31 mars

Hej hej. Nu ska jag ta och se "den rätte för rosing" som börjar klockan 20.00. Det är ju sista programmet idag! Hon ska välja den rätte för henne =). Sedan klockan 21.00 är det "desperate housewives" som jag också ska se. Efter det blir det nog att läsa lite i sängen, sen lägga ifrån sig boken och sooova. Ska lägga mig tidigt ikväll, vet ni, höhö ;) Ha en fortsatt bra kväll! Puss

Kaffestugan och klipptid

Hej! Jag sket i konfan idag för jag hade inte tid med den. Jag var ju tvungen fixa praoplats! För prao-blanketten ska lämnas in imorrn och jag hade ju inte fixat en prao-plats. Så efter skolan följde jag med minna och hanna för dom skulle fixa prao-plats och sedan tog vi ett litet fika på kaffestugan, där amanda och praoar nu! =) Sen gick jag och besällde en tid hos loella på tisdag nästa vecka klockan 15.00 för att klippa och färga mitt hår! Jag missar konfan då också. Inte bra, inte bra. Men det känns skönt att risbusken ska fräschas upp! ;)


Coca-cola och kladdkaka. Mums!

Som jag har ringt!

Hej! Jag har typ ringt runt över hela skellefteå för att få tag på en praoplats. Men nästan över allt var det redan någon som skulle praoa då. Och på en del ställen tog dom inte emot praktikanter osv osv. Men jag har fått prao på ett ställe! Glädjekällan. Ett café som ligger nära centrum. Jag hade inga stora förhoppningar när jag ringde dit, men när han sa att jag kunde praoa där, trodde jag inte mina öron! Hahah, hade nästan helt gett upp hoppet! Men jag ska ialla fall prao där vecka 17 och 18, och jag ska bo hos min bror då! =)

Träning ikväll

Tjoo! Just nu vill jag ingenting annat än att gå och sova! Men icke sa nicke, ikväll är det träning! Vi ska vara på gielas klockan 21.00 med matchkläderna på. Vi ska träna lite mer på att skriva protokoll och så kanske det blir en liten träningsmatch =) Jag vet inte, vi får helt enkelt se. Konfa efter skolan imorrn! Bye ♥

Sommarsöt och enkel!

Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag har hållt på att ringa runt lite här och var i skellefteå. H&M, Gina, Cubus, DinSko, Åhléns, Wayne's Coffe... You name it! En del affärer tog inte emot dom som gick i åttan, en del tog bara emot långvariga praoer, en del tog inte ens emot praktikan. Men det var tre affärer som jag har en chans på - DinSko, jag skulle ringa tillbaka imorrn på förmiddagen. Wayne's Coffe, skulle ringa tillbaka till mig nångång, och Åhléns, jag skulle ringa tillbaka till dom imorrn på eftermiddagen. Hoppas jag får ett napp! =)

30 mars

Hej! Vi fick sluta klockan 13.45 idag för alla lärare skulle på ett möte klockan 14.00. Härligt! =) Efter skolan for jag, minna och cissi på samhället. Minna och cissi letade efter prao-platser och jag tittade priserna för klippning och färgning hos olika frisörer (vi har typ femhundraåttioelva frisörer här!). Hehe. Vi hade bad imorse på gympan och vi simmade lite och spelade vatten-basket. När jag simmade fjärilssim, tror jag det var. Då märkte jag inte när jag närmade mig kaklet, så pang, så hade simmat rakt in i det. Hahah, har en liten bula på pannan nu. Skitsnyggt ;)

Nu ska jag ta och ringa runt och hitta en praoplats! Hörs sen =)

Systrar i jeans - andra sommaren

Heey!

På fotbollsmötet pratade vi om bland annat gothia och den kommande säsongen. Om jag inte missuppfattade det, så ska vi ha bestämt oss om man ska gå på torsdag? Jag vet inte. Dom sa att om man väljer att fortsätta spela fotboll, skulle man göra det till 100 %. Alltså komma på träningarna och göra sitt bästa. Och jag har inte varit på någon träning denna säsong, för att jag helt enkelt inte haft lusten eller orken. Så det blir nog ingen fotbollssäsong för min del. På ett sätt känns det tråkigt att sluta och vi är inte många i laget nu, eftersom många har slutat. Det känns som att jag sviker laget, suck... Men hasse och sören (tränarna), sa flera gånger att om man inte tycker det är kul eller om man inte vill gå då ska man inte gå. Så det gör det liiite, lite bättre.

Nä, nu tror jag att jag ska se "systrar i jeans - andra sommaren". God natt! ♥

Fotbollsmöte

Hej! Har nyss ätit mat så närsomhelst spricker jag! Har typ andnings-problem för jag åt så mycket! Hahah.

Klockan 18.30 är det fotbollsmöte på IP (idrottsplatsen). Vi ska prata om gothia, och lite annat tror jag väl. Jag har inte den blekaste aning om jag ska gå eller inte! Men ändå så lutar det mer åt att sluta. Men bara för att jag slutar fotboll och inte kommer gå nån sport på sommaren betyder det inte att jag ska bli en soffpotatis. Nej, nej, jag ska njuta av sommaren, solen, vara med dom bästa, och göra en massa, massa annat! =)

Vi ser väl om vi hörs senare! Peace and puss!

Önskelista

Jag fyller ju år på söndag, den 5 april. Och här kommer min önske lista;

• En system kamera - lill-systemis måste bytas ut ;)
• Färgning och klippning hos en frisör, sedan få frisör-hår-produkter - min risbuske till hår måste fräschas upp!
• Pengar - vem vill inte ha pengar?


Bilder; scandinavianphoto.com
Den här vill jag ha! "Bara" 6 megapixel, men det blir jättebra bilder med den, som man kan se här och här =)

Besöksrekord igår!


Hahah, min blogg körde 69'an igår xP

29 mars

Hej! Idag är det söndag och om en vacka fyller jag år!! :D Längtar som f*n!

Jag satt uppe och såg "disaster movie" till kring 04.00 inatt. Eller egentligen var det ju som 03.00 eftersom man ställde fram klockan inatt :P Jag vaknade imorse klockan 12.00, när jag kom ut i hallen luktade det nybakade bullar. Ååh, vad gott! Det och två glas mjölk fick bli frukosten ;)

Min lördagkväll

Hej! Ikväll har jag varit hemma. Jag har sett "robinson 2009" och "jag vet vad du gjorde förra lördagen". Och ätit godis och dricka ^^. Jag och mamma for och handlade lite godis och sånt tidigare och så for vi in på shell där min pappa jobbade ikväll. Där hyrde jag en film - "disaster movie", som jag ska se sen. Just när jag är på väg att gå ut får jag syn på en stor skål med en massa klockar och på skålen var det en lapp där det stod att alla klockorna kostade 50 kronor! Jag hittade en snygg klocka, brun och guldig! För 50-fucking-kronor, som jag fick av min far! ;D Men alla klockarna var utan batterier, så vi får ta och köpa till ett :P

Närmare 1 miljard hushåll över hela världen släckte ned sina lampor mellan klockan 20.30 - 21.30. Och vi var en av dom. Vi släckte ned alla lamporna i huset och tände några ljus och det var jättemysigt! =)






Kanske blir hemma

Hej! Jag vet inte hur vi ska göra ikväll. Vi har ingenstans att vara och jag känner mig rätt så trött, så jag blir nog hemma. Ni får kalla mig tråkig om ni vill, men jag orkar inte helt enkelt bara vara ute och inte göra nått i snöovädret, jag upprepar snöovädret. Det som började som en sån bra dag, slutar så här! Vi vill inte ha nå mer snö nu!! Hahah.

Ni får ialla fall ta och ha en bra och kul lördagkväll! =) ♥

Pictures from långpromenaden








Hej!

