Elsas mode


Jag har beställt boken Elsas mode från Bokus idag. Den kostade bara 59 kr! Den blir ett bra tidsfördriv på flyget och en bra sysselsättning på stranden :)

satan så snygg!


från H&M

tyvärr slutsåld i shopen men jag ska till piteå på torsdag så jag får hoppas att den finns där då! HOPPAS.

"önskeinlägg" haha

Mina vänner tyckte att jag skulle lägga ut lite gamla bilder här på bloggen så why not? :) här kommer det!: 

Jag som målvakt!







Bilder från olika PSG's!



Haha en skolpjäs!



Ingen badkruka här inte!


HAHAH


Jag och amy diamond! Haha









Klassresan i 5'an? 6'an? :)

sjuk



Hej! Bloggen är jättetråkig och jag har ingen större lust att blogga heller. Jag har gått och blivit sjuk, vilket suger. Och idag var det sista dagen på DM. Jag hade gärna farit och sett final-matcherna och prisutdelningen men jag orkar inte + att jag hellre håller mig inomhus med tanke på hur jag mår och ser ut...

Jag steg upp imorse klockan 07.00 för jag skulle sitta i sekretariatet klockan 08.00 på gielas men Malin var gullig och skickade hem mig och satt istället för mig för hon såg att jag inte var så himla pigg. När jag kom hem somnade jag om till klockan 13.00. Sköööönt.

Nu ska jag värma på en gorby's och förflytta mig till teve-soffan. Gött.

update

Hej! Var lite upptagen igår så jag hann inte blogga men nu hinner jag skriva lite!

Det är basket-dm här i helgen så jag lär vara lite busy. Vårt lag är inte med och spelar men vi ska sitta i olika kiosker och sekretariat. 14.15 har pojkarna match på gielas så vid halv två kommer Hanna och hämtar mig med moppen och kör oss till gielas!

Vi hörs imorgon =)

onsdag



Hejsan! Jag gick med i nån typ av gospelkör för ett tag sedan och idag efter skolan tränade vi lite inför framförandet som är imorgon. Har ett so-prov på fredag så ikväll ska jag försöka plugga. Man behöver ju inte alltid panikplugga dagen innan ;) Ska ialla fall se Grey's senare, något som är bätte än plugg! Puss

Update; Nehe.. då var det visst hockey istället. Då blir det plugg för hela slanten resten av kvällen.

monday



Hejsan! Lite seg och tröttsam dag idag. Dagen började med fint väder men sen har det snöat och varit mulet. Tråkigt värre.. :( Ska läsa klart lite bloggar nu sen se top model och sedan SHF! Puss

god natt

söndag



Har nyss käkat en jättegod middag! Lax å potatis :)
Gårkvällen var skojj och jag hade trevligt! Ska strax på konsum och handla med mamma. Får se om jag köper hem nå gott! Chokladsuget är stort just nu ;)

home is whenever i'm with you


nya skor från h&m

Hej! Till frukost blev det smörgåstårta! Vi åt det igår när vi firade mig och så blev det lite över som jag och brorsan käkade imorse =) Smörgåstårta är så jääävla gott. Punkt slut.

Ikväll ska jag träffa brudarna och då händer det grejjer! Haha. Puss.

fredag



Hej! Har nyss mailat in svenska-uppsatsen till Lars och det känns heeelt okeej för nu slipper jag tänka på det mer! Brorsan har kommit hem från skellefteå och ikväll kommer syrran och killen hennes hit för att fira mig! Mamma och pappa är självklart också med =) Kram

ute i god tid


min skolavslutningsklänning!

om treee veckor!!

vill ha ett par ljusa höga jeansshorts!


bild1, weheartit. bild2, ndotter.se. bild3, victoriatornegren.blogg.se. jeansshorts från bikbok.
snyggt som satan!

håla

Tjena folket! Vi hade ingen matte så jag stack hem. Ska börja gå tillbaka nu så jag inte kommer försent. Det kan hända att vi har håla på hemkunskapen också för Monica är nog utomlands. Hoppas på det! See ya later.

nu är det dags att plugga...

tisdag



världens bästa mobilkamera ♥

Hej! Hade elevledd gympalektion med Hanna och Minna idag. Det gick bra! Nu blir det mat sedan plugg. Booooring. Men jag har en bra tevekväll att se fram emot! =) Puss.

ny ring



måndag


två snygga brudar för någon helg sedan!

