.


Idag har jag jobbat sju dagar i sträck! Jag förtjänar en shoppingdag så imorgon drar jag till Luleå! Antingen far jag själv (ändå javligt skönt) eller så kanske jag hittar någon som kan följa. Har fått veta att jag ska jobba tis, ons och tors kommande veckan också, super!

du har fvågel


Dagen har flytit på rätt bra idag. Räddade en liten fågel som hade kommit in badhuset! Jag förvandlades till tarzan och klättrade upp på ventilerna (ganska högt upp), öppnade fönstrerna och fågeln flög ut. Pjuh!

Ganska avundsjuk jag är på alla som är på pdol idag.. :( Men jag och Amanda ska ha myskväll hemma hos moi i alla fall, blir bra det! Puss på er.


hade kul på lunchen igår!

inge pdol


Har gjort ett viktigt beslut idag och bestämt mig för att INTE fara på pdol iår.. Inte ens en dag.. :( Känns trist men jobb går före! Lär bli en mysig helg med Amanda eftersom vi troligtvis är dom enda i Arvidsjaur..


Några bilder från förra årets pdol!

00.57



Elins bild från trästocks fredag!

Vaknade vid 6 imorse av att Zigge spydde i min säng.. Frääääscht. Klev upp, bytte sängkläder, somnade om gott till halv 10. Jobbade hela dagen. Gick powerwalk med Amanda sen. 

Har suttit och myst med Amanda och Emelie på gielas ikväll. Käkade gott och snackade om allt möjligt ♥ Bra kväll. God natt!

trästocks lördag












Lördagen var asbra! Träffade grannen och det blev så att vi efterfestade hos honom till typ 06, kvällen (morgonen?) avslutades med att jag och några grabbar for till statoil och käka korv!

tillbaka på badet


Halloj! Yes, jag är tillbaka på badet igen! Dom behövde hjälp i veckan och självklart ställer jag gladeligen upp :) Bara tacksam att jag får jobba där igen, fast nu med bättre arbetstider och lön! Tvivlar starkt på att jag kunde fått ett bättre jobb :)

Ska snart hoppa i säng, måste ju va pigg imorrn! Puss ♥


Jag och Julia i fredags!

trästocks fredag





















Förfesten på Elins bakgård var grym! Spelade kubb, spelade musik och hade det super! Mindre kul var det inne på området men äsch, helt okej!

sorry for partyrocking



Nu ska jag börja göra mig klar för kvällen! Blir förfest hos Elin sedan in på området. Hoppas på en kanonkväll!!

gielas

 

Idag har jag och Amanda varit på gielas och chillat i värmen. Blev en sväng förbi varuhuset före för att köpa godis! Nu ska jag byta om och packa det sista. 17.00 går min buss till stan!

packar


gammal bild

Just nu prövar jag outfits för helgen (trästocks), packar och ser celebrity rehab! MEN JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅÅ MEEEEJ! Detta ständiga problem.. blää

natti


Ikväll (tisdag) har jag varit och gått en prommis med Hanna och Amanda! Efter promenaden blev det häng ute på Hannas altan. Snackade om allt möjligt sådär, mysigt =). Nu ska jag sova! Haj.

new


vero moda/nelly, 359 kr

Förbannat svårmatchat plagg! Får se, kanske skickar tillbaka den..

måndag



Idag har jag snackat med Julia L i telefon i över en timma, varit och powerwalkat och nu hade jag tänkt hoppa in i duschen! På återseende ♥

röd


Har varit på utställning i Sjulnäs utanför Piteå idag med lilla Zigge! Gick bra, han är såå fin. Den här dagen har också bjudit på (jävligt) bra väder vilket resulterar lite lätt brända och varma kinder nu. Sköönt.

nattivalen #2







Några bilder från förfesten hos Hanna!

set fire to the rain



jag och Elin på skolavslutningen!♥

Jag och Hanni for ut på en liten fisketur med båten ikväll! Fick varsin firre, två små abborrar. Äntligen. Jag och Hanna har prövat fiskelyckan förut utan någon vidare framgång. God natt mina vänner.

150711



Dagen har bjudit på sol så jag har legat ute i nån timme och pressat!
Inte toppenväder men man måste ju passa på.

svar


Anonym om nattivalen:
var har du hittat tischan? :)

Svar: Det är en gammal Metallica t-shirt jag klippt till linne! Köpte den i ett stånd under PSG eller PDOL (minns inte) för flera år sedan! Var ett Metallica-fan då haha ;)



00.07


gammal

Kom nyss hem från flygbryggan där jag varit och grillat med Amanda, Marcus och Kalle ikväll. Alltid lika trevligt!

16.50 onödigt vetande


under nattivalen blev mina converse smutsiga så slängde in dom i tvättmaskinen och dom blev som nyee

skip-boooo

nattivalen





Förfesten var skojj, gick in på området vid 22, träffade folk man inte sett på länge, hoppade och skrek till september och swingfly, dansade inne i discohuset, hemgång vid 2. Bra kväll!

jag och zigge



new





Fick mitt paket från H&M häromdagen innehållandes dom här skorna ↑, FINA!

varmt, jobbigt, myggigt


Varje midsommar brukar jag och min familj gå upp för jansvensamössa (haha) men eftersom ingen var hemma på midsommar gjorde vi det igår istället! Några bilder:








15.34


STADSFESTEN VAR GRYMT BRA!
Ville verkligen inte att det skulle ta slut.. Åh är så nöjd över helgen! Över förväntan.

I söndagskväll åkte jag till Bastuträsk med Elin och Jennifer. På måndagen kom Julia L dit och under dagen käkade vi grillat med Elins familj och badade badtunna (aldrig gjort det förut)! Kom hem till Arvidsjaur tidigare idag. Skönt att va hemma måste jag säga.


bild på jag och Hanna i fredags

i torsdags






Gårkvällen var SÅ grym!! Ikväll fortsätter festen :D
RSS 2.0