Vad har ni gjort idag då? Själv har jag tagit mig en dusch, och suttit här vid datorn. Jag ska äta snart och sen ska jag, mamma och syrran ut på en långpromenad med zäta i den fina vädret! Jag har inte prata något med brudarna idag, men vi kommer säkert hitta på något ikväll! =)


Haha, vad är det för en liten filur därute? ;D

En till outfit!

Det har gått 28 dagar i mars

Hello sunshines! Ute skiner solen som bara den och det är 2.2 minusgrader. Och här sitter jag...

Hahah till frukost åt jag chips och coca-cola, en himla nyttig frukost! ;D Kände inte för att äta en macka och mjölk t ex, och det fanns lite chips i skafferiet och lite cola i kylskåpet så det fick bli det. Mycket godare! :P

Idag kommer jag förmodligen bara sitta inne vid datorn och tv'n, sad but it's true ;). Nu ska jag duscha! Peace

Ny header!

Som ni ser har jag en ny header! Har suttit och kämpat och mixtrat ihop en. Vad tycker ni om den? =)

I taket lyser stjärnorna

Tjosan hoppsan! Jag, minna, emelie, hanna, elina, amanda, cissi och bea var och såg bio ikväll! Filmen var bra, men boken bättre. Filmen var annorlundare än boken, och det hände mer i boken. Efter bions slut, stack hanna och cissi och resten av oss vandrande ute en stund sen stack vi hem till bea och var där ett tag. Men jag kände mig så trött och var inte på humör, så jag gick hem vid 22.00.

När jag kom hem såg jag vem som vann let's dance 2009. Magnus och annika!! Jag har inte följt let's dance under 2009, men rätt par vann säkert. Eller vad tycker ni?

Bio ikväll

Hej! Jag mobilbloggar nu och ser på the hills. Snart ska jag äta, och sen klockan 18.20, 18.30 ska jag och tjejkompisarna träffas utanför bion för att se "i taket lyser stjärnorna" klockan 19.00. Hoppas den är lika bra som boken! :) ha en bra fredagkväll! Puss

En outfit

Den tjugosjunde mars

Hej! Är hemma från skolan nu. Jag sitter just nu och letar fram nummer och sånt till klädaffärer i skellefteå. Vecka 17 och 18 har min klass prao, och jag har tänkt praoa första veckan i skellefteå på en klädaffär t ex H&M, Gina Tricot, Cubus... Jag vet inte vars än. Andra veckan vet jag inte! På onsdag ska man ha fyllt i prao-blanketten och lämnat in den. Måste ta och fixa det där snart :P

Jag hann göra klart so'n idag på skolan, och jag var den sista att lämna in. Eller nja, hanna har ju varit sjuk i tre veckor nu och hon kom tillbaka till skolan idag och det skulle ju vara klart idag, och hon hade inte gjort nåt så hon fick en extra vecka på sig. Men jag hann göra klart det, och det var tur =) På mentors-tiden gjorde jag klart min bilduppgift. Jag målade av mina nycklar och sedan skuggade bilden. Jag vart riktigt nöjd över den och jag fick MVG!


Inte superbra kvalité, men ni ser nog ändå ;)

Snart kommer pappa hem och då ska jag och han fara på expert och kolla på olika kameror. Jag fyller ju nämligen år den 5 april (som är snart!) och då ska jag antingen önska mig en systemkamera eller en digitalkamera!

CHIC

Hejsan svejsan! Jag har nästan gjort klart so'n. Jag ska göra lite frågor till, och dom som jag inte riktigt vet svaren på sparar jag tills imorrn, då jag kan få lite hjälp =). Nu ska jag äta lite kvällsfika och göra några so-frågor. Imorrn är det fredag, och som jag har hört ska hanna till skolan då! :D Puss och god natt!


Fick min CHIC-tidning idag!

Kolla kvinnans ben!


Carine Roitfelds, chefredaktör på franska vogue.
Gummi-ben, or what?!

Hittade bilden här!

Las ketchup

Minna skickade nyss den här gamla godingen på msn;



Hahah :P

En skoldag på Vittjåkk

Hallå hallå! Idag har hela skolan varit på vittjåkk och åkt slalom, snowboard och en del har bara legat och stekt i solen! Det har varit så himla bra väder idag. Soligt och bra temperatur! Har lyckats få mig lite fräknar på nosen och på kindbenen =). Jag har varit med bea, minna, elina, amanda, emelie och cissi idag. Det var bara jag, emelie och cissi som åkte slalom respektive snowboard. Vi åkte lite i lilla backen och lite i stora backen. Men mest av tiden satt vi med dom andra brudarna och stekte i solen och pratade. Emelie, jag, bea och amanda gick upp en bit i backen med en madrass som vi sedan åkte ned på. Och fy fan, vad snabbt det gick! Skitkul var det också :D Vi snurrade runt och åkte baklänges och allt! Haha.







Grey's Anatomy och plugg

Tjena! Efter träningen stannade vi kvar för att lära oss skriva protokoll. Vi kommer behöva kunna det till DM som är snart. Och samma helg som DM är, fyller jag år! DM håller på från fredag till söndag och det är på söndagen jag fyller år :D

Nu är det "grey's anatomy" och så måste jag göra so. Puss!

25 mars

Hej!
Imorse var jag hos tandläkarn. Jag var där i en timme! Först polerade hon tänderna med två olika "polerare". Sen borstade hon på flour. Sen berättade jag om min lilla knöl jag har haft ett tag i underkäken. En liten jävlig knöl på högra sidan. Så hon kände på den och tyckte det kändes som en liten ben bit! Ajdå... Men hon sa att vi kunde ta och röntga och se vad det var. Så det gjorde vi och vi såg ingenting på röntgen-bilden. För om det hade varit en ben bit, hade man ju sett den på bilden. Men ingenting, nothing, nada syntes. Men jag skulle nog bli kallad dit igen nästa vecka för då skulle det komma nå specialister och dom skulle få ta en titt på knölen.

Imorrn är det frilufts-dag på vittjåkk. Härligt! Jag skulle egentligen ha städat då (för vår klass har städ-vecka), men jag städade idag istället. Efter städningen gick vi till den lilla stunden som var kvar av gympa lektionen och det var dans som stod på schemat idag! Inget man jublar för direkt :P

Nu ska jag äta nudlar och klockan 17.00 är det träning!


Bon nuit!

Goder kväller påder erer, höhö ;D Nämen hejsan!

Min lins lyckades just åka in under övre ögonlocken! Jag gnuggade mina ögon lite och när jag öppnade ögonen såg det lite underligt ut och jag kände att det var något under ögonlocket. Det var visst min lins som låg där under och gjorde illa!

Ikväll har jag duschat, sett "den rätte för rosing", "desperate housewives" och gjort lite so-frågor. So'n ska vara klar på fredag och jag har några frågor kvar. Det kommer säkert bli som alla andra gånger - jag lämnar in uppgiften sista dagen. That's me! ;)

Imorrn ska jag till tandläkarn på morgonen. Men jag ska inte till piteå, utan jag ska till tandläkarn här. Till ett sånt här regelbundet tandläkarbesök. Sen är det skola fram till typ 15.00. God natt!

SNYGGT

24 mars

Hej!

Slutade ju tidigt idag, men det var konfa efter skolan you know. Somnade idag på avslappningen, sköönt! :) Vi pratade om konfalägret, lekte en lek, sjöng och pratade om konfirmations-avslutningen som börjar närma sig.

Idag på hemkunskapen lagade vi en orientalisk gryta. Med en massa kryddor och curry, så jag har gått runt och lukta curry hela dagen. Frääscht, hahah. Och i mitt hår har jag en fet klump med tjorvar. Yeeaah, agnes har skaffat dreads ;) Kommer bli skönt att kamma ut det sen, känner jag på mig.

