god natt

grönt


Var på stan med Julia L och Elin efter skolan! Hittade den här tröjan på Vero Moda! Så mycket finare och grönare i verkligheten :)

natti


Ännu en kväll har spenderats med vännerna. Käk, film och prat! Har även fått cykeln lagad ikväll!! Så nu kan jag cykla till skolan! Tack för hjälpen grabbar(jaken)!

badass


CARLINGS

right back at ya elin


                                                               FICK INTE HA KVAR BILDEN..

Söta Elin!

Kom hem för ett tag sedan! Jag och några har varit hemma hos Elin ikväll och chillat. Grabbarna drog vid nio och då drog jag och tjejerna på kvantum och handlade hehe. Sen satt vi och snackade ett bra tag om allt möjligt. God natt.

snygg


Den här snyggingen finns på carlings och den ska jag ha!! Slår nog till på den imorrn, dyr är den men så värt det känner jag!

Min cykelkedja har hoppat så jag var tvungen ta bussen imorse.. Sen hem åkte jag på Elins taxicykel helt gratis, tackar och bockar. Får se vad kvällen har att bjuda på! Blir att träffa vännerna i alla fall =)

Nu middag.

skön

...


Jobbade på Laponia från 20.30 till 03.00 igår, när jag slutat chillade
jag med Emelie, Kalle, Linus, Abbe och Tim hemma hos Emelie till
typ halv sex på morgonen.

Har åkt på en rejal förkylning förresten.. Är snorig plus att det killas
i halsen hela tiden.. Jag som nyss var sjuk! :(

arvidsjaur


                         

Hej! For på banken efter skolan och beställde ett nytt bankkort, kommer nästa vecka nån dag. Sen gick jag hem, packade och hoppade på bussen till Arvidsjaur. Just nu är jag hemma och vårt hus stinker surströmming.. Har isolerat mig på rummet men lukten har trängt sig in, mumma! Har ingen aning vad som händer ikväll.. Skulle typ stannat i stan och gjort nåt istället. Vi hörs!

too little too late


Blev inte en filmkväll med bara Julia, utan vi drog till Jaken och såg film med han och grabbarna där! Vi såg fastfive och den är så grymt bra!! Och justde.. Jag har hittat plåtbörsen! Var på ica med Julia tidigare och då frågade jag om dom hade fått in en plåtbörs (det var där jag sist använde kortet) och det hade dom. Men det dåliga är att vi redan hunnit spärra kortet så jag kan inte använda det och måste vänta på ett nytt kort haha.. Bra jobbat.

bilder från igår

-


Bajs. Jag har slarvat bort min plåtbörs innehållandes bankkortet, icakortet och idkortet. Åh älskade idkort.. Tror jag är 13 år på bilden men ser mer ut att vara 7 typ haha.. Alla skrattar alltid åt det och förut när jag var typ 14/15 hatade jag bilden men nu tycker jag bara det är kul! Kommer sakna det.. Önskar jag kunde visa er bilden! Blir galen på att jag inte vet vart plåtbörsen tagit vägen.. Tappade det säkert ute igår.. :(

Ikväll blir det myskväll med Julia, chips, dip och film! ♥

onsdag



HEJ! Har hängt nere vid älven ikväll med några. Mysig och fin kväll. Fast kaaallt var det så jag hade tänkt hoppa in i duscha nu och bli varm! Vi hörs imorgon! ♥

sommaren


GÖTEBORGSRESAN:


Bra start på sommaren! Sån jäkla rolig resa med Elin och Juliorna! Nåt liknande borde vi göra om?!


STADSFESTEN:

fredag


lördag

Stadsfesten var så sjukt kul!!! Eller ja inne på området var det väl sådär men måste säga att förfesterna var så galet roliga!! Hade inga egna bilder från stads så snodde bilder från lite varstans.. Hoppas det är OK!




TRÄSTOCKS:

fredag


lördag

Vill göra om det! Hade så himla trevligt på fredagen när vi var på Elins bakgård, inne på området var det väl sådär.. Lördagen började med en förfest hemma hos en tjej, in på området och skrek till Toves låtar, sen vart det efterfest hos min granneee!! Yeah!



NORSJÖ BEACH:


Hade bara så trevligt och mysigt hela helgen och ville inte att den skulle ta slut..



