och steg upp kring 11 så troligen kommer jag somna rätt så tidigt ikväll :P.

Idag har jag, mamma och syrran varit på promenad med Zäta. Vi åkte upp till vittjåkk och gick där! Jag var jättetrött och seg så jag lunkade fram hela tiden, haha!





Mitt hus... (Haha)
RSS 2.0