23 mars

Hej! Blandat väder idag... Det har varit soligt och så har det varit mullet och snöat. Våren, sommaren, kom nu! Fast vintern kan få vara kvar till efter påsklovet men sen så :P

När jag nästan var framme i skolan imorse så ringde minna och sa att det var håla på gympan. Balle! Jajja, jag orkade inte gå tillbaka hem utan fortsatte till skolan. På sista lektionen som var matte, fick vi veta resultatet av matte-provet. 19 av 31.5, räcket gott och väl för mig =). Efter skolan vart jag kvar ett tag, köpte sedan lite godis och sedan gick jag hem. När jag kom hem var det mat, sedan såg jag gossip girl som pappa hade spelat in åt mig eftersom jag missade det igår.

Jag orkar inte fara på träningen ikväll. Ska sitta hemma och äta mitt godis ;D



Kram

I skolan

Hej! Sitter just nu i skolan och har svenska. Jag håller på att skriva en svenska-uppsats, man fick välja bland ett gäng olika rubriker och jag har valt rubriken "vilse". Jag har nog tänkt skriva om en liten kille som tänkt rymma från sina föräldrar för han är så arg för att han inte fick den där fina leksaksbilen han så gärna ville ha. Och sen går han vilse osv. Hahah det blir nog bra :P

Nu är det rast! Slutar klockan 15.50 idag, hörs efter det! =)

Förlust

Hello homies! Våran sista match i serien förlorade vi. Kändes surt att förlora då vi hade ledningen först. Men men... Vi presterade bra idag! Och vi ska vara riktigt nöjda över våran säsong =) Vi har blivit bra mycket bättre och vunnit flera matcher denna säsong!

Skola imorrn... God natt!

22 mars

God morgon! Vilket härligt väder det är ute idag! Men inte riktigt ett vårväder, utan ett bra vinterväder. Soligt, inga moln, kring 4 minusgrader.

Idag ska våran sista basketmatch i serien spelas. Den spelas mot gammelstan, som ligger vid luleå. Vi skulle egentligen ha spelat den för ett tag sen, men den vart inställd då. Vi ligger 6'a i serien av 9 och gammelstaden 4'a. Vi ska åka iväg 13.30 från torget, och matchen är 16.30. Så jag beräknar väl att vi är hemma nån gång vid 20.30, och förhoppningvis med en vinst! ;)



Kram

TRÖTT

När jag satt och åt strips tidigare ikväll kände jag att jag helt enkelt inte orkade vara med någon. Men amanda tvingade mig. Så ikväll har jag varit med; amanda, bea, kalle och marcus! Vi har varit hemma i beas syrras lägenhet och vi har bara degat framför tv'n, pratat och ätit godis. Vi orkade inget annat, som dom små tjockisar vi är :P Skojjar bara!

Nu är jag förövrigt trött som ni ser. Natti natti ♥

21 mars

Hej! Jag har snott tv-dosan. Pappa och brorsan ser hockey på canal +, den kanalen och mtv finns bara på den tv'n och klockan 18.10 ska jag se "the city" på mtv, men då vill dom se hockey. Så därför har jag snott tv dosan så jag kan byta till mtv sen klockan 18.10, hehe :D Ψ

(jag hade ju skrivit fel i inlägget "skellefteå vs. färjestad". Jag trodde ju att den som vann den matchen skulle vara i final. Men dom spelar ju bäst av 7. Förlåt mig!)

Sen ska jag, bror och syrran äta mat. Pizza för dom men jag ska äta en stor pommes-frites meny ;)

Senare ikväll blir det att vara med amanda, bea, minna, elina, marcus och kalle, tror jag det var =) Bye! Ha en kul lördagkväll!

Oj, nu har det visst redan börjat!

I'm your lover and your mistress


Lady Gaga - Money Honey

Bland annat spelades den är låten igår!

Hemma

Tjena! Är hemma från emelie nu.

Rolig kväll igår med musik, dans, skratt, lysrör och en trasig stol! Vi kom sängs vid 04.00, och vaknade kring 11.00, 11.30. Då åt vi frukost och satt och myste framför tv'n med en massa täcken.


Minna hade med sig massa "lysrör", eller vad man nu kallar dom. Frääänt ;D

We miss you hanna! Blir frisk!

Sleep over

Har nyss fått i mig en god-smakande tacos! Och snart blir det kladdkaka! =)

Efter jag har ätit kladdkaka, ska jag till emelies pappa. Där kommer vi vara; jag, emelie, minna, amanda, bea och elina! Kommer bli en skitkul kväll! :D Vi ska också sova där. Så jag kommer hem imorrn nån gång på dan. Ha det! ♥

LOOKBOOK.nu



HAHAHA


Disaster movie - I'm fucking song

Hörde den på elinas blogg! :P

20 mars

Hej hej! FREDAG! Hur skönt är det inte med fredag idag? Nu är det änteligen helg! Min vecka har ju varit väldigt kort, bara gått skola onsdag, torsdag och fredag.

Jag tog cykeln imorse för jag var lite sen och när jag skulle cykla hem lite tidigare, tog jag vägen förbi ishallen. Jag tänkte inte så mycket på att det brukar vara halkigt där, men så helt plötsligt halkade jag med cykeln och landade på rumpan. Aoch! Blöt vart man ju också. Men det vara bara att kämpa sig hem, haha.

Puss

Skellefteå vs. Färjestad

Just nu är det semifinal i elitserien i hockey. Självklart hejjar man på skellefteå aik! Samtidigt spelar HV71 mot frölunda. Så det lag som vinner från varje match kommer spela final. Jag vill att det ska bli HV71 mot skellefteå i finalen. Min mamma är från småland och HV kommer ju därifrån och bror min spelar i skellefteå J20 elit. Så därför vill jag det ska bli dom två lagen i final. Men jag vill helt klart att skellefteå ska vinna i såna fall! :D

Det står 0-0 i skellefteå - färjestad matchen och 3-0 i HV71 - frölunda matchen. Kom igen nu skellefteå! Vinn mot färjestad =)

Nu blir det "criminal minds" på 5'an! Kram

19 mars

Hej! Blir ett litet snabbt inlägg här, det är snart mat! Matteprovet gick sådär. Kände mig urkass! :P Dom två sista frågorna var svåra, och det var VG/MVG frågor. Så här hoppas och tror man inte på mer än G :P Men det duger för mig! Franska läxförhöret kunde jag några ord ialla fall. Det är ju alltid något! ;) Och engelska läxförhöret var lätt. Fick låna minnas träningspapper och träna på engelska orden så jag hade inte kunnat något utan minna =).







Nu blir det plättar, mums! Klockan 18.00 är det träning, höres efter det!

Kommer gå bra det här...

Hej. Jag och amanda gick hem från träningen idag. Kändes skönt att gå en liten tur efter träningen! Under träningen kom jag på att det är matte prov imorrn och har jag nå mattesaker hemma som jag kan plugga på? Niet! Kommer gå åt skogen det här provet ;P. Och franska och engelska läxförhören som jag inte heller pluggat på. Och så kommer det komma ett muntligt förhör i franska. Franska som är mitt favvoämne, och jag är skitduktig i kommer det här ju gå galant! NOT! Haha :D

NU: Duschen
SEN: "Grey's anatomy" och "Dirty sexy money"

God natt!

Oriflame

Tillsammans med min prenumeration på CHIC, fick jag med tre välkomspresenter:


En mascara, löspuder och läppglans!


gloss BOOSTER


air SOFT powder


lash EXTREME mascara

Tre sminkprodukter från oriflame som funkar bra! Och ett + i kanten är ju att oriflames produkter inte är testade på djur! =)

18 mars

Aaj! Fick emils knä i mitt smalben på gympan så därför har jag skitont i smalbenet nu! Kommer få värsta blåmärket där.