Sommaren har haft sina ups and downs, men dom här fyra helgerna har verkligen varit super! Skolavslutningen, midsommar, nattivalen och mysiga grillkvällar finns också i tankarna! Bra sommar!! ♥

tisdag


klassen!

Första dagen idag och jag såg ut som ett jag vet inte vad.. Ful var jag i alla fall. Cyklade i regnet till skolan, och hela dagen har känts typ...overklig? Kan inte fatta att skolan börjat om.. :(

skola imorrn..


Fan vad längesedan man skrev det! Men så är det, skola imorrn som sagt. Börjar andra året på gymnasiet och enligt vårt schema kommer det bli ett jobbigt andra år.. Kan inte förstå att sommaren gått så fort!! Fast det gör den ju alltid.. :( Kan den inte va skolavslutning imorrn istället?? Förstaklassarna började ju idag och jag minns hur nervös jag var förra året. Gaah! Som tur gick det ju bra eftersom jag fortfarande är kvaaar. Ska bli kul att träffa alla igen!

Har gjort ett inlägg om sommarens höjdpunkter som kommer upp typ imorrn! Puss puss.

01.50

                          

Idag har jag möblerat om här i lägenheten! Blev mycket bättre och rymligare. Kan lägga ut bilder när jag gjort the final touches för det är inte riktigt klart! Har även fått nya högtalare och bas av bästa papiii!! YAY, nu kan jag äntligen få en fulländad ljudupplevelse.

Har sett fotboll i regnet med några tjejer ikväll, varit förbi Linnea och en sväng förbi Max (restaurangen) också. Cyklade hem med Elin och det blev så att vi stannade och snackade ett tag också innan vi skildes åt, skönt snack. Nu är det HIMYM på sexan!! Puss.

fyra



Har bara fyra bilder att bjuda på från gårkvällen! Kvällen började med att jag och några tjejer åt tårta, supergod var den. Sen kom det mer och mer folk och Julias vardagsrum förvandlades till ett dansgolv och det var skitskojj! Grymt bra kväll.

moves like jagger




Nu drar jag till Julia och jag är sen som vanligt.............. Puss! Ha en bra kväll ♥

+++



Hej! Åkte till Skellefteå igår med mamma, pappa, hundarna och hundra väskor. Har flyttat tillbaka nu efter sommaren, tillbaka till diskandet och städandet.. Har haft ett slappt lov på hotell Ventilgatan hehe..

När jag kom till stan igår for vi och käkade på tre kronor med min bror, sen drog jag vidare till Julia h direkt. Helt okej kväll, hade trevligt i alla fall! Ikväll har Julia l födelsedagsfest och jag tror det kommer bli legen..wait for it..dary!!

torsdag




HEJ!
Ställde klockan på 10.00, ringde till frissan för att kolla om hon kunde klippa mig klockan 12 idag vilket hon hade sagt att det fanns en möjlighet att hon kunde göra. Men hon kunde inte, så jag somnade glatt om och vaknade nån timma senare. Får ta och klippa mig nån annan dag!

Regnet bara öser ner här ute, så tråkigt. Tror det blir en myskväll med tjejerna idag också!

blek


Kände att jag blivit alldeles för blek på senaste eftersom vädret svikit så jag for och solade solarium tidigare idag, lite bättre blev det men inget går upp mot brännan jag haft tidigare i sommar, då dagarna bjöd på gassande sol och man var ledig så man kunde sola hela dagarna! Aah..


Bild från sista skolveckan då jag och tjejerna var och solade hemma hos Julia! Bild snodd från Elin! Hoppas det är okej att jag snor bilder från dig lite titt som tätt hehe.

Senare ska jag iväg till Amanda och mysa med samma tjejer som igår ♥

wii



Har haft myskväll med Amanda, Hanna och Elina! Sett film och ätit. I slutet av kvällen var det bara jag och Amanda kvar, vi spelade Wii mario kart! Skitkuuul!

Första bilden ska föreställa ett tänt ljus (mobilkameran ♥) och andra bilden ser ni jag och Amanda spelar!

julia


Idag fyller bruden till höger 17 år! Stort grattis till dig! ♥

02.05


Halloj! Nyss hemkommen efter att ha varit ute och grillat med några! Julia H och Louise var på besök ikväll, körde ändå från Gallejaur! Dom var med och grillade ett tag, sen var vi även ute och drog en ragg runt Arvidsjaur. Runt midnatt begav dom sig hem och kvar var jag och grabbarna. Skittrevlig kväll!

