Ledig dag

Började dagen med en promenad med Amanda! Ikväll har jag och några tjejer varit och ätit på Afrodite sen tänkte vi fara till abborrträsk och bada i regnet men det var stängt så vi vände hem.. Har även pratat med jullan och jag kanske drar till Norsjö beach i helgen!

söndag

Hejsan! Igår for jag och några till PDOL över kvällen! Inte kul att se Timbaktu nykter men han var hur kung som helst ändå!! Synd bara att jag missade Norlie&KKV. Var hemma vid halv fem imorse sen upp och jobba idag. Var världens jävla åskväder imorse så all ström i Arvidsjaur gick (var utan ström i 3 tim) = ett ej fungerande badhus så vi fick öppna lite senare idag. 
 
Har insett att det är hur lite som helst kvar av sommarlovet ju.. Önskar jag hittade på mer saker o så men ärligt är jag oftast för trött och lat så då väljer jag att stanna inne och nätshoppa istället! Har gjort det rätt mycket dom senaste dagarna, längtar tills mina paket kommer wiiie!!
 
Har jobbat mycket och sovit för lite i veckan så jag är hur trött som helst. Imorgon har jag äntligen en ledig dag och herregud vad jag ska sova! Puss
 

hunter

Tänkte vara som alla andra och köpa mig ett par Hunterstövlar! Frågan är om jag vill ha höga eller låga??
Bilder härifrån.

Hej bloggen!

Fan vad jobbigt det är när man har en längre bloggpaus.. Vet inte vad jag ska skriva. Jobbar mest hela tiden och det är på badet här i Arvidsjaur. Har varit och kommer vara där hela sommaren! I helgen fick jag några dagars ledighet så då drog jag till Skellefteå och trästocks. Annars så drömmer jag mig bort till Turkiet, värme, sol och party! Längtar som sataaan och att jag kommer fara med bästa Amanda känns kung! 
 

Follow me

@agnesmarklund på instagram!

Söndag

Hej! Har varit i Skellefteå och på älskade stadsfesten i helgen!! Vädret har verkligen inte levererat men jag har haft kul ändå! Det va en bra helg men jag kan inte hjälpa att ha en liten klump i magen. Fan den kommer vara där ett tag.. Nä nu måste jag sova! Jobb imorrn. God natt.
 
Har fan blivit sämst på att ta bilder men här är i alla fall en bild från igår!
RSS 2.0