Annars då? Hur är det med ni? Jag är lite trött, har ont i benen. Vill bara lägga mig och sooovaaa! Buhu :P Men det är basket ikväll klockan 17.00 som jag ska på, så ingen rest och vila här inte! ;D Kanske tillochmed blir att jag och amanda går hem från träningen. Inte säkert att vi har nån skjuts hem. Ikväll blir jag bara hemma, ska chilla framför tv'n och datorn. "Grey's anatomy" ikväll! ♥

Ska ut med z nu, sen äta och sen träning! Ciao!

Min shopping!




Tre dagar kvar

Jag har ju varit ledig från skolan nu i två dagar, så det känns konstigt att komma tilbaka till skolan mitt i veckan! Känns nästan som att det är söndag idag :P Förövrigt har jag skavsår på tungan. Hahah, jag är och pillar med tungan på plasten inne i munnen hela tiden och där är det lite vasst så därför har jag jäkligt ont på tungspetsen nu :P.

Ska gå och lägga mig nu. God natt ♥

Tur i oturen

Hej! Hur är det med er? Nu mår jag ialla fall bra! Jag åkte ju buss till piteå idag, och så mådde jag illa under bussresan. Jag försökte "sova bort" illamåendet, men det gick inte. Så det slutade med att jag spydde! Men som tur kände jag att jag skulle spy, så jag gick på toan och spydde i toaletten där. Sen så hade jag inget tuggummi, vatten, godis eller nåt som jag kunde äta för att få bort smaken ur mun. Så jag fick leva med den där härliga smaken i mun den sista timmen. När jag kom fram till piteå, gick jag in på shell och köpte tuggummi. Sen gick jag på stan, och hittade mig lite saker, och så handlade jag kläderna till amanda =). Klockan 13.20 skulle jag vara hos tandläkarn så jag var där vid 13.10. Hos tandläkarn, spände dom åt tandställningen, och la på lite plast på tänderna längst in, så jag kan inte bita ihop. Var klar där vid 13.45 och bussen gick hem 14.15 från sjukhuset och 14.25 från busstation. Jag hade tänkt hoppa på bussen vid sjukhuset, men jag var inte riktigt klar på stan så då tänkte jag att jag går på bussen på busstation. Jag gick till pressbyrån och köpte mig en korv och dricka och nå godis. Sen på glitter och köpte ett par örhängen till amanda, och sen skulle jag på hm och köpa ett halsband till mig men jag kunde inte bestämma mig vilket jag skulle ha, så det tog ett tag att bestämma sig med min beslutångest :P Klockan 14.20 sprang jag till busstationen och när jag kom fram såg jag bussen jag skulle åka med fara iväg! NOOO!! Panik där man fick :P, men som tur gick det en buss klockan 15.15 så jag snålade med den, för jag hade inga pengar kvar, men när vi kom till arvidsjaur busstation betalade min pappa busspengarna till bussföraren. Det har varit ett riktigt sånt där vårväder idag! Fick nästan lust att ta vårjackan imorse, men jag tog den inte :).


Hade mina chinos och converse idag!





Ensamt på bussen.



Jaag!

Snart ska jag gå iväg och möta amanda, så hon får sina kläder! Visar min shopping sen. Puss

Tack! Och god natt!

Go' kväll. Amanda var här tidigare och visade vilka kläder jag skulle köpa till henne imorrn. Jag ska ju till piteå imorrn, och då har hon skickat med mig lite pengar som jag ska köpa kläder till henne för. Och nog blir det väl lite shopping för min del också! =) Jag måste stiga upp tidigt imorrn. Riktigt tidigt. Klockan 06.30. För det finnns ingen som kan skjutsa mig till busstation imorgonbitti, utan jag måste ju gå och det tar ju längre tid. Så det är därför jag måste stiga upp lite tidigare.

Den här "veckans blogg-tävlingen" som jag var nominerad till vann jag inte. Hahah, var inte ens i närheten av att vinna. Men jag vill ändå tacka alla som röstade på mig! =) ♥

Nu ska jag gå och sussa så gott i min säng! Hörs imorrn. God natt.

Hemma!

Hej allihopa! Kom hem från jäckvik (jag har skrivit fel förut) klockan 14.00, typ. Syrran kom och hämtade mig på församlingshemmet där vi blev avsläppta. Nu kommer det här inlägget ta ett tag att skriva och det kan bli långt men here we go!:

Fredag:
Vi kom fram vid 19.00 nån gång, skulle jag tro. Vi sjöng lite, hade nå mässor, lekte lekar... Vid 00.00 skulle vi vara i sängs, så det var vi. Men inte skulle vi sova redan! Först satt jag, jossan, vera och åsa och prata ett tag och körde rundan. Sen smet jag och vera ut på gården en tväres med några, och så skrämde jag livet ur vera, hahah! :D Kring 01.30 somnade jag.

Lördag: Klockan 10.00 delades vi in i olika grupper och körde "fångarna i jäckvik". En ganska rolig lek som gick ut på att man skulle göra olika utmaningar och för varje utmaning gruppen gjort fick man en fråga och om man svarade rätt fick gruppen en ledtråd. Av dom ledtrådarna man lyckades få skulle man få fram ett ord. I utmaningarna fick man poäng för hur bra man samarbetade, och snabbt det gick, hur högt det blev osv. Vårt lag kom tvåa. Efter en lång dag ute, åt jag först middag och sen hade dom yngre ledarna gjort iordning nå lekar som vi lekte. En som jag var med på gick ut på att man skulle lägga sig under ett täcke. Och så säger hanna och filippa; "du ligger under ett jätte varmt täcke i öknen. Ta av dig det du minst behöver." Så först flög mina byxor av. Och så säger dom samma sak igen och min fleece-tröjja åker av, sen mina sockar, och sist min ring. Och så säger dom igen; "du ligger under ett jätte, jätte, jätte varmt täcke i öknen, ta av dig det du minst behöver!". Jag fattar ingenting, och alla skrattar åt mig, men tillslut förstod jag. Det var ju täcket man skulle ta av! :P Så där låg jag i linne, och långkalsonger, haha! Senare på kvällen bastade jag och några andra och det var jätteskönt! Sen bums i säng klockan 00.00.

Söndag: Då besteg vi berget/fjället. Jättefin utsikt = många, många bilder :). Var helt slut efter vandringen, så det blev bastning då också! Lite senare hade dom äldre ledarna fixat ihop nå lekar som vi lekte. Sista natten som vi var där, behövde vi inte sova. Så vi var nog ett 20-, 30-tal personer som var vakna under natten och lekte en massa lekar. Vid 05.00, 05.30 kom jag i sängs.

Måndag: Inte mycket. Var skittrött och vi städade bara.

Bilder från helgen:


En av utmaningarna skulle man bygga ett så högt torn som möjligt av snö-klimpar.


Oskar spillde kaffe på min jacka, men som tur fanns det en tvättmaskin där vi bodde.


I början av lördagen var det mullet och tråkigt väder.



Men sen klarnade det upp!


Jossan och vera steker!


Marcus, sten och erik eller joel!



Ett berg.


På väg att börja vandra.


Amanda, vera, jossan och hanna!









Vi gick inte enda upp, utan stannade vid en rastplats ganska nära toppen.

Det här inlägget tog ett bra tag att skriva! :P

Kämpat på

Hejsan på er! Idag har vi varit och bestigit ett berg/fjäll. Fan vad jobbigt det var! :p i början var det jobbigast, sen gick det lite lättare resten av biten, och när man kom upp på berget/fjället fick man vila, grilla lite korv, fika lite. Det var jättefin utsikt så jag har tagit en massa kort! =) typ 100 stycken! Haha. När vi skulle ner, tävlade jag och marcus mot veronica och anders, om vem som först skulle komma ner från berget på en madrass. Och det gick åt helvete för jag och marcus! Vi åkte fel väg, vi fick ingen fart... Så vera och anders vann! :D när vi kom tillbaka dit vi bor luktade jag rök, så jag gick och duscha och basta. Det var skönt! Nu har jag nyss varit och handlat lite godis och dricka till ikväll och snart är det middag! Hejs!