Har nattligt besök av lilla Zigge i vanlig ordning! Ligger så gulligt ihopkurad brevid mig. Och snarkar.. God natt!

fourth of july


Ett collage av bilder från då jag, Jennifer, Elin och Julia L var och badade badtunna den 4 juli! Hehe ögonen på bilden längst ner till vänster..

TJA




Jag lovar, jag har typ bott i den gråa munktröjan på bilden och knappt duschat (vet, fräscht) under tiden jag varit sjuk.. Men nu ni! Börjar må bättre nu så tog en långjävladusch tidigare idag, skrubbade kroppen topp till tå, hårinpackning osv. Redo att möta världen! Har på senaste bara hängt hemma och knappt träffat en levande själ förutom familjen så det ska bli skönt att hänga med Amanda och hennes Viktor ikväll, som värsta femte hjulet! Det är ju dock så fint väder ute så skulle vilja grilla eller så men det ser ut att bli film! Men så länge jag får träffa några är jag nöjd =)

do you remember that day you fell out of my window?


kul liv

Bara för att jag har så tråkigt och gör ingenting så tänkte jag att jag kunde visa min nya t-shirt från Monki!

är på topp


Åh Gud. Har inte kunna sova inatt.. Beroende på symptomen så är det mycket möjligt att jag åkt på öroninflammation och tillochmed kanske halsfluss.. Vafaaan orkar inte. I can hear my own ear liksom, dunkar + att det gör jävligt ont bara. Åker upp till sjukan lite senare för att kolla till.


PUSS, hoppas ni mår bättre!

UPDATE:
Hade en liten inflammation i högerörat, och troligtvis hade jag halsfluss och tillochmed kanske körtelfeber. Men det var för tidigt för att säga det eftersom jag bara varit sjuk i några dagar! Har i alla fall pencillin nu som jag ska käka i 10 dagar.

jaha nu är man täppt i näsan och har nackspärr också..

 

vill döda min hals.


 

sjuk


Sitter och fryser samtidigt som ansiktet kokar. Har ont i halsen och huvudet..
Trots att jag typ ligger inför döden så har jag sett film med Elina ikväll! Såg
"Life As We Know It", bra film men eftersom vi båda var trötta och snackade
ganska mycket hängde vi inte riktigt med haha.

Ska snart sova och längelängelänge ska jag sova! ♥

h&m h&m h&m


99 kr, 199 kr och 199 kr


199 kr

hemma


bild från Elins blogg!

Är i Arvidsjaur nu efter en toppenhelg! Har varit i både Bastuträsk och Norsjö i helgen =). Spelat kort, sett film, minglat runt på Norsjö beach, sett massa Family guy och myst.

Kvällen blir lugn! Ska iväg med mamma till konsum nu och handla nå gott! HAJ.

mobilblogg

Tja! Tog bussen till stan idag, shoppade lite, sen tog jag bussen till bastuträsk där jag är nu! Chillar med några hemma hos Jennifer just nu. Ser dum och ännu dummare haha. Blir här över helgen. Hörs på måndag!

halsring


Nelly, 79 kr.

Hakar på trenden lite i efterhand. Har velat ha en länge men inte orkat lägga ut pengar på en liten "ring".. men nu har jag ju fått lön och då kan man slösa pengar på onödiga små saker!!

hang with me







Jag, Amanda och Elina cyklade och köpte thaimat efter jag slutat idag! Drog hem till Elina och käkade ute på altanen. Efter ett tag kom Hanna och hängde med oss! Vi satt ute typ hela kvällen, snackade och käkade chips! Fin kväll ♥

natti natti


Jobbade mellan 11-17 idag. Käkade middag, solade solarium och nu på kvällen har jag varit ute på en liten båttur med Kalle och Abbe. Trevligt var det!

idag



Har sett ut såhär när jag vandrat runt på Luleås gator idag!

första augusti



Har bara shoppat en massa tråkiga men behövliga plagg idag! Jeansleggings(världens skönaste), svart tröja, slapp t-shirt, ljus kofta och brunt bälte.

RSS 2.0