Lite seg dag idag, men det är ju trots allt måndag. Har ett megastort musik prov imorgon och nå svenska som ska vara klart i veckan så jag måste plugga ikväll. Åh.. jag HATAR att plugga.. blää..

sunny sunday


nytt nagellack från h&m (lite slarvigt målat, haha)

Hejsan! Det gick bra att jobba igår men lite långtråkigt var det för det var hur lite folk som helst där.
Idag har jag tänkt få nåt gjort. Inte bara sitta vid datorn och teven, utan göra lite skolarbete. Och idag är det fint väder så jag kanske sätter mig ute och pluggar? Får se.. =)

lördag


weheartit.com

Hej! Idag har det varit riktigt fint väder men lat som jag är har jag inte ens satt foten utanför huset. Sad but true..
Ikväll blir det jobb med födelsedagsbarnet Minna (grattis till dig!)! Skojjigt =) Kram på er.

The fourth kind


Igår såg jag film med Elina, Amanda och Viktor. Vi såg The Fourth Kind (eller Närkontakt som den heter på svenska) och det var den läskigaste filmen jag har sett! Och att filmen innehåller inslag av verkliga inspelningar gör den dubbelt så läskig. Paranormal Activity kan typ slänga sig i väggen. Se trailern HÄR.

fredag



Usch vilket väder det är idag! Snöblandat regn, mulet och slaskigt. Har varit på marknaden med Elina och Bea en sväng idag. Fanns inte mycket, köpte bara två godisremmar som inte ens smakade gott. Ikväll blir det filmhäng med Elina! Kram o hej!

blommigt


igår fyndade jag den här klänningen på VILA för 160 kr!

torsdag



Tjena! Har varit och solat solarium idag, skönt var det och mindre blek blev man! Ikväll är det basket tror jag.. Ni kan ju hojta till om ni vet! Nu ska jag sätta mig ner och läsa Kallocain. Känner mig lite stressad över den här svenska uppsatsen som ska vara inne v. 15 så det är dags att få lite nytta gjort! Men först ska jag se Cougar Town som jag missade i tisdags.

new


dinsko, 399 kr.


fina örhängen till sommaren från h&m, 50 kr.


grått slappt linne från h&m, 50 kr.

hemma




Hej nu är jag hemkommen från piteå med lite shopping (visar snart) och ett finare leende! Jag är jättetrött just nu för jag fick inte många timmar sömn inatt. Ska duscha snart och sedan slappa med Elina och Amanda ikväll.

tisdag


weheartit.com

Vid sju, halv åtta ikväll åker jag och mamma till Piteå där vi ska sova över hos min faster, för imorgonbitti klockan 08.00 ska jag vara hos tandläkaren för att ta bort tandställningen! Det blir även lite shopping också! Kommer hem på kvällen nångång så vi hörs då =) Ha det!

toblerone



Som ett plåster på såret för att mamma och pappa inte var hemma på min födelsedag och som tack för att jag tagit hand om Zäta i några dagar fick jag en jättestor guldig toblerone av päronen! Gött.

Nu ska jag färga håret! Vi hörs senare ♥

present



Mamma och pappa är borta i sthlm idag men jag snackade med dom tidigare och dom berättade att det fanns ett paket till mig i garderoben! Och i paketet fanns ett par vita converse som är jättefina och mina!

sweet sixteen


Bild från mitt födelsedagskalas för flera år sedan! Liten man var.. Jag gillar min outfit haha.

Idag blir man då 16! Kanske ska och fika med syrran sen, men nu ska jag käka glass i stora lass! Kram kram =)

gårkvällen

Hej! Var ju som sagt i Sorsele på folkan igår. Först när vi kom till Sorsele raggade vi runt lite sen for vi till folkan där vi dansade och hade skojj! Lite segt i början men sen när det kom mer folk blev det genast roligare :) tack för igår!

Bilder:

Elina och jag! JAG.MÅSTE.FÄRGA.HÅRET.


Hanna!


3 snygga brudar!


Amanda!


Viktor!

fredag

Hejsan! Nu sitter jag här och försöker klämma ihop ett litet inlägg... Igår såg jag film med Hanna och Amanda. Två dåliga filmer. The Box och Äntligen Midsommar, två filmer jag inte rekomenderar.

Ikväll är det folkan i Sorsele och jag ska dit med Elina, Amanda, Hanna och Viktor som kör! Kommer bli skojj =) Ha en bra långfredag, pusshej!
RSS 2.0