Hej!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Idag har vi bland annat lekt fångarna i jäckvik :p vi var indelad i olika grupper och så gjorde vi en massa utmaningar. Det var ganska kul =). Sen lekte vi en massa roliga lekar! Nyss har jag bastat, och snö-badat :p vi sprang ut, slängde oss i snön, sen in igen i bastun! Gud, vad kallt det var och slänga sig rakt ner i snön, haha! Imorrn ska vi ut och vandra på ett fjäll. Jag kommer va helt död! Dom får ta och släpa mig upp för fjället ;D Nämen det kommer säkert va jätte fin utsikt, så jag ska ta en massa bilder! Nu ska jag sova, så jag orkar upp imorrn klockan 07.30. Yeah, you heard right ;) God natt <3.

Jäkkvik all weekend long...

Klockan 17.15, åker jag och konfirmationsgänget till jäkkvik på konfirmationsläger, där vi kommer bo i tält uppe på nå fjäll, jaga vår egen mat, leva utan civilisation, tv, dator, mobil... Nä, inte riktigt så :P Vi kommer bo i en stor stuga med flera rum, och självklart ska vi inte jaga vår egen mat ;), men vi kommer inte att få se på tv och det finns ingen dator. Men jag har ju med mig mobilen, så det kommer något mobilinlägg under helgen. Men det blir inlägg utan bilder, vet inte hur man gör för att lägga in bilder i mobilinlägg :P Jag kommer hem på måndag kring tre, fyra. Ni får ha det super och rösta på mig här! ♥


Kommer sakna min lilla skit! (och så ligger han sådär konstigt med benen som han alltid brukar :p)


Fick hem tidningen CHIC idag så jag ska läsa den på bussen med godis och dricka och lyssna på musik! :P

Jag kommer sakna er mina vänner och ni far ha det så bra! Kram ♥

13 mars

Hej! Är hemma från skolan nu. Imorse vart det lite sressigt, kan man säga ;P Orkade inte stiga upp imorse så jag snozade fram till 07.45 och 08.10 skulle jag gå iväg till skolan. Jag var inte klar klockan tio över åtta, men syrran hon skulle och jobba klockan 08.30 så jag åkte med hon till skolan =). Jag var tillochmed på skolan tidigare än vad jag brukar vara fast jag försövde mig, haha ;D

Idag har det varit nationella prov lite runt om hela skolan, så schemat har inte gått enligt planen. Vi hade först mentorstid, sen musik, sen matte och efter lunch bild. Men det har varit en bra dag! :D

När jag loggade in på min blogg, såg jag att jag hade fått en kommentar från caroline, thinkpinks.blogg.se, om att jag var en av fem nominerade till att bli veckans blogg! Vart jätteglad när jag såg det :D. Så var superduper gulliga nu och rösta på mig HÄR! :) Ni har fram till söndagkväll på er.

Sådärja!

Pjuh. Nu har jag kämpat med att få in nå låtar i min iPod! Jag har en ny version av iTunes och det är jättekrångligt, men nu känner jag mig stolt som lyckades få in mina låtar i iPoden =)

Pojkarna spelade match mot höken tidigare och dom förlorade den. Det var jätte synd att dom förlora, dom borde fan ha pissat på höken och vunnit! ;D Men men.. Dom kämpade på och det var lite orättvist. Höken hade typ miljoner avbytare och arvidsjaur bara två! Bra jobbat ialla fall killar =)




Jag prövade den nya glassen från magnum, essence. Den var jättegod! Köpte tillochmed två! :P

Nu ska jag äta kvällsfika och se "sex and the city"! God night!

12 mars

Yo! Hemma från skolan är jag. Idag hände det inte mycket på skolan. Hade slöjd, jag håller på att göra en kuvertväska. Jag hade bild, vi håller på med en bilduppgift då man ska måla olika saker, klistra in collage, texter.. Och så hade jag ju lite andra ämnen också, fast inte lika roliga. Franska, matte, engelska och so. På matten fick vi se vårt resultat på matte-diagnosen vi hade i måndags. Bara ett fel! Bra jobbat ;) På torsdag nästa vecka är det prov. Hoppas det går något i den stilen som diagnosen :P

Ikväll är det ingen basket-träning. Pojkarna har seriefinal match mot höken! Spännande match, men dom tar säkert höken ;) Hoppas ialla fall! Sen måste jag börja packa lite inför jäkkvik.

Nu är det mat! Ciao.

Öppet hus

Hemma! Kom hem för ett tag sen från öppna huset på skolan :P. Först var det tänkt att jag skulle ha syslöjd, men det var visst ett elevråd jag skulle på så då for jag dit. Sen var det en liten rast på tjugo minuter som jag fikade lite på, och hörde när emelie och hanna n sjöng med sitt band. Lät skitbra det lilla jag hann höra =)! 19.30 var det svenska i 40 minuter, sen for jag hem. Mamma och syrran förljde med på öppet hus.


Emelie & hanna n med deras band när dom spelar!

Nu ska jag se "grey's anatomy" och käka glass! Yummie ;).

11 mars

Hej. Det blir inget piteå imorrn. Dom ringde på luchen tidigare idag och sa att dom var tvungen byta min tid till den 17 mars, för tandläkarn var sjuk. Min syrra kan inte följa med då för hon jobbar natt i receptionen på laponia varannan vecka och hon var ledig denna vecka. Och eftersom hon jobbar natt nästa vecka sover hon på dagarna och kan därför inte följa med. Så det känns lite piss, hade varit kul om hon hade följt med =). Men nu måste jag vänta tills på tisdag nästa vecka för att fara dit själv. Hade gärna velat göra bort det och shoppat och umgåts med syrran på stan =)

Idag gick min nyckel av. What?! Haha, det har varit en spricka i den ett tag och idag veks den först åt sidan lite, men jag vek den till rätta igen. Sen veks den neråt och då kunde jag inte fixa till den och använda den nå mer, så jag fick en ny nyckel. En fin, ny, silvrig en ;)



Nu ska jag äta korv med bröd, sen är det basketträning och efter det öppet hus på skolan. Vi hörs efter det! Peace ;)

ONE LOVE JAMAICA


Bob Marley

10 mars

Tjenixen!

På konfan idag pratade vi bara lite om hur det är att växa upp och sen pratade vi om den kommande helgen när hela konfirmations-gänget ska till jäkkvik! När vi åker härifrån, vilka man sover med, vad vi kommer göra där osv. Det blir nog en kul helg, men kommer sakna vårt roliga lilla gäng här hemma =). Det kommer ju bara bli jag och marcus från vårt lilla "gäng", för minna och emelie har slutat! Men vi ska ha det kul ändå, hahah. Nämen alla kommer ju vara tillsammans när vi är i jäkkvik, och det kommer säkert bli en kul helg.

Det känns som det kommer bli lite stressigt nu fram till helgen, vet inte riktigt varför men det känns så. Imorrn har jag ett svårt musik-prov och sen på kvällen är det öppet hus på skolan. På torsdag ska jag och syrran till piteå. Jag ska till tändläkarn och hon var ledig så hon ville följa med. Och då på fredag är det ju först skola, sen 17.15 åker vi till jäkkvik. Jag ska hinna packa, träna, skola och allt! Det där är nog ingenting för blondinbella, men jag blir så lätt stressad :P. Men det ska nog gå att lösa. Ska plugga till musik-provet imorrn. Men jag kommer säkert bara läsa igenom häftet och sammanfattningen och säga; "jajja, det får gå som det går." Som alltid typ, haha.

Innan jag skulle dra på konfan tidigare, gick jag och minna på konsum och köpte oss nå godis. Så nu har jag tills ikväll, till pluggandet, "den rätte för rosing" och "DHW". Jajjemen ;).

Ha det! Puss.

I'm still vaken!

Hejsan. Som ni ser är jag fortfarande vaken :P. Ska se "sex and the city" nu, sen ska jag sova. Imorrn är det en kort dag men jag har ju konfa direkt efter skolan som slutar vid 17.00, 17.30, så vi hörs ju nån gång därikring =). God natt.

God morgon?!

Ååh, så skönt! Jag har legat och sovit nu i ca 2 timmar. Jag hamnade i säng kring 02.00 inatt, precis som jag trodde! Så jag har varit trött hela dagen, och efter jag hade ätit middag och sett tv ett tag gick jag och la mig i min säng, fullt på klädd, och somnade! Nu är min mascara utkletad runt ögona, håret spretar lite hit och dit, och jag är fortfarande trött. Men det var gött att få i sig lite sömn.

Jag är sugen på att fara till konsum och köpa godis till "CSI NY" snart. Men det blir nog inte så. Jag hinner och orkar inte cykla till konsum, köpa godis, och sen cykla tillbak på typ 20 min. Och jag borde nog inte visa mig inför folk just nu, som jag ser ut :P. Nämen det finns ju glass och chips hemma! Det blir bra det också =).

Den allmänna träningen som är idag, den ska jag inte på. Orkar helt enkelt inte.

Vi ser väl om vi hörs nå mer ikväll eller om jag ligger död i sängen efter "CSI NY"! Puss.
Konfa efter skolan imorrn, så vi hörs lite sent då. Bara så ni vet =)

9 mars

Hej! Idag fick vi tillbaka vårt so-prov och vår diktanalys. Jag fick VG på båda. Känner mig ändå nöjd, men på diktanalysen hade jag gjort nåra skriv-fel så det drog han ned på och det känns lite surt. Kanske hade lyckats få ett MVG om jag hade skrivit lite bättre =) Men sånt e' livet, det är lugnt. 

Det känns som jag var nära anmärkningar hela dagen idag! En del tror jag nog jag fick. På matten kom jag lite sent, men jag tror (och hoppas) att hon inte märkte det. På engelskan hade jag glömt pärmen, men det var lugnt för jag behövde den inte. Tur det, annars hade det blivit en anmärkning där. Efter lunchen var det biologi och då kom jag sent, och då fick  jag nog en anmärkning. På svenskan sen tog jag inte med mig nå saker för vi skulle se film och få tillbaka provet och diktanalysen. Tänk om vi hade behövt sakerna? Då hade jag varit ett steg närmare återläsning. Men sakerna behövdes inte så det var lugnt. Och sist men inte minst på matten: Vi hade diagnos, och då brukar man inte ta med sig sakerna, så jag gjorde inte det och sakerna behövdes inte där heller. Så ingen anmärking där! Jag klarade mig rätt så bra idag såhär första dagen efter lovet ;)

Vi hade det också jätteroligt idag! Elina hade varit hos tandläkarn på morgonen och borrat och hon hade fått bedövning på ena sidan av munnen. Det såg så roligt ut när han pratade och åt mat! Hahah :D Jag höll på att dö av skratt! Och lika roligt har vi ju varje dag på lunchen. Höjdpunkten på dagen, när vi får träffas, käka, skratta och prata =).

Långt inlägg det här vart :P Jajja, nu är det palt! Bye bye.

Wipeout

Hej, såg det här nya programmet "wipeout" för ett tag sen. Det var verkligen roligt att se på! :D När dom ramlade ner i vattnet, blev boxade ner i leran... Det var för roligt det. Före det såg jag också "gossip girl". Missade det förra avsnittet så jag visste inte riktigt vad som hänt men det gick bra att se ändå =).

Imorrn börjar skolan om, och jag kommer inte somna förens 02.00 inatt är jag nästan säker på. Inte bra det. Men som tur är slipper jag en dag från skolan i veckan - torsdagen. Jag ska tillbaks till piteå, till tandregleringen och min syrra ska följa med då! Hon ska köra sin bil dit, så slipper man åka buss =). Sen på fredagen åker jag till jäkkvik på konfirmations-läger. Men jag slipper inte skolan för vi åker kring 17.00 på eftermiddagen. Vi är där hela helgen tills på måndag 15.30, tror jag det var. Så måndagen slipper jag ialla fall. Det här var väl kul att veta? Hahah ;)

Jag har gått runt med min pyjamas och fleece-tröjja hela dagen. Den är så skön! Och borstat tänderna har jag inte heller gjort. Fräääscht, agnes. Inte bra där... Nu blir det ialla fall kvällsfika för fulla muggar! God natt på er ♥ Hörs imorrn efter skolan.

8 mars - SÖNDAG

Tjoo! Jag kan väl ta och börja dagen med att berätta att jag somnade kring 04.00 imorse och vaknade vid 14.00. Så det kommer väl gå ganska dåligt att somna ikväll :P

Som alla andra söndagar blir det här väl en chill-dag - se tv, sitta vid datorn, äta glass =).
Glömde också berätta att igår spelade vi ett nytt spel på xbox som heter "scene it". Det är ungefär som "buzz" förutom att det här handlar om filmer. Det är en frågesport om filmer, och jag tyckte det var jättekul! :D Vi får ta och spela det nån mer gång.

Åt frukost för ett tag sen, och jag sitter fortfarande i pyjamas. Ska ta och borsta tänderna nu. Vi hörs väl lite senare!
Love


Minna, amanda och hanna igår!

Hemma

Hej. Jag har tvättat bort sminket, borstat tänderna, bytt om till pyjamas och min älskade fleece-tröjja! För snart kommer jag gå och lägga mig och då är allt bortgjort, så jag kan bara däcka i sängen när jag känner för det :P.

Vi har varit hemma hos elina ikväll. Jag, elina, minna, amanda och hanna =). Vi såg filmen "transsiberian" med en massa godis och dricka. Filmen var ganska bra, ingen rysare mer en thriller/action. Vid 00.30 drog lewaander hem och en liten stund efter det gick jag, minna, amanda och elina en liten sväng. Då ringde nån omogen person anonymt till mig och frågade om jag säljde popcorn på blocket. Eeh... ja? Sen skildes vi åt, minna och elina for hem till elina och amanda följde mig en bit. Då ringde personen/personerna till amanda och sen fick vi veta att dom hade ringt till hanna, elina och minna också och sagt en massa saker! Inte mycket till liv. Ursäkta.

Imorrn är det söndag, sen skooola... Jobbigt, har ett svårt musik-prov på onsdag. Inte pluggat ett skit förrutom på lektionerna. Snart ska jag sova men jag säger ialla fall god natt ♥ =)

Cause we wanna live the life of the rich and famous

Yo! Mina kinder kokar och jag är trött. Imorrn ska jag riktigt ta och sova ut! Och så har jag värsta affrot idag! Haha, vet inte vad jag har gjort! :D

Jag ska ta och sminka mig nu, sen ska jag till amanda och så ska vi och kanske hanna, minna och elina fara på teckan och köpa nå godis och sen hyra film (hahah, jag lyckades få in 6 "och" i meningen). Vi vet inte vars vi ska hålla hus ikväll men troligen hos elina =). Ha det gött! Puss.


Lady gaga - The fame

Bilder från igår

Igår ja... Vi började med att äta på capsicum, supergott! Vi satt och prata och skratta och hade det jättetrevligt =) Sen gick vi till konsum och emelie köpte lite chips och dricka till kvällen. Sen gick vi hem till emelies mamma och ett litet tag efter kom amanda, som inte var och åt med oss, med en jättegod kladdkaka hon bakat =). Vi sjöng lite singstar, sen åt vi kladdkakan. Efter det satte vi igång filmen "the grudge 3". Om jag ska vara riktigt ärlig, var den inte bra. Den kändes helt annorlunda från dom från 1:an och 2:an, och den var lite ful gjord, hehe. Sorry... Men det tyckte jag. Sen drog vi hem vid 01.30, för vi skulle upp tidigt på morgonen.

Bilderna:



På capsicum. Ursäkta mitt fejs där :P


Min mat


Minnas snygga mat, hehe :P


Hos emelie


Kladdkaka!


The grudge 3


Läskig qwinna det där...

Såg på blogg.se's framsida att det står att "the grudge 3" har världspremiär den 2009-03-24. Så vi var cooola som såg den före världspremiären ;P

Hemma!

Hejsan hejsan! Kom hem för ett tag sedan och har hunnit äta lite middag.
Matchen idag gick super! Vi vann! :D Känns himla skönt att vinna mot gladan. Vi låg först under med ca 10 poäng ett tag, sen i tredje/fjärde perioden tog vi ikapp! Resultatet; 47-59. Bra jobbat idag! När vi åkte hem somnade jag med huvet back och med munnen lite öppen, och då passade minna och amanda, dom jävlarna, att ta kort på mig! Hahah, när jag var som snyggast ;D Men som tur tog dom bort bilderna =)

Hos emelie

Tjenamoss! Nu är vi hemma hos emelie och vi ska snart se filmen "the grudge 3". Säkert skitläskig :S. Vi var ju och åt på capsicum tidigare och det var jättegott! Åt friterat kött med pommesfrites. Sen gick vi hem till emelie och sjöng singstar, och vi har nyss ätit en jättegod kladdkaka som amanda bakat =) Bilder kommer imorrn.

Imorrn är det basketmatch mot gladan utanför luleå, så vi hörs vid fyra, fem när vi har kommit hem. Hejs! ♥

Fira emelie ikväll!

Hej! Emelie fyllde ju år i måndags och vi ska fira henne ikväll. Vi ska börja med att fara och äta på capsicum sen ser vi vem vi far till. Nu är jag lite stressad vi ska mötas på capsicum klockan 18.30 och här sitter jag :P
Men nu måste jag dra! Kram kram =)

Så här ser jag ut ikväll!:


Inbrottstjuv?

Jag var nyss ute och gick en runda runt gatan med zäta. Jag hade på mig min svarta fleece-tröjja, svarta fingervantar, min svarta mössa och ett par mörka mysbrallor. Jag såg ut som en inbrottstjuv! Dom tror säkert att jag kommer göra inbrott nånstans ikväll, haha :D

6 mars - FREDAG

Nu är lovet snart slut, bara helgen kvar sen börjar skolan om igen...

Hej hej! Igår var jag, emelie, amanda, elina och minna hemma hos emelie och såg film. "Låt den rätte komma in" såg vi, en svensk vampyrfilm. Den var lite konstig, inte så bra film alltså. Sen när jag kom hem vid ett, halv två-tiden tvättade jag ansiktet, borsta tänderna, tog ut linserna sen däckade i sängen. Jag var jättetrött och slut i hela kroppen! Haha.

Mamma väckte mig imorse vid halv tio för jag och hon skulle fara på samhället och leta en bikini till mig. Jag skickade ju tillbaka bikini-toppen som jag hade beställt för att byta den till en mindre storlek, men vi har bad på måndag vecka 12 och då är det ju inte säkert att jag kommer hinna få den så därför skulle jag och mamma se om vi hittade någon bikini på samhället som jag skulle kunna ha på badet. Men just innan vi skulle åka iväg, kom mamma på att jag är ju ändå på konfa-läger på måndag vecka 12 så därför behöver vi ju inte köpa nån bikini! Men jag följde med ändå till samhället och jag hittade mig en fleece-tröjja, som jag har på mig just nu. Den är skitskön! =)

Movie-time

Hej! Träningen gick bra. Lite trött och sliten från dagen på backen, men annars så... :) Minna skulle just skjuta en straff idag på träningen, och så säger hon plötsligt; jag sitter fast! Hahah, så himla kul, hon fick typ senadrag i jumsken (stavning?). Lite skadeglad där, heheh. Sorry... :)

Ikväll blir det jag, hanna, minna, emelie, amanda och elina hos emelie. Det blir movie-time! Hejs =).

5 mars - TORSDAG

Hej! Idag har jag, emelie, amanda och hanna varit på vittjåkk (har skrivit vittjokk förrut, men det ska vara vittjåkk). Det har varit jättekul! :) Det var också tänkt att minna och elina skulle åka upp dit, men det gjorde dom inte. Är lite trött nu och har lite ont här och var. Ramlade några gånger men annars gick det bra :P Vädret har varit sådär idag, men vi borde ha farit igår för det var mycket bättre väder då! Men här kommer lite bilder från dagen ialla fall!:



På väg upp i liften


Min bräda. Inte fullt så hel, men den funkar :P





Utsikter


Amanda, hanna och emelie!


Lunchen!



Haha, supersnygga bilder, jag vet :D

Nu är det basket-träning! Ciao.

Mot vittjokk

Nu drar jag och brudarna till vittjokk! Kommer tillbaka med en massa bilder sen! :) Kram ♥

Längtar tills imorrn

Mamma hjälpte mig för ett tag sen med att ta fram alla saker tills imorrn. Täckbyxor, glasögon, lite andra kläder... Och så har hon visat mig hur man kokar mjölk! Hahah. Jag ska nämligen göra varm choklad imorrn och jag ska ha chokladen i en termos och då går det bättre om man värmer oboyen i en kastrull på spisen, eftersom man ska göra så mycket choklad :) Mm, så är det ja... Ååh vad jag längtar tills imorrn! Låter som en litet barn som längtar till julafton eller sin födelsedag :P Men det ska bli så härligt att få glida ner i backen på brädan! Har inte åkt snowboard på jag vet inte hur länge. Men det är länge sen! :D

Ikväll har jag sett "grey's anatomy", "dirty sexy money", ätit fruktsallad med glass och bestämt mig för att skicka tillbaka bikini-toppen. Den var lite för stor, så jag ska byta den till en liten mindre storlek. Jag beställde den i samma storlek som jag har på mina bh:ar (eftersom att det var en "bikini-bh" typ), men storleken på den var visst lite annorlundare än på vanliga bh:ar so I'm sending it back :)

Snart ska jag gå och lägga mig. Måste vara pigg och glad imorgonbitti, vi åker vid tio-tiden! God natt :)

Tre par skor jag vill ha!




Alla är från H&M

Trött

Hej hej. Vi var bara fem på träningen idag! Jag, elina, amanda, olivia och erika. Det var en kul träning men jag var så trött i kroppen så den var lite jobbig också :P Vi sköt mest bara skott hela träningen.

Ikväll blir jag hemma. Ska se "grey's anatomy" och äta glass! :D

4 mars - ONSDAG

Hej! Idag är det min brors födelsedag! Grattis till honom! :)

Jag steg upp vid 12.30 idag och sedan dess har jag hunnit vara ute en sväng med zäta, käkat frukost, sett tv i nån timme. Vi bestämde igår att vi skulle fara på vittjokk på torsdag istället för det skulle vara bättre väder då. Men då ringer amanda klockan 12.00 imorse och säger att det är jättefint väder idag! Synd att vi inte for idag. Är sjukt sugen på att åka snowboard! :) Men vi ska ialla fall dit imorrn. Punkt slut. Hoppas det är lika fint väder då också :)

Oj, kom just på att vi har basket-träning idag klockan 17.00! Nu ska jag ut med zäta igen. Peace out ♥


02.13

Klockan är 02.13, jag har ont i nacken och är trött. God natt.


Gammal söt bild på zäta :)

Patrik 1,5 och desperate huosewives

Hej! Just nu är jag med amanda. Jag sitter här och skriver ett inlägg och hon tittar igenom gamla skolkataloger. Hahah, det finns en del roliga bilder i den :P. Tidigare var vi med hanna och elina också. Vi var hemma hos elina och såg "patrik 1,5". När vi hade sett filmen for hanna hem och jag och amanda for hem till mig för att se "desperate housewives" som min mamma hade spelat in.

När jag och mamma beställde chinosarna, så beställde vi två. En i storlek 36 och en i storlek 34, för jag visste inte riktigt vilken storlek jag behövde. 36:erna var för stora så jag ska behålla 34:erna. Så jag behåller allt (förutom 36:erna då :P).
Skorna jag hade lånat hem idag. Ni vet dom här jag skrev om tidigare? Jag ska inte behålla dom. Jag ska till piteå på torsdagen efter lovet, så jag ska se om jag kanske hittar nå andra skor där :).



Hahah, skrev det här inlägget vid 00.00 och glömde publicera det för jag och amanda började titta igenom gamla bilder på datorn :P Men här är det ialla fall och amanda har nyss dragit hem. God natt <3

Ny header

Hej! Jag är gjort om min header lite som ni ser :) Hade lite att göra, så det fick bli en ny header.

Mina chinos och ena bikinin (den bikini-toppen som var blommig och dom bruna bikini-troserna) har kommit! Så mamma är och hämtar ut paketet nu. Ska testa kläderna sen.
Ikväll tror jag det blir jag och några brudar hemma hos elina. Vi ska se film tror jag, annars börjar ju "desperata hemmafruar" om ikväll. Vi får se hur det blir :) Men vi får se om vi hörs ikväll! Imorrn blir det ialla fall vittjokk. Men det är typiskt att nu när det är sportlov är vädret piss. Veckorna före sportlovet var vädret jättebra! Soligt men lite kallt, nu är det molnigt och snöigt. Men det blir då vittjokk imorrn! Snowboard ♥ :D. Bye bye!

Fransar

Hej! På samhället tittade vi runt lite i affärerna och så gick vi på biblioteket för jag skulle låna om "om jag kunde drömma". Det har gått lite segt att läsa den men jag hade ändå tänkt låna om den för att läsa klart men pga att andra stod i kö för den fick jag inte låna om den. Men jag har ställt mig i kö för att få den efter personen som ska ha den nu! Jag är på kapitel 12, sidan 227. Då vet jag det tills jag får tillbaka den :). Jag lånade hem skorna som jag ville ha men nu är jag inte riktigt lika säker på att jag vill ha dom. Men vad tycker ni? Ska jag köpa dom eller inte? :S

3 mars - TISDAG

God morgon! Inatt drömde jag lite konstigt. Jag drömde att jag och några andra skulle åka på skidsemester nånstans, och vi skulle åka tåg dit. På tåget var det typ spöken eller nåt sånt, minns inte riktigt. Då var vi tvungen hoppa av tåget och gå till hotellet vi skulle bo på. När vi väl kom fram till hotellet var det inte fint utan där vi skulle bo var ett omklädningsrum, hahah! Vi packade upp sen la vi oss och sovde på nå träbänkar inne i omklädningsrummet. Sen på morgonen när jag vaknade upp var alla försvunna, så jag skulle ut och leta efter dom och då var det nå victorias secret-modeller som jagade mig och skulle döda mig, hahah. Men jag tog mig ur hotellet och när jag var ute var det jättefint väder och sen minns jag inget mer av drömmen :P

Nu ska jag ta och byta om, fixa mig lite sen ut på en promenad med zäta. Sen ska jag till amanda för jag, amanda och elina ska ut på samhället! :) Hörs sen!

Kul. Riktigt kul.

Kul att det ens går att se missade avsnitt på kanal5.se. Balle...

When I'm with him I am thinking of you...

Hej! Jag kom tillbaka från amanda för ett tag sedan. Jag, amanda och hanna var ju på gielas och såg dom äldre tjejerna spela match. Bland andra var minna med och spelade. Dom hade frågat om jag också ville vara med och spela för att dom var så lite spelare, men jag vågade inte :P Vilken fegis jag är! Men jag tänkte om jag hade varit med hade jag bara förstört allt. Men när vi väl var där fick jag lite skuldkänslor för att jag inte var med. Dumb-ass! Hahah. Men ialla fall dom spelade mot höken och det vart en förlust men dom kämpade på! :) Sen satt vi bara utanför och skojjade :P Sen stack levander hem och jag och amanda hem till amanda och där satt vi vid datorn och tittade på gamla bilder och retade hanna för att hon hade blivit sur för jag och amanda fortsatte vara med varann efter att hon farit hem, hahah :D

Nu ska jag se gossip girl på datorn för jag missade det i söndags! God natt ♥


Katy Perry - Thinking of you

Hej hej

Just nu sitter jag och pratar med hanna och amanda på msn om hur vi ska göra ikväll. Vi vet inte vars vi ska vara. Det blir nog bara vi tre, för elina skulle färga håret, emelie fyller år, minna är i stugan sen skulle hon spela match och kalle och marcus vet jag inte om dom ska vara med oss. Men den stora frågan är vars vi ska vara. Vi funderar på om vi ska fara på gielas och se när dom äldre tjejerna spelar. Det blir gielas! Men först ska jag hjälpa mamma med att klippa klorna på zäta! Ciao! ;)


Lillskiten!

2 mars - MÅNDAG

Hejsan! Idag är det måndag och lovet har börjat! Och emelie fyller 15 idag! Grattis <3 :)

Idag har jag varit med syrran och hennes kompis ida på lill-samhället. Vi var först på lindqvist och hittade en present till brorsan som fyller år på onsdag. Sen for vi på mimmis och sen på petterssons sko och där hittade jag ett par skor som jag vill ha! :P Sen fikade vi på fikastugan och satt och pratade där en stund. Trevligt! :)

Nu är det snart mat. Köttbullar och potatismos!
Love.

God natt

Jag har tänkt gå och sova nu, har ont i ögonen och är trött. Ikväll har jag vart hemma, jag såg filmen "patrik 1,5" tidigare och den var bra :) Sen har jag bara suttit vid datan. Det är det enda jag gjort idag! Sett tv och suttit vid datorn. Inte varit ute en enda stund! Men det ska det bli ändring på ;P

Nu ska jag sova! Jäklar vad det känns skönt att inte ha nån skola imorrn :) God natt ♥

You just got to love snowboard

Hej! Jag vet inte än om gänget ska hitta på något ikväll. Men äsch! Det är lugnt, vi har ju lov i en vecka nu, så vi kan ju hitta på något nån annan dag :) Vi har tänkt fara på vittjokk nån dag och åka slalom och snowboard nu under sportlovet! Snowboard för min del i såna fall. Det är så himla kul att åka snowboard! :D Love it!
Nu ska jag faktiskt klä på mig nå kläder. Sitter fortfarande i pyjamas :P Heheh...

Det skadar ju inte att vara med! Hoppas man vinner :P
Kissies tävling

1 mars - SÖNDAG

Tjena tjena! Jag försöker ändra lite saker här på min blogg - bakgrund, färger mm... Men det går inget vidare :P Så jag ska berätta lite om gårkvällen istället.
Vi var hemma hos emelies mamma igår, dom är ganska nyflyttade dit, så det var premiär för mig att se inuti huset. Det var fint :) Jag var först att komma dit, och just efter kom amanda, elina och hanna. Lite senare kom kalle och marcus och sist kom minna :) Vi sjöng singstar (som typ har börjat bli en tradition nu på helgerna :P), såg "the strangers", babblade... Filmen "the strangers", förjäkla läskig film! Dom hade tygpåsar och dockmasker på huvudet och varje gång dom kom fram i rutan sket man på sig och det skreks i hela huset! Hahah :D

Ikväll vet jag inte vad som händer och fötter. Vet inte om gänget ska hitta på något, vi får se :) Nä, kanske ska ta och byta om till nå riktiga kläder. Sitter fortfarnade i pyjamas :P




Singstar


Marcus, kalle och hanna!


Emelie och amanda sjunger!


Amanda var bara tvungen sjunga sin favvo-låt på singstar själv - tusen och en natt med charlotte perrelli! :P
RSS 2.0